23609
-
#13312 Piszok jó kis hajó - rettentő könnyű és kicsi (akkora, mint egy Eagle) nagyon gyors, jól felszerelhető (sok belső modul + 3 medium hardpoint + 4 utility), és gyönyörűszép. Meg is kérik az árát, a Vulture után a legdrágább small hajó.
Én futár célokra használom, felszíni repkedésre, apróbb áruszállításra, van rajta 2 beam laser és egy cannon, ezzel elég folyamatosan lehet lőni vele. -
#13311 Esküszöm ezek már nem emberek. :D Akik ennyi mindent belelátnak a romokba... OMG! Nagyon durva főleg ha van is értelme. Egy biztos a Frontier srácok szeretik a rejtélyeket. -
#13310 Ez veszett jó bár rendesen termeli a hőt.
Mi a véleményetek az Imperial Courier-ről? -
#13309 Alien ruin kutatás új szemszögből -
#13308 Féltudományos: A Nap mozgása is megjelenítődik galaxisunk új térképén -
#13307 Viszont 3. rangtól nagyon cuki speciális cuccokat lehet szerezni - a Pack Hound rakétákra fenem a fogam :)
-
#13306 Ahhoz nem kell powerplay, elég ha a rangodat növeled küldetésekkel. Powerplay-ben ha power-t választasz állandó támadás alatt leszel ellenséges régiókban. Nekem erre nincs szükségem (még). -
#13305 Pajzsot csak lézerrel szedem, és köszi az infót! -
Oriza #13304 Igen, ráadásul csak hull ellen hatásos, mikor már lepirítottad a pajzsot valahogy. Akkor viszont nagyon jó. -
#13303 Ez tuti? -
#13302 PVE-re viszont nem lényeg, hogy fenntartható legyen, pont ezért kérdeztem. Viszonylag rövid idő alatt nagy DPS-t zúdítani az NPC-re a célom, persze figyelembe véve, hogy ne 3 mp alatt merüljön le a rendelkezésemre álló energia.
Fer-De-Lance most 98 DPS, de nyilván a Huge Beam-et a pajzsra lövöm, hull-ra meg Multi-Cannon a megfelelő, szóval a 98 DPS egyszerre nincs jelen a támadáskor. -
Oriza #13301 Elég csak az egyikre tenni corrosive-ot, mert nem adódik össze a hatásuk, a többi lehet pl. incendiary. -
Amergin #13300 Én a fenntartható DPS növelésére esküszöm, így ennek a pulse lézereit, multi cannonjait rapid fire-re módosíttattam: 85 DPS-t stabilan hozza, 4-es cap állással nem tudom lemeríteni a fegyverzetet. A resben aprít mindent pillanatok alatt. Igazából PVP hajó akar majd lenni ha kész lesz.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.08. 02:34:57 -
#13299 Multi-Cannon-ra Special Effect-nek a Corrosive Shell jó lehet? Most kettőn az van, de a másik kettőre nem tudom, hogy mit tegyek. -
Amergin #13298 Imperial rangot húzni ugyanúgy lehet powerplay nélkül is... viszont jó kis spéci cumókat adnak, ezért léptem be én is ide-oda. -
#13297 Clipperhez nem kell Power Play. -
#13296 Emlékszem anno volt valami eksön, meg lehetett venni a Clippert már serf ranggal. Én is úgy szereztem meg. Azóta is maradtam serfőző :) -
#13295 Én pedig inkább a powerplay-re fekszem rá. Szeretném azt az Imperial Clippert. Utána az egészet leszarom és go a mélyűr. :D -
Amergin #13294 A fedélzeti vadászunk a silent running módban lévő (tehát nem befogott) ellenséget vajon megtámadja?
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.11.08. 00:16:02 -
#13293 Hát, a powerplay eléggé endgame téma, én azt még távolinak érzem, így függetlenül szelem az űrt:) -
Max_Andaxin #13292 Én 99%-ban Open Play-ben megyek. Mióta személyszállításból "élek" rendszerint a küldetések alatt - mielőtt a kijelőlt helyre érek - megróbál kiszedni SC-ből egy-egy NPC. Persze rendszerint kisebb hajók mint a Type-6 így semmi esélyük. Plusz a bázis előtt is álltalában mikor már majdnem oda érek akkor jon egy NPC támadás-:) Már eleve számítok is rá mert 99%-ban mindíg így van!
De ekrülöm a harcot ha csak tehetem. Bár az ASP-vel majd azért már jobb lesz, Dogfight-oleni, mint a Type-6 al. -
#13291 Én sajnálom rá a helyet. Amúgy biztos hasznos, ha sokat harcolsz messze a lakott területtől.
