15099

Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...

Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
  • Rigley
    Eladó A MOMO FORCE kormányom. Alig használtam => jó állapot. (piros, bőr, fém... stb. biztos tudjátok melyik) 29999 Ft

[email protected]
  • king13
    ugyanmár, ne kezdjük az elejéről
  • CSOCSO
    duuuurvaaaa
  • Shan
    Mozso oldala? merre van?
  • Shan
    Örülök...mert ideges lettem volna, ha sz@r lett volna gyárilag...nem azé' fizettem ennyit... thompson??? link? megnézném.
  • Panther
    Thompson Wheel, BRD. Áruk aranyárban mérhető. Egyébként mindenki a szériahibás pedálra panaszkodik a MOMO-val kapcsolatban, Mozso csinált is egy oldalt, hogyan kell összebarkácsolni házilag.

Az, hogy neked nem jött elő a probléma, nem jelenti azt, hogy másnak sem fog. Örülj neki, 10-ből 7 embernek előjön...
  • Shan
    Akor mi a jó kormány? semelyik? akkor minek? jó a billentyű.. az üzembiztos, bazz.
  • Shan
    Bazz. Momo szeriahibás...DE akkor is a legjobb. És ha szériahibás? Akkor kicserélteted és kész. Nekem az van, és SEMMI baja.
  • CSOCSO
    boltban 18 ezer volt .. 15 ot csak akkor adj erte ha meg garis. ha nem akkor 13 at adj erte.. szerintem.. amugy nezz korul az aprohirdetesekben...
  • csimpok
    Ha valaki tud eladó, biztos forrásból származó (érts: még egy ideig működőképes :), USB-s MS Sidewinder FFB kormányt, az szóljon (akár e-mailen is: [email protected]). 15 ezerig érdekel.
  • CSOCSO
    az oszkep.. az anyagok.. a fogas megilyenek....
  • bang
    mindenesetre köszi a reagálást

annyi negatívuma biztos van, hogy a pedal csak combined axis

a másik negatívuma, hogy úgy tűnik kevesen birtokoljuk (még senkit nem találtam, akinek még lenne), így ha probléma lesz vele, akkor nem kapok senkitől tanácsot. ebből a szempontból jobb egy általánosan elterjedt típust használni.

egyébként volt valami konkrétum ami nem tetszett neked, vagy csak az "összkép" volt kedvezőtlen ??
  • CSOCSO
    en sajna nemsokat tudok nyilatkozni arrol hogy mit fox tapasztalni.. en boltban meglestem. megfogtam nezegettem.. nem tetszett.. ezekutan nem is foglalkoztam vele
  • bang
    Sziasztok !

Van-e valakinek jó/rossz tapasztalata a Trust FF380 force feedback racemaster kormánnyal kapcsolatban ??
    Ugyan már megvettem ("eső után ..."), de szeretném tudni mégis mire számíthatok, mire figyeljek oda.
  • king13
    Hát lényegében én annyit tennék hozzá ehhez hogy:

Racing - MS: ugyanolyan jó lenne mindkettő, ha a racingnek nem lenne az a kis problémája a pedállal. emiatt ugye nem is bír ki annyit mint egy ms mert a pedálja elég hamar tönkremegy. így mindenképpen jobb az MS mint a racing.

Force - Racing: közel ugyanaz a két kormány, de a forcenak a kormány része is jobb vmivel, a pedálja pedig sokkal jobb, mert ugye nincsen a full gáz, befogó fék probléma.

Force - MS: a force jobb, ez tény. viszont igazából olyan nagy különbségek nincsenek a kettő között.

