23609
-
Max_Andaxin #12872 Azt mondjuk én is kibírnám nevetés nélkül.... -
#12871 Pár embernek visszaadták a rebuy összegét, tegnap viszont kiegészítették a support FAQ-t:
"The station killed me for carrying a passenger, is this intended?
High paying passenger missions often involve aiding wanted criminal passengers. These passengers are wanted and if caught inside your ship will incur a bounty and a lethal response from the local authority.
Please take great care when deciding whether to pick up a criminal passenger or are willing to take the risk of evading the local authorities for the duration of the passenger's requests, especially when leaving or entering stations."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.29. 15:39:58 -
Amergin #12870 Az a legkorrektebb, aki mondjuk 2 nap alatt napi 4 órában elkocsikázott a Jacques station-ig 22k fényévre, ott dokkoláskor leszkennelik és az Anakondáját kilövik a picsába -
#12869 De, silent mode, boos-boost, heat luncher, boos-boost- heat luncher, jump :) Meg persze a cél rendszerben a leszállás is szintén így. Gyakorlatilag sima csmpész meló. -
#12868 Olvasd el a küldetés leírását:) Bűnözőt szállíottál, "akit a legtöbb rendszerben köröznek":) Én tegnap futottam bele ebbe, mikor teszteltem volna a kondát, és míg én tisztában voltam a dologgal, naívan nem silent-ben hagytam el a bázist... 2mp-ig élt a konda, pápá 10 millió :) -
#12867 Megoldás, de itt az a kérdés, hogy bűnözők szállításáért büntetés jár neked, vagy vérdíj a fejedre. Jelenleg az utóbbi, és a lenti alapján ez nem helyes. -
Max_Andaxin #12866 Erre nem megoldás ha silent runnig-ban hagyod el a bázis???...vagy akkor is scan-elnek? -
#12865 egyik reddit téma - ez alapján bug: " I was fully reimbursed and they are working on a patch to fix it."
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.29. 15:23:46 -
#12864 Bűnözőt vittél magaddal, és arra fine helyett (amit az illegális árura kapsz) bounty jár jelenleg (amire pedig állomásvédelmi ágyúkat). A fél reddit ezen pörög most, hogy ez szándékos-e vagy bug :) (több, mint egy napig nem olvastam, úgyhogy nem tudom van-e hivatalos álláspont róla)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.29. 15:18:36 -
Amergin #12863 Ezt nem értem: az állomásról felszállok megyek kifelé, túristákat viszek. Már kint vagyok, mikor leszkennelnek és abban a pillanatban tüzet nyit az állomás és kilő. Még elugrani se volt időm. Ez most mi?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.29. 15:14:24 -
Max_Andaxin #12862 Ezt a skimmerezést én is megszívtam a minap. A pach előtt annyi volt, hogy szedjek le 2 simmert. Még csak nehezmre sem esett. Áthúztam a bázis felett mint Maveric a Top Gun-ban, már jöttek is. Vissza fordúltam és leszedtem 2-t a négyből azt'felmarkoltam a dodo-t. Aztán jött a patch. (Lőjj le 3 skimmert...he-he-he.ugyanaz a bázis?..300000-t??? Ja, csak úgy jártam, hogy nálam nem egy ASP, hanem egy PYTON parkolt...meg is lepődtem, mikor felszállt és azonnal elkezdte lőni a kis Cobra Mk III-t....Szégyen a futás, de hasznos volt....
Úgyhogy békésebb vizekre eveztem. Vettem kabint a Cobra-ra. Nem a leg ótvarabbat, hanem a középrétegnek valót. Ezzel tényleg egész jól lehet keresni. Szerintetek megéri egy Type-6-ba belenivszetálni és erre a célra használni. Arra gondoltam veszek Első oszályú, meg 2 osztályú kabinokat,...hagyok némi 8T rakteret a "csomagoknak"-:)....???
Én remélem, hogy nem veszik vissza a díjazást...mert végre lehet haladni....így! -
#12861 Akkor ott vlaami nálad nem stimmel, mert működnie kell - economyt szépen tele lehet rakosgatni, erről szól a legújabb pénzkeresési módszer is. -
Amergin #12860 Hát ha így lenne az jó lenne. Nem tudok egy modulba tenni kétféle népséget, mindegy hogy gazdag vagy szegény. A 32-es economy modulba nem tudok még beletenni egy 2 fős csapat mellé egy 6 főst, mert nem engedi.
Persze ez jogos, így működik a személyszállítás mindenhol...
Amikor felszállok a metróra én is kirugdosok a kocsiból mindenkit, hiszen megvettem a jegyet!
"Soha ne felejtsd jelszavunk: gondolkodj hülyén, cselekedj izomból!"
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.29. 15:03:49 -
#12859 A skimmerezés kicsit nehezebbé vált igen - első kör, szétkapod a védőhajókat a tornyok távolságán kívül.
Második kör - vagy levadászod a tornyokat ~3 kilométerről valami lézerrel pontlövészettel (nem könnyű, nem a célkereszt közepére kell lőni, és nem tudod becélozni a földi célpontokat), vagy leszállsz biztonságos távban, és irány az SRV.
Harmadik kör - ha elég közel érsz az SRV-vel, kijönnek a skimmerek :)
A bázistámadás már nem egyszerű feladvány, de nagyon jó móka :)
Ha csak sima skimmereket kell vadászni bázis nélkül, akkor jobban járhatsz, ha egyszerűen gurigázol az SRV-vel, és a POI-k közelében néha lesz pár védőhajó. -
#12858 A szegényeket nem érdekli, hogy kikkel utazik együtt. A gazdagok megveszik a teljes kocsit akkor is, ha ketten vannak. -
Amergin #12857 Az milyen már, hogy 2 ember lefoglalja az egész 32 fős lakosztályt?
He?
Mi volna, ha hátramennék és összecsomagolnám őket? Húzóggyatokmánösszebazzehogymásiselférjen, ajóisteneteketmán! -
#12856 Elfogadtam egy küldetést, Skimmerek kivégzése. Nem gond, láttam videón. Bár gyanús volt, hogy 2,5 mill a reward. Egy Imperial Eagle volt felszerelve, azt vittem el rá, azon van Missile. Az már eleve gyanús volt, hogy egy Asp Exp volt a bázis mellett, ami természetesen az védelmezte, de nem jelentett gondot leszedni, nem is tudott rám fordulni nagyon.
Videón az szerepelt, hogy elég alacsonyra szállva megjelentek a Skimmerek. Hát nálam két kurva nagy lézer torony kezdett lőni, egyetlen skimmer sem jelent meg. Úgy 8-10 mp alatt leszedtek. Ezt a küldetést még át kell gondolnom. -
#12855 Én meg egy csomó Mobiusos kollegával játszok a romok között :) Belugával felvitték 1,5 km-re az SRV-met.... aztán leestem :( -
#12854 Én továbbra is csak melózgatok...
További képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.29. 13:37:45 -
#12853 Nos hát. Patch óta sajnos csak ma tudtam játszani pár órát. A kedvenc rendszeremben szeretném felhúzni az egyik minor faction-t, mert szimpatizálok velük. Elfogadtam egy küldetést, 1.8 millió reward, 16 kalózt kell kiiktatnom egy szomszédos rendszerben. Nem téma, gondoltam, a Conflict Zone-okban amúgy is 50-60 hajóket szoktak adni a küldetések, meg majd RES-ben levadászom őket. Átugrottam a rendszerbe, RES sehol. Na nem gond, akkor irány Nav Beacon. Másfél óra lövöldözés után pontosan nulla darabbal találkoztam. Utána nekiálltam Signal Source-okat keresni, további 1 órán keresztül, és itt sem találkoztam azzal a céggel, akinek a hajóit pusztítanom kéne.
Kicsit meguntam ezt a tökölést, szóval bepattantam egy Type-6-ba, és elkezdtem szállítani a cégnek. Kis pénz ugyan, de legalább haladok előre a ranglétrán.
Miután kikamionoztam magam, gondoltam még benézek egy Haz RES-be, nehogymá pénz nélkül maradjak. Nem tudom mi történt pontosan patch óta, de rögtön a legelső ellenfél (Competent rangú Federal Dropship) majdnem darabokra szedett, pedig ezeket úgy szoktam darálni, mintha nem is lenne ellenfél. Fel kell kötni a gatyámat... -
Luciferkee #12852 Ceos, Sothis-on nem működik olyan jól, viszont én XY rendszerben vagyok (fejből nemtudom, ha valakit érdekel belogolok és megírom). Ott csak egy állomás van, a küldetéseket _CSAK_egy 12,7 LY távolságra lévő rendszerbe adja, ahol le kell szállni. Felveszek egy Type-9-nyi rako... akarom mondani turistát, elviszem őket, 10-20M körüli nyereség / út (oda vissza kb 20 perc).
Persze ehhez nem árt ally státusz a megfelelő factionokhoz.
(szerencsére ezelőtt is itt ténykedtem, szóval ez nem volt gond). -
Amergin #12851 Ez a személyszállítósdi túl van tolva. A peccs előtt volt egy csomó küldetés, most meg alig van, mióta bejött a személyszállítás. Látványos, hogy mindenkit arra sarkallnak, hogy azt csinálja. Egy küldetés: 4 utast vigyek Tesco Gazdaságos osztályon 14 fényévre.
1 ugrás - 1 millió credit. Erre mondják színész nyelven: túlspilázta a szerepét!
Nyilván ezt át fogják variálni és ebből visszavesznek, de pont ez a gondom: miért nem lehetett már eleve valami normálisabb arányt kialakítani a régebbi és az újabb küldetési formák jövedelmezősége között?
