ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Furcsa, mert eddig nem volt semmi probléma - szerintem elképzelhető hogy mostanra jött össze annyi játékos hogy nem igazán bírja a szerver... Akkor viszont nagy anyázások lesznek itt még. 😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
De semmi... Ezért szerettem a LADÁKAT...nincs annyi francos elektronika <#nevetes2>#nevetes2>
bug
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
bár nekem a kalóz lordok a mumusaim......
Nem sokat buktál, én milla körül szoktam - és szinte kivétel nélkül úgy hogy belémrohan egy barom... 😄
Felvettem egy kuldetest amivel 1,5 oraig csak mentem(a halal faszaba),erre amikor megerkezem a celhoz leszallasi engedely megadva,de vmiert nem akar leszallni.
A kis monitort se hozza be...
Brrr!
Nem tudom megint mikor kapok hozza kedvet h megint jatszak vele?Ertem en h ez nem egy instant akcio jatek,de basszus,ez kiabrandito egy kezdes volt!
1,5-2 ora tomeny unalom.
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.01.01. 22:52:45
most másodszor elvállaltam egy pirate boss küldit, gondoltam viperemmel megleszek....csak épp leraktam a javítócsomagot, inkább shild cell-el próbálkoztam...170K bounty, william Bugrov delikvens, és egy másik 140K Naomi Kewel...több helyet is kiírt, azért vállaltam egyszerre, mert átfedés is volt a helyszínek között...egy kereskedő konvojba csöppenve meghallottam a CB rádión , hogy egy fix helyen látták utoljára Bugrovot...odamentem, rögtön meglett...Anaconda....hmm gondoltma, tisztes távolságból kerülgettem, lődözte rám a hőkövetőst, persze se chaff, se pont defence...hívtam erősítést, megjöttek, addig pár lovagi csörtén már túl vagyunk, shieldem mindig bírta...egészen az utolsó fordulóig, amikor a REND ŐREI megköszönték, hogy hívtam őket, és kértek, hogy távozzak biztonságos helyre...megfordultam, erre pár lövéssel kilőtte a HAAAJTÓÓÓMŰŰŰŰVEMET....AARRRGGHHH. Minden 100% csak a motor 0%...és nem tudok javítani....lekacsoltam mindent, hátha...de nem...kicsit lebegtem, néztem a vitájukat egy ideig, és mivel nem tudtam irányítani, rányomtam a piros gombra, ami az egérfogóban is volt...buktam a 100% reputációmat a megbízó felé, kb 100k-t bountyba, és további 45k az újravásárlásét...nagyon fájt....
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.01.01. 22:45:26
Az 1-es es a 3-as billentyuvel hozom fel oket,de atkalibralni meg nem tudtam.
Vmi 5let?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vegre most lett annyi szabadidom h biztonsaggal nekifogjak a teljes jatekhoz./a betaval mar probalkoztam korabban/
Van vmi tippetek h mivel lehet anyagilag az elejen jobban haladni?
Koszke!
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.01. 15:49:07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 anaconda és egy cobra
Kezdem megszeretni a vipert, először rohadtul nem tetszett mert még azt hittem a cobrára hogy az fordul mint egy tégla. Na de ez???? Chaff meg mostantól megy combat hajóra ami csak létezik, legjobb cucc. 😊
Más:
Most van lassan 3 millám mennyire érdemes megvenni a type 6 al kereskedni? Fél óra alatt mennyi jön össze vele ha aranyat platinumot vagy egyéb cuccokkal kereskednék vele?
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2015.01.01. 14:06:36
Vicces amúgy, jelenleg egy olyan rendszerben vagyok épp amelyikben a másik csillag 82900LSre van. Ki is panaszkodott tegnap hogy neki sok a 40-50LSnél nagyobb táv? 😄
Sajnos megint ujra kell kezdenem mert tegnap ré.....en 140ezer áruval nekimentem az állomásnak. Elfelejtettem bekapcsolni a docking computer-t, átraktam galaxy nézetre és teljes sebességgel nekiment az állomás oldalának de mire reagáltam volna felrobbant.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.01. 09:37:48
Az LHS 3447 környékén kezdők sorozat ujabb érdekes adattal bövül. Az elözö postban leirtam hogy lehet Allowair -re jutni. Ez egy bányász rendszer pristine metallic. A közelben találtam két rendszert ahol egymás között megy a kereskedés, nagy haszonnal. Warwal (Refinery) - Yu Di Yi (Extraction-Industrial).
ezeket a helyeket ne is ismeri a weboldal:http://www.elitetradingtool.co.uk/
De komolyan nem értem a kérdést.
Amúgy tényleg nem számít, hiszen minden csak idő kérdése... Jó hogy meg kell küzdeni a játékban mindenért.
Viszont abban az egyben reménykedem hogy az túléli majd ha belémutánégetőzik egy hulla, mert különben infarktust fogok kapni (és ez még csak nem is vicc 😄)- gondolom pár millás lesz rá a biztosítás... 😊
Repatarurgyán
De mindjárt kiderül, ugyanis ismételten sikerült meghalnom, így nulláról indulok. Egy szaros adder szemből belém utánégetőzött úgy, hogy már másodpercek óta halott volt. 😄
Lehet ha military armor van rajtam, túlélem...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
#4022 miután a cobrámat majdnem szitává lőtte egyszer egy anaconda jobbnak láttam befektetni egy military gradebe mondván amennyi plussz cucc rajta van már nem oszt nem szoroz. Mert igencsak gyorsan le tudott menni a hullom. Azóta meg nem jutottam el még oda hogy lássam mennyit használ. 😊