ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Valami holt nyelv lesz ez ami megadja a helyet.van egy sanda gyanúm hogy az radar középen , amire a sarokban az q ((*|| jel a Központi csillag helyét mutatja amikor úgy vetül rá a fény.Kérdés hogy mi a •|• jel illetve ez hol is van. Amit találtam azt már beírtam facebook csoportba.mondjuk én nagyon belefúrtam magam ebbe 😊 tinfoil off
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az elemzés és ötletelés folyik, hogy mi ez, és mire is utalhat.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Jah és ugyan ez a társaság fizetne nekem jutalmat is.Azt sem találom hol vehetem fel az állomáson.
Utoljára szerkesztette: PanzerWolf, 2016.07.17. 20:54:01
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ittene
Én meglesem, érdekel milyen a fizika, grafika, a játékmenet, még az is lehet hogy befizetek rá, ha bejön. Igéretes, de eddig sokminden nem történt vele, bár ha biztosra igérik hogy nem marad félkész, akkor tölem reszeljék ameddig akarják. 😊
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lezuhant capital ship szerintem jelenleg nincs.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.16. 12:24:27
Nem a legmesszebbi Sag A*-tól, nem a legmesszebbi Soltól, de a legmesszebbi, ahova olyan 25-30 fényéves ugrótávval is el lehet ugrálni.
plusz pólókészítő
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.16. 06:37:17
A legnagyobb kiadók is ott nyomulnak Steam-en, még azok is, akiknek egyébként van saját próbálkozása (Origin, Uplay stb.). Maximum az excluzív, legújabb címeket nem teszik ki Steam-re is. A Steam infrastruktúrát el kell tartani valamiből, a Frontiernek töredékébe nem kerül a sajátja. Én nem tartom irreálisnak és nem is sajnálom a Steam-től. Megdolgoznak a százalékukért.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.07.16. 03:00:08
de jo megy egyeseknek, en meg ugy orultem az alap cobra3-nak mikor nagy neheten osszecsoveztem hozza a lovet mint majom a farkanak... 😊
Legközelebbi kiruccanásra valoszinü az asp-t viszem, vagy ha annyira megszaladna, akkor még azert egy anakonda nagyon tervben van.
Lehet küldizgetni lesz jo a python, többet fel tudnék venni egyszerre nagy raktér miatt, belőtem egy 20ly körüli ugrót
Nem is tudtam, hogy ennyi féle van!
Nah ha visszatérek egy bázisra meglesem őket,meg kipróbálom a bányászatot is.Most 3. napja kevergek egy bolygón az SRV-vel és gyűjtögetek(igaz napi egy,másfél órát). 😄 Sose gondoltam volna, hogy ilyen "semmittevés" le fog kötni. 😄
a felszerelés menü ma már kicsit más, de a lényeg ugyanaz.
A 30% pedig az átlagos részesedésük, 20-25%-nál kevesebbet sehol nem olvasni, a "kicsiknél" pedig nem ritka a 40% közeli érték se - de a kis indie-k másképp nem jutnak felülethez, nincs komoly versenytárs szolgáltatás.
Nekem sincs velük semmi bajom! Ráadásul a Frontier sem véletlenül adta be a derekát -eredetileg nem akarták ott árulni, korábban nem is volt kapható Steam-en-. Még a jutalékkal együtt is bőven megéri, mert a felhasználók jelentős része onnan jött. A Steam jutalék meg természetes!
a számlázási cím egyébként is kötelező mező, mert az összes ország számviteli törvénye előírja. fel kell tüntetni a számlán, úgyhogy ebben az esetben tökmindegy, hogy hol vásárolta. de amit a frontier csinál, hogy egységesen állít ki számlát a saját ill. a steames vásárlók után is, az már jópár országban bűncselekmény, ugyanis a steamen történt vásárlásoknál, a steam köteles számlát adni a törvények szerint. a frontiernél pedig a steames vásárlók is elkérhetik a számlát, sőt ott kötelezően meg is van. ebben az esetben a frontier számlája már fiktív számlának minősül, ami büntetendő cselekmény nagyon sok országban.
a 30% sem olyan biztos, mert mindenkivel projekt alapú szerződést kötnek. ezért aztán projektenként változik a steam-es "munkadíj", de nemcsak ez, a szerződésekben a szolgáltatások sem egyformák. a támogatások mértéke és még egy csomó dolog változhat. példul lehet programozói segítséget/tanácsadást is igényelni. de még akár videóoptimalizációban is tudnak segíteni. elég sokrétű és bonyolult dolog ez.
személy szerint fejlesztőként, informatikusként, játékosként és vásárlóként is szeretem a steam-et, mióta létezik, sokkal egyszerűbb az életem. és azért mert vannak olyan jófejek, hogy nem egyedüli kiadók szeretnének lenni megengedik, hogy máshol is áruld a portékádat nem biztos, hogy degradálni kellene őket (főleg alaptalanul). a fejlesztőknek is megérik ezek a felületek, már csak azért is mert létre sem jöhettek volna ezek nélkül. úgyhogy személy szerint nem igazán tartom etikusnak a velük szembeni propagálást.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.07.14. 23:04:26
Egyébként most SS-en vettem a gyereknek a komplett Elite pakkot, mert rágerjedt itt nálam, és minden probléma nélkül regeltem elsőre. Más kérdés, hogy tényleg elég hülyén van ez megoldva, mert nem lehet a commander packot egyetlen kulccsal aktiválni, egyesével kell.
Ha tőlük vetted volna közvetlen (ahogy itt ajánlottuk is sokszor), akkor egyrészt nem kapja meg a pénz 30%-át a Valve, másrészt nincs ez a torna vele (és ha nagyon vágyakoznál rá ugyanúgy kapsz steames kulcsot is).