Költői (szónoki) kérdés, azaz nem vár választ
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.28. 23:37:43 -
#12850 Egy bázis körül azért elég veszélyes mutatvány ez -
#12849 Mindig követtem a célpontot (általában kalózok), és amikor elérte ahová ment (RES), én is leugrottam utána, és ott nyírtam ki. -
yamato41 #12848 Mondjuk fejvadász küldetésnél kellene... -
#12847 Frissítettem, és rendbe jött minden. -
#12846 Amúgy miért is muszáj feltétlenül ID-zni? Én úgy tartok ott ahol, hogy még egyetlen egyszer sem volt a hajóimon FSDI. -
yamato41 #12845 Na jó, asszem végeztem az elittel, amíg meg nem csinálják ezt tisztességesen, 15 interdiction, egyetlen egy siker nélkül... Fullos Cobra III (közel 9M cr), 2B FSD Interdictor. Próbáltam Eagle-t, Vulture-t, Cobra 3-4-et, Keelbacket, Asp-et... -
yamato41 #12844 Igen, simán megnyereti akkor is ha totál más irányba mész, mint az escape vector. Szerintem szimpla csalás kategória. -
Dark Schneider #12843 az anakonda elég fasza mindenes hajó. amennyire utáltam, amikor megvettem, annyira megszerettem, miután ráköltöttem az árát még vagy háromszor.
lecsupaszítva ~60-at ugrik g5 fsd-vel, bele lehet pakolni vagy 400 tonnát, ha úgy adódik és harcban is elég potens tud lenni.
supercruise-ban siralmasan fordul, azzal sajnos semmit sem lehet kezdeni, de ha beleteszed a legnagyobb thruster-eket és elviszed egy alapos dirty drive tuningra, meglepően szűk fordulókat tud fa off + boost kombóval.
ahhoz, hogy jól működjön, sajnos irgalmatlan sok pénzt kell rákölteni, egy rendes pp például drágább, mint a hajó maga.
én most adderrel csapatom. sose próbáltam előtte, nemrég vettem egyet ceos-sothis között taxizni, azóta mindenhova azzal járok. egyetlen dolgot hiányolok belőle, egy ilyen kis műanyag dudát, amilyen a gyerekbicikliken van. -
#12842 Én a kezdetek óta nem bírok rájönni. A másik oldalról nézve: volt olyan nem is ritkán, hogy már levettem a gázt (meg akarom adni magam), de elkezd vibrálni a követendő karika mintha századmásodpercenként el- és visszafordulnék hirtelen 90 fokkal, és a vége az hogy megnyerem és maradok SC-ban. Úgy is nyertem már meg hogy teljesen keresztbe állt a hajóm ahhoz képest amerre húzott az ID, szóval össze-vissza minden előfordul. -
yamato41 #12841 Hihetelen. Valamit nagyon elb*sztak ezzel a peccsel. Nem elég, hogy alig van normális küldetés, tízből egy interdiction sem sikerült, pedig korábban 90%-ban igen... Ugyanaz a hajó. -
#12840 Hát ezzel azért vitatkoznák. A nagy ugró nem tesz valamit jó felfedezővé automatikusan.Kondából alig látni ki, de ami a legnagyobb baja, hogy tetű lomha.SC-ban is agyfasz mire megfordul. -
#12839 Oké. Tényleg balfasz voltam. Megoldva. -
#12838 Van egy kis gondom, de tutti, hogy csak ultra balfasz vagyok. Szóval leszálltam egy bolygó outpost-án. Kimentem az srv-vel megnézni egy közeli krátert. Viszont vissza a hajóra nem tudok menni. A 2-es leszálóhelyen van a hajóm és ugyan ott vagyok az srv-vel is de nem enged vissza. Mi a gond? -
yamato41 #12837 Mi alapján adja az FDS interdictiont? Legjobb cuccom van, mégis simán kivág az interdicioonben, még akkor is, ha végig célon vagyok? Van, hogy másodpercekig kék a célkereszt, közben a blokk meg csökken, mindez kisebb osztályú hajó ellen is. -
#12836 Felgyorsították a lövedéket az ágyúknál. Anakonda full cannon setuppal brutális nagyobb hajók ellen. :) -
#12835 Anaconda ha felturbózod az fsdt elég jó felfedező hajó is,minden ráfér,van amiből kettő is,pl amfu nagyobb rover hangar ,én voltam vele a közeli látnivalókat megnézni,egyedül a nagy gravitációs bolygókon szar leszállni,de gyakorlás kérdése az is. -
#12834 ..vajon miféle koncepció van amögött, hogy ez az űrmodemes adósságrendezés és vérdíjbeváltás csak alacsony biztonsági fokozatú rendszerekben elérhető szolgáltatás.. -
#12833 Ja tegnap elfelejtettem írni, Az LHS 20 rendszerben minden ott kapható hajó 15%-al olcsóbb. Kondát is ott vettem.