ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
teamspeakre klikkelj fent, most is bent vagyunk 6-an
én kisérő vadászként szoktam jelentkezni szállítók mellé, és védem a popsijukat 😊
enyém a fejpénz a kalózokból, és százalékot kapok az eladásukból
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 13:30:19
Mit jelent az hogy wingben?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
5A thrusterrel már nem jó az energia, de evvel is NAGYON fordulékony
Nagyobb Kill warrant scanner már sok energia, kisebb pedig nem elég gyors az aratáshoz 😊
Cargo hatch 4-es prioritás/vagy kikapcs
Docking Computer, Fuel Scoop 3-as prioritás
Frame Shift Drive 2-es prioritás (úgyis akkor kell ha behuztam a fegyvereket)
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 11:05:05
kicsit felcsigáztál, ezért talán érdemes lesz megint belépni 😊
Sikerült kialakítani egy működő energiarendszert hozzá jelentősebb kompromisszumok nélkül, ha valakit érdekel szívesen megosztom.
én a cobrát, és a T6ot adtam el érte, de 11 millió fejpénzt szedtem össze vele 2 nap alatt 😊 Pythont, Anacondát úgy szedi le mint a legyet 😊
Nefürgyé le!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
És mindig romlik az integrity, ugrásnál is (de persze cirkálásban milliószor több időt tölt az ember, ergo ott a legjobban).
Mi van ha a galaxis tulsó felén megy szét a hajó, és nem tudsz visszajönni? GAME OVER?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Direkt egy erre a célra átépített vulture:
http://www.edshipyard.com/#/L=60N,5TQ5TQ0_g0_g0_g0_g,2-6Q8c6u4s7_6Q5A,7Sk05U2Uc
Shieldet MAX-ra, thuster ki, maradék erőforrás a fegyverre és láss csodát! 😄
700 MJ körüli shieldem van így, kicsivel több mint a 7A-s anacondának booster nélkül
Csak ennyit mondok
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.17. 14:38:49
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.03.16. 18:29:38
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az intervallumok ugyanazok, csak lejebb vitték a skálát. Alacsonyabbról kezd, de hamarabb is riaszt.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.16. 14:15:44
Ami eddig 150% volt, most 100%.
Ami eddig 100% volt, most 50%
Apropó, azt jól vettem észre hogy most már tök mindegy a powerplant, 100% heat után rögtön sérül a hajó? Eddig 150%nál volt gáz...
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.03.15. 23:02:46
Főleg, ha az illető még nem találkozott ilyennel, bepánikol és nem tudja mit tegyen.
(Egyből kilépés a SC-ből, kikapcsolni minden nem létszükségletű modult, majd néha-néha bepacsolva az FSD-t 1 mp-re meg kell keresni az escape vectort, felé fordulsz, (kapcsolgatások között várj, még kicsit lehűl a hajó), Thruster, FSD-t is kapcsold ki, ezzel nyersz kb nyersz 5-10%-nyi lehűlést (kicsit várj még hűlsz), Thruster, FSD be, FSD aktivál és imátkoz. Afterburner-t véletlen se használj a gyorsuláshoz, akkor véged)
Akkor valszeg más játékkal játszunk, mert én az elmúlt kb 6 órában konkrétan egy hajóval nem találkoztam... Illetve de, volt két strong signal, amikbe be is mentem. Na ott meg nem éltem volna túl egy hármas pajzzsal. 😄