15099
Ki mit hall róluk, milyet érdemes, milyet tilos venni, stb...
Kapcsolódó SG.HU TOPIC-ok: | SZIMULÁTOR | FREE TRACK | TRACK IR |
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Kormány Kalauz Szimulátorozáshoz!!! +trükkök!!!
-
#2048 Sziasztok!
Segitsegeteket kernem...fiamnak szeretnek kormanyt venni, Logitech-re gondoltam, de a MOMO-t kicsit sokallom:( Mit javasolnatok?
Valaszokat elore is koszi. -
Solt #2047 Egyébként tényleg a legjobb választás...én több mint egy éve ütöm verem, és eddig semmi bajom nem volt vele! Az RBR pedig egyszerűen a legkiválóbb játék momo-val!!! Asszem egy format c: az én bajom is megoldaná, csak még küzdöm egy kicsit...hátha!! -
#2046 Attól olcsóbb, és jobb :) ... -
#2045 variálok hogy milyen kormányt vegyek de látom a MOMO-val annak ellenére hogy 33papír van vele szopás rendesen :)) -
Solt #2044 Azért ennyire nem vagyok halfejü!!! -
#2043 Nekem 4.60-as Driver van fent, és semmi ilyet nem produkál.Lehet, hogy elálitottál valamit a vezérlöpultba, ahol az erösségét és a többi hasonló efektet lehet állitani. -
Solt #2042 Nem rég volt telepítve...szerintem a 4.60-as maradványai zavarnak be! Most azt vettem észre, hogy force feedback is jóval gyengébb lett, az RBR-ben a teszt nél alig mozgatja meg a kormányt...balra még nagyon lassan elmegy, de jobbra szinte semmit, aztán nagy kegyesen vissza tötyög középre!! Kezdek morcos lenni, több mint évig tökéletesen működött!!! -
#2041 Hát nem tudom, szimplán felraktam csak a drivert win telepítésnél, engedélyeztem a center fixet azt kész, azóta hozzá sem nyúltam :)
Ha fagyogat már így játék közben akkor lehet hogy egy új windows is segítene :) -
Solt #2040 a center fix sem segít! nem lehet, hogy a 4.60-ból maradt fent töredék fájl és az zavar be? a legújabb, hogy lefagy az rbr pedig eddig hibátlanul ment és semmin nem változtattam! az a legidegesítőbb, hogy egy darabig jó, aztán besokal!! -
#2039 ja vagy még mindig nem javult meg? ez fura mert ez a momonak egy alap hibája, ezért van rá center fix, nézd meg hogy a center fix bekapcsolva maradt-e, nekem ki-bekapcsolásnál néha kikapcsolja magát -
#2038 #1993 -
#2037 b...szd ide nekem :PP -
Solt #2036 nem mindig csinálja, egyszer tökéletes egyszer meg úgy marad, főleg, ha hirtelen vagy élesen fordítom balra! sajna már nem garis! azóta csinálja, amióta feltettem a 4.60-as drivert és főleg az RBR-nél! asszem format c: lesz a vége és ha utána is csinálja, akkor kib... -
#2035 Igen, vagy a másik választás a gariba kicseréltetés. -
#2034 magatol ugy all??
lehet szet kene szerelni es a fogaskerekeken igazitani.... -
Solt #2033 Szasztok! Hááát ez a 10-15%-os balra fordulás még mindig gáz a momomnál! Tök mindegy milyen driver, vagy milyen segédprogi, már az usb csatlakozóját is össze-vissza dugdostam...semmi! Valaki tapasztalt még ilyet? -
#2032 sajna semmi ilyesmi...felig benyomom es meg se mozdul:( miutan felig benyomtam hirtelen felugrik a fordulatszam.. es visszafele mar tudom engedni mongjuk negyedik.. ahol persze szep lassan megall a motor.. es megint nyomhatok koveret.. tehat nehez ugy indulni hogy fordulatom tartom a motort.. soxor sikerul.. soxor perfectul indulok..de neha nem sikeral.. ami azt jelenti hogy ugyes vagyok es szerencsem van hogy meg tudom ugy tartani a pedalt hogy jo legyen.. ha preciz lenne a dolog akkor nem lenne ilyen bajom..de sajna nem az.. igy jon a szopar:(
-
Peti30 #2031 Hali! A Logitech Formula Force EX kormányról tud vki vmit? Jó-e? Ergonómiailag, felépítésileg, van-e esetleg vele vmi probléma? Tudom h a Logitech-nek a MOMO kormánya az igazi arra nincs gempa, meg sajnálok is annyit kiadni érte :), használtat meg nem akarnák vásárolni.
