Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Far Cry 2 szintén. Újratermettek a 0 mestinttel rendelkezõ katonák az õrpostokon, unalmas küldetések a tök kihalt szigeten, amin csicseregtek a láthatatlan madarak, meg bár vadállat rohangált. Nagyon izgalmas volt. A feléig pedig eljutottam, de a Just Cause több izgalmat jelentett nekem.

Dency
Balls of steel edition-ból nekem csak az a szobor kéne vagy miaz<#hehe> 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

"lejár a szavatossága" A Crysisnak kellene lejárt szavatosságúnak lennie, nem egy ilyen játéknak.
Azt miért kellett annyira isteníteni, még a kritikusoknak is? Tiszta szar volt, már bocs, tele volt buggal, én speciel végig se játszottam. Kreativitása kimerült abban a hiperszuper nanosuitban, aminek a képességeit egyáltalán nem lehetett a játékban használni. Semmit nem ért a páncélzata, még kevesebbet a lopakodás. Egy nagy nulla volt.

Shep
Igen az is jó volt aztán a második rész már nem ütött akkorát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jogi viták miatt nem adták ki de google a barátod 😊 Ez is probléma, hogy sokan nem ismerik a hátteret és jönnek a 2011-ben ilyet kiadni dumával.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De például a BioShock se volt újszerû, semmi újat nem mutatott. De mégis a világa annyira egyedi volt, és annyi kreatív dolog volt benne, h muszáj volt végigjátszani, abba se lehetett hagyni.

A DNF-ben meg folyamatosan meglepõdtem, hogy atyaúristen, ez pl eszembe nem jutott volna, hogy ilyen ötleteket rakjak bele. És legalább 10-15 ilyen jelenet volt benne.

Mellesleg a Híradót nézitek? Vaddisznót ütöttek el az autópályán. Pig cop? O:

zöldeshányás
Ha kész volt 4 éve, és akkor ütött volna miért nem adták ki akkor?Vártak addig amíg "lejár a szavatossága"?Mellesleg nem csak mi ketten vélekedünk így ugyanis a legtöbb gémermagazin lefikázta, nem is csoda...Annyit azért pozitívumként hogy szerintem tényleg poénos.Jókat mosolyogtam a beszólásokon. 😊

\"fingjál bele a rencerbe\"

Shep
Szerintem kettõnkön kívül senki nem vélekedik itt így errõl a játékról, mindenkinek nagyok voltak az elvárásai és ezektõl nem tudtak elvonatkoztatni ezért csalódás nekik a játék.

Shep
Hát mert nem is ezt csinálták 14 évig, ez amit most kaptál kb 4 évvel ezelõtt kész volt. 4 évvel ezelõtt ez a grafika bõven lemegy kategória lett volna, és a játékmenet miatt sem panaszkodtak volna ennyien.

Na látjátok, én meg semmit nem vártam a játéktól, még korábban pont itt fejtettem ki, h biztos csak össze lesznek dobálva a pályák, meg minden, és végig azt hittem, h ez csak sima fps lesz. Meg persze amúgy is hányingerem van a fõszereplõtõl😄
És annyira pozitívat csalódtam, hogy nekem tetszik a játék, és az elõzõ részeket is végig fogom vinni(csak a Manhattam Projecttel játszottam anno, azt is csak félig vittem végig)
És nem azt mondom, hogy van ettõl jobb, mert lehet, h van jobb, de azok más kategóriák. Ez a saját kategóriájában gyõztes.
És van rengeteg olyan mai játék is, ami a nyomába sem ér, mert rettentõ kreatív dolgok vannak benne.
Hiába, h átvett rejtvények, meg mik vannak benne, de legalább vették a fáradtságot, és raktak bele ilyeneket, nem csak sima shooter, és ez tetszik igazán benne.
Egy legenda, és a HL mellett is tarthatnám akár, mert annyira jó.

Solid Snake
zöldeshányás
Oké, akkor sok boldogságot kívánok.És a többi kakit is élvezd úgy ahogy ezt. 😄

zöldeshányás
Nem kellett volna hogy csodát alkossanak.Elég lett volna egy igényes játékot összehozni...Legalábbis ennyi idõ alatt...A graFIKA kb 2006-os szinten van.Hangok terén elmegy.Játékélményt a poénok mentik meg a nullától.Tele van láthatatlan falakkal.Mi szintén fos, bár mit várok a disznóktól? 😊 Azért ha már megszereztem végigviszem, hátha valami csoda folytán megtetszik.

