ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
unknown permit
és Col 70 rendszerek is
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.01. 22:04:59
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Valami csoportos mókában én is benne lennék, jelenleg egy asp exp-em felfejlesztgetve, meg pár millió credittem. Érdekelne közös bányászat is még úgysem próbáltam a bányászatot, vagy lövölde, akár kalózkodás is 😊
Jelenleg a buborék lakó vagyok, Dao Jungu és LHS 3076 környékén, főleg a föderációt támogatva.
Elérhetőségeim:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a H&G én is szeretem, de mivel egyedül nem a legélvezetesebb néha az arcomat kaprom csapattársak miatt. Meg nagyon hiányzik néha pár ember, akivel együtt dolgozva akár egy csatát is meg lehetne fordítani. Bár most volt valami csapat mókás frissítés, de random puggal lehet az sem lenne egy nagy élvezet
Amúgy lenne még egy kérdésem is a tapasztaltabb parancsnokokhoz. Érdemes lenne átnyergelnem egy Federal Assault Ship-re vagy gyűjtögessek és várjak egy Python-ra? Illetve akinek volt már Fed Assault Ship-je az el tudná mondani, hol vannak a class 3-as mountok pontosan. Leírás szerint egy felül, egy meg az orrban. A kérdésem az lenne, hogy lehet velük egyszerre tüzelni vagy sem? Értem ezt úgy, hogy az asp exp-nél a két class 2 felül van, a többi mind alul elég nehéz úgy fordulni, hogy az alsó és a felső is lőképes legyen. Ezért az összes class 1-re gyakorlatilag rakétákat szereltem, mondjuk így elég hatékonyan takarítok nagyobb hajókat is, ha levertem a pajzsukat.
Utoljára szerkesztette: Nikosi, 2016.07.01. 19:58:51
Akkor ha kell elküldöm én is a címet.Bár szívem szerint rálesnék erre a discordra is.
Ja és sikerült ~1300ly-re a Soltól beesnem a map alá 😊
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2016.07.01. 18:32:15
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
a kiemelt privát szobák közül az elite dangerous-t kell keresni. ha gond van a jogosultsággal szóljatok.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.01. 17:22:50
Legközelebb számolni fogom, hányszor mondják 1 perc alatt. <#nevetes2>#nevetes2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
és ha újra horizonsal indítod?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.01. 15:35:00
Steam: Grabowszki - The Looser

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2.1.04 changelog:
Stability Fixes
- Fixes for crashes when Hyperspace jumping
- Fix for crash when entering Supercruise from a Conflict Zone
- (Xbox) Fix for title entering unresponsive state after disconnecting the WAN Network cable
- (Xbox) Fix for title crash from launch
General Fixes
- (Xbox) Fix for loss of Horizons access after launching from Engineer Base
- Fix for Docking Computer and NPC’s drifting off target landing pad
- Various text updates
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.01. 14:23:50
Már csak 11ly re vagyok, még utközben megejtek egy fehér oriást a szabadságszobor ködnél, aztán megyek hazafelé, és valami közösségi élet már jolenne 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
de ha többen összefogunk akkor két három ember bányászatát le tudná védeni 3 védő hajó simán high resben.
érdemes lenne kipróbálni nagyobb e a haszon.
Jelenleg csak egy Eagle-m van 2db talán E vagy D minőségű lézerrel és egy multigunnal. Mining dolog még nincs rajta.
És most itt vagyok:
https://eddb.io/system/16870
De csak holnap leszek legközelebb 😊 Steam vagy ingame usernevet dobsz?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Felugratsz a hajóra aztán kiviszünk egy állomásra szép lassan.olyan station kéne ami nagyon közel van egy leszállható holdhoz és akkor lassan kivinnénk.kíváncsi vagyok az srv kérgét e docking engedélyt
Talán egy kis Conflict Zone jó kezdés lenne, már aki hajlik a lövöldözés felé.
A summer sale keretében megvettem a játékot. Szoktatok / lehet együtt vonulni? Van valami csapat, amihez csatlakozhatnék?
Poén volt mert első open játékom kb 5 percig tartott.Jött egy hülyegyerek és szétlőtt kb 10mp alatt.Remélem élvezte az idióta.Tök alap hajóm van.
Gondolom kiszedték kézzel.
A driver beállítás tippet köszönöm, megpróbálom mindenképpen!<#worship>#worship>
iSS!
Jó AFK végezhető munka még bármilyen misszió Hutton Orbitalra 😉
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.30. 13:34:24