Előre is köszi! -
#2030 Mekkora FFB-t használsz? Nem tudom hogy ezt hogy lehet megoldani (talán sehogy?), de alacsony FFB-nél ilyet nem lehet észrevenni. Persze, lehet azt mondani hogy életben is kemény a kormány, de életben nem marad a kezedben egy nagyobb ellenkormányzásnál :P
Szal én helyedben visszavenném az FFB-t, a kormány érdekében is :) -
ACE #2029 Szerintem a valósághűség miatt van ez, nem? Mert gondold végig, alacsony fordulatszámon lassabban reagál a gázra az autó, magason pedig sokkal érzékenyebben... -
#2028 az a bajom a MOMO val hogy a jatekokban a gazt eleg hulyen erzekeli...
az elso feleben siznte nem is erzekeli a masik feleben pedig kurvaerzekenyen:(
a vezerlopultban levo kalibralasnal ertelmesen latja de a jatekban nem:(
persze nfs jatekokban felejtsd el hogy lehet kalibralni:(
valami megoldast vki? -
ACE #2027 Vagy csak egyszerűen hülyének nézel minket? :D -
ACE #2026 Ha tudod hogy ennyiért újat lehet venni, akkor miért ennyiért árulod? :D -
Solt #2025 Sziasztok! Össze-vissza rakosgattam mindenféle drivert a Momo-hoz, és szeretném most maradéktalanul eltüntetni a felesleget! Van valami driver cleaner-hez hasonló progi ami leszedi ezeket a töredékeket? A format c: rossz ötlet!! -
Solt #2024 Köszönöm a tippet, kipróbálom! Bocsi, hogy csak most reagáltam... -
#2023 Hiába váltom át, nem marad úgy :(
Valami ötlet? -
#2022 Köszi! -
CHROME #2021 Controls-ban, a bill beállítások felett van egy fül, ott válts kormányra.
Egérrel vagy a 0,9 gombokkal meg tudod tenni pl.
-
#2020 Hali!
Valaki megtudná mondani hogy NFS:MW-ben hogy lehet állítani a kormány controlt?
Sehogy sem akarja engedni, a játék topikjában meg csak a flém megy :( -
tomi555 #2019 az lemeradt h ha valakinek van légyszi küldjön egy privit és elküldöm az email címem -
tomi555 #2018 hello. tud valaki küldeni egy drivert ehez: compressor supreme?
ha minden igaz jövőhéten meglesz a momo kormányom, de addig jó lenne vmivel játszani -
#2017 És debreceniek előnyben.
Ja és kíméljetek a "vazze én ennyiért újat veszek" szövegtöl.
[email protected]
06306385322 -
#2016 Eladó egy Logitech Formula Force GP (a piros) kormány, nagyon keveset volt használva és akkor is Forma 1 -hez szóval nincs szátrángatva. Elég sürgős mert videókártyát szeretnék venni. 13.000Ft -
ACE #2015 Fú emlékszem ez nálam is probléma volt, nem befele, középre fordítja a kormányt, hanem mindig kifele kényszeríti a motor, és mindig vissza kell tartani, mert egyik fele elforog. Nemtudom már hogy sikerült... de megoldottam. -
CHROME #2014 Sziasztok!
Beszereztem egy Logitech Momo-t és az a gondom hogy LFS alatt nem tudom normálisan beállítani.
Be lehet azt állítani hogy amikor egyenesben megyek és nem fogom a kormányt, akkor ne rángassa jobbra balra? Megőrjít, mi értelme van ennek?
Wingman GPm volt előtte és ilyenre nem emlékszem hogy csinált volna...
A másik hogy csak kombinált axis-re lehet belőni a gázt/féket? Nekem külön tengelyre nem sikerült, ami azzal jár hogy nem tudok egyszerre fékezni meg a gázt pumpálni/nyomni :(
Plz ha van tippetek ne kíméljetek!
Thx!
Ja, LFS S2-ről van szó. -
#2013 az a baj hogy ezeket csak ugy lehet igazan elvezni ha heteket toltesz el a beallitasokkal es vegul ertelmesen megy az autod...:D
nekem legjobban az nfs porsche jott be..ahol meg akkor is rezget a kormany ha nyomtal neki egy koveret... nah az zsir volt.. igaz xp-n momo val mar nem csinalta.. nemtom miert... -
#2012 Pedig abban az árkategóriában az a legjobb...Különben ha körülnézel az aproneten, vagy olyan helyeken ahol használt cuccokat árulnak, ott találsz ilyen 18-20e ft-os árban is momo-t. -
Bence01 #2011 szewasztok tudom hogy a momo kormány a nálunk kapható legjobb de sajnos erre nincs pénzem de nem tudom milyet vegyek valami pontos és strapaíró kéne nem tudom milyet mert a logitech force gp-ről nem sok jót halottam tehát mit kéne?
Logitech ...?
Microsoft Sidewinder ...?
Thrustmaster...?
melyikből a jobb 18eFT alatt körül lényeges a kormányon hátsó váltókar amivel játszanék: GTR GT Legends World racin 2 ritkán valami rally is -
#2010 THX -
#2009 Szerintem ezeken kéne kiprobálnod: Live for speed, Nascar racing 2003, GTR, Rfactor, GT Legends.Ezek közül lehet válogatni.Meghát szinte mindegyiknek van ingyenessen kipróbálható demo verziója is.