ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez mi ez???

mi a baj ?
elite
-10

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Nekem is pont ez jutott eszembe 😄 😄

Úgy hiányzott 😄
picket

ಥ_ಥ

"Tudtommal decemberben jött ki a játék."

Mi sokkal régebb óta játszottunk ezzel a játékkal mint a megjelenés. Már a legelső béta verziók után meg lett ígérve, hogy megvizsgálják a lehetőségét hogyan lehetne külső kamera is, aztán megígérték, hogy olyan mindenképp lesz, amivel a saját hajónkat fényképezhetjük stb, persze az ígéretből semmi nem lett, és topikok százai kellettek ahhoz, míg végül nagy kegyesen a megjelenés után három hónappal beépítették.

De számtalan más dolog is van, ami meg lett ígérve és semmi nem lett belőle, ilyen pl a force feedback támogatás, amelyet a Braben egy interjúban már a megjelenés előtt fél évvel megígért, semmi nem lett abból sem.

A kiegeken viszont csodálkozom, mert oké, hogy még csiszolják a játékot, de valamiféle információkat igazán csepegtethetnének a szintén konkrétan megigért kiegészítőkről, amelyeket sokan már ki is fizettek előre...

https://fxmason.blogspot.com/

"másfél évet kellett könyörögni".

Tudtommal decemberben jött ki a játék. A Wings (1.2) amiben a debug camera is van az pedig februárban érkezett, így ha azt vesszük maximum 3 hónap telt el a megjelenés és a kért feautre beépítése között.

Hajómászkálásról, bolygóra szállásról jelenleg szó sincs. A következő update neve (sajos nem emlékszem pontosan) úgyrémlik, hogy Power Games lesz, azt hogy ez mit takar senki sem tudja. Egyesek arénáról beszélnek (remélem nem így lesz), másik mélyebb power managementről. Majd kiderül.

Jelenleg ingame eventek vannak, Community Goal-ként nevezve. Az aktuális listát ezekről megtalálod Itt

Került be két új hajó
--- Vulture: 5-6M körül van, nehéz fighter nevet tudnám neki adni. Nagy Shielddel, 2 Large Hardpointtal, mozágsa kicsit jobb mint a Cobra.
--- Fer De Lance: 50M, nehéz interdictor nevet adnám neki. Gyors, nagy, Huge Hardpoint. Gyönyörű hajó.

Trade: Nem szeretem, szóval erről nem tudok nyilatkozni.
Confict Zone-ban elég jól lehet keresni, duplázták a bounty mennyiségét, mint ahogy az explorationért járó búnuszt is. Tettek bele Strong Anomalykat a wingek részére, 3-4 elit anaconda is lehet benne.
Tuvok
Lakott terület szélei 😊

Hi all. Üdv parancsnokok. Pár hónapig nem játszottam nem is követtem az eseményeket, van már valami hír a kiegekről? Lesz leszállás hajómászkálás, dolgoznak rajta? Lehet feltelepítem megint aztán megnézem mennyi változott a játék, lehet már rendesen kereskedni a beépített tool-ok segítségével? Azt hallottam hogy az űrhajónkat már meg lehet tekinteni kívülről, egy rossz vicc, hogy ezért is vagy másfél évet kellett könyörögni emberek százainak a frontier fórumán...

https://fxmason.blogspot.com/

hol lehetne húzni gyorsban az Imperial reput? /SOL nál valami tipp esetleg?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.31. 11:55:13
Már megtalálták. Egy teljesen random rendszerben vannak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
17 Lyrae - Langford Enterprise

Nefürgyé le!

Az adott állomáson BM is van és a kiírásban az szerepel, hogy nem feltétlen neked kell megvenned elég ha megszerzed valahogy, akármit is jelentsen ez. Szerintem az, hogy hol lehet köze lehet a zöldekhez és nem hiszem, hogy a nagy hajókat kizárnák. De az biztos, hogy 5 haveré lesznek a kártyák.

http://edtool.net

Tuvok
Annyit pontosítanék, hogy a cucc korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre az adott állomáson, de csak az első 5 eladó nyer.

