ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg 2 után inkább lefeküdtem, mert teljesen élvezhetetlen volt a játék, volt hogy egy scan percekig tartott mert csak futott a scan újra és újra, jelezte hogy kész van - csak éppen a szerverrel nem kommunikálta le. Azt az 52 objektumos rendszert jó 1.5 óra alatt scanneltem le a 40Kért úgy, hogy közben uni. jelet sem igen csináltam, ugyanis nemigen kaptam, csak néha amikor nagy távolságot futottam és nem akartam emiatt lefékezni (azokat is a szerver dobálja ezek szerint?). :S
Furcsa, mert eddig nem volt semmi probléma - szerintem elképzelhető hogy mostanra jött össze annyi játékos hogy nem igazán bírja a szerver... Akkor viszont nagy anyázások lesznek itt még. 😄
AnarchoiD
Havernak bebugzott a market, a rakomany silvert, korlatln alkalommal eltudta adni 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ez kemény 40Kt ér. :S
engem Type9 szorított már be a kijáratnál és szétlőtt a bázis😛 mentem utána ,feltételeztem kibír menni,de beszorult és én szívtam meg 😛
pedig nem rossz dolog, én nem találkoztam még idiótával, el is beszélgetek ha találkozom valakivel...persze ha csak kicsi hajó és kezdő...ha magyon combos, inkább kusshadok a fűben , ülve szundikálva...egyébként npc már többször nekem jött, és úgy is, hogy kamikazeba az állomáson...ő meghalt, nekem maradt 6%-om ...<#duhos2>

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

Nekem eddig 29- a csús 32e K ért

hát én is lekapcsoltam mindent, még ki is szálltam betolni 😊
De semmi... Ezért szerettem a LADÁKAT...nincs annyi francos elektronika <#nevetes2>

Nekem kapásból azzal kezdte a játék az egészet már tutorialnál hogy nem engedett leszállni. Nem hozta be a kis ablakot és így nem engedett leszállni.
bug

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Basszus, nem hiszem el : olyan rendszer találtam, ahol 52 objektum van. Érdekes lesz így kiscannelni, hogy 10 MP helyett általában kb 20-30 MPig tart egy scan a lag miatt... Ráadásul egy fél órája a szomszédos rendszerből ledobott a szerver - miután vagy 20 bolygót kiscanneltem, és relog után az az előtti rendszerbe tett vissza. Most ezt eljátssza az 50. után, én olyat üvöltök... 😄
Én nem válogatok. Mindenkinek pusztulnia kell... Csak kevés a 3*2100 lőszer. 😄
jól megválogatom a célpontjaim 😄

bár nekem a kalóz lordok a mumusaim......
Te sem nagyon veszel részt olyan fightokban ahol egy elite anacondát lő melletted egy python, egy-két cobra meg néhány eagle miközben te egy ASPt üldözöl, téged meg 1-2 adder... 😄
bahh, az NPC-k kiszámíthatóak
Én az NPCkről beszélek. 😄
én kizárólag ezért nem játszom open play-ben! milliós rakományt bukod egy idióta miatt......
Ilyen volt már nekem is párszor, de egyszer addig kapcsolgattam kétségbeesetten a modulokat amíg magához tért a hajó. Nem tudom mit csináltam, lehet hogy kikapcs-bekapcs segített, de az is lehet hogy az hogy több% energiát toltam neki, meg kikapcsoltam más felesleges modulokat mint pl a fegyverzet.
Nem sokat buktál, én milla körül szoktam - és szinte kivétel nélkül úgy hogy belémrohan egy barom... 😄
ugyanezt akartam én is kérdezni:p valami azt súgja csak supercruise-t használt a srác
akkor valamit nagyon elbaxtál, még a 10-15k ls sem tart tovább 3-4 percnél...használtad a J-t?

Ez elkepesztoen faraszto lett a beta ota!
Felvettem egy kuldetest amivel 1,5 oraig csak mentem(a halal faszaba),erre amikor megerkezem a celhoz leszallasi engedely megadva,de vmiert nem akar leszallni.
A kis monitort se hozza be...
Brrr!
Nem tudom megint mikor kapok hozza kedvet h megint jatszak vele?Ertem en h ez nem egy instant akcio jatek,de basszus,ez kiabrandito egy kezdes volt!
1,5-2 ora tomeny unalom.

