23609
-
#13152 Nem én jelöltem.
A térképen power beállítás mellett kijelöltem a rendszert és ő jelölte már nekem ki az állomást. Volt az űrben is egy nagy állomás.
Közben meg rájöttem, hogy miért hagytam ezt én anno abba. Akárhova mentem, mindenhol csak a piros kis nyilacskát láttam a föderációs repum mellett. Pedig az ügynök is föderációs. -
#13151 Köszi! -
#13150 Olyan települések nem jelennek meg a Contacts fülön, ahová nem lehet leszállni. Ilyenekre nem adhat semmilyen szállítós feladatot se a normál MB se a PP. Nem lehet hogy a hold rendben volt, de azon belül kézzel nem a jó célpontot jelölted ki? -
#13149 Van 2-es méretű passenger kabin is, Economy minőségben..
Az economyból van 2-3-4-5-6-os méret, 2-4-8-16-32 fős
Businessből 3-4-5-6-os méret, 3-6-10-16 fős
First Classból 4-5-6-os méret, 3-6-12 fős
És csak Orcára és Belugára szerelhető Luxury Class 5-6-os méret, 4 és 8 fős.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.04. 18:47:58 -
#13148 Na most marhára nem értem a dolgot.
Gondoltam csinálok egy kis power play-t, vagyis az ügynökömnek segítek. A feladat az lenne, hogy controlled rendszerből viszek propaganda papírt a cél rendszerbe.
A térképen kerestem is egy, az ügynököm által kontrollált rendszert. Még az állomást is kijelölte nekem, ahova mennem kellett volna, ez egy holdon lévő volt.
Viszont nem jelent meg a kommunikációs részen az állomás, így nem tudtam dokkolni.
Persze sikerült túl közel is mennem. Eltávolodtam egy kicsit, de a szemétnek nem volt elég és nem szólt újra, hanem adott egy 400 Cr-es fejpénzt. A köcsög nácik a környéken meg azonnal leszedték az ASP-m, nem tudtam menekülni. Rohadjon meg, 700k-s bukta. Az összegyűjtött fejpénzeimről nem is beszélve.
És nem értem a miértjét.
@nibron: Köszi! Így már meglett. Csak joy gombra nem nyílt le, hanem aktiváló gombot kért rá.
A passanger kabint csak 5-östől fölfelé lehet felrakni? 5-ösben mekkora méretek vannak? Én egy hármom személyessel találkoztam, de az állomáson a legkisebb fuvar is 6 személyes volt.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.11.04. 18:44:27 -
nibron #13147 ahogy a képet elnézem, még nem is csináltál szinte semmit.:)
a tipp az, hogy keresni kell jó helyet, ahol a legtöbb gyorsan teljesíthető küldetést fel lehet venni egyszerre.
olyan 5-6000 küldetés után már meg is veheted a corvette-t.
a frakció reputációt a megfelelő rendszerekben a res-ekben a wanted hajók levadászásával pillanatok alatt fel lehet húzni.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 18:28:27 -
#13146 Köszönöm szépen mindenkinek. Megtaláltam a küldetést viszont a reputációmon még dolgozni kell. :) Van jó tippetek erre? Vagy csak szállítgassak tovább? -
#13145 Ó, ezt nem tudtam, hogy gyűlik alatta - nekem általában 1-2% volt csak utána, gondoltam azért, mert általában 3-4 előléptetős küldetést is felvettem és teljesítettem.
...mondjuk nekem jelenleg úgy néz ki már nem kell több előléptetés, megvagyok azzal, amire szükségem volt :) (Sol permit és Clipper) -
nibron #13144 #13142 -
#13143 100% fölé megy az, a következő rangnál csak levon 100-at az aktuális értékből. Én is legutóbb 100% voltam, dolgoztam tovább, majd lettem Petty Officer rögtön 49%-al. -
nibron #13142 olyan állomásra menj ahol van a megfelelő frakcióból társaság, akiknél legalább friendly vagy. ha elsőre nem ad, csinálsz valami kamukört előbb-utóbb ad. a reputáció nem áll meg ott ahol látod, a következő rang alatt ekkor már gyűlnek a %-ok. és amikor megkapod a köv. rangot nem 0%-ról indul, hanem amit addig megcsináltál. tehát nem veszik el az a repu, amit a szintlépésig összeszedhetsz. ezért aztán nincs is értelme görcsösen keresgélni őket. teszed a dolgod, és előbb-utóbb belefutsz. és ahogy dzsini is írta a küldetés neve a "naval" szóval kezdődik (legtöbbször "naval supply..."). ha belemész alul kiírja, hogy a juttatás a következő rang.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 17:55:17 -
#13141 Így, hogy megvan a 100% menj a megfelelő oldal által irányított rendszerekbe (birodalmi / föderációs), és ott az oldalhoz tartozó frakciók mission boardján meg fognak jeleni "naval ascension", és más hasonló előléptetés jellegű nevekkel ellátott küldetések. Lehet köztük mindenféle (szállítós, vadászós), ha teljesíted az egyiket megkapod a következő rangot, és a 100%-ból 0% lesz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.04. 17:35:25 -
#13140 Sziasztok. Tudom, hogy már volt korábban róla leírás, de visszalapozva sem találtam meg. Szeretném megkérdezni, hogy miképp is van ez a RANK UP? Miről ismerem fel a küldetést amitől rank-ot lépek? Már 2 frakcióval is elértem a 100%-ot de nem jövők rá hogy is van ez.
Köszi a választ. -
#13139 4. napja személyszállítózom. 18 missionből 14 lett teljesítve kb. 12 óra alatt a bugok miatt. A vicc az, hogy már bétában is ezek a bugok voltak, ahogy fórumokon olvastam. Persze nem javították releasre. Szóval tuti megérné csinálni, ha nem lenne bugos. Ugye reputációm is inkább csökkent, mint nőtt... Na majd fél év múlva. -
nibron #13138 ejnye na. "flight miscellaneous" menüben az első sor: "toggle flight assist" egy kibontható menüpont. de ha nem toggle módban van lehet, hogy "hold flight assist"-ként szerepel.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 16:44:33 -
#13137 Arrafele kerestem, de nem leltem. -
#13136 Jöttek Corvette, Cutter és vadász festések -
#13135 A korrektebb módszer a SC-ba lépés és visszatérés, de ez egyben lassabb is. Csíterebb gyorsabb verzió a főmenübe és vissza -
nibron #13134 én is úgy csináltam eleinte ismerem a módszert, de az nem volt kielégítő. ezért döntöttem úgy, hogy nemcsak bevárom, hanem meg is keresem őket. és itt jött be a képbe az ASP is. az egyik nav beacon-nél kiszedtem egy wanted ASP-t. és az dobott. na innentől az összeset.:)
egyébként elég szórakoztató ha 10-20 társaság köröz több százezerért, megvan annak a saját bája.
egyébként a kilép-belép az nálad mi? a játékból vagy csak a beaconből, res-ből?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 11:50:51 -
#13133 Azt nem tettem hozzá mert azt hittem alap: itt is Nav.Beacon. Vagy max RES. Mindig jön minden, ha nagyon nem, akkor kilép-belép. USS-ekkel csak akkor kell szenvedni, amikor 5-ös nagyon ritka cucc kell, ami csak High Grade Emission USS-ben van. -
nibron #13132 ez igaz, de ez akkor volt, amikor égen-földön nem lehetett ezt a vackot találni. úgyhogy úgy döntöttem nem igazán érdekel, hogy kiknél leszek wanted. na jó, azért az érdekeltségeimet békén hagytam, végülis kell lennie stabil háttérnek. járkáltam a rendszerekben és kerestem azokat a szignálokat ahol teherhajók voltak. találtam egyet, kipucoltam.
na arzént, azt a jaques környékén lévő rendszerekben rengeteget találni. annyit szedtem belőle, még mindig van.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.04. 11:20:40 -
#13131 A ritkább felszíni ásványok-egyebek egész gyakran jelennek meg a gejzíreknél meg vulkanikus felszíneken. Ha a bolygón amúgy található ilyesmi, akkor a (képeken is mutatott) kristályokban, ilyesmikben elég bőségesen jelennek meg a rikta / ultraritka összetevők.
Az más kérdés, hogy gejzíres mezőt találni egy külön elfoglaltság, de már egész sokat találtak. -
#13130 Ezért jobb anarchiában teherhajókat bántani. -
#13129 "chemical manipulators"
Öhm. fél óra tekergés egy rendszerben, beugrálva USS-ekbe, 20+ darabot szedtem össze egy lövés nélkül:) Arzént farmolni, na az időigényes volt. Bár most találtam végre arzénban gazdag holdakat.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.04. 11:01:09 -
nibron #13128 ez így összességében nem teljesen igaz, mert a wanted felirat csak azt mutatja, hogy abban a rendszerben körözve vagy-e ahol éppen vagy. ha igen és átmész pl. a szomszéd rendszerbe ahol nem állsz körözés alatt, attól még lesz rajtad vérdíj, és ki is szedhetnek. én pl. a g5-ös ugróhoz szükséges chemical manipulators miatt felaprítottam néhány rendszerben az összes T-s járművet, és az összes ASP-t amit találtam, nem érdekelt kié. utána akárhová mentem rendszeresen megállítottak. de mint írtam a dormant bounty-nál nem tudjuk mi történik, viszont nem bánt miatta senki, és nem is tudod sehol befizetni, majd egyszer eltűnik. -
#13127 Ezt majd lecsekkolom a biztonság kedvéért, köszi! -
#13126 Mehet feljebb, csak alapból nem lehet magasabb szintűt felvenni. #12786 -
#13125 Ott van az valahol a flight, misc vagy misc flight menü környékén. -
#13124 Csak azt figyeld, hogy az üzemanyag kijelző felett van-e piros wanted felirat. Ha van, akkor bounty van rajtad és neked esik mindenki. Ha nincs, akkor ne foglalkozz a büntikkel. -
Etelkozi Vata #13123 Ez igaz. Ezért nem is volt könnyű döntés.
De meghoztam! -
Amergin #13122 A fighter pilóta skillje csak expertig mehet, az a max. vagy mehet a fölé is? -
#13121 Hol lehet beállítani, hogy a Flight Assist kikapcsolva maradjon gombnyomásra és ne kelljen folyamatosan nyomnom a gombot?
Régen volt egy legördülős opció, ha jól emlékszem, de most semmilyen opciót nem találtam erre. -
#13120 Te döntésed, de semmi előnye nincs nulláról kezdeni. Ráadásul nem ajándékba kapod valakitől amid van hanem már megdolgoztál érte.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.11.03. 22:14:14 -
Etelkozi Vata #13119 Nem kell...
De komolyan nem játszottam több, mint egy éve...
Amikor megjelent, napi 10 órákat játszottam... :)
Annyi változás van, elölről, szépen felépítve szeretnék beleugrani újra.
Rendszeresen olvasom az ittenieket, csak kapkodom a fejem, milyen újítások vannak.
-
nibron #13118 az upnp-t nem kell engedélyezni ahhoz, hogy működjön az elite.
miért kell elkezdened elölről? -
Etelkozi Vata #13117 Hosszas küzdelem árán sikerült életet lehelni a játékba.
Előszőr a routerben kellett engedélyezni a Upnp-t, majd le kellett szedni a legújabb nvidia drivert, mert a 75.70 verzióval, ami a legújabb, nem ment.,
A 72.90-essel elindult.
Most megyek, törlöm a régi állásom (pedig van benne 3 hajó meg sok-sok milka...) és elkezdem újra az elejéről...
Kösz a segítséget, a tippeket. -
#13116 Ó, köszi, akkor nem veszem olyan komolyan. Bár van élet Wababa-n kívül is, főleg, hogy a heti powerplay célok most nem is arra visznek. :-) -
nibron #13115 a dormant bounty az semmi. csak ott virít a transactions fülön a listában és bugoltatja a többit. már elég sokat dióztunk rajta mi a szösz lehet, de csinálni nem tudtunk vele semmit. van hogy hetekig ott van. jó lenne már egyszer javítanák valamire. amikor beugrassz egy rendszerbe azt nézd, hogy megjelenik-e a wanted felirat. ha igen csak akkor lőnek rád.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.11.03. 21:07:28 -
nibron #13114 a legkisebb büntetés ha véletlenül meglőssz vkit. 400cr és 8 percnek kellene lennie a wanted elévülésének. ott kell a h-jump. a 200cr az valamilyen közlekedési kihágás lehetett, azt rögtön be lehet fizetni nem kell ugrani. -
#13113 Megnézem majd. Még amikor Wababa-n voltam, bementem egy állomásra, de nem volt a Contracts-ban lehetőség a befizetésre. Próbáltam egy logoff-logont, de nem segített. De talán ha visszamegyek a rendszerbe, megoldódik a probléma. Csak félek, hogy lelőnek és akkor százezer ugrik, nem kétszáz. Ez "dormant bounty", nem olvastam jókat róla.