Illetve FB-n azt írták, hogy mivel commodities marketben kell eladni, ezért a lopásos módszer nem működik, mert Stolen cuccot csak Black Marketben lehet eladni, de elvileg ennek ellenére működhet a módszer valahogy, utalást tettek rá.

Napok óta agyalok, hogy milyen logika alapján, hova dughatták el, mert ha random csinálták, akkor fennáll a minimális esélye, hogy 1 év múlva se fut bele senki. Gondolom nem permit-es rendszer, és nem is outpost, mivel úgy a hajók fele ki lenne zárva. Hacsak nem ez a trükk...
Ha valaki belefut, ő és 4 jó haverja fogja megkapni.

Aki esetleg nem olvasta volna a Elite: Dangerous Newsletter 68-t. Lehet nyerni egy Nvidia GTX Titan Black-et, CSAK annyi a dolgod, hogy járod a galaxis kereskedő állomásait és keresed az "Nvidia GeForce Titan Black Prototypes" RARE árut (5db van belőle összesen). Kiveszed és leadod Godel Ring starporton Ededleen rendszerben. Hogy ne legyen azért ilyen "egyszerű", mindezt Open Play-ben meg megtenned és boritékolható, hogy sokan ott fognak várni rád az állomáson. Ha mégis sikerül leadni, írj egy emailt a [email protected] benne a Commander neved a tárgy pedig ez legyen: 'I sold an Nvidia Titan Black'. Sok sikert Commander!
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2015.03.29. 11:54:11

http://edtool.net

Ha kicsit korábban látom elmentem volna én is, de így kimaradtam.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Tuvok
Nekem egy bedokkolás és relogolás megoldotta ezt.

De az tényleg vicces, hogy álltunk 12-13-an, majd megjelent valaki új, és aki előttem állt 200 méterre eltűnt, mint a kámfor.
Ami viszont szomorú, hogy még group play-ben sem kerültünk egy instába.

Azért örülök, hogy "nagyjából" sikerült megoldani a dolgot, nem irigyeltem a szervezőket, szerencsére mindenki fegyelmezett volt. 😊
Remélem lesznek még ilyen eventek, ahol ennyien össze tudunk jönni.

Ja, és csókoltatom azt a playert, aki megtámadott a szomszéd rendszer nav beacon-jénél, csak azért menekült el 12%-on, mert lusta voltam utánégetőzni utána. 😄

Huhh, hát mondjuk az elég gyalázat, tekintve hogy elméletileg 32 fős instákra van tervezve a rendszer. 😄
Én kb egy fél órát köröztem ott, összesen egyetlen playert láttam aki hozzám hasonlóan ott kóválygott (ami a vicces, hogy így is elég szaggatott volt a mozgása, kb fél másodpercenként frissíthette a pozícióját), de hiába írkáltam localon, nem válaszolt úgyhogy nem hiszem hogy magyar volt. Azt hiszem egy jó darabig nem lesz ebből eve... 😊
Hát az megvolt. 😄 Volt aki egy instán belül sem látta a másikat de egy hamadik személyi igen. Úgy tűnik 15 főnél többet egy instance nem bír el.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Számomra is vicces volt ugyanis senkivel nem futottam össze. 😄
Tuvok
Hatalmas káoszt. 😊
Sajnos elsősorban a játék gyengesége miatt...de azért vicces volt, kíváncsi leszek a képekre.

Őőő.... és mit fog csinálni az a 25+ hajó? Csak mert egy instába nemigen fog kerülni. 😊
Tuvok
123 fényév tőlem, szóval nem kizárt, hogy benézek.

