23609
-
#9170 Nem a "senki nímand" npc-k kapják, hanem - ahogy már le lett írva a topicban is - a legmagasabb szintű, legveszélyesebb (Deadly, Elite) pilóták. És ők se mind, hanem bizonyos esély van rá, hogy bizonyos modulok specializáltak. Lehet, hogy olyannal találkozol, amelyiknek mondjuk az FSD-je lesz fejlesztett, nem a fegyverei. Van átlövés, a pajzs kijelző alatt ott jelzi a speciális sebzést - ezeknek a sebzéseknek egy része megy át a pajzson (van ilyen normál lőszeres / lézer fegyver is, és mindenféle rakéta és torpedó is).
Az, hogy milyen arányban lesznek ezek jelen, pedig folyamatosan hangolódik, biztos lehetsz benne, hogy ugyanúgy, mint minden mást, ezt is folyamatosan figyelik, és utána fognak állítani, hogy értelmesebbnek nézzen ki a világ.
A szintézis az a materialokból rak össze bizonyos dolgokat, azt nem gyűjtöd :) Materialok mellé most újdonságként kerültek a data dolgok (amiket részben csak úgy is kapsz szkennelésért), és ezekre lesz szükség a mérnököknek. Meg igen, lerobbant pajzshűtőventilátor is kell, ha pajzsot akarsz fejleszteni. Ha FSD-t, akkor más kell, ha fegyvert, akkor megint más.
Ó hogyne, lesznek, akik lelépnek - amikor az SG-n volt designváltás, és hirtelen "minden új" lett, akkor is egy csomóan "örökre elmentek", mókás volt olvasni a fél oldalas litániákat, hogy minden rossz lett, és régen minden jó volt, és szándékosan teszik tönkre a fórumot, és biztos az a cél, hogy senki ne maradjon :)
Az elmúlt több, mint 20 évben, mióta internetezek szerinted hány ilyet láttam már akár játékokban, akár máshol? Az ember már csak olyan, hogy minden változástól hidegrázást kap, és mindenkiben benne van, hogy "minek változtatni, nekem jó volt úgy is". Aki ilyesmik miatt hagyja abba a játékot, az előbb-utóbb úgyis abbahagyta volna. Aki pedig játszik, az játszik tovább. Te nem "adod fel", és jól fogsz szórakozni a játékban, ameddig úgy érzed. Ha nem, akkor esetleg írsz egy hosszú szöveget arról, hogy "tönkretették" a játékot, és a többiek tovább játszanak egy tönkretett játékkal. Minden eddigi új funkció behozása "tönkretette" a játékot, a következő is tönkre fogja.
Amúgy nem véletlenül távoztam a 2.1 megjelenése előtt egy héttel a Buborékból, mert várható volt, hogy nem megy majd minden zökkenőmentesen (rengeteg változtatás egyszerre, szerintem kicsit rövid bétaidőszak), és más hajóktól távol biztonságban vagyok. Majd hazatérek, ha 2-3 patchen túl vagyunk. Minden megvár :) És így szinte csak a pozitívumait látom a játéknak - baromi szép a felszín, a világűr. És jelentgetem a bugokat, amiket még így is találtam.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.28. 17:51:45 -
#9169 De hát ez messze nem "hogyne kapnák", miért kéne a senki nímand NPC-knek mindent odaadni? Akkor mitől lesz bármi különleges? Megint nincs semmi logika: döntsük már el hogy most ezek a mérnökök valami nagyon spéci, egyedi, ritka valakik, akik a "kiválasztottakat" (PC-k) hozzák legalább egy kicsit kivételezett helyzetbe, vagy ezek is sarki fűszeresek, ahol bárki megkap bármit? Hányan vannak, és milyen termelést végeznek hogy simán ellátják a random felbukkanó NPC-k tömegeit IS rajtunk kívül?
A videón mellesleg tisztán látszik, hogy 0.5mp-en belül előbb 0-ra lebontja a pajzsot, majd EZUTÁN szintén kb ilyen gyorsan a hullt, semmilyen átlövés nincs - még csak az hiányzott volna (nem mintha számítana a végeredmény szempontjából).
Nem 6, hanem "csak" 3M bizbasz, nagy segítség, tényleg!! A hiba az egész rendszerben van, az űrhajóknak volt TONNÁBAN mérhető raktere amit a piacokon lehetett vásárlással feltölteni az alap anyagokkal, EDDIG TART A _NORMALITÁS_, most meg már ezen kívül van további 3-féle szarság: material, data, szintézis (ez utóbbi már korábban, és nem is kell a kütyükhöz remélem). Azt hittem hogy megadják, hozzak nekik aranyat meg VASAT mondjuk, erre kapom ezt a "GUBERÁLD KI A KIS FISZFASZ lerobbant pajzshűtőventilátort" nem is beszélve az adatokról, csak lesek hogy látszólag nem csinálok semmi különlegeset és jön valami kék üzenet hogy így az adatok meg úgy... AZ ESZEM MEGÁLL...
Azt figyeld meg hogy én sosem fogom feladni, viszont nagyon sokan nem ilyen kitartóak és nem téged "szórakoztatnak" a "kirohanásaikkal" hanem úgy lépnek le a pöcsbe a játékból egy pillanat alatt mint a pinty. -
#9168 Hogyne kapnák, az elejétől fogva mondták, hogy meg fogják kapni, és ezek a bugos OP hajók is abból vannak - a videón látszik is, hogy pajzson átütő fegyverei vannak többek között.
A "hatmillió" biszbasz sokkal kevesebb (jelentősen csökkentették a számukat a bétához képest), nem véletlenül, hanem célirányosan lehet belefutni (célirányosabban, mint pl. az SRV-s felszínen összeszedhető dolgokhoz - amihez szinén van játékosok által összeszedett ajánlás). Egyrészt tippet is ad, hogy hol találhatod (hajók / wake-ek / akármik szkenneléséből, stb.), másrészt ~1-2 héten belül lesz róla wiki, hogy mit hol mikor miért és hogy érdemes megtalálni. Ez a kiborulásod majdnem olyan szórakoztató, mint amikor attól voltál rosszul, hogy a Zaonce már nem 1csillag-1bolygó-1állomás rendszer :)
Ha díszlet NPC-t szeretnél, akkor ajánlom pl. a Skyrimet, ott néhány szintlépés után már a legnagyobb sárkányokat is leütöd ököllel, és az NPC-k nagy részét meg se tudod ölni :) Ez nem az a játék, sose volt az.
(van egy társaság, akik pl. azt szeretnék, hogy egyáltalán ne legyenek NPC-k, mert ők békésen és mindenféle zavar nélkül szeretnének kamionozni, és milyen dolog már, hogy bárki beléjük köthet... most már a rendőrség legalább odaugrik megvédeni őket, de mennyivel jobb lenne ha egyedül léteznének a galaxisban)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.28. 17:12:35 -
#9167 Ezt most komolyan mondod..? Az NPC-k megkapják a spéci módosításokat? Ha igen, akkor szuper mert így a helyzet MÉG SOKKAL ROSSZABB, mint gondoltam...
Az NPC az ne érjen már fel hozzánk, az csak egy kibeba....tt díszlete a játék világának..! Ha már bele vagyunk kényszerítve az MMO-ba, akkor legalább ezt az egyik előnyét a kevésből ne lőjék már ki... Áhhh, mit is várok el azoktól, akik minden frissítésbe visszaraknak korábban már kiselejtezett elemeket, tiszta retard.
