ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na sracok ezek a AI wingek jol felteszik az I-re a pontot 😉, mostmar a fejvadaszkodas sem csak agyaggalamb lovoldozes
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egy átlagos pajzshoz vagy fegyverhez alig 30-40 TONNA kell ebből a ritka, apró drágakőből.
Logikus.
Biztos, hogy létezik? A fórumon is vannak kételkedők.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.03.11. 17:02:56
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne értele egy ASP / Type 6/7-et felszerelni közepes méretű raktérrel, bányászlézerrel finomítóval. Felfedezel, közben bányszgatsz, hátha találsz valami újat/értékeset, majd mikor megtellik a raktér, szépen visszamész a lakott terült felé és eladod / elemezteted az újonnan bányászott érceket/ásványokat/akarmiket. Megvalósítani sem lenne nagyon nehéz.
Én egy ilyenben nagyon bennelennék még ha nem is hozna sok pénzt a konyhára.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.11. 16:30:05

Ilyet talált már valaki? Majdnem minden állomás vesz ilyet, még az olyanok is akik abszolút semmilyen ásványt nem vesznek. Megnéztem ma kb 10 beltet, bányásztam órákig, de nem találtam semmit. Pedig azt hittem, hogy a bányászoknak egy kis "segítség" 😄

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.11. 15:39:38
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De lehet, hogy a Python pvp-re a legjobb, ezt a részét a játéknak még nem próbáltam.
Combat: tényleg nem rossz, de egy Clipperrel vagy Dropshippel (esetleg egy Vulture-ral, de ez még tesztelés alatt van
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Eagle-val wanted vadászat nav pontokon ahol a zsaruk besegítenek, amíg össze nem jön egy cobra. Utána evvel is vadászat (már jóval könnyebb) amíg össze nem jön egy T6. Avval rare körök (izgalmasabb mint két pont között kereskedni) Ez addig amíg össze nem jön a T6on felül egy A-s cobra, és pár misi költöpénz.
A következő érdemi szintlépés hajóban már jóval nagyobb, az anacondások jellemzően nem a normál játékban szedték meg magukat, hanem előtte amikor könnyebb volt, vagy luxuri traderekkel zombi modon kereskedve. Na ez nekem nem lenne élvezet.
Így a T6 pihen egy dokkban, a Cobrával meg repkedek, conflict zoneban harcolok, kalózokat gyilkolok, bejárom a galaxist, tehát élvezem a játékot. És a cobrát nevetve fenntartom a befolyt fejpénzekből, nem kell félnem mennyi a karbantartás mint a nagyobb hajóknál.
A tápolást meghagyom másoknak 😊
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
De aztán ki tudja
Zseblovag, ha jól emlékszem, december 16 óta lehet kirakni a hajókra a rankodnak megfelelő jelzéseket (combat/trade/explorer), előtte csak a koponyát lehetett. Azért is kérdeztem, hogy mi az a bolygót formáló matrica, mert azt még nem láttam, nekem nincs meg, nem tudom miért kapsz ilyet. A rankok jelzései nem így néznek ki, legalábbis én még nem értem el arra a szintre, hogy ilyet kapjak.
Azt a falrészt pedig nem kellett volna felújítani, hanem be kellett volna keretezni, és meg kellett volna őrizni az utókor pilótáinak, had lássák, hogy ment ez az okos mobilok előtt
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

http://edtool.net
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Landolás valóban mekkora kihívás volt! 😄 És néha tényleg a dokkoló computer is hibázott és odakent. Akkor jött a load commander? felirat... <#bdead>#bdead>
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
A lenti appot en is koszonom, nagyon jol jon.
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.06. 10:41:29