így a sorrend nagyjából így lenne 1. force 2. ms 3. racing

viszont még mindig nem értem miért kell hasonlítani a force-ot az ms-sel mivel nem igazán egy kategória a kettő az ára miatt. a téma is úgy indult hogy a racing gyengébb mint az ms. erre persze rögtön belekeverte Meklau a force-ot...:)
  • CSOCSO
    nnagyon is jo kormany.. mindketto.. jobbfasz vagy mert fikazod az MS kormanyt mikozben az is uber.....
    az MS pedaljat fikaztak a magyar tesztben megis a momo pedaljaval volt a baj... pedig nekem mindket fajta MS kormanyom is volt... ( a regi gameportos es az uj piros )
  • mEkLaU
    Akkor mégse vok akkor balfasz mint ahogy egyesek mondták...:)
    Én is elvok vele és semmi baja nem volt edddig, és sztem ezután sem lesz.
  • CSOCSO
    jopar helyen 5/5 ost adtak ra... de a legtobb helyen csak 4 est.. ahogy az MS re is.. es en elvbol nem adnek semmire se a vilagon maximalis pontszamot. mert tokeletes sajna nincsen.. lehet hogy egyeseknek megfelel az ami van.. de az attol meg nem tokeletes.. az ms es a momo sem tokeletes.. viszont mindketto a legjobb a piacon... sajna MS-t mar nem gyartjak.. remenykedem hogy kijonnek valami uj okossaggal... de most elvagyok a MOMO val. .remelem mukodni is joideig!!!!.... MOMO meg van.. amerikaban kemeny 100 dodo.. az kb atszamolva nincs egy 20 ezres se.. ez persze garis meg minden... en 80 ert vettem kanadabol...
  • ÁjjLe BoBBi
    ez olyan mint a 100 bol 99 duma?
  • CSOCSO
    legjobb kormanny csak nincs ffb je... de az ffb nelkulieket nevetve korbetancolja... inkabb gyujts egy kicsit.. en tavaly vettem 18 ezerert zsir uj MS FFW-t ( pirosat)
  • mEkLaU
    5 %-ra visszatérve azért idegesitö mert azzal párhuzamosan csökken a fék erö is...vagyis nött amikor nem tudtam mi a gond és játékokban meglepetés ért amikor jött a kanyar és nem tudtam bevenni mert vmiért nem lassult a riga
  • CSOCSO
    nem itt szulettem draga tesvirem... szal vagom a helyzeted...
  • mEkLaU
    Na igen de én paraszt, vidéki vok(nem-pesti) és itt vajmi kevés esély van rá h lesz márkabolt.Vas megyei vok, nem tom mennyire ismerös igy a távoli Floridábol.
  • mEkLaU
    A szenzor meg az elektromotor az nem mechanikán alapszik.
    Legutobbi szerelésröl van egy két kép amin rajt van asszem az elektromotor meg tudom talán mutatni a szenzor az nem mert az kicsi.
  • CSOCSO
    5% nem sok... amugy ha jol tudom a nagy logitechek barmit kicserelnek es nem javitanak!!!.. bar force nal ezt problemas lenne megoldani
  • CSOCSO
    mas mechanika. = mas anyagok.. vagy szerinted ez nem ugyan azt jelenti????
  • mEkLaU
    Hát az elég idegesitö hiba, nekem amugy azért kell figyelnem h hova rakom a kábelt, mert vmit ráejtettem és egy ponton bevájodott a kábel ami a pedált meg a kormányt köti össze és ha a kábel rosszul van elhelyezve akkor 5 % gázt ad magátol a gép...nem tom mivel m.o-n nincs logitech márkabolt(mért is lenne) nem hiszem h lenne rá mod kicserléni csak a kábelt, esetleg németo-ban vagy ausztriában.Bár azota megtanultam alkalmazkodni a problémához, de azért bosszant
  • CSOCSO
    nah elmentem kajalni.. 20 perc es jovok...
    amugy nalam a legnagyobb hiba hogy neha a fek is es a gaz is csak 60% ig fog.. azota rajottem hogy megjavul a dolog ha ki es bedugom a kabeljat a pedalnak.. de akkor is lol.. ja amugy mar irtam a logitechnek akik adtak egy ki nem adott beta fejlesztesu drivert de nem oldotta meg a problemat
  • mEkLaU
    Képen láttad szöveg nem a szociális helyzetedre vonatkozik, mert ha jol tom amerikában laksz, tehát nem arra irányult, nem kell folyton rosszmájunak lenni...
    Elhiszem h sok mindened van kész.Amugy a Force-nak más az elektromotorja is, más a szenzora, erre teszteken általában kitérnek még magyar tomshardware teszteken is, ez a két dolog sztem baromira fontos különbség, a két legfontosabb sztem.
  • CSOCSO
    nem erted... annyti mondtam hogy legalabb olyan jo.. tehat a momo force ha tobbet is tud az is kb hangyafasznyi.. annyi erdekesseg van a forceban hogy ketszer dragabb, jobb anyagokbol keszult.. de mivel ez kurvara nem hatott meg sok embert ezert nem is gyartjak mar... pedig nemreg jott ki:)
  • CSOCSO
    te igen okostojas... miert miben kulonbozik??? igen.. szinekben.. a gyartoban is kulonbozik... mechanikaban is elter.. de sokkal nem tud tobbet. azert kerult kurvadragaba mert nem muanyagbol keszult de ha ezt te nem fogod fel akkor sajnallak...

a tesztelok meg ANNYIRA hulyek hogy azt mondtak az MS kormanyra hogy nem tamogatja az IMMERSIONT.. hat faszom. nezzetek mar meg az MS kormany segget.. nagybetukkel rairva: LICENSED IMMERSION TECHNOLOGY....