Ez a MineCraft-FASSSSSÁG is - most már tisztán látom: HATMILLIÓ féle bizbaszt kell összeszedni ám ezekhez a mérnöki remekművekhez, amiket nem lehet persze célirányosan keresni, nem lehet tudni hogy melyik hol lesz, hanem HULLA VÉLETLENÜL botlunk beléjük! Aztán a rulettezésnél kihozza a min +, max - effektet hogy dobhassuk is ki a kukába és kereshessük meg újra a hozzávalókat. A tököm televan már, a kedvenc játékommal 90%-ban csak a szopás van -
#9166 Addig is ha ilyesmi történik írsz egy ticketet a Frontiernek, tudják, hogy vannak ilyen bugos hajók, és kártalanítanak. -
#9165 Teljesen egyetértek veled. -
#9164 Nem az AI fejlesztés miatt kerültek bele az ilyen bugos hajók, hanem azért, mert hirtelen lett vagy 300 különféle fejlesztés a mérnökök miatt, és azokat nem csak az emberek által irányított hajók kaphatják meg, és a generátor nem lett tökéletes :) Gondolhatod, hogy biztos direkt adták ki így :) Az, hogy az új AI egyszerre jött, az azért is kellett, mert a régi valószínűleg képtelen lett volna kezelni a rengeteg változást, és nem valószínű, hogy meg lehetett volna tanítani, hogy a játékosok által használt ezernyi módosított fegyverrel szemben hogy viselkedjen.
A "hagyják békén" azt jelentené, hogy nincsenek mérnökök, nem lesznek hajóról indítható kisvadászok, nem lesz semmi, és nem javították volna a 2.0 rengeteg bugját - nézd meg a javított hibák listáját :) Értem én, hogy "régenmindenjobbvolt", de az ED-t még évekig folyamatosan fogják fejleszteni, egy MMO játék nem arról szól, hogy stagnál a világ. És soha nem volt az a terv, hogy te csak úgy tökéletesen minden veszély nélkül repkedj a világban, vagy hogy a kezdő játékosok majdhogynem könnyedén manőverezzenek ki egy Dangerous-Deadly-Elite ellenfelet, és ha az nekiáll pörögni, akkor még nyugiban szét is lőhetik. Az az előző AI elég súlyos bugja volt, ahogy a scan-ram is, és még a többi idiótaság, amire az előző képes volt.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.28. 16:44:49 -
#9163 Na igen, csakhogy mintegy "véletlenül" ÉPPEN akkor csinál ilyet egy NPC, amikor belepiszkálnak a rendszerbe a kísérletezgetések miatt. Most egy ilyen "bugos" NPC-be bármikor bele lehet futni?!? FASZA.
Ha csak két lehetőség közül lehetne választani, én inkább arra szavaznék hogy hagyják végre békén, jó az ahogy volt, már eddig is sikerült jól lebutítaniuk sokmindent, hol vannak már a régi szép idők amikor HI CZ-ben órákig is el lehetett szórakozni...
AKI MEG "K_I_H_Í_V_Á_S_R_A" VÁGYIK, annak ott az Open és a CQC, keresgéljen magának hús-vér ellenfeleket. -
#9162 Szerintem ez egy bug, és semmi köze az AI fejlesztéshez. -
#9161 Ennek mi köze is van az AI-hoz? Ez egy bugosan felszerelt hajó, aminek a javítása már folyamatban van. -
#9160 Na ezért nem kellene megpróbálkozni az úgynevezett AI-"fejlesztés"sel... -
#9159 1700 fényévre Soltól járatlan rendszer, 2 terraformálható Földszerűvel, meg pár aprósággal - méghogy mindent felfedeztek már a környéken :) -
amigos5 #9158 Kösz nibron ez a szerelős móka jó lesz!
De szerintem így kevesebb csata lesz nem?Vagy legalábbis most úgy gondolom!Kicsit ideg vagyok a patch miatt mert nekem jó volt úgy is!Ezért eladok mindent és veszek egy type 9-t azt elboklászok vele,csatát hagyom!
Június 22-ig,utána No Man Sky!
