ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
mondjuk 50-100 ls koruli bazisok istenesek
navigációs segédletnél felhúzod a populációs küszöböt 10 milliós lélekszám fölé. Economy ban beállítod a high tech, refinery, agricultural és extraction helyeket. ... there you go <#eljen>#eljen>
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2014.12.30. 11:39:28
Kezdetnek keress olyan outpostot ahol metal (gold, palladium, silver) kitermelése folyik, ezek többsége extraction és csak extraction. nem pedig extraction/refinery. Ha a szomszéd rendszerben találsz industry, refinery, high tech állomást, akkor ott nagy valószínűséggel megveszik.
Kereskedésre fittelt cobra MKIII -al körönként 50K-s profitot lehet realizálni. Ehhez természetesen 10x ennyi befektetés szükséges.
Ha találsz olyan rendszerhalmazt, ahol a szomszédos rendszerek állomásai (nem outpostjai) egyfajta táplálékláncot alkotnak, mint pl HIGH TECH/REFINERY - AGRICULTURAL/REFINERY - EXTRACTION/INDUSTRIAL ... nos akkor jó helyen vagy. Egy ilyen háromszögben remekül lehet boldogulni.
(vagy SIEATE..fejből nem vagyok 100% -os)
SIETAE környékén még kereshetsz más high tech rendszereket, van is egy nem messze (sajnos fejből szintén nem emlékszem a nevére) SIETAE - ben van olyan állomás is ahol sok fémet exportálnak (első station a naptól)
4 ugrásnyira van egy rendszer TOCO ami egy meglehetősen nagyra nőtt kalóz tanya. Ott van minden szürkétől a feketéig. De inkább csak vesznek. Amit exportálnak az likőr 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.30. 11:06:41
kereskedés: azt az egyet nem értem még mindig, hogy a galaxy map-on honnn tudom, hogy egy adott célállomásnak mi a HIGH demand-je (mit vigyek oda onnan ahol vagyok).
ez a valaki én volnék, Greg 😊
Igen, nagy köszönettel tartozom a fórum illetve TS-en dolgozó pár kollégának!
Tegnapi nap előtt jó pár napot játszottam, maximum 60k-t sikerül össze keccsölnön már ki tudja hogyan, de szenvedéssel, sok idővel! Tegnap persze mindent amit lehetett beszívtam, wanted fee, biztosítási dijjak, plusz nem megoldott küldetések, mert nem találtam rá az ellenre pl....
Aztán TS-en a srácok adtak egy jókora Löketet! 30K-val érkeztem és egy nulla alap sidewinderrel.
Egyik fórumtárs tanácsára átalakítottam a hajót bányászhajóvá. Elmentem aranyat és platinumot bányászni! 4 tonnás rakteret megtöltve az első út végére kb 75K pénzem lett. Soha nem volt még ennyi 😊
közben elbeszélgettük az időt, a bányászásba is bele jöttem és élvezem. Kilépés előtt úgy állt a dolog, hogy 230.000CR-ből vettem egy Addert (szintén a TS es srácok elméletei alapján, számba véve a lehetőségeket). Kb félig, 2/3-ig fel van tuningolva az Adderem és útra kész. Kb 6 órámba tellett.
Ma ha be tudok menni játszani, megyek kicsit bounty-t keresni. nagyon kiváncsi vagyok! Nekem ez egy nagyon nagy kezdő lökés volt!
Különösképpen, hogy nagyon rendes segítőkész, baráti hangú emberekkel találkoztam. Az egész élmény 10x jobb volt mint előtte a magányosabb gameplay és még pénzt is keresett mindenki közben. Csak 3/4 1-kor nehéz volt felállni a gép elől, úgy hogy vacsorázni 3 órával hamarabb el szerettem volna menni, csak még az ember ugye ezt megcsinálja, csak azt beviszi, még ezt meg ezt megnézem " csak gyorsan" 😊)))
Köszönet még 1X!
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.12.30. 10:26:02
- (30K credit-el nekiindulva) beülni egy Adderbe és felszerelni 2x annyiért mint maga az Adder, mindössze 4 óra. Nem nekem, hanem valakinek ennyi volt, aki tegnap este 7 órakor keresett meg bennünket TS -en az ominózus pénz problémával. Ha kedve tartja majd Ő beszámol a tapasztalatokról.