Jaka923
Én pénzt adtam ki ezért a "szutyokért" és nagyon élveztem/élvezem, úgyhogy nem kell sajnálni.

Shep
Én meg azokat akik valamilyen oknál fogva csodát vártak és csalódottságuk miatt nem tudják/tudták élvezni a játékot. Így aztán mindenki le van sajnálva 😊

zöldeshányás
Nagyon sajnálom azokat akik pénzt adtak ki ezért a..."játékért"!Az igazi, Duke Nukem megszentségtelenítése ez a szutyok...

Krinyo
Demagógiából

MerlinW
Belõlem😊

[merlinw.org]

5c0rp330n
konzol bashing (mikozben a jatek 85%-a arra fogyott) aztan nyilt warez. szerintetek a fejlesztok mibol elnek? igazi pecegeming hangulat! <#wilting>

Krinyo
Ez a torrent neve...Magyarul "Duke Nukem Forever DVD5"

MerlinW
Ööö minden verzió DVD5😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor nagyon mérges vagyok. Mert ezt is nagyon lassan tudtam "megvásárolni".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krinyo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dvd5 és razor nem jó, a skidrow verzió viszont hamar betölt.

IMYke2.0.0.0
No, ebben segíthetnél - az off topikban. Nálam a sok perces eset van, ugyanis.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Kék világító golyót kell odagörgetni.

Krinyo
Nem mindegy hogy melyik verzió. Én 3-at próbáltam ki. A harmadik normálisan, 10 sec alatt betölt, a másik kettõnél 1 perc volt.

itt mit kell csinálni? csak körbe körbe járkálok...ráadásul kiviszi a szemem ez a night vision
kössz

MerlinW
Törtet próbáltam ki elõször, nálam ott is pillanatok alatt betöltött.

[merlinw.org]

Krinyo
Nem nála van a hiba, hanem a tört verzióban.

IMYke2.0.0.0
Meg még további fél millió embernél...

5c0rp330n
nalam 5-10 masodpercnel tuti nem tolt tobbet soha, szoval a hiba nalad van 😊

Ron Ragm
Miközben a játék tele van Half Life 2-bõl lopott physics puzzleval.

Kicsit olyan érzésem van mint a bulletstormnál - nem kritizálunk valamit ha aztán ugyanazt csináljuk (khmHaloregenéletkhm)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fresh Duke
Ok, szia. <#wave>

A heavy cost. I pay it gladly.

Zenszkij
Hát gyenge grafika, de ez nem is lenne gond. Azonban ez a töltögetés! Megõrülök. Kiírogatja a tanácsokat vagy 20at és csak utána lehet továbblépni. Többet töltöget a gép mint maga a játék. 4 giga rammal azért nem kéne...Törlöm is a picsbe.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

tommygear
"I hate valve puzzles." <#hehe>
IMYke2.0.0.0
Á, hülye vagyok ma 😊

Shep
Balls of Steel, azért már na 😊

IMYke2.0.0.0
Nincs - most nézem a képet a Steelball Edition-rõl.

Shep
Ezeket a demobol fejtették vissza ,hogy elvileg ezek lesznek majd a DLC-k a megjelenés után.

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, a Steel Ball-ban benn van.

IMYke2.0.0.0
Ez jó kérdés.

berlinboy6329
És akkor miért nem beszél róla senki?Nem találni videókat sem belõle?Miért nem lehet letölteni sehonnan?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

És ezeket honnan lehet beszerezni? Steamen én nem láttam õket.
IMYke2.0.0.0
Azaz: már a játék megjelenésekor kaphatók/beszerezhetõk voltak.

IMYke2.0.0.0
De ezek premier DLC-k voltak.

berlinboy6329
3 DLc van eddig..

Elsõben fegyók...BFG,Noobtube,Minigun..

2.-ban multi mapok

3.-ban egy fegyó,szkander,karaoke meg 15 single map.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Csak azért kérdeztem, mert lapozgattam itt a hozzászólások között és láttam, hogy valakik valamilyen dlc-rõl beszélgetnek, de nem igazán találtam se elejét se végét annak a párbeszédnek. Meg neten se találtam semmi, így hát gondoltam megkérdezem, hátha mégis csak van már valamirõl szó. 😊

IMYke2.0.0.0
Icurka-picurkát még korai. Szerintem, kihagyhatatlanul magas labda, és faragnak majd hozzá, nem is egyet. A közeljövõben.

Valamilyen DLC-krõl nincs hír?
Mi a franc, nálad annál a résznél éjszaka volt? O:
Tiszta sötét az égbolt, meg a lámpák fényét lehet csak látni.