Hy! -
#9157 Mindent visszakapsz pontosan olyan minőségben, ahogy elvesztetted, a Zaonce biztosítósai valamit nagyon tudnak ;)
Ami nem túl reális, de igen rosszat tenne a játéknak, ha nem így lenne :) -
Amergin #9156 Ha kilőnek, akkor vajon az engineer-es spéci cuccainkat is visszakapjuk a hajónkkal, vagy csak simán a hajót? -
#9155 De kötekedésnek veszem, mert annak is szántad. Viszont ami tény: nem én rinyálok az NPC-k miatt, hanem te. . Nekem SE? Köszi, ezzel elismerted, hogy neked egyáltalán nem sikerül, rendes vagy, hogy bemártod magad, igazán aranyos, a válaszom pedig az első mondatban olvashatod: még mindig te sírsz, nem én.
A hajó nem tesz sérthetetlenné, ez így van rendjén, azt kezelni is kell tudni.
Ezt a pénzes dolgot meg pont arra írtam, hogy szerinted a 6 millás ASP-nak morzsolódnia kéne a te 50 millás Fer-de-Lace-od alatt - ne pontosan ez az, hogy vehetsz te akármilyen hajót akármennyi pénzért, ha az ellenfeled ügyesebb. És jelenleg ez van, olvasd csak végig a sírásod. Most már az NPC-k nem csak kávézgatnak a RES közepén, hanem elkezdtek harcolni, és emberi manőverekre képesek, és lám - már megy is a rinya.
A másik dolog: ki beszélt itt észről? Te nem igazán tudod értelmezni, amit írtam, ugye? Csak te irkálsz észről, senki más. Talán ha értelmeznéd amit írtam, kicsit könnyebb lenne a kommunikáció. -
amigos5 #9154 Ne vedd kötekedésnek de ne magadból indulj ki.Gondolom te már próbáltál észt+tehetséget venni és leírod ide nekem,hogy én ne próbáljam meg mert neked se sikerült.Ok hidd el meg se próbálom nem akarok úgy járni mint te.Ne csináld már mi ez az ész+tehetség okosság most játékról beszélünk vagy mi?Miért jött le neked az ha veszek nagyobb hajót akkor észt is veszek hozzá.
Igazi troll! -
nibron #9153 Kicsit azért kevered a dolgokat. És ezzel gondolom sokat vannak így. Szóval akkor vegyünk példának 1 aspx-et. Az már ugye világos, hogy amikor megveszed akkor még elég gyengus. Aztán feltápolod mindenét, és akkor azt mondod, hogy van egy fullos asp-d. Eddig. De tegnaptól bejöttek az életünkbe a mérnököcskék, akik ugye még a kenyérpirítóból is tudnak lézerágyút barkácsolgatni. Namost, ha úgy gondolod, hogy megtámadsz egy asp-t, akkor mielőtt rálősz, szkenneled és megnézed a rangját. Minél magasabb, annál szemetebb lesz. Magyarán rendelkezik olyan a mérnökök által eszkábált szerkezetekkel, upgradekkel ami jóval erősebbé teszi őket mint az eddigi fullos gép. És az npc-k esetében ezt úgy látszik a rang határozza meg. Ezeket a cuccokat te is el tudod érni, csak össze kell haverkodni velük, meg gondolom kicsit nyalni nekik. Az AI-knak a rangjuktól függően már eleve megvannak. -
#9152 Én eddíg csak pozitívumokat tudok mondani a frissitésről.
Nekem bejön a kis grafikai uodate, a térkép is jobblett, az meg hogy végre lehet bookmarkolni az külön jo.
