ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy hiányzott 😄
Mi sokkal régebb óta játszottunk ezzel a játékkal mint a megjelenés. Már a legelső béta verziók után meg lett ígérve, hogy megvizsgálják a lehetőségét hogyan lehetne külső kamera is, aztán megígérték, hogy olyan mindenképp lesz, amivel a saját hajónkat fényképezhetjük stb, persze az ígéretből semmi nem lett, és topikok százai kellettek ahhoz, míg végül nagy kegyesen a megjelenés után három hónappal beépítették.
De számtalan más dolog is van, ami meg lett ígérve és semmi nem lett belőle, ilyen pl a force feedback támogatás, amelyet a Braben egy interjúban már a megjelenés előtt fél évvel megígért, semmi nem lett abból sem.
A kiegeken viszont csodálkozom, mert oké, hogy még csiszolják a játékot, de valamiféle információkat igazán csepegtethetnének a szintén konkrétan megigért kiegészítőkről, amelyeket sokan már ki is fizettek előre...
https://fxmason.blogspot.com/
Tudtommal decemberben jött ki a játék. A Wings (1.2) amiben a debug camera is van az pedig februárban érkezett, így ha azt vesszük maximum 3 hónap telt el a megjelenés és a kért feautre beépítése között.
Hajómászkálásról, bolygóra szállásról jelenleg szó sincs. A következő update neve (sajos nem emlékszem pontosan) úgyrémlik, hogy Power Games lesz, azt hogy ez mit takar senki sem tudja. Egyesek arénáról beszélnek (remélem nem így lesz), másik mélyebb power managementről. Majd kiderül.
Jelenleg ingame eventek vannak, Community Goal-ként nevezve. Az aktuális listát ezekről megtalálod Itt
Került be két új hajó
--- Vulture: 5-6M körül van, nehéz fighter nevet tudnám neki adni. Nagy Shielddel, 2 Large Hardpointtal, mozágsa kicsit jobb mint a Cobra.
--- Fer De Lance: 50M, nehéz interdictor nevet adnám neki. Gyors, nagy, Huge Hardpoint. Gyönyörű hajó.
Trade: Nem szeretem, szóval erről nem tudok nyilatkozni.
Confict Zone-ban elég jól lehet keresni, duplázták a bounty mennyiségét, mint ahogy az explorationért járó búnuszt is. Tettek bele Strong Anomalykat a wingek részére, 3-4 elit anaconda is lehet benne.
https://fxmason.blogspot.com/
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.31. 11:55:13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nefürgyé le!
http://edtool.net
Illetve FB-n azt írták, hogy mivel commodities marketben kell eladni, ezért a lopásos módszer nem működik, mert Stolen cuccot csak Black Marketben lehet eladni, de elvileg ennek ellenére működhet a módszer valahogy, utalást tettek rá.
Napok óta agyalok, hogy milyen logika alapján, hova dughatták el, mert ha random csinálták, akkor fennáll a minimális esélye, hogy 1 év múlva se fut bele senki. Gondolom nem permit-es rendszer, és nem is outpost, mivel úgy a hajók fele ki lenne zárva. Hacsak nem ez a trükk...
Ha valaki belefut, ő és 4 jó haverja fogja megkapni.
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2015.03.29. 11:54:11
http://edtool.net
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
De az tényleg vicces, hogy álltunk 12-13-an, majd megjelent valaki új, és aki előttem állt 200 méterre eltűnt, mint a kámfor.
Ami viszont szomorú, hogy még group play-ben sem kerültünk egy instába.
Azért örülök, hogy "nagyjából" sikerült megoldani a dolgot, nem irigyeltem a szervezőket, szerencsére mindenki fegyelmezett volt. 😊
Remélem lesznek még ilyen eventek, ahol ennyien össze tudunk jönni.
Ja, és csókoltatom azt a playert, aki megtámadott a szomszéd rendszer nav beacon-jénél, csak azért menekült el 12%-on, mert lusta voltam utánégetőzni utána. 😄
Én kb egy fél órát köröztem ott, összesen egyetlen playert láttam aki hozzám hasonlóan ott kóválygott (ami a vicces, hogy így is elég szaggatott volt a mozgása, kb fél másodpercenként frissíthette a pozícióját), de hiába írkáltam localon, nem válaszolt úgyhogy nem hiszem hogy magyar volt. Azt hiszem egy jó darabig nem lesz ebből eve... 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Sajnos elsősorban a játék gyengesége miatt...de azért vicces volt, kíváncsi leszek a képekre.
Utoljára szerkesztette: Tharus, 2015.03.28. 17:41:48
még több ilyen EVENET-et please 😊
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Feltelepíted a TS-t, katt rá és voila !
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.27. 20:23:04
host: elitedangerous.hu:9999
Jelszó: EliteHU
EDHU TS
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.03.27. 20:23:24
és nincs letiltva előugró ablak sem...de semmi...nem lép be...mindig én vagyok a problémás, annyira unom...😞((((
leírhatnánk ki milyen néven fut.
én Chrisstophorro alatt megtalálható vagyok, keressetek rám
ಥ_ಥ
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
pi..ába már
nekem valami gomb kiosztás bibinek tűnik: pl 2 gomb egyszerre nyomva csinál ilyet....joy van?
Bocsi a kezdő kérdésért, de azért miért van, ha repülök hyperspace-be és kidob supercruise-ba valamiért. De nem támadott meg semmilyen hajó és a saját ürhajómnak sem látszik semmi baja. HA visssza akarok gyorsítani, akkor olyan mintha elindulna újra de visszadob....
Köszi előre is.
Az egyik mellett állva asszem 12 Ls volt a másik.
Az a két csillagnál nem tudod felmérni a valós távolságot. Nincs viszonyítási pont.
ಥ_ಥ
Vajon a valóságban két csillag mennyire lehet közel egymáshoz békében ?

Lecseréltem a beameket a clipperen Pulse-ra, így felment 3db A-s meg egy B Shield Booster, elég jól működik 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.24. 21:51:42