Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2004. máj. 08. 13:45 | Privát | Válasz | #6089
hát bazz,szted nem tom hogy mi az hogy cd-key?!?! mondjatok légyszives egy cd-key-t....
azaz ott van a légyszives. elõször meg azért nem írtam semmit,mert gondoltam hogy mint gépesek nagy tábora mi megértjük 1mást félszavakból is... Na mind1 én nem akarok senkivel veszekedni,de egy cd-key igazán mondhatnátok....
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Indítottam magamnak helyi hálóra egy dedikált servert, beállítottam mindent, hogy megnézhessem a DM-es dolgokat. A játékból látom is rendesen, viszont amikor csatlakozni akarok, nem enged, hol a CD-key miatt (invaild ugye), hol a nevem miatt valamiért.
Nem egészen értem, a cd-key ellenõrzést kiiktattam, local hostra átírányítottam a bioware féle servert, szóval nem hinném hogy azzal lenne gond...
Help!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
R U Ready?!?!? ...broken soul...
1.DE a ZoneAlarmom nem talalja a nmaster.bioware.comot vagy micsodat...
2.es a masodik 5let sem mukodik.....
Azert kerdem valakit hogy keresenn meg MSNen PLZ
Kosszi elore is:Mester01
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Aki ert ehez hogy elinditsam ezt a jatekot neten(HAMIS) az keresen meg a [email protected] PLZ jkosszi elore is Mester01
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
http://nwvault.ign.com/cep/downloads/
Meg van a NWN(hamis) és szeretnek jatszani evel a jatekal neten. és hogyann kell bealitani vagy valami? kossz a valasszt elore is.
Udv:Mester
War. War never changes.
A CD kód problémát egyszerüen nem tudjuk megoldani. Hozzáadtuk a host fileban, amit kell, ki is írja, hogy nem ismeri fel a netet a game, de mégis kivág a CD kulccsal.
283728 kódot generáltam -> nemjók.
Plz plz plz :\
"Your player name is refused by the server."
War. War never changes.
Your player name is refused by the server.
Mind2en letiltottuk az ip-t, mind2en generáltunk kódot alapgamehoz is, és HoTu-hoz is. Kreált hawer netre, én join, direct connect, megadtam ip-jét, de a CD kódra akkoris azt irta, hogy már használják :\
1. Tiltsd le a bioware ipt.
2. generalj sajat cdkeyt, es azokat ird at a cdkey.iniben, vagy eleve ezekkel telepitsd.
3. Multiplayer, langames es krealj.
4. Haverod ugyanott, multiplayer, langames, es direct connect. - (igy egyszerubb lenyegesen)
5. A direct connectnel add meg a haverod ipjet. 192.168.0.1, stb, a lenyeg az, hogy a belso ipket nezzetek. ha neten akartok jatszani, akkor a helyzet hasonlo, de ott netes gamet krealj, de a haverod megint direct konnekttel menjen, es most a netes ipt adja meg ertelemszeruen.
6. elvileg ennyi. a kivalasztott modulnak mindkettotoknel meg kell lennie, ha PW es dedikalt szerver, akkor nem kell meglennie.
elkepzelheto hogy kihagytam valamit, regen jatszottam mar, igy majd akinek frissebb emlekei vannak, javitson ki.
Olvastam 1 egész napot, de egyszerüen nem megy. Tehát valaki légyszives szájbarágósan, rendesen magyarázza el, hogy ha:
vagyok én, és a hawerom, mind2en tört nwn + HoTu -val. Hogy tudunk mi egymással játszani ? Elöre is köszönöm
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
(...)
Lesz egy hatalmas durranas nemsokara, olvass utana. Nem kiegeszito, se nem 2ik resz. ;]
Van az alapjátékom, a kiegészítõt most szedem. neverwinternights.hu-n olvastam valami móccert, hogy hogyan kell letiltani abban a hosts nevû fájlban biowarét. de beírom, amit írtak, és a gép automatikusan visszaírja arra, ami régebben volt. ha meglesz a kiegészítõ, arra van valami jobb móccer?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!