Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A Crysisos nem lehet lopakodni dolgodat nem igazán értem, hiszen gyakorlatilag, mindegyik részben komplett pályarészeket lehet végigvinni lopakodva, ölés nélkül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nevethetsz nyugodtan, nekem eddig kevés játék nem jött be.
Én ettõl a DNF-tõl semmit nem vártam, ehhez képest pozitívat csalódtam.
És nem a poénok jönnek be benne, hanem a jól kivitelezett pályaszerkesztés, jócskán több kreativitás, mint egyes mai játékokban, stb. stb.

De gondolom neked a Crysis jobban tetszett, meg a Far Cry 2, meg hasonlók...Na, azok a "divatjátékok", amik lehetnek akármilyen szar játékok, mindenki imádja õket. Hogy miért? Hát erre én is kíváncsi lennék, ugyanis úgy pocsék játékok, ahogy vannak.
A grafika egy dolog, de mögötte üres, használhatatlan nanosuitod van, amit se lopakodásra, se semmire nem lehet használni.
A bugjairól ne is beszéljünk.
Soroljam még?

RelakS
1: elkezdtem
2: megvettem
3: attól, hogy még szar, egyszer minden játékot végig lehet nyomni, legfeljebb többet nem veszi elõ az ember. Jó játékot sem feltétlenül.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MerlinW
Tessék. De ebbõl ne csináljunk rendszert:)

"Úgy tûnik DNF az AVP 2010 útján halad.

- AVP2010-et is egy nagy közösség várta
- Az elõzõ részekhez hasonló minõséget vártak
- Kiszivárogtak az elsõ infók a irányítással kapcsolatban (X360)
- Nincs többé guggolás, max 2 fegyver lehet nálad egyszerre, tipikus konzol szaga van az egésznek
- Elindultak a sírások, fikázások, de még mindenki optimista maradt.
- Kijött a demo
- Valamilyen oknál fogva a Rebellion viccesnek találta megmutatni a játék leggyengébb tulajdonságait
- Az emberek szkeptikusak voltak. A fejlesztõk a folyamatosan csak azt kántálták, hogy "ez csak egy régi verzió". Ezt mondták 2010-ben is.
- Megjelent a játék
- A játék nem rossz, de csak közepes, meg sem közelítette az elõdeit
- A közösség mondogatta, majd mod-okkal javítják maguk.
- A kritikák közepesek/rosszak voltak
- Az eladások jók voltak (vicces, de elég fogyott belõle)
- Multiplayer lag a legtöbb játékosnál.

<===== Nos, itt vagyunk most. Hasonlít a dolog a DNF-hez ugye?

Lássukm hogyan is folytatódott:

- Mod-ok sosem jöttek, modtool helyett kaptunk 2-3 DLC-t
- A DLC-k felosztották a multis közösséget, mert az új pályákon nem tudott játszani az aki nem birtokolta a DLC-ket.
- Késõbb kaptunk dedikált szervert
- Modtool hiányában nem születtek plusz pályák...
- ...de ez nem is számít, mert a játékosok többsége ekkora elvesztették az érdeklõdésüket a játék iránt.

Mindez 1-2 hónappal a megjelenés után történt."

http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=124707

[merlinw.org]

Kori
gondolo
tappoljad= nyomkodd

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

IMYke2.0.0.0
Tappoljad sûrûn a SPACE-t - tudod, mint a konzoloknál az 'A', 'X', 'Y'-t...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ja igen... na az a halálom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kori
elején megölöm a ciklont vagy mit fel a fejére írja nyomd a space gombot de nem csinál semmit vagyis nem tépi le a csövet
ez már most bug vagy mást kell csinálni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Na de neked bejön fogadjunk!!
Hehe...<#hehe><#hehe>

Na, még te is leszarozod? xD
Nem kellene pedig.

TDC Geronimo
Hozzá vannak szokva az embereke, hogy a képernyõ közepén villog a FOLLOW felirat. Anélkül úgy látszik már nem megy egyeseknek <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Adj rá egy kis brightness-t <#eljen>

tommygear
bizony, nem kell elkezdeni ismét a pc vs. xbox idióta flémet
Köszi! Nem nagy dicsõség, de ebbõl is tanult az ember. <#worship>
Fpocok
Aki meg elakad ebben a pofonegyszerû játékban... na annak gratulálni tudok.

<#beka3>

Bazz egyszerûen nem láttam a sötét falon az ajtót. Van ilyen. EZ amatõr volt, de ez van.
Nem mentegetõzöm. Ha nem bug akkor elbasztam valamit, vagy részlegesen szellemi fogyatékos vagyok.