Végigvmegjelöltem magam mögött a jobb rendszereket, majd ha visszatértem könnyen vissza tudom nézni mi lett a nevemen :)
-
#9151 Ez még nem végleges AI, szerintem teljesen felesleges sírni. De amúgy már leírtuk itt többször is, hogy attól, mert valaki X millióért vesz hajót, még nem legyőzhetetlen. Tehetséget és tudást nem tudsz pénzen venni. És bocs, ha solo-ban nyomtad eddig olyan NPC-k ellen, amik eddig voltak... Hát sokat nem tanulhattál, mert semmiféle skillre nem volt szükség ellenük. Volt olyan, hogy elkezdett pörögni előttem állva az NPC, és kész, addig kilőttem a PP-t, baromi izgalmas volt.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.28. 00:57:44 -
amigos5 #9150 Oké,Oké.Kicsit változtatni kell a stratégián!
Nade!Eddig az Asp ex az felfedező hajónak számított,6 milláért 4 smal+2 medium fegyverrel.Akkor mi a fenének gyűjtöttem még 50 millát pl:fer-de-lancéra amire 4 medium meg 1 bazinagy 4c-s beam-ot lehet rá rakni,meg pajzs is erősebb...és így is legyak az Asp.Pedig lövöm.4c beam-al szét kéne morzsolódnia 10mp után,mert már a 3c is jó volt.
Persze ha most visszatérnék Asp-ra biztos,hogy nem venném észre,hogy erősebb lett mert csak az Ai kiváltsága ez.Ha már te vagy a hajóval neked nem erősebb.
Tipikus War thunder,World Of Warship gondolkodás.Tökmindegy,gyűjtsd a pénzt vegyél erősebb hajót,jobb fegyvereket,nem leszel előnyben soha legalább is solo módban.Mert akkor hasonló erősségű ellenfelet dob a gép.
Én úgy gondolom ha már van egy hajóm 50-milláért akkor had menjek már neki egy boklászó Asp-nak,Eagle-nek,vagy egy gyengébben felszerelt anacondának mert mondjuk éppen az volt a feladat.Ha többen vannak akkor eddig se mentem neki még ha Adder-ek voltak akkor se.Viszont volt mikor pucoltam 3 sidewinder elől és nem idegesített mint ez a mostani megoldás.
Hy!
-
nibron #9149 Igen, elég sok secus ténykedik a HI-ben és a HAZ-ban is. Gondolom így kívánták ellensúlyozni, a jelenlegi ai-k igencsak aljas viselkedését. Tegnap mi át is mentünk a HI-be, mert nem tudtunk tőlük érvényesülni. Részemről nagyon nem szeretem, ha valaki/valami belekontárkodik a dolgomba amikor harcolok, ha wingben van az ember, akkor még rosszabb. De pénzfarmoláshoz ideális. Hülyéskedtünk is vele, hogy egy gyenge viperIV-el bemegy az ember a HAZ-ba, kíséri a secus kondákat (2-3-an vannak párban+az esetleges apró), majd amikor azok már lelőtték a wanted elite konda pajzsát, 2 km-ről párat belelő cca. 200e cr-ért, azután várni a következő malacot. Opcionálisan pedig lehet bányászgatni a bauxitot, hogy legyen azért némi izgalom is. Ennyi
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.05.27. 23:02:42 -
#9148 Nyilván most gyűjtik a tapasztalatokat, és változtatni fognak az AI-n hamarosan a visszajelzések alapján. BTW Haz RES-ben soha nem volt semmilyen rendfenntartó erő, ez akkor most változott a peccsel? Tegnap óta még nem játszottam a játékkal egyéb elfoglaltságok miatt, remélem este azért el tudom indítani egy órára. -
nibron #9147 1. Vegyél fel olyan küldit, ahol nem számít a szkennelés. Ha jól láttam még a díjazások is emelkedtek kissé. Ha van horizons-od, a felszíni jobban fizet. És még szebb is.
