Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Áramot lekapcsol kicsiként odaugrál bemegy a falba és felmegy a csövön !
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
most toltam végig, de nem láttam...
amúgy rövid, nagyon.... bár lehet azért, mert kihagytam az ilyeneket.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

\"fingjál bele a rencerbe\"
#6631:
Én játszottam több DN-el is.Modenrnek mondható gépem csak 1 éve van.Ez elõtt Laptopom volt 2 évig ami nem igazán játékra lett teremtve elõtte meg egy 300Mhz-s csodamasina.Vannak elvárásaim egy mai játéknál.Pl. dx11 ide vagy oda van akinek bejön van akinek nem.Egy 2011-es játék támogassa, mivel nem azért vettem 45eHuf-ért videokarit hogy csak úgy legyen mert burzsujköcsög vagyok.Ez persze még csak a grafika része ami manapság nagyon sokat jelent a mai gémereknek, viszont ez nem minden, illetve nem ennek kéne a fõ szempontnak lennie.(tudom hogy elsõsornab azt fikáztam).Ez a játék megfelel egy remake-nek(legalábbis fegyverek terén vélek némi hasonlóságot felfedezni 😊.Jójó de köze nincs semmiféle mai elváráshoz.Arra jó hogy újra átélhessük a régi DN-et.Különben kinek jutna eszébe elõvenni tolni vele egy kicsit...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"szinte a levegõben kerüli meg ami útban van." Mi van? Én ilyet nem láttam egyszer sem.
"animáció ami helyenként szintén botrányos", szerintem meg kiváló. Ahogy korábbi videók is mutatják, többféleképp csinálnak a lények bizonyos mozdulatsorokat. Szerintem élethû.
"Élbõl lehúz a grafika mint alap", Hát én ennyire szépen megcsinált szellõztetõ rendszereket még nem láttam egy játékban sem, mint ami itt van, pedig már mögöttem van több száz játék.
És megjegyzem, nem szerettem a Duke Nukem játékokat.
A Half Life 2 is nagyon jó, meg ez is. De már ezt annyiszor kifejtettem.
Az elsõ a Duke Nukem rajongó, aki évek óta várja, játszott a régi alapmûvel (esetleg már akkor mikor az megjelent), és eleve úgy áll hozzá hogy végre itt van. Akkor 7 pont. Fõleg az eleje igazi Duke Nukem hangulat, lehet irtani a malacokat, elhangzanak poénos beszólások. Mondhatni egy "rajongó" azt kapja amit vár. De ahhoz már nagyon elvakultnak kell lenni hogy az alapvetõ hibái felett ezek ellenére is eltekintsünk és magasabbra osztályozzuk.
A másik az "egyszerû" fps játékos aki 2011-ben úgy ül oda hogy ez is egy játék a sok közül. Lehet hogy tud az "elõéletérõl" de nem ez alapján áll neki. Nem érdekli hogy egy másik korban ez klasszikus volt, és nem érdekli hogy 14 éve fejlesztik, ki tudja hány leállással és újrakezdéssel. Na akkor jönnek a gondok, mert akkor bizony jóindulattal 5 pont. Élbõl lehúz a grafika mint alap. Aztán ott az animáció ami helyenként szintén botrányos. Hát hogy fut ez a Duke? Ahogy rángatja a fegyvert jobbra-balra az szörnyû. De kedvencem az ugró disznók. Akik a levegõben is tudnak kanyarodni, ha eldönti hogy neked ugrik akkor ilyen tereptárgy nevû dolgok nem akadályozzák, szinte a levegõben kerüli meg ami útban van. Az ötletesség is csak egy darabig tartott. A játék utolsó harmada, kb. mikor abban az üzemben bóklászunk, az már elég lehangoló lett és unalmas. A célzás a Railgun-on kívül teljesen felesleges abban a formában ahogy elõ van adva. És még lehetne sorolni jó pár hibát.
Hirtelen az jutott eszembe hogy tegyünk mellé egy másik sokat várt (na persze nem a DNF-hez képest) klasszikus játék folytatását. Half Life 2. Ami 2004-es. Kb mindenben jobb. Ma 2011 van...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lásd milyen rendes vagyok megkerestem neked:
Walktrough
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Everything that happens, happens for a reason"

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
a Queen Alien, akit fél órája lövök pofán, de még csak a fél élete ment le..
Why so serious?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
PSN ID.: Beegabor
Már mindenhova odamentem az emelkedõs autóval és a daru megközelíthetetlen.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Jó lenne már ha vége lenne ennek a sötét pályarésznek, irritálja s szemem

Én lopakodni akartam volna benne, de arra használhatatlan a játék. Nem tudsz sehol sem elbújni rendesen, nem úgy van kialakítva a játék. És persze tele van buggal.
És mindig új dolgokat fedeztél fel? Hát nemtom, milyen új dolgok lehettek benne.
(itt az elsõ Crysisról beszélek)