23609
1418743729.jpg
  • MerlinW
    Pont ott vagyok én is:)
  • MerlinW
    A nem Horizons-os túristautaztatásnál (nincs ott a fehér félkör ikon) csak a kilátóhoz kell vinni az utast. Contact panelen látod ha a rendszerben vagy. Gyakorlaitlag egy beacon-t kell scannel-ned.
  • Luciferkee
    64 Arietis, Weyn Dock.

• TokraFan
    Ez Melyik rendszer?
  • Dzsini
    Nem minden úthoz kell, de ahol meg van jelölve küldetés felvételkor a bolygófelszín, ott igen (a képen az alsó küldetéseknél látható bolygójel).
    Ha olyan küldetésnél kapsz felszíni utat, ahol ez nincs, az bug és jelentsd nekik.
  • Roger6
    Szerintem kell igen.
  • macleody
    Srácok ez a hülye utas fuvarozás csak Horizons dlc-vel működik? Economy kabin, utasok felvesz, bacon-höz elvisz, de utána egy bolygó van megjelölve. Most én vagyok a hülye vagy kell a dlc?
  • Roger6
    Így 50 perc lövöldözés után azt kell mondjam, elég Badass egy FAS-hoz képest :) Bár én szégyen szemre Gimballed Beam-et használok a Huge helyén, azért így is elég harapós.
  • Roger6
    Pár értelmes pillanatkép tőlem. Vagy nem értelmes, de pillanatképek.

Pofád lapos Puttana, ennyiért még a légkondit sem kapcsolom be:

Balhéba keveredtem egy neutronnal (?) :

Remélem amilyen ronda, olyan hasznos lesz a gépparkban:

A Huge annyira Huge, hogy még a talajon is átmegy:
  • MerlinW
  • Dzsini
    Hogy mi mindenen kell keresztülmenni, hogy le lehessen mosatni a szélvédőt...
  • Dzsini
    Mélyen a földfelszín alatt is vannak élőlények, gyakorlatilag "légkör nélkül". Sok ezer méter mélyen a víz alatt is vannak élőlények "légkör nélkül". A medveállatkák az űrállomás külső felületén is képesek olyan állapotban megmaradni, hogy később újra aktívak lehetnek. A gejzírek körül, ahol ezeket találták előfordulhat, hogy van olyan környezet, ami számukra megfelelő lehet.

A barnacle-ról is tudni, hogy él, ott senki nem akadt fenn :)
  • Roger6
    Nekem is ez volt az első gondolatom pont.
  • Amergin
    Így, légkör nélkül mégis hogy?!?
  • Dzsini
    Gombaaaaa
  • Roger6
    KÉt nap alatt kétszer történt meg velem, hogy a játék csak úgy automatikusan felcseréli a HOTAS-om karjait. Szóval ha előrenyomom a Joy-t, akkor gázt ad neki, ha meg a gázkart nyomom előre, akkor emeli a hajó orrát. De érdekes módon a hátrafele, és a hajó orrának süllyesztése maradt, amit azért nem értek, mert kurvára egy vonalban van, csak + - az előjelzője. Elég idegesítő bug, főleg küldetés előtt 2 perccel szokta ezt csinálni, amikor nincs idő bogarászni a menüben.
  • s_andras
    Na elvittem az új lakótársnőmet egy kis Nav. Beacon PP merit meg salvaged alloys-gyűjtögetésre, hogy kezdjen fejlődni, meg egyáltalán kipróbálni, milyen ez az egész vadászosdi. Nagyon érdekes változásokat tapasztaltam, de előbb megmutatom milyen érzés, amikor sorra legyengítem neki az ellenfeleket 1%-ra: ilyen :) Nem túl gyors a haladás, 18 hajó kilövése Harmless 28%-ra vitte fel.
    Észrevételeim (nem olvastam a listát az újításokról, lehet hogy ott is megtalálhatóak) :
    -Vagy a beam lézerek szerezték vissza az őket megillető trónt, vagy 2.2 előtt egy jó hosszú ideig minden célpontom mirrored páncélt viselt, mert most úgy olvasztom le a hulljukat mint az álom.
    -Ilyen még nem fordult elő korábban: egy NPC harc közben bekapcsolta a lopakodó üzemmódot (mondjuk ez sem mentette meg).
    -Mostantól vigyázni kell az ellenséges hatalmak hajóinak a kilövésével, mert még akkor is elindul lefelé a reputációnk náluk, ha egy semleges, sőt anarchikus rendszerben szedjük le a követőiket! Felicia Wintersnél már unfriendly vagyok, mehetek hozzá visszakapaszkodni.
  • Dzsini
    Bug, jelentsd, mert nem látom az ismert hibák között.