2-5. Nyugi már. Meg lehet azokat sütni csak ügyesebbnek kell lenned. Mozogni kell, lehetőleg mindig a fenekében. Ha nagyon nincs kedved manőverezgetni, akkor maradj távolabb, tartsd a távolságot, onnan sütögesd mikor többen támadják. Szerencsére a HI és a HAZ-ban is van rendfenntartó bőven. És a HAZ-ban eddig mindig volt egy rakás rendőrkonda is. Hagyd, hogy ők támadják, te csak asszisztálj. A vérdíj tekintetében mi is láttunk problémát, valszeg vmi bug, és javítani fogják. Pénzfarmolás tekiintetében most éppen nem nagyon zavaró, mert megnőtt a díjazás és ugye a helyi secusok is elég sokat segíthetnek, így most még akár többet is lehet keresni kevesebb melóval. Csak nem kell azonnal nekirontani.
A magasabb rangú AspX valóban elég fickós lett, pusztán tűzerőben simán megeszi a vulture-t (egy medium fegyót a large fölé lehet hegeszteni? nagyon op), lesznek itt még meglepetések, csomó dolgot újra kell konstatálni. -
nibron #9146 Én elfogadom az érveidet, hogy lehessen így is csinálni. Régebben is így volt, egy szavam sem volt rá. De ebben a kiadásban arról volt szó, hogy "normálisabban" fognak működni az ai-k, ezzel szemben csak ezeket a kis aljas trükköket találtuk az elfogadható működés helyett. Viszont az érved, hogy dőljön a lé, mert ritkán játszok, nem tudom mennyire fog igazolódni, mert most jóval nehezebb kiszedni az npc-t, és nem azért mert olyan ügyesek lennének. És ettől nem lesz izgalmas. Egyébként sajnos elég nagy a degradáció, az unalmas játék miatt nagyon sokan tűnnek el. Részemről tök jól elvagyok ezzel is, kicsit zavart, hogy nem lehet hajót váltani (teleportálni), mert munka közben is szoktam játszani, és ha gondolkodnom kell vmin, arra teljesen jó a discovery mód, míg máskor egy kis lövöldére vágyom, de már ezt is megoldottam.
A taknyosokról: elég nagy rutinom van hálózatos játékok területén mint játékosként, üzemeltetőként és adminként is. Szóval ha azért reportolnak vkit mert lelőtte az illetőt pedig őt nem szokták, és még csak nem is a feljelentett játékos kezdte a lövöldét, akkor szntem jogos a feltételezés, hogy az illető nincs a megfelelő korosztályban. És ekkor már ugye azt sem mondhatjuk, hogy ismeretlen. Ilyen és hasonlóból van már jópár. Ha reportolnak kikérheted a feljelentés szövegét, ill. van, hogy eleve meg is kapod, elolvashatod. Aztán ha nem vagy még elég rutinos, helyből agyf*szt kapsz a tartalmától, mert eddig 100%-ban egetverő baromság volt az összes. És az említett eset még az egyik legegyszerűbb történet. Szerencsére a frontiernek elég jó logolása van, és a technológia miatt nem kell túlságosan komolyan venni ezeket a dolgokat. De tény, hogy rengetegen vannak. És természetesen ők a leghangosabbak. Azért kíváncsi lennék, hogy naponta hány ai-t reportolnak. Az egyik ismerősömet azért jelentették fel, mert solo módban lévő játékost lőtt ki. Nem fejteném ki bővebben, de a feljelentőről asszem ez is sokat elmond. Már a szemem sem rebben ezeken, az a néhány év játékszerver üzemeltetés ebből a szempontból überkemény volt. Az elite-ben van pár olyan ismerős akivel a játékban jöttem össze és együtt toljuk. De olyan is akivel kvázi ellenfelek vagyunk, ő kalózkodik, mi meg wanted-okat gyűjtünk, de ha találkozunk (akár csak ts-en) kicsit mindig marhulunk. Nem brutálban toljuk, hanem olyan öreges kényelemben. És nálunk alapvető a másik játékossal szembeni tisztelet/udvariasság. Ha "véletlenül" wanted, vagy ő támadott először és elnézést kér, mindig elengedjük. Ellenben tisztában vagyunk vele, hogy tiszteletet nagyon ritkán kapunk vissza. Egy játékossal csak magát a kommunikációt szinte lehetetlen felvenni mert egyáltalán nem válaszol, ált. csak a kalózokkal sikerül. És ha már a kalózok: eddigi tapasztalatom szerint ők a legudvariasabbak. Rendszeres, hogy miután leszkenneltek, elnézést kérnek a kellemetlenségért, majd udvariasan elköszönnek és távoznak. Én meg hagyom, hogy elmenjenek, pedig rájuk vadászom.