Ma nagyon sok játékossal találkoztam, de egy pár érdekes mpc nevekkel is: Clint WESTWOOD, JANOS ZSIGMOND, FARKAS JANOS, KATALIN KOVACS
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.01.01. 22:52:45

Ma sikerült másodszor is meghalnom....először még kezdőként, elfogyott a benya... jajj
most másodszor elvállaltam egy pirate boss küldit, gondoltam viperemmel megleszek....csak épp leraktam a javítócsomagot, inkább shild cell-el próbálkoztam...170K bounty, william Bugrov delikvens, és egy másik 140K Naomi Kewel...több helyet is kiírt, azért vállaltam egyszerre, mert átfedés is volt a helyszínek között...egy kereskedő konvojba csöppenve meghallottam a CB rádión , hogy egy fix helyen látták utoljára Bugrovot...odamentem, rögtön meglett...Anaconda....hmm gondoltma, tisztes távolságból kerülgettem, lődözte rám a hőkövetőst, persze se chaff, se pont defence...hívtam erősítést, megjöttek, addig pár lovagi csörtén már túl vagyunk, shieldem mindig bírta...egészen az utolsó fordulóig, amikor a REND ŐREI megköszönték, hogy hívtam őket, és kértek, hogy távozzak biztonságos helyre...megfordultam, erre pár lövéssel kilőtte a HAAAJTÓÓÓMŰŰŰŰVEMET....AARRRGGHHH. Minden 100% csak a motor 0%...és nem tudok javítani....lekacsoltam mindent, hátha...de nem...kicsit lebegtem, néztem a vitájukat egy ideig, és mivel nem tudtam irányítani, rányomtam a piros gombra, ami az egérfogóban is volt...buktam a 100% reputációmat a megbízó felé, kb 100k-t bountyba, és további 45k az újravásárlásét...nagyon fájt....
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.01.01. 22:45:26

Ooo...,meglett.<#vigyor5>

Szeretnem beallitani a joyt,de nem sikerult meg rajonnom h mi a ket oldalso (navigacios es cargo-funkcios) ablakok megnevezese.
Az 1-es es a 3-as billentyuvel hozom fel oket,de atkalibralni meg nem tudtam.
Vmi 5let?

gondoloma rare........mire megtöltöd a raktered az egy óra és mire elviszed értelmes helyre az még egy óra...az idő alatt keresel 2x annyit sima cumóval is
Vannak azért jobb tradek is, hála a programozóknak <#awink>
trade-k
Rare trade haulerrel. De sidewinder is jó hozzá amíg nincs meg a hauler.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Udv!

Vegre most lett annyi szabadidom h biztonsaggal nekifogjak a teljes jatekhoz./a betaval mar probalkoztam korabban/
Van vmi tippetek h mivel lehet anyagilag az elejen jobban haladni?
Koszke!

Láttam egy anakondát 6-8 darabban lebegni a dock közepén. Ekkora hajóval megéri illegális dolgokat szállitani? Azt sem értem miért lönek a dock ágyúi. Nem rám de hallom hogy lönek meg valami felrobban.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.01. 15:49:07
valaki talált 1800Cr/t-s üzletet is egy hete kb. ,de nekem 1111 :p volt a max egy tonnán....és a vissza úton meg 890Cr..........nem tudom a kolléga mennyit fogott a vissza úton és mennyi termék volt raktáron az 1800-as haszonnal,mert én úgy vettem észre,hogy bár találhatsz mondjuk 650.000 High terméket raktáron egy bázison ,de az NPC-k kb 48 óra alatt elhordják és mehetsz máshová
Hááááááát, mindegy megveszem azt majd megnézem hogy ezen a környéken hogy szuperál.

1000Cr*raktér/12 perc (oda-vissza út) = profitod
Na ez egy jó kör volt 10 perces melóért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2 anaconda és egy cobra
Kezdem megszeretni a vipert, először rohadtul nem tetszett mert még azt hittem a cobrára hogy az fordul mint egy tégla. Na de ez???? Chaff meg mostantól megy combat hajóra ami csak létezik, legjobb cucc. 😊

Más:
Most van lassan 3 millám mennyire érdemes megvenni a type 6 al kereskedni? Fél óra alatt mennyi jön össze vele ha aranyat platinumot vagy egyéb cuccokkal kereskednék vele?
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.01.01. 14:06:36

hátha ott lehet SOL permitet venni 😊
Ha elmész a Sol szomszédságában levő Alfa Centauri rendszerbe, akkor ott találsz a nav beacontől 0.22 LY(!!)-re levő csillag körül keringő űrállomást. Laza 1 óra az odaút...
És ezt miért egy határozottan mélyűri felfedezéshez kitalált hajóval szeretnéd csinálni? 😄