A kereskedés meglehetősen egysíkú. Vannak bizonyos áru típusok, sőt konkrét áruk mint pl: Gold, Paladium, Tobaco, Performanc Enhancer, Progenitor Cell, Imperial Slave, Marine Equipment, Consumer Electronic ... ha valaki megfigyeli a közös vonásaikat, akkor annyit lát, hogy mindegyik drága. Az árrés emiatt könyebben eléri az 1000 credites határt. High tech gyárt gyógyszereket, consumer electronic-et, agricultural vesz gyógyszert, industrial vesz consumert. A lényeg az, hogy minden egyes dokkolás után realizálj nyereséget (nem az utazás szokott sokáig tartani).
amugy bemlaser turret + kill scanner eleg fura egy gepen, neha a turret vadul loni kezdi azt amit eppen scannnolok, dacara hogy masik groupban van, maskor meg nem mokazik.... remelem ez bug es kijavitjak majd... es ismet remelem hogy dragabb donking computer nem lesz ilyen haklis mint a jelenlegi legolcsobb, egyik dokkolasnal 10percet vart mert fojton elengedte a ki es bejovoket 😉 .. e legalabb kozben mentem BIO afk 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha valakinek nincsen joya és nem igazán akar rá költeni, - bár nem próbáltam - a gamepad (1500 forintért már lehet kapni nonamet) szerintem simán jó lehet, legalábbis NPCk ellen (PVPben gondolom a HOTAS használók némi előnnyel rendelkeznek azonos körülmények között a joyosokkal szemben is).
De nincs más, joy -ra is majd talán márciusba lesz keret.
Addig vagy mazochista leszek, vagy jegelem a játékot. 😞
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
en 24.en rendeltem ma pedig hozza a ups. Igaz uk cimre megy. Kivancsi vagyok MO-ra mennyi ido alatt kuldik
Van olyan aki bill+egér -el tolja a játékot?
Lehet egyáltalán normálisan játszani így?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Mondjuk az biztos hogy az összeg mérete függ az enemy hajó típusától és a minősítésétől is - azt vettem észre hogy a senkiföldjén nagyobbak az átlagos bountyk, érzésre olyan 3-4* akkorák mint "bent". Én legalábbis ritkán találkozom 1-2Ks sidewinderekkel, inkább 4-8Ks az átlag, míg bent leginkább ilyen 1-2Ksokkal futottam össze. Mindenesetre le fogom cserélni a kill warrantomat - keveslem a 2 KMes hatótávot, állandóan kifutnak belőle...
Vicces belegondolni hogy elképzelhető hogy buktam már néhány millát a gagyi scannerem miatt. 😄
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Adversus solem ne loquitor
A manualt még nem volt időm végigolvasni.
Ha jól állsz a bejárathoz akkor nem lassabb és nem fenyeget az a veszély, hogy összeütközöl egy másik hajóval Jártam már úgy, hogy mikor mentem be manuálisan , akkor sebesen jött egy anaconda éppen ki, és ütköztünk.Az eredmény persze nem számomra volt kedvező, buktam is miatta pár millát.
ha veszel kill warrantot , minnel nagyobbat veszel annal tobbet kapsz bountit. 120 korul vettem. Azota 15-35e penzek jonnek vissza ha raszkennelek , mert tobb rendszer adagbazisat tudja lehivni. Imperial tartozik 20e rel csak kurv..ra nem talalok sehol semmjt semmit ahol behajthatom. Otlet valakinek?
Tehát mindegy, hogy új hajó vásárlásakor beszámíttatod, vagy külön eladod a modulokat és úgy adod el, mert ugyanott vagy.
Ha veszel ujat, beszamittathatod a regit, de mintha kevesebbet fizetne erte, mintha leszereled a cuccokat es eladod kulon-kulon.
es egy erdekes kep / szituacio - nem bantammeg! a docking computert! -
erdekesen dokkolt egyszer a gep , bemanoverezett, oldalra fordult es ugy csapta oda magat, ott karistola a foldet , ugy kelett kezzel kiemelni
aztan ujra elengedve mar leszallt jol :

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Olvastam, korábban volt ilyen bug.
Vigyázat, a leopárd harap!
mint lathato wanted vagyok , de hiaba megyek be a rendszer allomasaira, nemtudom magamroil levenni a bountyt
Nézem vissza !!!
Üdv.