ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
útvonal tervezésnél miért irogatja folyton h route plotting failed... ?

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

s_andras
Meg lehet fűszerezni begyűjtött anyagokkal az üzemanyagot, és akkor nagyobbat lehet ugrani - ne kérdezd hogy miért, szerintem tiszta ökörség.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

PanzerWolf
Igen a körbejárósra gondoltam. 😊

PanzerWolf
nem tudom.Lehet utána vettem cuccot.De nem hiszem.Meg szoktam nézni a tele raktérral meddig tudok ugrani.Bár lehet most elfelejtettem.Csak akkor utána miért engedte?Most már nem tudom meg.Ha lesz ilyenem akkor legközelebb csinálok képernyőmentést.
FSD boots az mi a térképen az útvonaltervezőnél?Lehet növelni is, és akkor nagyobb lesz az ugrótávom azt jelzi.

s_andras
Ha útvonalat terveztél, majd ezután rakományt vettél vagy teletankoltál, akkor ír ki ilyet, ha a célpont a könnyebb hajóval még épphogy elérhető volt. Az elvileg nem lehetséges, hogy ugyanoda egy ki-belépés után mégis el tudsz ugrani, hacsak nem iktatott be az útvonaltervező egy köztes állomást.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

PanzerWolf
Ezeket tudom.Az volt az érdekes,hogy kiírta a flame shift driverel nem tudok ugrani mert meghaladja 2t-val a szállítmány.Nem tudom pontosan de,valami ilyesmit írt ki.Többször próbálkoztam.Nem telt el kis idő,gondoltam beírom ide mit ír ki,erre elkezd ugrani.Pedig semmit nem változtattam.
Szóval sajna nem lőttem screeshotot.

Caliph
lőj egy screenshotot és megnézzük

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PanzerWolf
Többször próbáltam semmi.Nem engedte.Írok ide.Visszamegyek a játékba akkor meg ugrik.Nah ez hogyan van? 😄

PanzerWolf
Ez érdekes mert tele van a tank.Aztán meg alig vesz le ugrásnál ahogy nézem.

Caliph
fuel 0.62 /h azt jelenti annyit fogyaszt óránként
alatta a narancs csík fogy folyamatosan,repüléskor,supercruiseben stb. ha elfogy a csík levon egy téglalpot a teljes kapacitásból
alatta a teljes tank kapacitás,kék színnel jelölve az a mennyiség ami
fsd ugráskor más rendszerbe kell

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.05. 20:47:42

Caliph
elfogyhatott az üzemanyag vagy kevés arra a távolságra ahova ugrani akarsz

PanzerWolf
Frame shift drivernél mi az a max fuel 2t?Nem tudok ugrani.

tutituti
Megérkeztünk bubble nebuláva.most irány a mag.ja és meglett az első earthlike planet ami a nevemen fut ha valaki le nem adja előbb.De sok érdekes anomáliát találtam.majd holnap dobok pár képet.A semmi közepén még egy cmdr. Is beugrott mellém.egy órát dumáltunk

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
Beagle Point 32941ly - Sol 33625 ly
Jaques 13300 ly - Sag A* 9929 ly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Igazából ezzel kapcsolatban ott vannak kétségek, hogy azt többször kiemelték, hogy az idegenekkel való kapcsolatunk aszerint fog alakulni, hogy a játékosközösség hogy viselkedik. A játékosközösségnek fegyverei vannak, más nem nagyon.

Plusz onnantól, hogy a játékban néhány civil csoporton kívül (Canonn, SEPP...) csihipuhiról szóló közösségek léteznek, így nem nehéz megjósolni, hogy mire számítsunk.

... bár az is igaz, hogy az idegennek tűnő DBX-et nem bántotta senki.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.05. 16:11:24

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mióta a technológia engedi, egy csomó játékban van a játékhoz alapvetően nem tartozó elem amit lehet rombolni. pl. kertben a veteményes. odamegy a csubi és géppityuval sorozattal szétlövi a sütőtököt, utána az egész kertet egy olyan játékban is ahol egyébként drága/ritka dolog a lőszer. ténylegesen van rá igény, ezért kell ilyeneket megalkotni. és zabálja a nép.
Dzsini
Beszkennelték - ha megnézed a megtalálásáról szóló streamet (én élőben néztem amint kipattant a hír), akkor láthatod, hogy a pilóta aki megtalálta nem lőtt rá. Egész sokáig nem lőtt rá senki, mert próbálgatták szkennelni, vizsgálgatni.

De amíg a játék lehetőséget ad arra, hogy valamilyen fegyverrel lelőhess valamit, addig lesz, aki lelövi.

