ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
mostantol igyekszema peremvilagokon maradni ahol 3 allamformat is elerek
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
én is azt tapasztaltan, hogy drágább KWS több fejpénz !
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2014.12.31. 14:51:50
Reklám: VEGYEN ÖN IS KILL WARRANT 2000-ET! MOST EGY RENDELÉSHEZ HÁZHOZSZÁLLÍTUNK 1 DÖRZSI 3000-ET, HOGY A VÉRT KÖNNYEBBEN ÉS GYORSABBAN LEMOSSA AZ ABLAKRÓL....<#taps>#taps>
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Milyen fegyver ajánlott a cobrára? Az adder-en volt mutigun vagy mi a 2100 táras de nem értettem hozzá. Volt benne lőszer de nem lött semmit, majdnem kilöttek a végén 25% on tudtam elmenekülni.
De a cobrára valami normálás tűzerő-t szeretnék ami az npc k ellen megfelelő.
Apropó, most vettem észre hogy létezik hull repairer is, úgyhogy az ASPn valószínűleg alapfelszerelésnek számít a két scanner és a fuel scope mellett, kerülendő a millás javításokat. 😊
Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.31. 08:25:18
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hibásan kezeli a rendszer a körözötteket. Általában ha megtámadsz valakit aki nem áll harcban akkor az adott hajónak a fakciója pirosba tesz! Ez még nem jelenti azt hogy meg is támadnak, csak akkor lőnek rád ha a közelükbe kerülsz, távolról nem indulnak rád maguktól. Néha akkor sem problémáznak ha a közelükben repülsz. Arra kell nagyon figyelni, hogy amikor már túl sok a piros, akkor inkább ki kell ugrani meg vissza - visszaugrás után inicializálja a rendszer a dolgokat, tehát újból normál állapotból indulsz. Nem wanted státuszú emberkékre nem szabad visszalőni sem (bár ÁLTALÁBAN az első találatuk után 200 credites wanted státuszba kerülnek, csak ki az aki ezt ki akarja várni, miközben több piros is repked körülötte?!), mert azonnal körözni fognak... A rendőrök sajnos soha nem kerülnek wanted státuszba. 😄
Megoldás : amint észrevesz az ember hogy lövik a rendőrök, minden energiát az utánégetőbe és folyamatos utánégketések közepette fegyverek kikapcs és kiugrás. Remélhetőleg a következő patchben javítják a dolgot, mert tényleg rendkívül zavaró tud lenni a dolog - pláne amikor több száz fényévnyire elmászott az ember a lakott területektől, és végre 10-15 jump után talált egy helyet ahol élet és eksön van. Gáz ha nem tud leszállni a wanted statusz miatt. (jó, tudom, csempész módjára talán lehet landolni wantedként is, de nem mindenkinek megy az. 😄)
Beugrok supercruiseba, megyek neki a csillagnak keresvén a navbeacont, erre nincs sebességmutatóm (csak távolságmérőm). Jelez, hogy kiugorhatok, erre lerak 1600Km-re a beacontól. Mondom: sup bro? Vissza SC-be, újraki, már jó... Vadászok, jön a pénz, mondom irány a station, felveszem a bountyt. SC... Majdnem bele a napba! Hallom, hogy bekapcsol a fuelscoop, de a műszerfalon semmi. WTF???
50k-t összeműtöttem egy gyors pufogtatással, de mára ennyi. Valami zavar van az erőben 😊
/ja ez az adder k.jó! Csak randa mint a pusztulat 😄
kicsit már unom a kereskedést, főleg mióta nem nagyon van bevétel
lépnék más irányba, pl. fejvadászat
segítséget szeretnék kérni a team speaken, npolos néven fent vagyok már
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
http://edtool.net
Ezután megpróbálok elhúzni, a visszaszámlálás eléri a nullát és ott marad. Kifagyott a játék. Ilyen sem volt még. Újraindítás után reménykedek a gyógyulásban és visszamegyek. Két hajó kilövése után a rendőr kollégák éppen egy anacondát lőnek, mondom én is besegítek. Első lövés és megint bepirosodnak körülöttem. Az anaconda végül kilőtt, 1% HP maradt rajta. Ismét nem kerültem körözött státuszba.
Következő próba. Egy ASP pajzsgenerátor nélkül lövöldözik egy Type-7-est. Az ASP körözött státuszban. Lelövöm 36%-ra és valaki lő rám. Nézem megint megjött a yard. Mielőtt elugrok beleküldök párat a zsernyákba és ekkor leszek csak körözött.
Az állomás előtt NPC interdiction. Végig megy a csík és nem történik semmi. Ugyanúgy fennáll az interdiction. Reménykedtem benne, hogy ha ez nem megoldás, akkor hagyom nyerni. Elfordultam a menekülési pontról, de a csík ugyanabban a helyzetben maradt. Néhány másodperc után hirtelen a piros csík lett fullon és ismét semmi egyéb nem történt. Kilépni nem tudtam, folytatás nem volt, így maradt a feladatkezelőből kinyiffantás.
Nem értem mi ez? A beakadásokat ráfognám a háttérben futó BPC-re, de hogy a körözött NPC-re lövés miért változtatja meg a biztonságiak velem szembeni viszonyát, az nekem magas.
Igen, ugyanezt, szóval továbbra sem tudjuk, hogy megéri-e és hogy mennyivel más 😊
http://edtool.net
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2014.12.30. 19:46:59
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.12.30. 19:43:34
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
"ha talalok egy hasznalhato allomast az bazimessze van a kp-i csillagtol" >=300ls (nekem) ha grind van akkor nincs ido scben pocsolni..