(az ismert, hogy a lenti kijelző néha hülyeségeket ír az üzemanyagra és a hullra, de amúgy azok rendben vannak)
  • s_andras
    Bug vagy feature? : SRV eldurrant (azt hittem, 4%-ról nem könnyű lenullázódni, de egy ütközés 3-at levett és felrepített a magasba, majd a leérkezésnél bumm), vettem újat, mentem megint gyűjtögetni, és meglepetésemre majdnem üres volt a tankja és 8% a hull
  • Dzsini
    És a nap zárásául - a narancs Sidewinder még külön be is jelentette, hogy megjöttem :)
  • Dzsini
    Na tisztázva az utaztatást, kicsit utánaolvastam - a VIP utasok nem osztozkodnak, csak üres kabinokba hajlandók szállni, és minden megkezdett kabint teljesen kitöltenek - ők a koronás népség, akiknek nevük van, és különleges igényeik (bűnözők, politikusok, sztárok, akármi, akár hosszú listával a nyűgökkel - mindegy, hogy milyen típusú kabint kérnek, lehet economy is).

A normál utasok (nem koronás) osztozkodnak kabinon belül, őket lehet kupacokban szállítani. Persze köztük is vannak mindenféle szintűek.
  • s_andras
    Semmilyen vitaindító/kötözködő szándékom nem volt, csak felkaptam a fejem arra hogy "feltámadunk", mert nem emlékeztem ilyen krisztusi képességre korábbról. Meg hát ez a mentőkabin-dolog viszont a világ része, mindenhol visszaköszön, és azt hittem ez a kánon, legfeljebb erre vártam megerősítést vagy cáfolatot.
  • Roger6
    Mondjuk ez igaz. Vegyétek semmisnek az előző posztom.
  • Dzsini
    De akkor mivel töltsük ki a frissítések közti unalmas hétköznapokat? :) Hülyeségekről értelmetlen hozzászólásokat gyártani az alapvető fórumozó mentalitás része. Nem kell egy percig se komolyan venni.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.29. 16:56:36
  • Roger6
    Most nem azért, de jobb lenne, ha egyszer meghalnál, akkor soha többet nem játszhatnál? Mert szerintem nem. Ha meg végtelen életed van, nem mindegy neked milyen módon teszik ezt a fejlesztők a játékba? Ki a szart érdekel, hogy feltámadunk, escape pod-ozunk, vagy klónozunk, vagy éppen csak az agyunkkal elhitetik hogy valós, miközben egy virtuális világban repkedünk? Ha a játékban meghalunk, újraéledünk a bázison, nem kell ezt túlragozni, és mindenféle tudományos, meg egyéb dolgot mögé gondolni.
  • Dzsini
    És most már végre nem illicit cargo az ilyen talált kapszula, úgyhogy felfedezőként már fel is fogom őket venni :)
  • s_andras
    Hát ja, ez is ugyanúgy a játszhatóság kedvéért nagyvonalúan elnézett esemény, mint a pár másodperces ki- és berakodás, erőmű-, hajtómű- stb-csere.
    Ős-elitben még fel is lehetett scoopolni a kilőtt hajók mentőkapszuláit és eladni mert rabszolga árucikk lett belőle. Most is lehet találni felszínen "occupied escape pod" nevű cuccost.
  • Dzsini
    65 ezer fényévről 1 másodperc alatt? :) (mintha ezt nem csócsáltuk volna még csontig az "ez csak játék" pajzs ezerszer végigrágása során)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.29. 16:26:26
  • Max_Andaxin
    Escape pod???? Ammeg miaz?
  • s_andras
    Pontosabban escape poddal úszunk meg mindent, nem?
  • Max_Andaxin
    Pffff.-:) köszi srácok! Nos az Orca és/vagy Beluga típusok jelenleg olyan messze vannak tőlem mint egy Mercedes SLS AMG....(bár a hajókra azért több esélyem van később)....-:)
    Akkor marad a buszozás.....Ez a "felvesz-odavisz-letesz" dolog nem rossz, bár most amit próbáltam ez a "felvesz-odavisz-visszahoz", küldik voltak...ez jól fizetett. Meg van az a "felvesz-jó messzre elfisz-majd még messzebbre elvisz-végűl k***va messze elvisz- éééés visszajön" típus fiezt a legjobban, ha jól láttam.
    Asszem' fogok venni Eco-t meg Bisnis-t meg 1 st- is...azt meglátjuk mennyire leszek kapós!-:D
    Még egyszer KÖSZI!!!!
  • MerlinW
    Küldetésektől függ, én első körben 1 fist class, 1 business és sok economy-t tennék. Aztán variálod kereslet szerint.