"csak kepen lattam ilyet" ohh hogy szakadjon rad az eg te..... azert el ne elvezz hogy mid van.... de inkabb nem irom ide hogy nekem milyen dolgaim vannak mert nem akarok primitiveskedni
  • mEkLaU
    Tudod mit abba még belemennék h a szériahibás racing felett a sw esetleg ebben abban jobb, dehogy a force-nál nem az tuti.Hát ilyen témában nem vitatkozok mert ennek a vitának nem látnám értelmét
  • mEkLaU
    Volt Force-od is?? Mert arra irányult a komment...csak nem tudtad leszürni.
    Azért zsirozom a kormányt mert a gyári zsirozás helyett kiprobáltam egyszer a kyosho 15000-es zsirt amit diffikhez használnak rc kocsikban .És mivel a gyárit leszedtem nem lehetett már visszrakni azt de ezzel is tökéletesen elégedett vok, ez viszont baromira finom zsir, az egyik legfinomabb ezért sürün (3-4 honap) kell ujrazsirozni
  • CSOCSO
    5/5 sok helyen:) LOL.. de ez engem kurvara nem hat meg..
    tudok en is olyan oldalt ahol 5/5 lett... ahogy masok is mondtak mar.. a tesztelot megkerdezve aki 5 ost adott ra.. meg o is aszont ahogy nem erdemli meg az 5 csillagot.. de most minek huzza le a kormanyt?? no comment..
    a lenyeg: senki nem mondja hogy a momo szar.. csak a lenyeg hogy az MS kormany legalabb olyan jo mint a MOMO.. maradjunk annyiban hogy ez a ket kormany MOMO es az MS kormany a legjobbak a piacon....
  • mEkLaU
    HA vmennyire értenél hozzá tudnád h nem az anyagokban különbözik csak....itt jön ki h csak képen láttál még ilyet...:(
    Nyilván nem érte meg a Logitechnek h iylen jo kormáynt csinált, mivel nem vállt népkormánnyá az ára miatt....még jo h nem érte meg neki..!
    Nekem pl nem azért van force-om h azt mondjam én szüleimtöl kaptam, kész.Öket csak nem hibáztatod.
  • CSOCSO
    okoscicaviragszalam.... hidd el ha nekem mindket kormanyom van volt tobb evig akkor kicsit tobb a tapasztalatom mint neked....
    amugy ha a momo-t MAR zsirozni kell akkor az eleg ciki.. a sima gameportos 6 eves MS kormanyomat nem kellett SOHA zsirozni.. de hozzanyulni sem... azaz a 6. eveben mar hozza kellett nyulni mert mar a pedalt nem akarta latni mert annyira kirantottam a zsinorjat...
  • CSOCSO
    momo force.. ketszer vagy majdnem haromszor dragabb.. mert olyan anyagokbol keszult a kormany... akinek erre van igenye az megveszi. megis milyen kulonleges hogy 1 evet nem elt a kormany es mar nem gyartjak.. talan rohadtul nem volt ra kereslet.. csak az vette aki el akarta mondani hogy .. igen. neki forceja van...
    en majd csak akkor veszekuj kormanyt ha olyan jo is hogy megvegyem...pl nekem most is MS em lenne ha koltozes miatt nem adtam volna az MS-t.... de most nem allok neki magyarazkodni...
  • mEkLaU
    Sok helyen néztem már én is, google-on rákeresve teszteken, 5/5 sok helyen...negativumként az árát hozták fel...hiába probálod megmagyarázni, és addig amig még csak képen láttál ilyen szerkezetet sztem jobb ha nem okoskodsz
  • CSOCSO
    most neztem meg az elpinion.com on hogy ki mit ir a MOMO rol.. most durvan 15 ezer ertekeles es olyan 4 csillag a kozepe.. van ahol tobbszazan 3 csillagot adtak ra.. es van ahol 4.5 et...
    5 csillag sehol...

MOMO FORCE(!!!!) tehat a dragabbik piros
    amazon.com 900 ertekeles van.. es 3 es fel csillag.. khm......
  • mEkLaU
    8 évig használsz egy kormányt?AZ Én MOMO-m évekig élne még azt biztosra tudom, de amint kijön az uj MOMO, legalábbis azt irták itt a forumban, veszek egy olyat, persze ezt nem fogom kidobni.
    "mindenki azt mondja hogy az MS legalabb olyan jo MINDENBEN mint a MOMO akarmid!!!!!"
    Az lehet h a MS SW sok dologban(ha nem is mindenben) van olyan jo mint a racing de sztem azért force-hoz ne hasonlitgassunk kormányt hozzáértö barátom