ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van olyan aki ilyenkor dolgozik ám 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

http://elitedangerous.hu/

teamspeakre klikkelj fent, most is bent vagyunk 6-an
solo-ban is lehet ilyet vagy csak open-ben?

Hol lehet ilyenre jelentketni?
4-en össze lehet álni egy csapatba, látjátok egymás adatait, automatikusan egyszerre ugrotok, mindenki részesedik a haszonból, ha egyvalakit kiszednek akkor a többi is ott jelenik meg.

én kisérő vadászként szoktam jelentkezni szállítók mellé, és védem a popsijukat 😊

enyém a fejpénz a kalózokból, és százalékot kapok az eladásukból
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 13:30:19
Lehet kisérni a szállitókat?
Mit jelent az hogy wingben?
wingben kísérve a szállítókat én is beszoktam pakolni egy kis cuccost
Cargo minek bele?

a macsók nem, de az eszesek igen 😊
docking Computer? Miért hasznos az? Azt hitem azt senki nem használja.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

http://www.edshipyard.com/#/L=60N,5TP5TP3we0_g0_g,2-6Q886Q507_6a5A,7Su05U03w0nE4wE

5A thrusterrel már nem jó az energia, de evvel is NAGYON fordulékony
Nagyobb Kill warrant scanner már sok energia, kisebb pedig nem elég gyors az aratáshoz 😊

Cargo hatch 4-es prioritás/vagy kikapcs
Docking Computer, Fuel Scoop 3-as prioritás
Frame Shift Drive 2-es prioritás (úgyis akkor kell ha behuztam a fegyvereket)
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2015.03.19. 11:05:05
itt megadnád a konfigot? ED shipyard
kicsit felcsigáztál, ezért talán érdemes lesz megint belépni 😊

én eddig minden High Tech rendszer shipyardjában láttam.

Sikerült kialakítani egy működő energiarendszert hozzá jelentősebb kompromisszumok nélkül, ha valakit érdekel szívesen megosztom.
hol lehet venni I Bootis körül?
a Vulture egy ÁLOM !!!

én a cobrát, és a T6ot adtam el érte, de 11 millió fejpénzt szedtem össze vele 2 nap alatt 😊 Pythont, Anacondát úgy szedi le mint a legyet 😊
Igen

Nefürgyé le!

Azt mondjátok meg inkább, hogy a fullos vipert érdemes vulturre cserélni? Én most ott tartok, hogy igen, de sokba fog kerülni...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

A ship integrity csak a páncélzat ellenállásának a mértékét befolyásolja ha minden igaz - ergo amiatt nem fog felrobbanni a hajó, max nagyobbakat sebződsz ha lövik a hullt... Elméletileg nullánál 70%os erősségű a páncélzat.
És mindig romlik az integrity, ugrásnál is (de persze cirkálásban milliószor több időt tölt az ember, ergo ott a legjobban).
Nem csak akkor romlik az integrity, ha pl. maximum sebességet használsz supercruise-ban?
elite
Tényleg, az integrity romlik folyamatosan. Hogy lehet ekkora utat megtenni?
Mi van ha a galaxis tulsó felén megy szét a hajó, és nem tudsz visszajönni? GAME OVER?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

a Magyar rafináltság 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Direkt egy erre a célra átépített vulture:

http://www.edshipyard.com/#/L=60N,5TQ5TQ0_g0_g0_g0_g,2-6Q8c6u4s7_6Q5A,7Sk05U2Uc

Shieldet MAX-ra, thuster ki, maradék erőforrás a fegyverre és láss csodát! 😄

700 MJ körüli shieldem van így, kicsivel több mint a 7A-s anacondának booster nélkül

1.5M - 2M teljesen AFK, ha kicsit fordulgatsz (10 percenként ránézel) 3M simán.
LOL mennyi? 😄
Lugh 11 - High Intensity Combat Zone - Capital Ship - AFK - Turret - $$

Csak ennyit mondok
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.17. 14:38:49
Milyen izgalmas lehetett, 2 hétig nyomkodni az fsd-t, miközben egy csomó izgalmas dolog történhetett, pl: -. Ja, azon kívül, hogy két nap közé dob be, nem sok minden. Én is nekivágtam egyszer egy ilyen túrának, de a Plejádoktól visszafordultam. Gratulálok hogy valaki képes egy ilyen utat végig csinálni.
hogy a francba nem vettem észre.....köszi király

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

progaming 😊
Tuvok
Ezt hogy bírta ki egyben a hajó ?

