15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#1808 altalaban a racing el van a baj. nem a forceval.. es mielot tjonnel hogy az MS FFW mar reg nem el.. a Force se el mar reg.. es az MS legalabb huzta 8 evig!!!.. hol fogja addig huzni a MOMO??... -
#1807 "Kormány része az nagyságrendekkel jobb, ezt talán te is tudod"
ezt csak te gondolod igy te nagyon hulyegyerek.. vedd mar magad eszre.. mindenki azt mondja hogy az MS legalabb olyan jo MINDENBEN mint a MOMO akarmid!!!!! -
mEkLaU #1806 Racing korántsem olyan bonyolult amugy mint a Force, tegnap kaptam szét haverral és zsiroztam meg de amugy élvezet egy ilyen force-t szerelni:)
Nekem amugy még soha nme romlott el, de lehet csak mákom van nem tom -
#1805 szerelem mindkettot.. momo bonyolultabb... ami nem feltetlenul jelenti azt hogy jobb..soot a momobol kiindulva csak jobban romlik -
#1804 de ember.. ne hasonlitgasd mar a momot es az MS kormanyt ugy mintha egy mx 500 as meg 1000 est kene hasonlitgatni!!!! az MS kormany es a MOMO kormany kozott ALIG van kulonbseg.. precizitasilag szinte semmi.. kenyelemre szerintem mindketto jo... nekem anno jobban tetszett mindennel az MS.. most ugy vagyok vele hogy teljesen jo a MOMO.. szal nem tudnek donteni hogy melyik a jobb... leszarja mindenki hogy te mit probaltal ki... majd ha nyomtad 8 fele es kulonbozo stilusu autos jatekkal az MS-t es a MOMO-t es ha egyaltalan nem eloiteletekkel ulnel ele ( ami 100% hogy NEKED NEM fog menni) szal hiaba beszel neked akarki.. de nezzelkicsit korbe teszt ugyileg. .kulfoldi oldalakon.. az MS az egyik legjobb kormany... -
#1803 Én is most vagyok kormány vásárlás elött. Eddig arra jutottam, hogy logi momot (kicsi, fekete, szériahibás és mitoodomain még mivel lehetne illetni) veszek, mert a kormány optikás és nem potis. Ha a pedál szaraxik akkor vagy gar vagy viszem a műhelybe. Esetleg egy másik pedált szerezni hozzá és kész.
Egyébként én most egy kölcsön MS szájdvinder nonffb-vel nyomom és semmi bajom nincs vele. Nekem még a kormány sem lötyög és nagyon állat kis kormány. -
#1802 hagyjál! -
#1801 az a sok gpl wr -
#1800 azért mondom hogy inkább kérdezz olyat akinek ilyen van. amúgy a Hummer gyors egy picit vele, bár nem érdekli hogy ffb-s vagy sem :) -
#1799 :) -
#1798 ja, én mindenképp megvenném a helyedben, én is ezt használom és ... kérdezd Bobbit hogy gyors vagyok-e vele :D -
#1797 Nálam döntő hogy legyen ffb a kormányon ezért azt mondom nem ugyanolyan jó. De egyébként jó kormány, csak azért mondom hogy inkább MS Sidewinder ffb-t vegyél, de hiába van rajta az árlistájukon minden valószínűség szerint nincs már nekik. Ha 15k a limit akkor inkább keress használtan MS-t -
#1796 :)))
azért érdekes hogy hoztad a nagy tudásodat és elkezdtél okosítani mindenkit és kiderült hogy te vagy a hunyó egyből ezzel terelsz. pont egy ilyen szaralak mondja meg nekem hogy milyen vagyok :) tőled még a vizet se fogadnám el te einstein! -
csimpok #1795 De amúgy ugyanolyan jó? -
#1794 nincs rajta ffb -
#1793 Nem kell megmagyarázni a bizonyítványodat debil vagy és kész...
Ezzel itt lezárom a vitát, ha nem tudod ezt felfogni, akkor nincs agyad.