Valóban nem szoktam elolvasni, követni, bétákat kipróbálni, stb. A végeredmény tekintetében nem is értem mi szükség lenne rá. Ki a fenét érdekel mi volt az alfában, bétában, omegában. Ha megalkotok valamit, az ügyfeleimet is hidegen hagyja, hogy jutottam el odáig. Őket csak a végtermék érdekli azért fizetnek. Ahhoz, hogy vmiben képben legyek annyira, amennyire képben kell lennem, nem muszáj a részletekben elvesznem. Azzal kell foglalkozni ami szükséges. Gazdasági döntéshozatalkor sincs szükség az összes változó ismeretére. Idézet egy MS-es haveromtól: "attól, hogy szóról-szóra ismered a windows-sdk-t még nem jelenti azt, hogy tudsz windows alá alkalmazást fejleszteni. Egy jó programozónak nincs szüksége az sdk-ra". -
#9145 Most hozok +8 Meta-Alloyst Felicity Farseer felé, ha valaki nem óhajt emiatt elmenni Maia-ba, szóljon. -
Max_Andaxin #9144 ..és ez nem igen seegíti elő az előre lépést, sem anyagilag sem "megbecsülés" ügyileg!!!! -
Max_Andaxin #9143 Mondjuk az angol tudásomat kéne kicsit fejleszteni...mert ma is csináltam egy nagy baromságot, amivel eltötöttem ugyan 2 óra játékidőt a gép előtt de konkrétan semmi értelem nem volt, hogy játszottam.... -
#9142 akkor már csak a megfelelő címet kell megszolgálnod :)
Nem tudom mennyivel lett könnyebb vagy nehezebb 2.1-ben a rangszerzés. -
Max_Andaxin #9141 Szolgálni a birodlamat?...oh azzal nincs gond! Mióta dezertáltam Zachary bácsitól, és elkeztem szolgálni Lady Aisling Duval kisasszonyt. -:D.... -
#9140 Igen, sokan szeretjük a Gutamaya hajóit, de ahhoz barátkozni kell a Birodalommal :) Független részen a Saud Kruger a menő, és sokan sejtik, hogy 2.2-re jön a linken is látható Beluga és/vagy Dolphin az Orca mellé, hogy legyen több dedikált személyszállító.
Kár, hogy nincs birodalmi felfedezőhajó, valami Asp méretű és jellegű. A Frontier/FFE-ben volt egy Imperial Explorer, igaz az egy óriási méretű masina volt, de a Courier is összement majdnem 500 tonnáról 35-re :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.27. 20:15:09 -
Max_Andaxin #9139 ...ok! Ezzel a képpel szereztél egy vásáról a járműre, hol írjam a alá?....ja, persze, ez nem eladó! -:D
Így már tényleg lesz érteleme. Mellesleg kinek a pap, kinek meg a pap(lan), de az Imperial járművek ( IEagle, stb) nagyon durán jól néznek ki. Verik bármelyik más "gyártó" termélkeit. Majd én is szerzek egy ilyet, ha eljutok oda....-:D -
#9138 Most még nem, de jönnek az emberszállítós küldetések - arra készült az Orca :) Majd lesznek utaskabinok.
2.2 Guardians - "Take what comes and strike back with double. Bring a second ship to every combat encounter with Ship-Launched Fighters and defend your passengers against the deadliest threats in the galaxy."