Bonyolultabb RPG et is átlagos idõ alatt szoktam végigvinni, csak párszor akadtam el.
Köszi szépen.
3.20-tól...

http://www.youtube.com/v/mgnSY1fJNrA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Olyan nincs, hogy csak nálad van pályabug, másnál meg nincs. De mentegetõzz csak.

tommygear
<#nevetes1>
De körülnéztem, és ebben a részben elakadtam, egyszerûen nem lehet a másik irányba se kijutni abból a helységbõl, valami bug lehet a programban nálam. Jó 1 órát szaroztam vele.
Valaki "portolja" már át légyszi ! vagy noymjam be gúgültranszlétbe? ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

tommygear
fejezd már be kérlek <#unalmas><#unalmas>
Magyar vagyok, nem turista ... :D

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ron Ragm
"somehow it seems like DNF is going down exactly the same road as AvP2010.
I wonder if anyone feels the same.
For those of you who haven't heard of it back in 2010 here's the story:

* AvP2010 was anticipated by a vast (and I really mean vast) community.
* It had two predecessors and people expected the new game to be like them.
* First control mappings (XBox360 Controller) leak out.
* No more crouch - two Weapon system - controls in general made for consoles
* First outcry but people stay optimistic
* Demo comes out
* For some reason Rebellion thinks it's funny to show the bad sides of the game in the demo.
* People get pretty skeptical. Nevertheless they choose to trust the devs ("It's just an old build!!" They said exactly the same in 2010).
* The game hits the shelves
* Game is not bad but pretty mediocre, also it's nothing like its predecessors
* Community says: "Mods will fix it! Mods will fix it! Mods will fix it! Mods will fix it!"
* Reviews are mediocre/bad
* Sales are good (funnily enough)
* Multiplayer lags for most people

<==== So we are about here. And no I did not just recite the last few weeks of DNF. This is what happened to AvP2010. Pretty familiar right?
Well let's see how the story continued:

* Mods never came. Instead of modtools people got 2 or 3 DLCs.
* Community is split up by the multiplayer DLC (some people have the maps - some don't - either people couldn't play with each other or the DLC maps where just never played)
* Dedicated servers where given to people later.
* No custom maps for SP/MP due to the lack of modtools.
* Didn't matter because people already lost interest some time ago

Everything within a month or two after release."

http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=124707

Csak egy kis gondolatébresztõ.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

CalebJoe
körül se nézel csak egybõl jössz és megkérdezed, pedig ez csak egy FPS nem kell nagy agymunka hozzá csak egy kis logika ja meg szem
Akkor jó, egyszerûen begõzöltem, azt hittem valami trükk van.
Seth
Komoly?
Balra be az edzõterembe, letéped a szellõzõ nyílását, szerintem még villog is mint a barom :)

PSN ID.: Beegabor

Shep
Nem erre kell menni, ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Itt nem látok poroltót + még fegyverem sincs, csak a két öklöm.
gduck
Egész jó lett a játék, a negatív sajtó meg bekaphatja <#mf1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

23 pályás asszem vagy valahogy a körül.
talán próbáld meg kilõni a poroltót,hátha segít!
Hány pályás a game?
Ez érdekes.
tommygear
nálam max 15 mp
RatBaG
a legtöbb embernél pár sec alatt betölt... "mindenki".

Per Aspera Ad Inferi.

Thx.
Eladások lásd Steam, Digit Disztrib!

A logó meg reklám (ergó fizetni kell érte, akár Nvidia, akár Ati-ról van szó, fõleg, hogy ezzel kétségtelenül hardver eladásokat generálnak maguknak), nem hiszem, hogy szívjóságból kiraknák!

Nvidiás/ati-s ember, meg igencsak költséges móka lenne szerintem (egy aktív dolgozót csak azért fizetni, hogy nem a saját cégének dolgozzon<#rolleyes>), hát ennél még némi pénzmag átadása is költségtakarékosabb. Nyilván nem ismeretlen fejlesztõknek adják ezen logókat, de a nagyobbak megkapják és szerintem EA is pofánröhögné Ati-t, Nvidiát is, ha fejlesztési segítség formájában akarnák kirakni a logójukat egy Dragon AGe vagy Mass Effect játékra...

"Alap-probléma: eladások": Aki szart csinál az ne csodálkozzon, hogy kevés az eladás! Érdekes módon a Bioware még nem nagyon panaszkodott, Bethesda nem nagyon panaszkodott és a CDPR is elégedett volt az elsõ heti 400 000 (ebben nem tudom benne van-e a Digitális eladásból származó) eladott Witcher 2-vel (majd az lehet érdekes összehasonlítási alap, amikor XBox-ra kiadják a játékot, ott vajon mennyi kel el az elsõ héten?)

Az offot ezzel a hsz-el be is fejeztem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mindenkinél ilyen lassan tölt, tehát ez általános hiba.....

Nálam kb 2.5 perc.
Fpocok
Lõdd ki a falon a poroltót

A játék elején Duke a hadiszállásáról való kitörésnél elakadtam a tüzes falnál, hogyan kell túljutni rajta?
5c0rp330n
<#banplz>

Fpocok
Jaja... vicces, hogy amúgy Õ az, aki egybõl moderál, ha egy rossz szót mondunk az õ "kedvenc játékára". Ráadásul semmi kitaláltat, csak a tényeket.

Gagyindex : D

Rage47
divat lett fikázni a játékot, gratulálok nekik:)
Maxtreme
Pont a napokban lestem rá (újra)
A v5-ös már sokkal jobban néz ki :)

http://www.youtube.com/v/3v7RyxbDdi0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

De örülök, hogy nem tetszik hancunak, pc guruban sokszor rinyált, hogy milyen jó lesz majd :D.

A király visszatért,de meztelen.

Pont az Index cikke hiányzott a sorból<#falbav><#boxer><#gun>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
In Soviet Russia, Nukem Dukes You!
Sajnos a beágyazás le lett tiltva. Kapják be!