ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont azt nézegetem hol és hogyan vegyem meg
mert mindenféle csomag van baromi drágán
te melyiket vetted?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
szeretnék tanácsot, gyorstalpalót kérni az elmúlt negyedévről vagy mondjuk március óta eltelt időről.
Nem voltam mostanság az Elite-ben, és n em tudom jött e ki érdemleges javítás tartalom azóta, mert mikor még én játszottam, akkor kb kalózokra vadászni, kereskedni és bányászni lehetett csak. ennyi volt a játék, és a pénzszerzés volt mindenkinek a fő célja nem a játékélmény, hogy minél nagyobb hajója legyen.
Változott ez némileg? Vagy a Star citizen game sokkal többet fog nyújtani? esetleg tök más jellegű lesz ha valaha megérkezik? Netán a elite Horizons?
Köszönöm a véleményeket,
-Kereskedelmi jellegű: hozzál vagy vigyél valamit. Ilyenkor konkrét űrállomás van, ahova vinni kell. Az lehet nehéz, hogy találj olyan helyet, ahonnan beszerzed amire szükségük van, erre ott az Elite trading tool
-Assassination: ki kell nyírni valakit. Megadott csillagrendszerekben fordulhat elő. Odamész, keringsz, unidentified signal source-okba bekukkantasz. Vagy bent lesz egy ilyenben, vagy valaki sopánkodik, hogy a műkörmöse mesélte, hogy az unokatestvérének a szobatársa éppen csak megúszta, hogy a célszemély megtámadta a valamelyik csillagrendszerben. Na akkor odamész, és USS-böngészés. Megvan megölöd.
-Ölj n darab x-et: Adott rendszer(ek)ben ölj kalózt/fejvadászt/kereskedőt/rendőrt. Odamész és ölsz. Nav beaconnél minden megtalálható, resource extractionnél több lehet a kalóz, de nem lesz trader.
Van még, de egyik sem megfejthetetlen.
ಥ_ಥ
Én csak havernál megnéztem a játékot, de ő azt mondja, nagyon nehéz megtalálni a questek helyszínét. Felvett egy küldetést és nem találta meg hol kell azt az 5 valamit kinyírni. Van valami ingame help hogy megtaláljam a küldetések helyszíneit?
A ba az, hogy a harc még mindig csak szórakozás, pénzkeresetnek kevés. Trade-re maxolt ASP hatpercenként 400k-t hoz. Most van egy 150k-s küldim, hat kalózt kell leszedni. Fél óra, mire összegereblyézem őket, bemegyek a bountyért, majd vissza a feladóhoz a 150k-ért. Fél óra: 300k. Ezalatt trade-del másfél milla simán meglenne...
Az elmúlt 1-2 évben eléggé megnövekedett a hardverigénye, egy alap 4magos amd procit meg egy radeon 6850et már sajnos kiröhög...
Az viszont tény hogy csilivili lesz.
Az, hogy az alfások, prémium bétások ingyen kapják nonszensz, kicsit bele kellene gondolni abba amit leírsz. Ők már sokkal régebben kifizették az árát(pénz+egy félkész játék tesztelése), mint bárki.
FORC-FDEV-D-1001 - Elite: Dangerous - Premium Beta
FORC-FDEV-D-1000 - Elite: Dangerous - Alpha
ők ingyen kapnak mindent 😊 az 1002,3,8,10 -esek csak akkor ha megvették a 35 fontos passt. A többiek a szőrös nyalóka rossz végén álltak.
Amúgy a 33%-os leárazás a lehúzás magasiskolája volt 😛 Mivel így megvetted az alapjátékot, ha a kieggel akarsz játszani akkor azt is meg kell venned,aki meg most veszi a kieget az jobban jár mert kapja az alapjátékot meg a kieget. Még egy Nice...
Utoljára szerkesztette: xrm, 2015.08.07. 18:59:26
szeretnék tanácsot, gyorstalpalót kérni az elmúlt negyedévről vagy mondjuk március óta eltelt időről.
Nem voltam mostanság az Elite-ben, és n em tudom jött e ki érdemleges javítás tartalom azóta, mert mikor még én játszottam, akkor kb kalózokra vadászni, kereskedni és bányászni lehetett csak. ennyi volt a játék, és a pénzszerzés volt mindenkinek a fő célja nem a játékélmény, hogy minél nagyobb hajója legyen.
Változott ez némileg? Vagy a Star citizen game sokkal többet fog nyújtani? esetleg tök más jellegű lesz ha valaha megérkezik? Netán a elite Horizons?
Köszönöm a véleményeket,
meg a irrealisan meredek cuccokat is megmasztam, hatha talalok mogote vmit...
+ holdbeli rallyt azota se adta be ennyire semmi (de a kulonbozo vilagokon valo rally is lenyugozott foleg az extrem idojarasuak)
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.08.06. 00:17:28
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A kerdes inkabb az, hogy az ujonnan belepoknek mit kell megvenni? Alapjatek+kieg? Vagy eleg a kieg is?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
en azok koze tartozok akik imadtak Mass Effect 1 ben is a Makozast, korbe hajtottam minden lehetseges bolygon es elveztem is, nem csak muszajbol 😊
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2015.08.05. 20:59:26
Hozzáteszem sima ED megvan.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.08.05. 19:36:29
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
https://community.elitedangerous.com/node/247
van teaser