ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kell, hogy nagyot ugorjon. ami fontos az, hogy medence, legalább 3 fürdőszoba, infra és gőz szauna, jacuzzi, 5 helyiséges lakosztály, bár, játékszoba, moziterem, obszervatórium és ehhez hasonló fontos dolgok legyenek benne. nem ám strandpapucsban, törülközővel a vállunkon indulunk az űr meghódítására.
Dzsini
Orca walkaroundot nem találtam 😞 viszont az még jól feltuningolt FSD-vel se ugrik valami hatalmasat... akkor már inkább egy Clipper, abból ki lehet hozni 30 körül, és abból is fantasztikus a kilátás 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.05. 14:28:22

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

az x3 óta tudjuk, hogy a japánok. ott le is vagyon írva.😊
Dzsini
ahogy írtam, már kritizáltam az FDL oszlopát, volt olyan hajóm, és ezért írtam, hogy a Saud Krugernél ismerik a hajlított üveg nevű varázslatot 😊

sok hajó jobbkormányos, az Addertől kezdve a Clipperig úgyhogy legalább azt tudjuk, hogy az angolok fogják a világot kolonizálni 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ha már így benne vagy a linkelésben, kereshetnél egy orca cockpitet, azt szívesen megnézném. olyanban gondolkodok felfedezőhajónak.😊
ja, az balkormányos, a lance pedig jobb. az utóbbiban viszont az oldalsó szélvédő nagyon tuti.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.05. 14:20:45
Dzsini

ha videóról nézed, lehet hogy nem annyira rossz, de ha neked kellene ott ülni, rögtön más lenne a véleményed. kíváncsi lennék mit szólnál, ha szemed elé raknám a kocsidban az oszlopot. a viszonyítási pontok olyan rosszak mint egy átlag román tarktorban és, hogy folyton kisnövésűnek érzed magad az még csak eztán jön.😊 az hogy jobbkormányos az oké, kell ilyen is, de a piton cockpitja után szörnyű megszokni.
Roger6
Python-ban sem középen ül az ember, nem? Vagyis mintha jobb oldalon lenne a pilóta mellett még egy hely.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
nem olyan rossz az FDL fülkéje - nagyon fura, hogy nem középen ülsz benne, és hát ahogy régebben is írtam - azért a Saud Kruger designerektől láttunk már ívelt üvegeket, elfért volna oda is...
(az ülésnek azóta van alja)

gimbalban is ütős, de igazán a fix a tuti. a kondát is instant süti. és jól bírja energiával. igazából előbb sül meg a gép, mint elfogyna a szufla.
velem már volt úgy, hogy harc közben lépett meg, miközben lőtt.😊 merthogy az npc is annyit tud mint a játékos.😊 már nem igazán tudnék olyan játékot mondani, ahol az npc-k ennyire vacakul lettek volna megalkotva.
Roger6
Pont az az egy Fix Huge Beam lézer vonz benne... <#violent> <#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

próbáld ki. az a huge fegyó azért odaver.😊 beam lézert raktam oda (az az egyetlen a hajón), hát süt rendesen. a cockpit, a piton után nekem sem tetszik, kirúgnám a tervezőt aki ilyet csinál. van benne néhány bug, de alapból nagyon jó. de csak harcra, semmi másra.
Gundark 1 1
Mozgékonyságban veri a pitont, de tűzerőben nem szerintem. A pitinek azért a 3 nagy főleg multicannonnal nagy tűzerőt ad. Egyébként én is azon gondolkodom hogy veszek egy ferdét. Szép hajó, de nem tetszik valahogy. Pedig elegáns, és igazi fejvadászhajó. Most az agyonpáncélozott pitonnal mászkálok, de az az igazság hogy kicsit unom 😊 Mondjuk a FAS is tetszik.
Roger6
Jahogy Top 5 pilóta. 😄 Értem.

ua volt a gondom mint neked. nálam a fdl volt a megoldás úgyahogy. bár jóval több a rebuy mint a vulturen, de én ebben a játékban biztos úgy balanszolnék, hogy a használhatóbb harci hajókat és hozzá a felszerelést drágábban adnám.

az nem top 5%. csak simán top 5.😊 és nagyon jó, hogy nem tudjuk mennyi az annyi.

más: pár napja már nevetgélek: hány részt kell megnézni a trollok harcából, hogy a trollról kiderüljön, hogy troll?😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.05. 12:31:23
Roger6
Hm... Kicsit utánanéztem. Fer-de-Lance hiába nem tetszik, sok érv szól mellette a Python-al szemben. Tűzerőben, mozgékonyságban veri a Python-t, és mivel nem is akarom másra használni, csakis lövöldözésre, ezért lehet mégis mellette rakom le a voksot.

Roger6
Visszaverekedtem magam a Top 10%-ba így munka közben. Azért jó lenne tudni, hogy a Top 5% kb. mennyi Cr-től érhető el, mert akkor belefektetnék még pár óra játékot szívesen. A Vultura ugyan nagyszerű hajó, de már kezd NAGYON unalmassá válni. Fer-De-Lance meg nem tetszik valamiért. Lehet sima FAS lesz, ha meglesz a rangom hozzá.

Roger6
A bankkártyán van egy logó. Enyémen VISA van. Ha megveszed online a játékot, akkor beállítod azt, amilyen logó a tiéden van. De egész biztosan lehet vele online vásárolni.