Vicces amúgy, jelenleg egy olyan rendszerben vagyok épp amelyikben a másik csillag 82900LSre van. Ki is panaszkodott tegnap hogy neki sok a 40-50LSnél nagyobb táv? 😄
Egyenlőre a cobrát szeretném normálisan felszereni elöször kereskedés - bányászat - bounty irányba.
Sajnos megint ujra kell kezdenem mert tegnap ré.....en 140ezer áruval nekimentem az állomásnak. Elfelejtettem bekapcsolni a docking computer-t, átraktam galaxy nézetre és teljes sebességgel nekiment az állomás oldalának de mire reagáltam volna felrobbant.

mire odaér már tudni fogja 😛

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.01. 09:37:48
De mihez kell neked az ASP? Mert az elég nyilvánvaló dolog hogy ha elképzelni sem tudod hogy hogyan szerezd meg, akkor fenntartani sem tudnád.
Az ASP számora jelenleg a 0 és a plusz végtelen között valahol nagyon messze van.
SMOOTHER

Az LHS 3447 környékén kezdők sorozat ujabb érdekes adattal bövül. Az elözö postban leirtam hogy lehet Allowair -re jutni. Ez egy bányász rendszer pristine metallic. A közelben találtam két rendszert ahol egymás között megy a kereskedés, nagy haszonnal. Warwal (Refinery) - Yu Di Yi (Extraction-Industrial).

ezeket a helyeket ne is ismeri a weboldal:http://www.elitetradingtool.co.uk/
Idővel. Mivel az egy remek, mindenre alkalmas kis hajó. 😄
De komolyan nem értem a kérdést.
Az LHS 3447 környékén kezdők sorozat ujabb érdekes adattal bövül. Az elözö postban leirtam hogy lehet Allowair -re jutni. Ez egy bányász rendszer pristine metallic. A közelben találtam két rendszert ahol egymás között megy a kereskedés, nagy haszonnal. Warwal (Refinery) - Yu Di Yi (Extraction-Industrial).
Mivel lehet cobrával összerakni 6,6 millát egy ASP re?
Pénz nem számít, kettőt kérek. 😄
Amúgy tényleg nem számít, hiszen minden csak idő kérdése... Jó hogy meg kell küzdeni a játékban mindenért.
Viszont abban az egyben reménykedem hogy az túléli majd ha belémutánégetőzik egy hulla, mert különben infarktust fogok kapni (és ez még csak nem is vicc 😄)- gondolom pár millás lesz rá a biztosítás... 😊
_Kondor_
Az ASP-re a "legdurvább" páncél több, mint 29 millió. Jó gyűjtögetést. 😊
Crokin
Nem kérdőjeleztem meg az olvasási képességedet. Ha bugos lenne/nem műkődne, már telesírták volna a fórumokat vele.

Repatarurgyán

Nem egy pici meg egy nagy. A leírásában is az áll : "multiple law enforcements".
De mindjárt kiderül, ugyanis ismételten sikerült meghalnom, így nulláról indulok. Egy szaros adder szemből belém utánégetőzött úgy, hogy már másodpercek óta halott volt. 😄
Lehet ha military armor van rajtam, túlélem...
AnarchoiD
Nem az volt a kerdes, tudtok e olvasni, az elsokezbol szarmazo tapasztalatokra voltam kivancsi ( ahogy meg is kaptam pl Ry0K3N -tol ). Igen tudok 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ó vagy úgy. Azokon a területeken nem nagyon bounty hunterkedtem de elképzelhető hogy akkor egy pici meg egy nagy frakcióhoz is adhat bountyt.

#4022 miután a cobrámat majdnem szitává lőtte egyszer egy anaconda jobbnak láttam befektetni egy military gradebe mondván amennyi plussz cucc rajta van már nem oszt nem szoroz. Mert igencsak gyorsan le tudott menni a hullom. Azóta meg nem jutottam el még oda hogy lássam mennyit használ. 😊

Crokin
Az van ráírva, hogy csökkent mindenféle bejövő sebzést, szvsz nem pénzkidobás.

Repatarurgyán