23609
-
#13272 Alien research site-ot talált egy CMDR - (HR 5991 1b) lat 33.47, long -2.17.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.07. 13:49:52 -
#13271 Úgy döntöttem hogy le fogom szedni erről a korvettről a katonai páncélt meg a HRP-eket, és beteszek még hangárt, mert a tanoncom mire elfogyasztja a 6 db vadászt egy High RES-ben, a pajzsom külső karikája sem mindig halványul be egy kicsit. Úgy, hogy anakondákat szoktam rammerkedni.. Teljesen értelmét vesztette a hajótest bármilyen erősítése. Legalább jobban fogok fordulni, nagyobb ugró stb.
Az anacondák meg miért nem tudnak lemenni 0% hullra?? 1 mindig megmarad és arról esnek szét. Nem lehet tudni, mikor lehet már otthagyni a vérbe megdögleni, csak lövöm mint a hülye. -
#13270 A Ferdelance nagyon kemény ellenfél volt (a Thargoidok után második helyen), a Python volt talán a "legkönnyebb" préda C64-en.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 13:40:56 -
#13269 Szerintem a Ferdelance volt az. Mindig, amikor az alakja feltűnt a radaron, ujjongtam, mert ez tényleg egy nagyon könnyű és jól fizető préda volt. :-) -
nibron #13268 az elite-ben volt egy hajótípus, kifezetten teherszállításra. piszok könnyen ki lehetett lőni. a kép alapján a ferde volt, vagy az hiányzik? -
nibron #13267 a kép szerint ASP. és COBRA, stb. -
nibron #13266 már napok óta direkt így irogatom, de nekem még nem szólt. pedig volt, hogy egy hsz-ben 2x is. -
#13265 Én is azt használtam a játék időszámítása szerint 1 évig, addig tartott vele összeharácsolni... irgalmatlanul sok pénzt. Aztán mivel csak egy hajónk lehet, váltottam Viperre (3-as military drive), mert ezzel lehetett a katonai atomrakétázós küldetéseket gyorsan csinálni -
#13264 Tényleg... Nagyon jó. :-)
Nekem a Frontier-ben Panther Clipperem volt. Sok problémám nem volt, ha megtámadtak, akkor a támadót kijelöltem a docking computernek, nekimentem és ő megsemmisült. :-D Micsoda gép volt az... -
#13263 És a legtöbb klasszikus hajó még a nyolcvanas évekből:
Adder, Anaconda, Asp, Cobra, Diamondback, Fer-de-Lance, Keelback, Python, Sidewinder, Viper
A Clipperhez kell bárói rang, itt a táblázat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 10:43:03 -
#13262 -
#13261 Jahogy az áspis kígyóról kapta a nevét? :-)
Amúgy Empire-ben már friendy vagyok. Láttam egy űrhajót (Imperial Courier talán), amit csak báró rangtól lehet megvásárolni... -
#13260 Az örökké tartó harc. -
#13259 Asp, nem ASP (és nem COBRA és nem VIPER)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.07. 08:50:06 -
#13258 Viper MK IV az új játékszerem. :-)
Arra hamar rájöttem, hogy nem tudok vele olyan szépen manőverezni, mint a Cobra-val, így némi töprengés után inkább teherhajóvá alakítottam, és most két rendszer között ingázok, amelyekkel a másikon hiánycikkeknek számító (és így a mission-ök között is rendszeresen megjelenő) termékeket fuvarozom. Néha közben a powerplay-el is foglalkozom, de ezen a héten ebből már nem lesz szintlépés, még alig 200 merit-em van a 750-ből.
Még nem tudom, mi lesz a következő hajóm, de az ASP Explorerrel én is szemezek. -
#13257 Még nem teljesen biztosak benne, de úgy néz ki... este még nem látszott :)
cserébe egy pár közelebbi gomba, lakott égitesten -
#13256 Az egy bug:) -
#13255 -
#13254 És az út:)
-
#13253 Köszi. Akkor még gyűjtögetek picit. 15m-nél váltok azt hiszem. -
#13252 A legutóbbi felfedezés sztorija:
-
#13251 Li Yong-Rui kezelésű rendszerekben kell vásárolni, ott mindenre 15% kedvezmény van. -
#13250 Inkább 13-14M. De attól függ, mit akarsz rá. Ha nem kell advanced scanner, akkor 1,5M-val kevesebb is lehet. Viszont, ha A-s thruster, fsd és powerplant kell rá, akkor ez sem elég. Mindegyik 5,1M.
Mindenképp érdemes figyelembe venni a biztosítás díját is és azt is hozzászámolni a végösszeghez. Nálam most olyan 6-700k között van, de az említett dolgok nem A kategóriásak. Viszont 6-os pajzsom van, advanced scanner és A-s power disruptor.
Fegyverzetben 2-es gimballos pulse és 1-es gimballos cannon-ok.
