ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nefürgyé le!
A Pollux volt az első állomás. Megcéloztam a boszorkányfej-ködöt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nefürgyé le!
Utoljára szerkesztette: Oriza, 2015.03.14. 17:09:33
Nefürgyé le!
Ez talán igaz, de az is, hogy az ED minden idők legszebb űrjátéka, azok a textúrák IGEN szépen kidolgozottak, időnként meg-megállok gyönyörködni 1-1 űrbéli csodában. Szóval aki hirtelen nem tudja mit csináljon, fogja a scannereit, válasszon egy irányt és uccu. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bar a vegen csak ugy potyogtak az Anacindak. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A játék nem több, mint 20 féle csillag és bolygó, 6-7 féle állomás és küldetés véletlenszerű ismétlődése. Random generált az egész, és túl nagy ahhoz, hogy valaki apró fura dolgokat elhelyezzen benne ide-oda.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.13. 13:00:30
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.13. 08:02:08
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én még akár a felfedezéssel is ellennék, de ha csak pár textúra cserélődik akkor értelmét veszti az egész. Nem teljesen értem Brabent, ha ilyen eszméletlen méretű galaxist álmodott meg, akkor hogyan lehet az, hogy a procedurális generálás ilyen gyatra? Pedig mennyi mindent bele lehetne tenni...Igazából ezt eddig csak az Infinity Engine-ben láttam jól megoldva.

A lényeg belőle, aminek örülhetünk:
- Increased earnings from bounties
- Increased earnings from combat bonds
- Increased earnings from selling exploration data
Decreased purchase costs of Vulture, FerDeLance and Federal Dropship
Nefürgyé le!
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Legalább valami roncsok, bolygókon romok és fosszíliák, kihalt fajok nyomai, esetleg idegen baktériumok, rádiójelek, furcsa anomáliák, kóbor aszteroidák, üstökösök, stb, stb lennének. Bármi ami ritka, izgalmas és értékes. Nem csak "jump, scoop, scan, repeat" lenne...
A valóságban egy fekete lyukat háborgó gáz,- és porvihar, össze-vissza repkedő csillagok és éktelen rádiózaj vesz körül, a játékban csak egy fekete pötty, ami kiszed SC-ből és szétkúrja a hajód.
Vagy hol vannak a különböző sebességű pulzárok, amik zakatoló hangokat adnak ki? Teljesen csendes az űr, pedig 1-1 égitest, csillag vagy gázóriás érdekes hangokat bocsát ki. A játékban semmi ilyen nincs.
A 10k hasznot a wing-ben történő kereskedés "osztalékára" értettem, az árun levő hasznon felül.
Arra lennék még kíváncsi, hogy ha pl. 3 T9-es megy kötelékben, és velük egy Viper vagy Vulture védelemnek, akkor ő mennyi osztalékot kaphat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.03.12. 13:07:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ahogy olvastam, arra törekszenek, hogy a kereskedelmen kívüli tevékenységekből is hasonlóan jól meg lehessen élni.
Ha közel 200 cargoval 10k hasznod van, akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. A Fuel és a javítási költségek a töredéke lett az eddigieknek.
Amúgy a Galactic News-ban mindig van valami, amit érdemes megnézni, pl. kisebb -nagyobb háborúkba lehet beszállni vagy capital ship építést lehet segíteni/akadályozni, ezekre közös megmozdulásokat is szoktak szervezni.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mert túl messze volt ahol bevéltottam volna
star citizen-ről is olvasgatok, de ott is úgy látom minden a pénzről fog szólni, már egy ceppet sem vonz annak a világa sem
mostanság inkább nyomom a the crew-t, ott is kell lóvé, de legalább vannak akikkel jót lehet gurulni, ha törik az autó, nem kell gályáznom napokig, hogy kijavítsam 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
A küldetések pont ugyanannyit adnak egy Sidewindernek mint egy Anacondának, 1000 Creditért nem viszek üzenetet, 15-ért meg nem kutatok lopott vackok után. Az elején jó volt, de semmi összetett, kihívás nincs már benne.
A fuvarozás az egyetlen pénzt hozó módszer, kb. 40 milliót grindeltem össze, meg van a hajó amit akartam, tuningolni nincs értelme, mert drasztikusan csökken az ugrótáv.
Remek, hogy mostmár tudunk együtt repülni, de minek ? Közel 200 cargo hoz 10k hasznot pluszban egy fuvarért. Nabumm, a fuel 25k.. Közel 400 hajót lőttem ki bounty végett, semmivel sem izgalmasabb ha ketten lőjük. A bevétel ebből is elenyésző 1-1 felszerelés árához képest.
Az interakció, az endgame content és a váratlan helyzetek hiánya egy idő után unalmassá teszi.
Belépek, megcsinálok 1-2 küldetést, vagy letudok egy fuvar Palladiumot, és ennyi, lépek is ki.
Anno a Freelancer sokkal változatosabb volt, sugárzással, aszteroidákkal, gázzal teli rendszerek, idegen fajok, eldugott roncsok és állomások. A térképezés egy rendszerben valóban az egész bejárását jelentette, nem pedig egy kattintást a scannerre. Sok jó dolog volt benne, ami itt nincs.
1 hónapja nem léptem be, az este leszedtem az új upgradet, de nom volt kedvem továbbra belépni
túlságosan minden a pénz körül forog, nem igazán élvezetes a csata, mert ha buksz elég sokba kerül, utána meg a kereskedés unalmas
igen mondhatják az okosak, az élet is, de kérem ez csak egy játék 😊
http://www.edshipyard.com
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Tegnap haverral próbálgattuk a wingezést egyelőre a strong signal source is egy vicc hiába van benne több hajó hamar leaprítottuk őket 2-en sidewinder, cobra meg eagle volt általában bent és egy T7-et védtek de majd kipróbáljuk nagyobb létszámmal is hátha úgy nehezebb ellenfeleket dob.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Ha valakit érdekel, pm -ben jelezze.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD