ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
o , p ... 😄 merope 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

tutituti
És a srác aki matematikai szemmel nézte az egészet?az se volt rossz.főleg a levezetése. Van itt ötlet.remélem megfejtjük mi is ez

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Dzsini
nekem jobban tetszik az az elmélet, hogy a Voyager aranylemez számozása alapján itt is számok vannak, és 4 lépésben azt írják le, hogy hova kell talán eljutni - rendszer, égitest, pozíció és szkenner 1-2-3-4

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tutituti
Na már lassan meglesznek a jelek is.Én az ógörög, egyiptomi és más hieroglif ábrákat böngészem de eddig csak egy "o" meg egy "p" betű jött ki 😄

Valami holt nyelv lesz ez ami megadja a helyet.van egy sanda gyanúm hogy az radar középen , amire a sarokban az q ((*|| jel a Központi csillag helyét mutatja amikor úgy vetül rá a fény.Kérdés hogy mi a •|• jel illetve ez hol is van. Amit találtam azt már beírtam facebook csoportba.mondjuk én nagyon belefúrtam magam ebbe 😊 tinfoil off

Roger6
De durva <#wow1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dzsini
Régebben is csináltak ilyesmit a különféle hangforrásokra, de ez most új volt:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Roger6
Igen, jó úgy is, de általában ugrálni kell érte pár 10 fényévet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tutituti
Pont a hétvégén gondolkodtam hogy ha doomban volt a spektrumanalízisnél easter egg akkor lehet itt is van valami.csak sajna dolgom volt így nem csináltam meg...sebaj,így is többet tudunk

Dzsini
Reggeli hírek - a Canonn spektrumanalízisnek vetette alá az Unknown Probe-ok hangját, és ezt találta:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az elemzés és ötletelés folyik, hogy mi ez, és mire is utalhat.

s_andras
Lehet hogy nem jól tudom, de eddig úgy sejtettem hogy bányászküldetést csak olyan cuccosra tűznek ki, amit piacon sehol sem tudunk megvenni, pl osmium, painite, platina, samarium stb. Legalábbis ennek lenne értelme.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

PanzerWolf
Van egy küldi,hogy bányássz xy cuccot.Ha elmegyek megvenni és visszaviszem, az is jó?Vagy csak ha ténylegesen bányászom az a jó?

Caliph
federal corvette point def nélkül azért elég nagy kapufa 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Roger6
Ez azért kemény:

PanzerWolf
Néztem, de nem találtam.

Roger6
Contacts menü az állomáson

PanzerWolf
Van rajtam szép nagy büntetés.Beszálltam egy állomásra ahol van olyan társaság akinek fizetni kellene.Hogyan tudom befizetni a buntetést?
Jah és ugyan ez a társaság fizetne nekem jutalmat is.Azt sem találom hol vehetem fel az állomáson.
Utoljára szerkesztette: PanzerWolf, 2016.07.17. 20:54:01

Caliph
nincs semmi. javításra ottvan a AFMU,tankolni a fuel scoop. persze ezek sem mentenek meg ha pl eldurran a kabin

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

mi van ha elhagyom a buborekot, utana is vannak allomasok ahol tankolhatok, javithatok meg ilyenek? lassan megvan a love a discovery scenner-re, megyek a francba mert kezdem unni ezt a kamionozast ide-oda...
MikX
Nekemis most jött le, indítom is. Pont jó, mert régóta ki akarom probálni énis, videok alapján meg a fene tudja, maga a fizika nem jön le

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Gundark 1 1
Köszi. Már szedem is le. Kipróbálom 😊 CR-nek nincsenek rossz játékai, (wing commanderek, Strike commander, Privateer, star meg freelancer) ez meg egy igen nagyszabású projektnek ígérkezik. Hátha gerjesztik egymást az EDdel 😊
Roger6
Valamiért nem tudok regelni. 😞 Majd reggel ránézek.

Roger6
Köszi!!!!! Ez most nagyon jól jött, ki akartam próbálni már régóta 😊

MikX
Ha esetleg érdekel valakit, most egy hétig ingyen lehet probálni a Star Citizent!
Ittene

Én meglesem, érdekel milyen a fizika, grafika, a játékmenet, még az is lehet hogy befizetek rá, ha bejön. Igéretes, de eddig sokminden nem történt vele, bár ha biztosra igérik hogy nem marad félkész, akkor tölem reszeljék ameddig akarják. 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Jó lenne ha némi creditért cserébe áthoznák a hajódat egy másik rendszerből, nem kellene ezzel a "veszek egy másik filléres szekeret, majd ott eladom" megoldással bajlódni!
Dzsini
Két terraformálható vízbolygó, és köztük az első kettős földszerűm:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Földi állomás Légkörben Talán lesz ilyen is a nem túl távoli jövőben. Az más kérdés hogy mennyiben változna a gépigény.
Dzsini
Vannak roncsok, egész sokféle hajót lehet találni, de a legnagyobb az Anaconda, abba nem tudsz belemászni.

Lezuhant capital ship szerintem jelenleg nincs.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.16. 12:24:27

Dzsini
Felszíni küldetések (bázistámadás, ilyesmik), meg mérnökök már benne vannak, személyszállítás, meg multicrew, meg hajóról indítható kis vadászok, amik az évad során bele fognak kerülni. A Horizons a teljes évadot jelenti.

Valaki találkozott már bolygóra zuhant ronccsal? Én eddig csak széthajigált konténerekbe botlottam. Tök izgi lenne egy nagy csillaghajóroncsot átkutatni a galacsinbogárkával!
az a helyzet hogy nekem csak az alap jatek van meg mert csoro vagyok 😊 kemeny 3000valamennyi volt mikor megvettem, de komolyra forditva a szot valahogy nemtudom erdemes-e a horizons-t megvennem most, mert oke hogy leszallas meg srv de megis olyan kevesnek hat. csak legkor nelkuli bolygok, ott meg nem sok latnivalo van, mintha a holdon lennek. jelenleg ad mast is a horizons?
Dzsini
Elsőre az volt a legtávolabbi pont, ahova anno Erimus el tudott ugrálni az alap hajójával - túl 65 ezer fényéven. Ekkor kapta a becenevét is, és elkezdtek oda járni a hosszútávú felfedezők (nekem még kb. 20ezer fényév van hátra odáig) Utána az idén év elején indult nagy expedíció célpontja lett, és annak tiszteletére Frontier át is nevezte Beagle Pointnak.

Nem a legmesszebbi Sag A*-tól, nem a legmesszebbi Soltól, de a legmesszebbi, ahova olyan 25-30 fényéves ugrótávval is el lehet ugrálni.

en is azt tervezem hogy valahogy felhuzom a cobra-t a maximum kozeli allapotba (a fsd mar a max 4a), aztan irany a melyur meg termeszetesen a Sagittarius A. ez a beagle point miert olyan erdekes? a legtavolabbi allomas van ott a Sag A-tol szamitva? vagy mi van ott?
Dzsini
Egyre inkább úgy tűnik (gyűlnek az észlelések), hogy valami esemény várható - sok ismeretlen hajó által lelőtt roncsot találni kétségbeesett jelzésekkel... ráadásképp most hétvégén LaveCon, úgyhogy pont jó lenne az időzítés hozzá.

plusz pólókészítő
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.16. 06:37:17

20-30% teljesen reális egy ilyen szinten bejáratott szolgáltatásért. Bármilyen élelmiszer multinál (Tesco, Auchan stb.), ennél durvább százalékokat is elkérnek a beszállítóktól, a brutális polcdíjakról nem is beszélve.
A legnagyobb kiadók is ott nyomulnak Steam-en, még azok is, akiknek egyébként van saját próbálkozása (Origin, Uplay stb.). Maximum az excluzív, legújabb címeket nem teszik ki Steam-re is. A Steam infrastruktúrát el kell tartani valamiből, a Frontiernek töredékébe nem kerül a sajátja. Én nem tartom irreálisnak és nem is sajnálom a Steam-től. Megdolgoznak a százalékukért.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.16. 03:00:08
MikX
Hát sag A* turám után kaptam 80milliot, meg azota küldizgettem, meg alapbol volt pár, most pythont nemtudom felhuzni teljesen, már csak 50maradt. 😊

"Legközelebbi kiruccanásra valoszinü az asp-t viszem, vagy ha annyira megszaladna, akkor még azert egy anakonda nagyon tervben van."

de jo megy egyeseknek, en meg ugy orultem az alap cobra3-nak mikor nagy neheten osszecsoveztem hozza a lovet mint majom a farkanak... 😊
Sziasztok. nem rég vettem egy sráctól meg a alap elite dangeroust. a steam os mail és kód átírás az sikerült, de a több már nem,indítanám a játékot de ami oldalt bead oda se regisztrálni nem tudok sem a felhasználónével amit kaptam és a kodddal amivel volt se az ujj koddal amit steamra sikerült átírnom avval sem megy, kéri a játék 25 jegyű kód szám sorát, steamon ahol indítom a játékot az alatta lévő számsor a kód ugyebár ? meg arra kérdésre hogy van e számlám arra is válaszoltam hogy nincs de nem tudok úgy sem belépni vagy regisztrálni sem Segitséget kérnék szépen
MikX
No megvettem a pythont, nemtudom még mire lesz használva, de muszáj volt, nagyon tetszik 😊
Legközelebbi kiruccanásra valoszinü az asp-t viszem, vagy ha annyira megszaladna, akkor még azert egy anakonda nagyon tervben van.
Lehet küldizgetni lesz jo a python, többet fel tudnék venni egyszerre nagy raktér miatt, belőtem egy 20ly körüli ugrót

PanzerWolf
Köszi!
Nem is tudtam, hogy ennyi féle van!
Nah ha visszatérek egy bázisra meglesem őket,meg kipróbálom a bányászatot is.Most 3. napja kevergek egy bolygón az SRV-vel és gyűjtögetek(igaz napi egy,másfél órát). 😄 Sose gondoltam volna, hogy ilyen "semmittevés" le fog kötni. 😄

Dzsini
itt van egy leírás róla
a felszerelés menü ma már kicsit más, de a lényeg ugyanaz.

PanzerWolf
Ilyen lim peteket vagy miket, hogyan lehet a hajóra szerkeszteni?Meg hogyan tudom őket kiküldeni, hogy beszedjék a cuccost az űrből?

Galaxisfelfedező bátor fiainak! Stellaris
Dzsini
Jelenleg úgy néz ki (már amennyi a kideríthető adatok alapján látszik, a Valve elég titkolózós ilyen szempontból), hogy kb. a játékosok kevesebb, mint fele vette Steamen át az Elite-et (kb. 700 ezer az 1,7 millióból).

A 30% pedig az átlagos részesedésük, 20-25%-nál kevesebbet sehol nem olvasni, a "kicsiknél" pedig nem ritka a 40% közeli érték se - de a kis indie-k másképp nem jutnak felülethez, nincs komoly versenytárs szolgáltatás.

+1
Nekem sincs velük semmi bajom! Ráadásul a Frontier sem véletlenül adta be a derekát -eredetileg nem akarták ott árulni, korábban nem is volt kapható Steam-en-. Még a jutalékkal együtt is bőven megéri, mert a felhasználók jelentős része onnan jött. A Steam jutalék meg természetes!
azonkívül azt se felejtsük el, hogy ez a "szívás" alapvetően nem a steam miatt van, hanem inkább a fejlesztő hülyesége. a steam végtelenül segítőkész a fejlesztőkkel szemben (saját tapasztalat), segíti őket mindenben, a fejlesztőnek nem kellene az installálással, licensz kezeléssel foglalkoznia, egyszerűen csak integrálnia kell a saját alkalmazásába. ha valaki ezt nem így csinálja, mert mondjuk kitalálta, hogy ő most ubisoftot szeretne játszani, de nincs azon a szinten, akkor van ilyen.
a számlázási cím egyébként is kötelező mező, mert az összes ország számviteli törvénye előírja. fel kell tüntetni a számlán, úgyhogy ebben az esetben tökmindegy, hogy hol vásárolta. de amit a frontier csinál, hogy egységesen állít ki számlát a saját ill. a steames vásárlók után is, az már jópár országban bűncselekmény, ugyanis a steamen történt vásárlásoknál, a steam köteles számlát adni a törvények szerint. a frontiernél pedig a steames vásárlók is elkérhetik a számlát, sőt ott kötelezően meg is van. ebben az esetben a frontier számlája már fiktív számlának minősül, ami büntetendő cselekmény nagyon sok országban.
a 30% sem olyan biztos, mert mindenkivel projekt alapú szerződést kötnek. ezért aztán projektenként változik a steam-es "munkadíj", de nemcsak ez, a szerződésekben a szolgáltatások sem egyformák. a támogatások mértéke és még egy csomó dolog változhat. példul lehet programozói segítséget/tanácsadást is igényelni. de még akár videóoptimalizációban is tudnak segíteni. elég sokrétű és bonyolult dolog ez.
személy szerint fejlesztőként, informatikusként, játékosként és vásárlóként is szeretem a steam-et, mióta létezik, sokkal egyszerűbb az életem. és azért mert vannak olyan jófejek, hogy nem egyedüli kiadók szeretnének lenni megengedik, hogy máshol is áruld a portékádat nem biztos, hogy degradálni kellene őket (főleg alaptalanul). a fejlesztőknek is megérik ezek a felületek, már csak azért is mert létre sem jöhettek volna ezek nélkül. úgyhogy személy szerint nem igazán tartom etikusnak a velük szembeni propagálást.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.14. 23:04:26
Semmi torna nincs a Steam-es verzióval sem. Nekem 400+ játékom van Steam-en, de még a nevem sem igazi és minden egyéb személyes adat kamu.
Egyébként most SS-en vettem a gyereknek a komplett Elite pakkot, mert rágerjedt itt nálam, és minden probléma nélkül regeltem elsőre. Más kérdés, hogy tényleg elég hülyén van ez megoldva, mert nem lehet a commander packot egyetlen kulccsal aktiválni, egyesével kell.
PanzerWolf
Akkor már más segített látom. 😊

Totál igazad van, máskor körültekintőbb leszek! Köszönöm a gyors reagálást!
Dzsini
Mivel vásárolhatsz náluk a boltjukból, így valószínűleg igen, kérnek számlázási címet az accounthoz, a visszaélések elkerülése végett.

Ha tőlük vetted volna közvetlen (ahogy itt ajánlottuk is sokszor), akkor egyrészt nem kapja meg a pénz 30%-át a Valve, másrészt nincs ez a torna vele (és ha nagyon vágyakoznál rá ugyanúgy kapsz steames kulcsot is).

Hát sajnos nem akar ez összejönni, megpróbáltam a "Product Access Key"-t, de ez fogadott: "Sorry this feature is not available without a valid billing address. Most akkor kontaktot is adnom kéne neki? De unom már hogy fizetek valamiért és nem tudom használni!