ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, ez nagyon tetszik, akkor birodalmat fogok építeni!
Elkezdem az egyik naprendszerben favorizálni egy frakciót. Nekik lótok-futok, harcolok. A befolyásuk 30-ról 93%-ra nőtt. Most azt látom a státuszuk mellet, hogy "expansion". Ez jelentheti azt, hogy a környező systemekre is kiterjesztik a befolyásukat? Vagyis ez a frakció más naprendszerekben is megjelenjhet?
Éppenséggel de ...csak nem a megjelenésre. ^^
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nekem a lineage2 volt talán az első olyan multi játék ahol aktív élmény visszacsatolás volt. Aztán persze ott volt az EVE online is. Értem én, hogy nem akarnak elite eve-et csinálni, de bizonyos dolgok, egyes metodikák nem kisajátíthatóak. Az EVE online is attól válik azzá ami, hogy csoportok birtokolnak benne valamit és nem egyének. Majd, ha végre eldönti DB is, hogy valójában online vagy singel palyer játékot akart készíteni, akkor lehet jó irányba mennek majd. Story ugye nem lehet, mert online és nem lehet mindenki Flash Gordon. Player owned structure stílust meg nem nagyon akarnak, mert az már elite-eve.
Ez az izé a két hogyishívják között itt valahol, igazából nagyon szép, talán a legszebb amit eddig láttunk és büszke program tulajdonosokká tesz bennünket, de... közben meg sajnálom, mert sokkal több lehetőséget látok benne.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.06. 09:39:38
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
pedig ha csak a hajót lehetne bütykölni vagy mászkálni benne már visszatudnának rántani 😊
Értem én, hogy online game no story sand box meg mittomén. De ez a galactic news kb egy szinten van a reggeli metro újsággal, amit a zsíros kenyér alá raksz, mikor eszel. Pont annyira érdekel mit olvasok benne. Nem biztos, hogy azért mert nem fontos, inkább azért mert semennyire nem impulzív.
Szóval szerintem ez a játék nagyon lassan fejlődik. De hát ugye elite, csak kibírja míg kiforrja magát 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.07.05. 08:29:17
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://store.steampowered.com/app/359320/
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
all supporters is used to determine who should increase or decrease in rating.
The effect of merits is reduced over time, so you need to actively support your power to ensure the
best rating possible each cycle.
vagyis minden ciklus utan van a kiertekeles, es csak akkro kapod majd meg a rankot. 1 ciklus=1 het, gondolom penteken resetel de majd kiderul.
ez a Powerplay eléggé foscsi amúgy
10% module eladas eleg lonak a fasza 😞 minek ebbe a gamebe moneysink? nincs kereskedelem benne, amit befolyasolna hogy kinek mennyi creditje van.
egy The Crew kicsit többet ad mostanság 😊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036