146.000.000 cr

PiszkosFred
Options - Controls - Misc... - Debug Camera toggle, ide nyomj valami más billt, F8 vagy F12, vagy alt+3, bármi ami jól esik és hajrá
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.03.16. 18:29:38

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kösz, de ilyen nincs sehol

PiszkosFred
Talán "debug camera", de mindenképpen valami ilyesmi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nekem nem megy a ctrl-alt space külső camera....hol lehet? miylen néven lehet beállítani?

Csak az a baj hogy a fegyverek hőtermelésénél a jelek szerint nem vitték le a skálát. Ez igen örvendetes amikor hat lézerrel tüzelne az ember. 😄
a küldiket mikor akarják fixálni? hogy Friendlyn adjanak is küldit pl. ,de a legidegesítőbb,hogy ilyen 500 credites küldiket kapok !!! holvannak a 250 ezres nyersanyagos küldik, vagy az értelmes Cargo szállítós küldik??
Tuvok
Eddig 80-85%-nál volt amikor kiugrottam egy csillaghoz és kezdtem fuel scoop-olni, most alig 55-60%-ról indul.
Az intervallumok ugyanazok, csak lejebb vitték a skálát. Alacsonyabbról kezd, de hamarabb is riaszt.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.16. 14:15:44

Nem indul alacsonyabbról a skálát vitték lejebb.

Ami eddig 150% volt, most 100%.
Ami eddig 100% volt, most 50%
Tuvok
Ne aggódj, a javítási költségeket drasztikusan csökkentették. 😄

Ez nem vígasztal engem akkor, amikor egy RÖVID lézersorozat miatt hevül túl. Az ugyanis nem indul a jelek szerint alacsonyabbról... 😄
Tuvok
Igen, de alacsonyabbról indul.

Kettős naprendszer az nem vészes. A hármas, az már szép. Pláne amikor úgy dob be hogy két csillag között közvetlenül a harmadik felszínénél. 😄
Apropó, azt jól vettem észre hogy most már tök mindegy a powerplant, 100% heat után rögtön sérül a hajó? Eddig 150%nál volt gáz...
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.03.15. 23:02:46
Viszont múltkor találtam egy pulsárt, túl közel mentem hozzá és esélytelen volt, hogy elmenjek mellőle, pukk. (szerencsére akkor épp a cobrával mászkáltam, szal nem volt nagy érvágás, kb úgy 1M-nyi (akkor) exploration adatot buktam)
Szerintem ez egy páros naprendszerben, ahol a nav-pont két nap között van eldurranna.

Főleg, ha az illető még nem találkozott ilyennel, bepánikol és nem tudja mit tegyen.

(Egyből kilépés a SC-ből, kikapcsolni minden nem létszükségletű modult, majd néha-néha bepacsolva az FSD-t 1 mp-re meg kell keresni az escape vectort, felé fordulsz, (kapcsolgatások között várj, még kicsit lehűl a hajó), Thruster, FSD-t is kapcsold ki, ezzel nyersz kb nyersz 5-10%-nyi lehűlést (kicsit várj még hűlsz), Thruster, FSD be, FSD aktivál és imátkoz. Afterburner-t véletlen se használj a gyorsuláshoz, akkor véged)
Tuvok
30-40 fényévente van HT állomás. 😊

Tervben van, de Wolf 562 High Tech részlege ezt tudta a rendelkezésemre bocsájtani maximumban. 😄

Tuvok
Pedig azt a B-s FSD-t sürgősen le kéne cserélned. A B-s cuccok a legnehezebbek, annál a C-s is jobb.

"mert Anarchy-ban folyton jönnek a mocskok"

Akkor valszeg más játékkal játszunk, mert én az elmúlt kb 6 órában konkrétan egy hajóval nem találkoztam... Illetve de, volt két strong signal, amikbe be is mentem. Na ott meg nem éltem volna túl egy hármas pajzzsal. 😄
Hehehe.. 😄 Jó, akkor a gyárihoz képest. A fullost, ahhoz mérten viszonyítottam, amilyen forrásaim rendelkezésre álltak a Wolf 562-es Hpokins porton. Azért a 1,5M FSD nagyon nem széria cumó. 😄 A Fuel scoop-ból, nekem bőven elég ez, 2 kör egy csillag körül, és jó vagyok. A fegyverek kellenek, mert Anarchy-ban folyton jönnek a mocskok. Persze megléphetnék, de akkor hol marad a móka, nem igaz? 😄

Tuvok
4 db. A-s cuccod van fent. Ez fényévekre van a fullostól. 😊