Economy:
    Class 1 = 1 seat
    Class 2 = 2 seats
    Class 3 = 4 seats
    Class 4 = 8 seats
    Class 5 = 16 seats
    Class 6 = 32 seats
    Class 7 = 64 seats
    Class 8 = 128 seats

Business:
    Class 2 = 1 seat
    Class 3 = 2 seats
    Class 4 = 4 seats
    Class 5 = 8 seats
    Class 6 = 16 seats
    Class 7 = 32 seats
    Class 8 = 64 seats

First class:
    Class 3 = 1 seat
    Class 4 = 2 seats
    Class 5 = 4 seats
    Class 6 = 8 seats
    Class 7 = 16 seats
    Class 8 = 32 seats

• Dzsini
    Ha buszozni akarsz, akkor economyt (felvesz-odamegy-letesz). Ha félluxus taxizni (ide menj, ezt csináld, azt csináld), akkor magasabb kategóriákat. Ha luxus, akkor Orca/Beluga :)
  • MerlinW
    Én azért nyitottam egy ticket-et és leírtam benne, hogy ha nem is adják vissza a pénzemet, a bázisvédelmet vegyék ki a fenébe és inkább tegyék a rendőröket agresszívabbá, valamint pontosítsák a küldetések leírását.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.29. 15:56:43
  • Max_Andaxin
    Adna valai tanácsot, hogy milyen kapbint érdemesebb venni a négy közűl....vagy vegyesen az igazi? Lakon Type-6 ról van szó.
  • Max_Andaxin
    Jaa, így mindjárt más-:D
  • Dzsini
    Tudják, hogy a pilóták szövetségének tagja vagy, és úgyis fel leszel támasztva. A többi 120 utas pedig járulékos veszteség :)
  • Amergin
    Ez akkor nem bág, hanem fícsör. Grét!
    Elvégre az utaszállító repülőgépeket is lelövik, ha bűnözö utazik rajtuk, ez így korrekt.
    Az Elite-univerzumban nem működnek a józan ész szabályai, ezt nem is kell benne keresni...
  • Max_Andaxin
    De akkor most végülis, csak akkor van gebasz, ha rájönnek, hogy én "rosszfiúkat" szállítok - pl scan-elnek -, vagy automatikusan megkapom a fejemre a vérdíjat, amint rányomok a "tutifranónkelviszlektesaa" gombra? Aztán utána meg "magyarázkodhatok" - fizethetem a büntit?
  • Dzsini
    Na, ezt jó tudni, akkor extra odafigyelést igényel, hogy kiket vesz fel a bátor játékos :)