A Clipper az igen, a "luxusmerci" - jelenleg van egy 20 fényév körüli ugrótávolsága, scoopja, egy kis raktere, két roverje, és lehet menni vele innen oda, onnan ide, meg nagyon szépen tud kinézni bolygók felszínén meg csillagok mellett :)
csak linkelem a képet, mert nagy -
Max_Andaxin #9137 Luxuscirkáló-:) Jaaaaaaaaa éééétrem! Olyan ez amint az E Mercinél, a "...magától fékezkanyarodikparkolkielégít(hakarod)..." cucc!-:D Nehogymár ne legyen benne?! Ez jó! ...és igazad is van!
(Amúgy annak hogy ez luxuscirkáló, van értelme? Úgy értem, fel lehet venni olyan küldiket, hogy milliárdos segfejeket vigyél el A-ból B-be jópénzért?) -
#9136 Csomó ködöt lezártak... készülődik ott valami? -
#9135 Én a Clipperbe azért vettem, mert az a luxuscirkálom, és nehogymár ne legyen benne :) Elfér, nálam nem hibázott még, és szépen zenél :) -
Max_Andaxin #9134 Gratula Jani!!!! -
Max_Andaxin #9133 Auto dok???....Ez minek?....létezik olyan hajó amivel nem lehet leszállni enélkül? -
#9132 Dehát most írta le többször nibron, hogy az AI béna és simán ki lehet nyírni... most akkor mi is van? -
amigos5 #9131 HyNos!
Most már végképp nem lehet vele játszani!
Ez a patch végképp el lehetetlenítette az új játékost.Meg szerintem a régieket is.
Nincs feladat amit érdemes lenne elkezdeni,elvállalni.PL:
1,Vigyél el cuccot valahova de ha le ellenőriznek bukod a pénzt.Addig baszakodik a gép míg csak-csak le ellenőriz valaki.10-ből 9 biztos.Ezeket a feladatokat fel se veszem már felesleges.
2,RES-nél eddig tudtam keresni kis pénzt de az új patchel értelmetlenné vált.
3,Az ellen egyszerűen nem tudom befogni fix fegyverrel mert hamarabb rámfordúl és már ki is szedett,meg erősebb is(tök mindegy milyen hajóval vagyok).A python simán lefordúlt(fer-de-lance).
4,Az Asp szénné lőtt mire lövő pozícióba kerültem.Pár milla különbség azért van a két hajó között!
5,Még mindig RES,befogom,elkezdem lőni,jönnek páran segíteni,lövöm én is,de hát ők Ai-k tehát jobban lőnek...kié a pénz?(3 perc kergetőzés,fordulózás,fele pajzsom oda) hát nem az enyém!
RES-ben a pénzkeresés kilőve.
Tehát olyan érzésem van úgy 400 óra játék után,hogy akármibe belekezd az ember,a játék készítők azon agyalnak,hogy az ne sikerüljön.Kösz.
Ez a patch nem jött volna még belekentem volna ebbe a játékba még egyszer ennyit,de így?
És amit lehet csinálni(amúgy mindent de mégse)
-repülni space hajóval
-élvezni a grafikát
-szépek a bolygók
-leszállni bolygóra,majd onnan felszállni.(szerencséd van nincs G)
-A-ból B-be vinni cuccot (egy idő után unalmas)Viszont csak ez az egy lehetőség van pénz szerzésre.A többi az bukó.Biztos!
-Elmenni a tejútrendszer túloldalára(persze ha van jó pár órád erre...csak ülsz azt nyomod a gombot napokig.
-Nézegetni a map-ot
-Ábrándozgatni
A grafika az szép
A biztosítás is balf.szság.De azt megoldottam ha kilőnek ne kelljen fizetni.Ha ezt nem tudtam volna megoldani akkor 1 hét alatt töröltem volna a gépemről a játékot.
Ez játék?Már 200.óránál gyanús volt,bizakodó voltam.
Hy!