7639
Duke Nukem Forever
  • MerlinW
    Hogy szard le a mainstream médiát (IGN, GT, Gamespot, Gamestar, stb) és döntsd el magad mi jó és mi nem.
  • tommygear
    röviden a lényeg?
  • TDC Geronimo
    bírom ennek a srácnak a kommentes végigjátszásait. Itt van, amit a DNFről és a sajtó értékeléseiről gondol. Hosszú, de megéri végighallgatni vagy legalább bele hallgatni

• Diezel
    Duke kalandjai az LV 426-on. És még Apone őrmester mondata is beleillik a képbe: "Csinos telepes lányokat kell megmentenünk a szüzességüktől"

• Csokis
    2k: Balhé a Duke Nukem értékelései miatt!
  • MerlinW
    Video setup/Render setup/Ambient light: minimumra
    Video setup/Color Correction: Gamma: 1,40-1,50
  • Diezel
    amúgy asszem az eduke32 elindítása után lent válaszd ki az autoload-ot
  • Diezel
    dettó. nálam volt árnyék meg minden, de a wc-ben kifagytam én is
  • tommygear
    linket róluk :D
  • fery02
    Talán elfér ide még egy kis Duke3D HRP 5 is. :)

Na szóval. Van aki tudja ezt játszani teljes beállításokon anélkül, hogy egy idő múlva ne faggyon ki az egész?
    Meg látom volnának benne dinamikus árnyékok. Na ennek is örülnék, hogy hogyan lehetne aktiválni, mert nálam még Duke-nek sincs árnyéka. :)
  • Fpocok
    +Gears of Waros.
  • Fpocok
    +Goldeneye-os is kimaradt.
  • Fpocok
    Kamu... nincs is benne az összes.
    Pl a Kommandó-s nincs benne...
  • Diezel
    a ribancaival? hát miután mondják hogy ez volt az első alkalmunk idegennel, mindketten szétrobbannak, és ilyen apró kis szörnyek ugrálnak nekünk
  • tommygear
    Isaac-et kihagyták :D

• 5c0rp330n
    ohh shit.. pedig ez megvolt csak az valamiert kimaradt h ezek ok voltak, tul sotet volt ott :)
  • Shep
    Beléjük petéltek az álienek én meg lelőttem őket ne szenvedjenek tovább.
  • tommygear
    3:30
    http://www.youtube.com/watch?v=jsq8pAVjHN0
  • gregtom6
    "kissé röhejes, egy idegen lényt nem könnyű megölni puszta kézzel:D"

Bocs, de honnan tudod? Próbáltál már valódi földönkívülit kézzel agyonverni?
  • 5c0rp330n
    "Duke Can Bench Press Over 600 Pounds"
  • 5c0rp330n
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valaki nem vagja h a ribancaival akkor most mi lett? azt gondoltam a vegen majd kiszabaditja oket vagy valami de igy h nem emlitettek oket, valszeg a hive-ban vegezhettek eleg sanyaru sorssal.. amugy nem volt gyenge. a masodik fele kevesbe tetszett, de volt sok otletes puzzle benne vegig, duke fanoknak kotelezo jatek :) igazi oldschool feeling.
  • IXEMGabeo
    egyébként az normális egyáltalán, hogy ekkora nagy kigyúrt szörnyek meghalnak az elején Duke ökleitől és egy kupától, amit hozzájuk vágunk?:D:D kissé röhejes, egy idegen lényt nem könnyű megölni puszta kézzel:D ez még az irreálisnál is irreálisabb, azért Duke akkorát nem tud ütni na meg amikor súlyzóval pofán vertem a szörnyet azon szakadtam...
  • Shep
    10 perc után ... kb. olyan mintha egy filmet az első perce alapján eldöntenéd, hogy nem jó :)
  • Bagoly81
    jut eszembe mért a kezét használja verekedéshez mértnem a lábát?, amugy megvettem de így utólag nevettem volna meg neméri meg a pénzét 2-3e talán, duke érzés köszönget de a graftól többet vártam, és amugy az egésztől.
    az összhang kicsit szedett vedett.
    ezt úgy mondom hogy játszottam vele kb 10 percet, és kedvem sincs elindítani. remélem megváltzik a véleményem később... de most így gondolom.
  • gyuri35
    Köszi szépen!
  • woy
    a multiról nincs hír ? majdnem mindíg játszhatatlanul lagos
  • tommygear
    nyugi én is szenvedtem vele :D
  • Fpocok
    Hmm, akkor csak én vagyok balfasz
  • IMYke2.0.0.0
  • xxxpaulxxx
    Aki nem érti mi az a QTE, az életképtelenXD
  • berlinboy6329
    Elsőre ment..Nem volt nagy szám..Engem a csöcsös köcsög idegesített....Mikor jött a repülő polipgeci....Oszt még figylejek arra is..Meg a kis fosra amit dobál a boss..Meg még a bossra is h csapkod vagy lövöldöz.
  • Fpocok
    Sikerült is megörökítenem ezt a sikeres pillanatot. Hardon tolja valaki? Eléggé megizzasztott ez a rész.
  • IMYke2.0.0.0
    Tesó, nem tennéd ezt kérdés-választ a banner alá...
  • tommygear
    ne nyomd hanem nyomogasd
  • tommygear
    jaja
  • Fpocok
    Normalon is két kört kell ott menni? A másodikra már az összes fedezéket elrúgja...
  • Fpocok
    Holy fuckballs. Sikerült. Nekem sajna nem volt holodukeom, mert ellőttem korábban, hogy megnézzem milyen.
    Hardon.
  • gyuri35
    Sziasztok!A játék elején a küklopszot hogyan lehet kinyírni?Az ugrás gombot írja a játék amikor felmászik rá,de hiába nyomom nem csinál semmit!Köszi a segítséget!
  • tommygear
    nekem ott pont volt egy holoduke-om szerencsére
  • Shep
    Milyen fokozat?