Találtam egy ojat hogy otp bank kártya és Maestro ez is jó lehet hogy meg lehessen venni a játékot ?
Roger6
Azéé.... vannak érdekes dolgok. Melóhelyen gondoltam lődözök egy kicsit (marha fura egérrel újra...), nagyban gyepálom a Python-t, Surge Detected... majd a mező közepén uzsgyi, SC-be lépett. Ahol MASSZÍVAN MASS LOCK-om volt. <#shakehead>

Ha nagyon nem megy, irány a paypal. Összekötöd a bankszámláddal és voila.

utána nézek mijen kártyám lehet, hátha
Roger6
Nekem sima CIB-es van, lehet rajta neten vásárolni. Sőt, szerintem a legtöbb bankkártyával már lehet netes vásárlást lebonyolítani, rég vége annak az időszaknak, hogy csak ilyen baromi exkluzív kártyák voltak erre képesek. Ez a bankok érdeke is volt.

majd lessz másik idővel
Dzsini
Mivel csak online értékesítik, így valamilyen fizetési mód kell hozzá. A Steam akció pedig - ahogy mondtuk - tegnap véget ért.

vásárlásban tudnátok segíteni léci ? nincs semmi mastercard vagy hasonlom csak sima otp. kiszállítással lehetséges kérni? steam - on is hába akciós ha kártyák kellenek hozzá részemről sajnos.
Dzsini
Ha megvan a feszültség minden ugrásnál... ha mindig lenézel a gázkarra, hogy tényleg nullán van... ha kétszer meggondolod, mielőtt gázt adsz, odafigyelve, hogy eléggé kifordultál-e....
Akkor megérkeztél a neutronmezőkre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Roger6
Totálisan két különböző játék. Engem mindegyik magával varázsolt, de az EVE-ben sokszor kényszernek éreztem azt, hogy farmolnom kellett a havidíjért. Persze amikor elkapott a hév, akkor hétvégente 20-25 óra is belepattant, de a vége fele egyre kevesebbszer éreztem arra motivációt, hogy órákat töltsek vele hétvégente.

Elite-ben nincs kötelező dolog. Most eldöntöttem, hogy CG-ben részt veszek, és senki nem szól, ha mégsem tenné érte semmi, akkor sem lenne következménye. EVE előnye talán annyi, hogy a közössége, és a közösségi rendszere jóval kidolgozottabb.

Dzsini
Csak Commodity Market van (el lehet adni bögrét és Meta Alloyra kereslet is van, hiszen lepukkant az állomás), és Mission Board 0 küldetéssel.
Nincs refuel, reload, repair, nincs térképészet.
A közeli bolygó gyűrűjén már van két RES, van Nav Beacon, és egy minimális NPC forgalom is van, de még senki nem írt róla, hogy megtámadtak volna játékosokat.

Páran már vittek ritkaságokat, igen korrekt profittal lehet eladni 😊

... szép lenne egy második buborékot szép lassan kialakítani ott - piszok szép környék, tele ködökkel, már az ABO gazdag zónában van, párezer fényévre a neutronmezők, tízezerre a Sag A* ...
És ha már van néhány állomás Jaques tovább is állhat, eddig is ő volt az utazó állomás, úgyse bírja ki sokáig egy helyen.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.05. 06:11:59

melyik jobb a elite Dangeorus vagy a Eve online? bár én a 1 sőt szeretném de érdekel hogy mi a 2 közti külömség.
a Steam os rendelést hogy lehet végre hajtani? lehet otp- ből utalni a pénzt nekik?
MikX
Hát ugy nehéz lesz. Dobozos verziot elvileg frontiertől tudsz venni, angliábol, de mindenképoen bankkártya kell hozzá a vásárláshoz.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

úúlátszik bonyolult lett ez a cg.😊
Roger6
Vááá, és rossz állomáson adtam le én hülye 😄 Mindegy, a pénz megvan, csak nem számít bele a CG-be:

Roger6
Hájóvan no, nem volt az oly egyértelmű, mind ahogy asztat kenduram mormogja. <#puszi>

az állomáson milyen szolgáltatások vannak? ha viszek bögrét, el lehet adni?😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.04. 20:43:21
ferdelance.

csak a birodalomnak lőtt számít, a többi nem játszik. asszem elég világos.😊
Van olyan rendeléses ami nem steam on van és kiszállítós? Otp-s vagyok nincsen semmi master card meg bank kártya sem . ebben kérnék segítséget
Roger6
Érdekes ez a CG. Hiába lövök 4 milliót, 1 milliónak veszi. Igaz, le is KW-zem előtte, lehet az nem számít bele.

Roger6
Melóból hazaérve már csak Top 25% <#whatever> Kéne már a Vulture helyett valami zsír verda.

Dzsini
Szerintem szilvalekvár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
PvP aréna - egymás elleni lövöldözés kis hajókkal.

majd akkor ha meg lessz rá majd a pénz egyben akarom majd meg venni. Az aréna lemez mire szolgál ?
PanzerWolf
Vigyázz ma lejár akció!Már ha jól tudom.

tutituti
Redditen van link 1.3 verzióról ahol a trainig részt lehet kipróbálni.Vagy vedd meg az arena rész és később kevesebbet is fizetsz a teljes játékért mert beleszámítják.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szeretném meg kérdezni hogy van demo vagy trial verzió amit kis ismerkedés a játékkal lenne? majd csak késöbb tudom megvenni a packot egyben.
Dzsini
44317 van hátra, és Sol 23589-re van 😊
(Sag A* 10197-re, de ott már jártam)

Roger6
Hm, az szép 😊 Van még pár fényéved hátra. <#wave>