Az utam során, míg eljutottam 1700 fényévre, csak egyszer találkoztam NPC-kkel, mikor beljebb mentem egy rendszer másik napjához és annak bolygóihoz. Ott volt némi élet, de állomás egy szál sem. Amúgy teljesen kihalt volt az összes. Régen azért bedobott egy-egy hajót a játék, míg megkerültem a rendszer napját a következő ugrásig. Ha sokáig maradtam, akkor az a hajó rám is mozdult. -
#13290 Köszi, de föderációs power-rel nem biztos, hogy jó ötlet arra fele bóklászni. Bár gondolkodom rajta, hogy váltani kellene, mert ahhoz képest, hogy a power elején mennyire hátul voltak az allis ügynökök, most eléggé elől vannak.
ASP-m már van, így az nem kell.
Jelenleg ez a fitt van rajta. Bár az ára kb 2 millával kevesebb volt, mint amit kiír az oldal. És nem értem, hogy kerültek rá a cannon-ok, én mindig multi-cannon-t szoktam fittelni. -
TokraFan #13289 Jók ezek, végre már van valami értelme is a felfedezésnek!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.11.07. 19:31:30 -
TokraFan #13288 Ezek az alien shipek nagyon erős hasonlóságot mutatnak az X3 Boron faj hajóival... -
Max_Andaxin #13287 Köszi srácok!!!-:) -
#13286 Távol a bázisoktól lehet vele javíttatni a hajó alkatrészeit (egy-két kivétellel, pl. a hajótest). A javítás idejére ezek lekapcsolnak, tehát ajánlott nyugis környezetben végezni. (pl. FSD-t javítani supercruise közben nem jó móka :) )
Főleg hosszú távú felfedezéseknél ad egy kis plusz biztonságot. -
#13285 Javítani tudod vele a moduljaidat. Lakott területen kívül van haszna, ha összetöröd a hajódat, de 1000 fényéven belül nincs bázis:) -
Max_Andaxin #13284 Auto Field-Maintenance Unit !!!! Ez mire jó????
Amúgy köszi az infót. Megyek is az Alioth Sey-be az Asp-m ért!-:D -
Max_Andaxin #13283 Ez az 1700 fényév így nagy copás...főleg ennyi pénzért. Én ma 2,4 M kaszáltam egy fuvaron de az mindössze 1,5 órámba kerűlt. 6 koronás mukit kellett 4 helyszínre elvinnem, a legtávolabbi 300 Ly-re volt. =>így már meg is van az Asp Exp ára, úgyhogy megyek is megvenni. A motyóm nagy részét átrakom rá a Type-6 ról.
A következő cél meg az Imp.Clipper asszem...nagyon tetszik az a hajó! -
#13282 De business fülkém van. Alioth-on veszem fel őket, ahol allied vagyok, mind az Allioth Independence-nél, mind Allience-nél. Alioth Independece rendszerekben szoktak lenni jó kis 2-3 milliós 12-13ly-es fuvarok is. Szerintem bármelyik power-hez tartozó frakciónál így megy, de ha Alioth-ba szeretnél menni, kell permit, amihez 78 Ursae Majoris rendszerben tudod feltornászni magadat.
További előnye, hogy Alioth-on az Asp Exoplorer 20%-al olcsóbb. -
#13281 Az szép. Én örülni fogok, ha a héten visszaérek a bubiba.
Amúgy korábban 12 ezerre kellett volna vinnem 6-ot és 15M-et adtak volna.
Gondolom te nem business ügyfeleket taxizol. -
#13280 Én most viszek 7 pupákot 6200ly-re, 52 millióért:) -
#13279 Ekkora szívást!
Elhoztam a nyomikat 1700 fényévre. Gondoltam lesz itt valami állomás vagy település, ahol kirakhatom őket és talán lesz visszafele is egy fuvar. De nem. Letöltöttek valamit egy toronyból a bolygón és most vihetem őket vissza. Mindezt 2,3M-ért.
-
#13278 Igen, és írják is, hogy ez nem like gyűjtő, szóval a címet javítsa :) -
#13277 az igaz,de a linken a topicnyitó mégis azt hiszi,hogy they are back :)
csak ha valaki nem olvasná tovább :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.11.07. 17:15:55 -
#13276 Nem is NEW Contact a neve ennek megfelelően -
#13275 túristacélpont ,nem új contact :) -
#13274 First Thargoid Contact beacon
-
#13273 Még több kép. A bázison megtalálhatók azok a nagy méretű lövésnyomok/roncsolódások, amik a legutóbbi tömegsír hajóin is.