-
csimpok #1792 Microsoft Precision Racing Wheel milyen? Ez csak 23k. -
#1791 de bizony erről -
csimpok #1790 Sidewinder: www.qwerty.hu/fajta.php?id=4358&cat=029&order=&PHPSESSID=e9084826535bd37cf9279a51e72e0a4c
Nem erről beszéltetek? -
#1789 hát igen egérrel vannak nehézségek :) -
#1788 nekem is az van a 3-as p4 mellett ;) -
#1787 nem úgy tűnik hogy neked sikerült volna. ha kérdezed hogy leragadtem ennél a pontnál akkor mér a "..." van ott a "?"-jel helyett zsenikém? -
csimpok #1786 Kösz, felraktam az LFS demót, meg is lepődtem hogy milyen szépen hasít a TNT2-es kártyámmal (már érik a gépcsere :), csak hát ugye egérrel kormányozni nem az igazi... -
#1785 Nekem már sikerült, mi van te, leragadtál ennél a pontnál...
Ha így folytatod, szólok anyucinak, hogy tiltson el a PC-től, mert károsítja az agyadat és adja vissza a Gameboy-t.
-
#1784 Ha érdekelne esetleg az LFS akkor a demóját letöltheted innen -
#1783 nem akarlak elkeseríteni de a GP4 nem olyan erős szimuláció mint pl. az lfs vagy a gtr
nem olyan gyenge ez a wingman ffb, nem azt mondtam, csak a momo-khoz képest gyengébb (ellenben a racing szériahibás, tehát elgondolkodtató melyiket vedd meg) -
#1782 hát szvsz 15e ft-os kategóriában ha újonnan vásárolsz akkor Formula Force GP-t érdemes venni -
#1781 de ha az 1765-öt olvassa az se gond ;) -
csimpok #1780 Hát ha ennyire gyenge ez a Wingman FF, akkor miért ezt vegyem? A többi még rosszabb?
Grand Prix 4-gyel nem játszik senki? Nekem ez a kedvenc szimem (bár az újabbakat nem próbáltam...) -
#1779 tudod az a vicces hogy már mióta a Racingről az MS-ről és Meklaunak hála a Force-ról tárgyalunk, lehet hogy még egy oldalt sem kellett volna visszaolvasnod és akkor tudnád mi a különbség a piros és a fekete között :) -
#1778 bizony megvan ellenben veled...azon a szinten vagy mikor kockát akarod begyömöszkélni a kivágott kör formába. -
#1777 juj már megint témánál vagyunk :DDD -
#1776 B@dsector, légyszi inkább olvasd el az #1773-at, a félreértések és a fölösleges viták elkerülése érdekében -
#1775 Gratula 8 általánosod megvan, ha nem, akkor menj tanulni te tapló! -
#1774 túl sok marhát látok rövid idő alatt. ez a baj ha nem tudod mit ugatsz akkor inkább ne szövegelj. nem még neked álljon feljebb! füled farkad be azt takarodj mert megkötlek. amúgy keress címet mondjam bazdmeg? felakasztalak lábonfogva te cigány -
#1773 á :D
akkor nézzük erősorrendben:
1. Logitech MOMO Force (piros): hajdanán 60e körül lehetett kapni, már leálltak a gyártásával és csak használtan lehet beszerezni (kép)
2. Logitech MOMO Racing (fekete): most lehet kapni jobb helyeken 30e körül, még gyártják, ellenben szériahibás, rosszak a pedáljai ezáltal sok ember életét keseríti meg (kép)
3. Logitech WingMan Formula Force GP (piros): lehet kapni kb. 16-17e forint környékén, nem a legjobb minőség, lötyög a kormány, rossz az ffb, a pedálút kicsi (kép) -
#1772 én nem hülyéztelek le te kancsó, elgurult az aszpirined vagy mi bajod van? Kezeltessed magad, mert megkereslek és fejbe rúglak. -
#1771 1. ha találsz jót akkor inkább keress sidewinder!
2. Nascar racing (papyrus), GTR, LFS, RBR -
#1770 ha 15k-s kategóriában keresel akkor hát nehéz döntés. én nem szeretem a használt cuccot úgyhogy inkább egy új formula force gp-t vennék. de ha tudsz egy olyan sidewindert szerezni amiről tudod hogy biztos vigyáztak rá akkor inkább az.
játékok közül én az LFS-t és a GTR-t próbálnám, azok a komolyabb szimek mostanság -
csimpok #1769 Két kérdésem van:
1. 15k-s kategóriában milyen kormányt érdemes venni? Logitech Formula Force-ra gondoltam, vagy inkább keressek használtan egy Sidewindert? Esetleg valami más?
2. Milyen játékkal érdemes kipróbálni, ahol jó a szimuláció (Force erőhatások,...)