Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woy
valami történt mert duke visszakerült steamen az elsõ helyre az eladási listán <#eljen>

Olvasgattam kicsit és találtam egy olyan javaslatot hogy adjak egy unistallt a AMD dual core optimizer proginak és próbáljam meg úgy indítani 😊 Majd ha hazaérek kipróbálom hátha megoldja 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
20 sec a reális... néha még annyit sem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nálad is hosszú?? Nekem is vagy 2 perc minden töltés pedig állítólag csak kb 30 másodpercnek kellene lenni. (és a gép nem is csinál semmit csak az elsõ húsz, harminc másodpercben töltöget aztán utána meg csak várok valamire...)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
Kipróbáltam mi lesz, ha a titty bárban meghalok... azt hittem lesz valami... mégiscsak tudjátok. De sajna nem. Kezdhettem elölrõl.

highlander15
Jó game lett,csak rövidek a pályák,és kurva hosszú a betöltési idõ,eddig többet néztem a betöltõképernyõt mint amennyit játszottam.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

saveket kipróbálta már valaki más gépen? a cloud feltölti a checkpoint állást is abba a 43 kilóbájtba?😄
tommygear
😄D
Bakkkeeer és tényleg ott volt😄 Csak én elhajítottam a sarokba még az elejénXD Mind1, köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear

Pfff😄
Köszi😄

Kongy
Pár pikáns shot + TPS mód tõlem:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fpocok
Duke és valami híres celeb whack-a-duke ot játszik.

Végigkattintgattam az egész asztalt... mind1... már tovább jöttem😄 Ha megkérlek leírod spoilerben mi van a dvdn?😛 (bár van sejtésem😄)

Nyilván irreális amit írtam.
De az egyszeri játékost nem érdekli hogy hányan, és meddig csinálták. Csak az hogy milyen a végeredmény.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

5c0rp330n
ez nem egy elmelet, hanem egy szilard teny, amit barmilyen mostani multiplatform jatek eladasainak eloszlasa a platformok kozott 100%-osan alatamaszt.

tommygear
ott kell lennie, ne lemezt keress hanem egy dvd tokot 😄
Nincs:/

Bence94
mondjuk hogy külön adnak 3 fegyvert meg 3 multi mapot és egyelõre furcsa, hogy 15!!! single mapot dlc-be? nem pofátlanság az anyjukat... 2 fegyver lehet nálad az is zavaró szerinte mikor ez egy duke nukem...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

dronkZero
Ezen az elméleteden azért még dolgozzál egy kicsit szerintem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

tommygear
az asztalon 😊
dronkZero
Pont leszarom, hogy mennyit szenvedtek vele. A végeredmény B kategória alja lett. Oda kéne árazni is.

Egyébként meg nem a fejlesztõket kell kifizetni, hanem a Gearboxot. A fél éves összelapátolós munkájukat, meg azt a pénzt, amit a jogok megvásárlására költöttek.

Hát ezer forint egy 14 éve készülõ játékra nagyon kevés...
Azt is mondhatnám, ahogy azt egy másik játékra mondta a készítõi közül valaki(melyik volt ez a játék?), azt mondták, hogy az nagyon jó, csak mi nem fogjuk fel a zsenialitását, v vmi ilyesmit mondott.

De hol van hozzá a korong?😄

tommygear
lehet dvd-t nézni <#idiota>
A private roomban van valami extra durranás a fénymásolón kívül a strip clubban?😄

Ez a #6665-re ment.

Jó, de akkor a 200 emberes munka végtereméke mondjuk pc-n 10.000 forint, akkor ez legyen arányosan kevesebb, hisz csak 20-an csinálták. Tehát akkor 1000. Annyit kétség kívül megérne...