Azt is érdemes szem előtt tartani, ha valahol nagyon jó a repud, akkor olcsóbban veheted a cuccot. Legalábbis régen még így volt. Freindly állomásokon olcsóbban kaptam, mint máshol. -
#13249 Coriolison rakd össze azt a hajót, amit szeretnél, és látod, hogy mekkora lesz a költsége. -
#13248 Mennyi credittel érdemes egy fullos Type-6-ból átszállni ASP Explorerbe? 10m? -
#13247 Jajj ez most nagyon fájt... beállítottam a Corvette módosításait, és hát a 4 Heavy Duty SB-t mire sikerült feltekerni 300% környékére... Miért nem lehet inkább beírni a számokat..?
Érdekesség, most vettem észre: a Thermal Vent a lézereken +25% Thermal Load-ként jelent meg. Biztos ennyivel nő amikor nem találunk velük. Viszont amikor igen, akkor még hűtik is a hajót -
#13246 eddb csak talál a környékeden olyan helyet, ahol minden szükséges van
szerk: cargot nem, de modulokat lehet átpakolni, tehát ha másik hajón (pl. Asp) ugyanaz a méret van valamiből, akkor azzal megcsináltatod a modolást, aztán mehet a raktárba.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.06. 12:52:44 -
#13245 Nem a felszerelés a gond, bányászatban eléggé otthon vagyok. Hanem az, hogy most megint lesz 1 óra, mire beszerzem a cuccokat hozzá, mert ebben a rendszerben semmi nincs szinte ezek közül - Cargo Rack nyilván van.
Ja igen, meg ott az Asp-om is, ami viszont tökéletes bányász lenne, de hát cargo-t nem lehet tarnsferelni, rendkívül okos dolog.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.11.06. 12:49:10 -
#13244 A Coriolisra felkerült a 2.2.1 verzió, ahol már az engineer modokat is lehet állítgatni a modulokon levő kis csavarkulcs ikonnal. -
#13243 Ö.... 5-4-4-2-1 méretű belső helyed van.
cargo rack, az 5-ös (32 tonna)
pajzsgenerátor az egyik 4-es
refinery a másik 4-es
collector limpet 2-es (csak 1-et tudsz kiküldeni, tehát jó lassú lesz, de legalább nem kell mind a 4 M helyre bányászlézert tenni...)
prospector limpet 1-es
kevés dolog kevésbé alkalmas a bányászatra annyi pénzért, mint a Fer-de-Lance :) Inkább mondjuk egy Type-7
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.06. 12:29:50 -
#13242 Hát... én egy Mérnök közelében néztem körül vagy 10 rendszerben, mert ugye a fejlesztéshez kell Praseodymium. Direkt Refinery meg Exakármi rendszereket kerestem, de nem volt sehol. Szóval most ebéd, és utána felszerelem a Ferdét bányászatra. Szép lesz... -
#13241 Ja, amit elfelejtettem (és lent az összefoglalóból is) - a Gunshipen van fighter bay, lehet rá vadászt rakni, ő megvéd amíg bányászol :) -
#13240 Nem mindegy mivel menekülsz a kalózok elől:) -
#13239 Én Dropshipen gondolkodtam, hogy felszerelek egyet bányásznak :) -
#13238 Én már azzal is megelégednék ha most látszódna az AI a pilótaülésben, de nem sikerült ez a bravúr...
Ilyet se láttam még: GUNSHIP BÁNYÁSZ -
#13237 Mivel ez egyetlen elejtett mondat volt, így bármit találgatni belőle csak szórakozni jó :)
Nekem már mondjuk az is tetszeni fog, hogy egy Cobrában ketten lehet repkedni, főleg, ha az AI pilótát is beültethetem magam mellé.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.11.06. 11:10:07 -
#13236 Ja hát így persze hogy a konda győz, csakhogy ilyen felállásban akkor is ha egyedül vezeti valaki. Max épebben kerül ki a harcból.
Az egész létszámkérdésről és annak előnyeiről egyedül akkor lenne értelme külön kiemelten beszélni, ha ugyanolyan hajókra gondolnának. A tank vs szúnyogok összeállítás ilyen szempontból lényegtelen. -
#13235 Valószínűleg az 1 4 fős anaconda (irányított turretekkel, stb.) vs. 4 eagle kategóriát terveznek.
Az pedig, hogy agyrémezni lehet majd rajta, az természetes, anélkül nincs is fejlesztés :) -
#13234 4 db 1 fős hajó = 1 db 4 fős hajó : ez teljesen lehetetlen. Ha ezt így "kibalanszolják" az megint csak annyit fog jelenteni hogy valami elqrt agyrém kerül be a játékba kizárólag amiatt, hogy egy "víziót" áterőszakoljanak azoknak a kedvéért akik arra izgulnak hogy egy hídon ülhessenek. -
Max_Andaxin #13233 Pontosan ez a hajó az álmom. ...mármint az Asp Explorer. Az minden jelenlegi - játékbeli igényemet - kielégítené. Meg még rohadt jól is néz ki így az én szépérzékemet sem borzolja annyira. Bár nemtom a "tisztelt" utasoknak számít-e, mivel szállítják a seggüket? Orca?-:)...na az még odébb van...de mostanában elég sokat látok. Van hogy kettesével meg hármasával robognak be az állomások "nyílásain" én meg győzöm kerűlgetni őket. (mert persze ők nem állank félre vagy lassítanak....és ezleég gáz mikor pont a "nyílás"közepén vagyok!-:)))
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.11.06. 08:28:50