Aulinba - Aulin Enterprise állomás előtt ma jelen idő szerint 20:00 órától magyar Elite találkozó lesz, aki teheti jöjjön. Eddig kb. 25 hajó jön 😊
Utoljára szerkesztette: Tharus, 2015.03.28. 17:41:48
Azért jó volt ez a lövöldözés: van most egy Fullos Sidewinder-em ,egy Fullos EAgle, egy Fullos Vulture és egy 65%-os T7 meg 5 Misi forgótőke 😊

még több ilyen EVENET-et please 😊
köszi megy 😊

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

Tuvok
Hm ??

Feltelepíted a TS-t, katt rá és voila !
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.27. 20:23:04

_Kondor_
Közvetlenül is csatlakozhatsz a TS-en keresztül:
host: elitedangerous.hu:9999
Jelszó: EliteHU

EDHU TS
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.03.27. 20:23:24
tök jó csak rákattintok és semmi, nem lép be... regisztráltam, stb
és nincs letiltva előugró ablak sem...de semmi...nem lép be...mindig én vagyok a problémás, annyira unom...😞((((

Csak semmi buzulás, buzulás az nuku! 😄
Tuvok
elitedangerous.hu-n van TS elérhetőség, felmászol rá és felkínálkozol a többieknek 😉

szívesen csatlakoznék magyarokkal wingbe, elegem van az angolból 😊
leírhatnánk ki milyen néven fut.
én Chrisstophorro alatt megtalálható vagyok, keressetek rám

ahh köszi

picket
Detailed Surface Scannert nem kell kiraknod fire groupra, automatán működik, ha csillagászati objektumra irányítod az űrhajódat. Amikor végzett a szkenneléssel, akkor üzenetbe megkapsz valami olyasmit, hogy "detailed scan done".

ಥ_ಥ

érdekes, az advancedet elfogaDja de a detailt nem...

és hogy a faszba tudok beszúrni ide képet 35K nál nagyobbat??

csak a basic jelenik meg megőrülök. powerem alatt van, stb

van elég energia?

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

miért nem tudom aktiválni az advanced scanneremet, sem a nagyobbat? megveszem, de a gropban nem jelenik meg, a modulban pedig aktiv
pi..ába már

Nem lehet, hogy egy bolygó vagy aszteroida-mező mellett vagy? Ilyenkor szokott egyből kirakni.
vagy a gyógyszeres piálás közben rákönyökölsz a "J" -re---😊

nekem valami gomb kiosztás bibinek tűnik: pl 2 gomb egyszerre nyomva csinál ilyet....joy van?

Két pálinka után most szívesen okoskodnék, de utoljára 1987-ben dobott ki hyperspace jumpból supercruise-ba, és jöttek is a Thargoidok..
Sziasztok!

Bocsi a kezdő kérdésért, de azért miért van, ha repülök hyperspace-be és kidob supercruise-ba valamiért. De nem támadott meg semmilyen hajó és a saját ürhajómnak sem látszik semmi baja. HA visssza akarok gyorsítani, akkor olyan mintha elindulna újra de visszadob....

Köszi előre is.
Tuvok
Lehet vasárnap reggel rajzolták a textúrát és az előző esti buli utána rókáról mintázta <#idiota>

Az egyik mellett állva asszem 12 Ls volt a másik.

Azon a bolygón lehet sok kén. Olyan, mint az Io.
Az a két csillagnál nem tudod felmérni a valós távolságot. Nincs viszonyítási pont.
picket
1. Rézből, ha láttál a közelben utánfutós kockaladát <#idiota>
2. Van ilyen

&#3237;_&#3237;

Tuvok
Vajon ez a planéta mibű' lehet ?

Vajon a valóságban két csillag mennyire lehet közel egymáshoz békében ?

Sehol sem kapok A7-es Shieldet, valószínűleg tök random, hogy hol árulják, se HighTech se industrial, óriási populáció vagy alacsony, mindegy.
Lecseréltem a beameket a clipperen Pulse-ra, így felment 3db A-s meg egy B Shield Booster, elég jól működik 😊
már vissza is esett 15% ra.....😞 holnap meg melózom akkor ez 15 misi lesz csak
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.24. 21:51:42
Grati!
7.2--- > 5% na végre