7639
Duke Nukem Forever
-
#6869 Ááá... ezt nem lehet megölni. -
#6868 Már rég meg lett volna, ha nem csal a gép. -
#6867 Be kell húzódni a fekete kisbusz mögé. -
#6866 Basszus, már 16odszorra ugrok neki a gátas bossnak :S -
xxxpaulxxx #6865 Hát csak tudod... manapság így jobban eladható egy játék:) -
#6864 de igen, csak ez multiban nem állja meg a helyét -
xxxpaulxxx #6863 Mert maga az alapjáték nem értelmetlen lövölde:DD
Amúgy ez a multi ilyen tipikus DM... mint a Quake meg az UT-k... túl sokszor láttuk már ezt -
#6862 értelmetlen lövölde ez a multi, nem kellett volna bele -
johny85 #6861 így végigtolva a gamet,nem volt egy nagy durr.Kb 10 évvel ezelőtt nagy game lett volna,de mostanság elég gyenge,rövid,semmi spec.effekt,physx 0.
Mesterséges inteligencia kb dos-os színvonal.
Nehézségi szint is lol,egyszer túl nehéz(elfogy az ammo)máshol meg semmi gebasz.Ugrálos részek megint csak lol,újra kezdem vagy 30x.
Egyszer végig lehet tolni,de ennyi.
-
xxxpaulxxx #6860 Hmmm... azt hittem, hogy az autós jelenetek idegesítőek lesznek, de egyáltalán nem... abszolút kellemesek:)
Viszont a Mighty foot az itt a verda neve lenne? Nanehogymár!!!:D
És ezzel mi a helyzet?:D
-
xxxpaulxxx #6859 Ezen most röhögtem egyet:DD
"Damm... Desert road... no gas... and no CHICKS":D -
#6858 igen -
#6857 Csak én fedeztem fel hasonlóságot (illetve pontos mását) a szteroidok és a Doom Berserk-je között? -
#6856 És nem a grafika miatt. -
morzsi555 #6855 Az olvasók pontjait ki nem szarja le :) -
Chipii #6854 Pont azon gondolkoztam, ha a crysis 2 motorjával és grafikájával menne, mekkorát ütne:) -
Chipii #6853 olvasók pontjai ugyanott: 6.1, 6.7 :) -
morzsi555 #6852 GameSpot PC Review 3.5 :)
IGN PC 5.5 :) -
#6851 Mi, olyan bajod van, mint a csókának a Mementóban? Az előbb kérdezted, hogy miért gagyi... Ez, amit írtam, úgy mondjuk egy szóval, hogy gagyi. -
Ironman2 #6850 Hát nem egy Crysis 2! -
#6849 -
#6848 Jaja, erről írtam #6806-ban. -
#6847 Nem igazán értem, hogy ezt miért írod de ki mondta, hogy nem? -
#6846 Na ne mondd már, hogy nem látod, baszki! Az egész Duke imidzs egy ZSkategóriás Schwarzenegger-utánzat keménykedős faszagyerek, aki simán elmenne egy ZS-kategóriás akciófilmben. Nézd már meg, hogy a beszólásait milyen filmekből vették!
Nagyjából az egész Duke téma egy nagy "annyira szar, hogy az már jó" poén. -
#6845 Na mondjuk kb ez az egyetlen dolog, ami régen is pontosan tökugyanilyen volt. -
#6844 Ha már legagyizol valamit akkor legalább vennéd a fáradságot és pár szóban leírhatnád miért is az, mert ez így csak egy értelmetlen leszólásnak tűnik. -
stupido #6843 Ezt a játékot a film+-os zs kategóriás filmekhez lehet csak hasonlítani. MEGAGAGYI. Pedig régen imádtam vele játszani, de ez most valami siralmas... -
#6842 csak szimplán elmentem a szörnyek mellett, néha nekimentem a sípcsontjuknak az fájt nekik : D -
Sir Cryalot #6841 Én már azon is röhögtem hogy "kiadták a multi fejlesztését" , hát lehet hogy az első CS alfával több meló volt. -
#6840 Bár nem tudom milyen lehet PCn a multi. Biztos jobb, mint konzolon... de ezt nézzétek meg. Laggos, irányíthatatlan szar. És van aki még fizet is ezért.... a sok lúzer. -
#6839 már sejtem, hogy nincs vége, ha visszaolvastál, azóta tovább is jutottam...
de köszi! -
#6838 Az még nagyon nem a vége jó ha a játék közepénél tartasz ! xD
Amugy a 3 mellű Alien Queen tényleg ott van a szeren !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én most annál az istenverte fogaskerekes résznél vagyok amikor miniatűr változtaban kell átjutni a forgó fogaskerek lyukain nem kicsit nehéz ! -
#6837 #6836 -
Chipii #6836 Nem kell megölni őket, csak átjutni:) -
IXEMGabeo #6835 érdekes game, ez a kisautó vezetés furcsa, de szokható:D hogy oldottátok meg, amikor aprók voltatok, mivel spóroltátok meg a töltényeket? nehéz kicsiként megölni a nagyokat, vagy a kocsival ökleltétek fel a szörnyeket esetleg? -
#6834 Na végigtoltam...
Bár nem játszottam az előző részével, nem tudhatom milyennek "kéne" lenni ha szabad ilyet mondani de, nekem kurvára tetszett!
Nem tudom mi ez a sok lehúzós teszt, a grafika egész jó ha bár bőven van szebb és jobb grafikus motor de, szerintem ez is elviselhető, nem csak ez számít, a játékmenet pompás végig élveztem, a kis fejtörők is egész pofásak benne.
Mindent összevetve nekem nagyon tetszett és szerintem ha nem is tökéletes megérdemli az elismerést! -
gregtom6 #6833 Ja, ezt én is észrevettem. Szaladtam, és pont, direkt elémlőttek, úgy, hogy én pont beleszaladjak.
És még akkor lepontozzák a mestintjét a játéknak, hát nevetséges. -
#6832 És másfélszer annyi új map,mint a mostani singleben összesen..
Viszont lehet h fos a játék meg ilyenek,lehet mondani,de végre van benne vmi amit azért hiányoltam már eddig mindenből...A játékok 99%-ban ugyanis ilyen nincs...
Hogy ha megdölgik vki,akkor ne tudjunk már keresztül menni rajta,meg belefeküdni a hullájába...Legyen az ember,állat v akár élettelen dolog....Minden játékbane gyszerűen átgyalogolok rajta...
Meg az octabrainek,amik rohadtul idegesítőek...Hardon toltam,kaptam egy lövést odalett az életem 96%-a...Ráadásul mocskosullő,amit szeretek..Nem az h darál,oszt a 95%-a mellé megy,hanem elém lő,én meg belesétálok..Főleg ha többen vannak,mozdulni sem lehet. -
ZZ88 #6831 Jó hogy mondod, bánom, hogy bepipáltam az indításnál. -
#6830 én egyedül, mert a nem akartam a gyereket 13 évesen vibrátorral flusztrálni, azt hittem az alien királynő az a vége.....