Rage47
minek játszod végig, ha szar?😄
berlinboy6329
Most legalább érzik,h mi miattuk milyen fost kapunk fordított esetben általában.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dronkZero
Nem értem, hogy a "jó szarul dolgoztok, de legalább sokat" úgy mégis milyen szemszögbõl lehet elfogadható...

tommygear
egyáltalán nem konzolról portolt 😄D
a konzolosok kaptak most kivételesen pc portot
RelakS
elindítottam... elsõ megjegyzés: Ez meg mi a szar?!
A dinamikus árnyékok nagyon gázok.
Az elején jó, hogy nem press START to continue van...
A videók a játékban meg a textúrákon is pixelesek (semmi szép elmosás, vagy ilyen)

pedig akár egy jó játék is lehetett volna, de ez a konzolról portolt valami ez nagyon gáz... azért most már végig nyomom.
Duke király (bár ez az EGO dolog elég fura), de a Duke Nukem Forever egyelõre nem annyira

Meg azok az idegzsábás lányok az elején... hangja volt, de a szája alig mozgott

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fpocok
Remélem majd lesz folytatása egy két éven belül.

berlinboy6329
Hova lett a Destructoid hsz?

Az a teszt nagyon gáz...

Aszongya:

"The game features a number of weapons, but strangely for a game so proud of its nineties roots, you're stuck to the modern contrivance of carrying two guns at a time"

Beszél õ,aki konzolon tolta..Biztos,hogy azon.És nem gondolkozott el egyszer sem,hogy vajon miért?pedig kiszúrta a szemét a válasz..

A másik meg,hogy aszongya milyen unalmas,inkább játszana Painkillerrel meg Serious sammel,mert hogy azok milyen kurvajók,mert rohadtul pörög minden csata.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shep
Galád! Hát kitörlöd amire reagálok? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azért az ilyen 2-3 pontok szerintem nem a játékot hanem a cikk írót minõsítik. Akkor az ilyen rossz pc játékos vackok -10-et kapnának ,vagy mi?
Ha reálisan próbálunk pontozni 5-6 a helytálló szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
bízok*

berlinboy6329
hát én azért még a 15 single map DLCben mégbítok..Felviszi a játékidõt is,meg ki tudja mi lesz még benne?Hátha kiegészítik még több poén cuccal.

Shep
Én azt mondom ,hogy örüljünk, hogy kiadták végre. Aki szerint szar ne játsszon vele, van millió 1 másik játék amivel lekötheti magát. Aki szerintem meg élvezhetõ az szórakozzon vele jól.

tommygear
Lopták a lóvét,éltek mint hal a vízben abból a pénzbõl amit a játékfejlesztésre kellett volna költeni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bence94
scott miller meg georg brussard volt a balfasz akik miatt nem jött ki a játék és még egyéb okok amiket mi nem tudunk.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tommygear
ték
Mellesleg nem a mai trendekhez képest kellene egy játékot értékelni, hanem a saját élvezeti faktorodhoz képest.
Annyira nagy munka grafikus motor írása, hogy egyedül lehetetlenség lenne új grafikus motort írni ennyi idõ alatt 0 tapasztalattal, most gondolj bele, hogy 18 ember 14 éven át kínlódtak vele, hogy egy meglévõ motorra írjanak egy játékot, amit ráadásul fel tudtak tuningolni is.(UE 2.5) És 18 ember csinálta...más cégek 200+ embert foglalkoztatnak játékfejlesztéshez.
Úgyhogy szerintem lenyûgözõ, ahhoz képest, h állítólag alig értettek hozzá.
Azért váltogattak mindig új motorra, hogy az ilyen grafõrültek élvezzék.
Mennyit kínlódtak vele, 18 ember...gondolj már bele.

Kb úgy kellene megtapsolnunk õket, mint aki életében nem futott maratont, de mégis neki kezd, és az utolsó erejével is tör elõre, na a 3DRealms is így tett. Minden elismerésem az övék.

tommygear
erre gondoltam én is <#idiota>
grebber
Mert nem tudja hogy kell kikapcsolni<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

tommygear
de nálad miért van mindig bekapcsolva a duke vision???
kill3r21
erre énis gondoltam, hogy extraként mellékelve lehetne az a verzio ami q2 enginet használt 😄
Shep
Egyébként én örültem volna ha kiadják a 98-as meg a 2001-es verziót is.