Ott van a Lave Radio narancs Sidewindere - nem árt senkinek, nem támad rá senkire, külön oda kell menni hozzá, hogy foglalkozhass vele - a bétában már sportot csináltak belőle, hogy elkezdték levadászni, és azóta is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.05. 15:49:52

Roger6
Ahogy egy bolygót is le tudunk szkennelni, úgy ezeket a szerencsétlen védtelen organikus dolgokat is le tudnánk, nem hiszem hogy nagy fejlesztést igényelne egy ilyen dolog bevitele a játékba.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

az emberek már a kétezres években rájöttek, hogy egyedül pusztán a létükkel is akár el tudnak pusztítani egy bolygót. további ezer év alatt rájöttek hogy tudnák ezt az egész univerzummal művelni. nincs szükségük más létformára ehhez.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.05. 15:44:55
Dzsini
Az SRV-n két eszköz van. Szkenner és ágyú. A szkennelés megvolt, nem hozott sok adatot, mi maradt?

Roger6
Miért nem lehet adatot kinyerni belőle, vagy tökömtudja DNS-t?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.05. 15:39:52

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Ha csak kalapácsod van, mindent szögnek nézel - mivel a játékban gyakorlatilag a szkenneren kívül csak fegyverek vannak, így sok minden mást nem lehetett csinálni.
A Canonn megpróbált-megpróbál sok mindent, de azon túl mást nem nagyon lehet, mint puttyogtatni.

Roger6
Azért az milyen már, hogy a galaxisban találunk elvétve pár bolygón organikus életet, és mit csinálunk velük? Szétlőjük bazmeg. <#gun> Logikus.

Dzsini
Húha, már a smiley-k is eltűntek 😊

(az pedig, hogy moderátor vagyok még nem jogosít fel engem semmire, ha nem kérik a modtopicban, hogy intézkedjek (és az itteni beszélgetésre amúgy se intézkednék, mert nem történt semmi moderálni/törölnivaló) - az, hogy magánszemélyként kivel miről beszélgetek, az független a moderátorságomtól - ezért is csináltam ezt a felhasználót miután moderátor lettem, hogy elválasszam a kettőt)

tévedsz. rohadtul nem vettem komolyan. ebben a melegben whiskey kostolásos buli után nem hinném, hogy bármit is komolyan vennék. viszont vissza is törölhetnéd az impotens részt.
Dzsini
Na most már van probléma - elkezdtél komolyan venni egy poénkodós beszélgetést. Ilyesmit nem szabad 😊

jó okés. van olyan szabály, hogy nem válaszolhatok olyan hsz-re amit nem nekem írtak? vagy erkölcstelen lenne? szntem ne szólj már be ezért. ha vmiben tévedek és kijavítasz az oké. de itt csak poén volt. na azért nem kellene túlragozni. de te vagy a modi ugye.😊
Dzsini
Csak annyira, amennyire te keveredsz bele 😊

szntem ne bonyolítsd túl.😊
Dzsini
De akkor ezekszerint probléma, pedig nem gondoltam volna, hogy az.

nem olyan nagy probléma az.😊
Dzsini
Megint nem nézed kinek válaszolok, ugye? 😊

hmmm. végbélkúp aranyból? mindig is sejtettem, hogy hatalmas a társadalmi szakadék.
Dzsini
Arany, de mindegy, ugyanúgy 1 tonna 😉

dehogy. végbélkúpok.😊
a csirke jó/jobb.😊 milla is megmondja.😊 az amikor tárolják nem látszik, ergo többet lehet szállítani.
Roger6
Úúúú, söröshordók? <#zavart1>

Dzsini

szerintem már attól is boldog lesz amit kapott.😊
Dzsini
azt írta hogy lehet "így" körbenézni, és egy körbejárós videóra írta válaszként - szerintem nem a sima headlookra gondolt

körbenézéshez a headlook is elég. az volt a kérdés.😊
Dzsini
Headlook van, mozgás a cockpiten belül nincs.

azért működik az egérrel és/vagy kontrollerrel is.😊
az options/mode switches/headlook beállítással tudod ki-be kapcsolni. a többi headlook beállítással pedig magát a mozgást. mivel, merre, stb.
Dzsini
VR sisakkal - a Vive-nak van térérzékelője, amivel szabadon lehet bizonyos határok között bóklászni.

PanzerWolf
Hogyan lehet így körbenézni a hajón?Azt hittem csak külső nézetes van.

nem baj, az orca-ban az egyik vitrinbe majd rakok egy ilyen hajót is.
Dzsini
hát, ezek ilyen régi hajódesignok, mindegyiken találsz ajtókat 😊

ugyan már, a lépcső, az ajtó és a többi ilyen hülyeség már 2500 környékén elavult. azóta már kizárólag csak molekulárisan mozgunk. honnan szalajtották ezt az ócskavasat? elloptad a múzeumból?
Dzsini
Ennyi a Clipperben is elfér (nekem bőven elfért, a luxuscirkálóm nekem is az) - esetleg a Cutterben, ha bejárati lépcsőt is szeretnél: