8396
-
#6636 köszi! :))) -
#6635 Jah, es koszi a valaszt :) -
#6634 Cso,
Visszajottetek a naszutrol?!
Gratulalok Nektek, igy utolag is!
-
#6633 Nyugodtan add el a drágaköveket, semmire nem jók offline játékban, még ha van is fegyvergyártó képességed, mindig túl gyenge lesz a megvehető cuccokhoz. Online játékban már elég jól használhatóak, de persze az is a modultól függg. -
#6632 Chapter 1-ben lehetett venni terkepeket a negyedekrol.
Kerdes: a Ch2-ben is lehet valakitol? -
MhyCroft #6631 Üdv!
Fegvyert vagy akármilyen más cuccot tudsz belőle csinálni vannak olyan eldugott helyek a gameban vagy nem annyira ledugott (ACT 1 illetve az ACT 3 kovácsa) akik ezzel foglakoznak oda szükséág lehet amúgy meg ad el ha nem tudsz ilyet csinálni, jó pénzt érnek vagyis szerintem, bár midnegyikből tarts meg egy 10-s packot és akkor marad is bőven.
By MhyCroft -
#6630 Nekem meg olyan kerdesem lenne, hogy a talalt sok dragako jo valamire, vagy erdemes eladni? (Topaz, aventurin, stb) Mert mar szinte szazaval vannak. Fegyvereket, verteket kesziteni nem tudok, ha esetleg ahhoz kellene. -
#6629 hurra, az a masodik "bocsi a hulye kerdesekert" hogy kerult oda? :P -
#6628 Lehet (biztos) hogy nem a legjobb hely hogy ezt megkerdezzem, de egyelore jobbat nem tudok:
Vannak-e/ismertek-e olyan magyarokat akik guild-be csoportosulva, vagy esetleg csak ugy, csapatosan jatszanak netes szervereken, vagy szerveznek maguk kozott tobb ejszakas online jatekot (tehat egy kuldetessorozat amit minden este ujra elovesznek es folytatjak ahol elozoleg abbahagytak)?
Szep hosszu kerdes :)
Ja es van itt koztunk 'profi' char-builder?
Egy dual-wieldes monk-ot szeretnek osszerakni, de nem tudom milyen aranyban erdemes osszapakolni rangerrel ugy hogy a AC-n minimalis csorba essen. Emelett be akartam hozni a shadow dancer prestige class-t is harmadiknak... (Ja, es hajtok a Devastating Criticalra is, ami a karakterfejlodes egy reszet mar alapbol meghatarozza a kovetelmenyeivel.)
Bocsi a hulye kerdesekert, de inkabb itt nezzenek hulyenek mint a szerveren :P
Bocsi ahulye kerdesekert, de most -
MhyCroft #6627 Üdv!
Jól emlékszel csak hát a nő annyit mondott hogy menjek a multba ültessem ela fát és jöjjek vissza, szó sem volt hogy mással kell beszélni, pedig ha nem csak átrohanok akkor beszelek egy e,mberrel vagy mivel aki elmondja mit tegyek és válaszak gyengeséget a golemeknek.
Thnx, By MhyCroft -
#6626 Igen, ebben igazad van....
Viszont nálam egy sima hús-vér figura volt az ellenségem, így nem feltételeztem, hogy úgy mint a gólemnél csak szétzúzni (törni) lehet. Mivel azt írta, ki, hogy nincs hatása a fegyveremnek ellene, azért arra gondoltam, hogy nem elég ellene a sima +1-es kard. Mint kiderült hiba volt. Csak valahogy a logika hiányzott belőle... :) -
#6625 Hat, elvileg megbeszelted a multban a rabszolgakkal akik a golemeket epitettek. Lehet tuz, jeg, elektromos, mereg, vagy sonic sebzes ami a gyenge pontjuk. Ebbe ugyan nem vagyok biztos, de azt hiszem hogy amikot a szolgaval beszelsz ki is valaszthatod hogy mi legyen a golem gyengesege.
Valaki meg sok-sok uzenettel elobb kerdezte hogy ugyanazok a csatlosok vannak-e a jatekban vegig. A valasz egy szimpla 'igen'. -
Lacika 79 #6624 Anno a BG2-nél is volt sok emberke aki elakadt, mert xy monsztát nem sebzett a fegyvere. Jó példa erre a clay golem, ami ugye a kardot kineveti, viszont a buzogányt már nem annyira csipázza, gondolom rájön mindenki, hogy miért :P -
MhyCroft #6623 rájöttem mit csesztem el, thnx, by -
MhyCroft #6622 Üdv!
Azzal megvagyok de az örök még mindig sérthetetlenek, pedig a fa elültetve a végigjatszasban az van hogy abeléjük plántált gyenge pontokat hasznaljam ki, de hogy ha nem tudom mia beléjük plántált?:)
Mivel lehet őket legyőzni?
By MhyCroft -
MhyCroft #6621 Üdv!
Ez hatalmas segítség ugyanis meg sem próbáltam bejutnia villámos ajtókon, thnx megpróbálok ott bemenni, by -
mochee #6620 Gondolom arra a nőre gondolsz, aki megkér hogy ültess el neki egy fát a múltban, és az egy kertben van. Namost akkor ahhoz csak a romokon keresztül juthattál el (ha nem esett valami nagyon ki a fejemből) és abban ott kell lennie valahol a napórának. -
mochee #6619 Ismét csak halvány memóriámra hagyatkozom:
Én napórát 2-t is találtam lent a romokban, ahol a gólemek, meg a villámos ajtók vannak. (vagyis nem ajtók csak villámokon kell keresztülmenni). Ott ha jól emlékszem az egyik a nagyon ÉK-i részben van, másik meg valamerre ÉNY-i részén. De a lényeg hogy ne a szabadba keress, ahol fák vannak, hanem lent a romokban.
Remélem ez segít. -
MhyCroft #6618 Üdv!
A 3.-k fejeztben a varázsló nő aki megér az időutazásra azt mondja hogy menj visza teremtő faj romhoz és a napóránál lődd el a magicos cuccot. Ok, de oda visszamenve nincs napóra!?! Vagy az én ismereteim szerint nincs, előtem mindn fára, köre, lapra, midnre ami létezik de ne tudok utazni.
Valaki tudja hogy ott hol van az a napóra?
Ha kérhetem akkor a http://members.chello.hu/molnarzso/never.zip - ben lévő mentett állást vigye már el oda ahol ez a napóra van és egy print screent csinálva küldje már el a [email protected].
De az is elégg ha leírod, nagyon szépen köszönöm. Per pill itt feladtam a gamet mert 1 óra alatt nem tudtam megtallani ey 30m2-s helyen egy napórát:D.
Előre is thnx, by MhyCroft -
#6617 Na végül is sikerült legyőznöm. A kalapács hatott valamicskét ellene, de mivel nem voltam semennyire sem erre specializálódva, így kevés HP-t ütöttem le vele. A mágu csatlósom vitte be inkább a több sebzést, csak elég sokára kezdett el "értelmesen" varázsolni. Az első 7-8 varázslata semmit nem ért. Lehet valahogy irányítani, hogy miként varázsoljon, mert így azért csak mértékkel használható... -
#6616 Nem, tényleg csak alap +1-es cuccaim vannak. Eddig csak karddal próbáltam, de akkor megpróbálom kalapáccsal is.
Egyébként merre lehet a 2. fejezet részben fejlesztettni a cuccaimat? -
mochee #6615 Nem akarok hülyeséget mondani, de sztem nézd meg a fegyvered leírásában hogy milyen sebzést ad, szúró, vágó, zúzó ilyenek, és vegyél fegyver mindegyik fajtából. Nekem asszem olyankor egy Igazság kalapácsa zúzó sebzéssel volt a kezemben, azt tudom, hogy Torras testvér elég kemény volt az addigiakhoz képest, de simán legyaktam.
Persze lehet hogy ezt már mind megtetted, csak ha mégsem azért szólok. Szerintem itt még nem találtál olyan fegyvert, ami tűz, jég vagy elektromos sebzést okoz, de ha mégis tudsz szerezni, akkor szerintem ezek bejönnek. -
#6614 Na basszus.
Béna vagyok...
A Zöld griff fogadó közelében található egy kripta. A kripta mélyén van egy Torras testvér nevű mágus. Nem tudom a harcosommal megsebezni +1-es kardja van. Ha viszek magammal mágust az meg csak töketlenkedik és semmi támadó varázslatot nem mond rá, vagy csak nagyon sokadik kőrben.
Az volna a kérdésem, hogy miként lehet fejleszteni a 2. fejezetben a kardom, hogy végre meg is sebezhessem vele a mágust? Van egy csomó fejlesztéshez való cuccom, de még soha nem használtam őket. Esetleg milyen más megoldás van Toras testvér likvidálására? -
mochee #6613 Na, befejeztem. (persze nem minden küldetést oldottam meg). Jó kis játék volt, majd nyomom a kiegészítőket is. Engem csak némelyik dungeon untatott, amikor tizedszer kaptam azt a küldetést, hogy van ez a tag, írts ki x szintet, és hozd el a fejét. Remélem a kiegészítőkben hanyagolják ezeket és mással van kitöltve a játékidő.
Magyarosítás meg nagyon jó! -
#6612 Ekkora láma nem lehetek. Egyszerűen megfeledkeztem ezekről a cuccokról... :)
A helyszínek meg voltak, csak nem tudtam bemenni... :)
-
#6611 Ajanlom neked a Legendak foldje szervert. Mar csak azert is mert magyar szerver.
Legendak Foldje Oldal
A kerdeseidre pedig a valasz.
Igen lehet partyban jatszani es lehet PvP-t is, azaz egy masik jatekost is megolni.
Na persze egyket szerveren nem szeetik a PK-kat, ezert egy ido utan borton jarhat.
Vannak kuldetesek is, speciel a Legendak Foldje az magyarul is adja oket.
Igen nagy vilag pl lehet hajozni stb.
Sot van benne pl kulon TradeSkill ami az eredeti jatekban nincs, mestersegeket tanulni, mint pl fegyver,etel,pancel,italkeszites stb.
Amugy nagyobb elmeny a neten jatszani, mint a sima jatekkal.Bar a netkodja nem a legjobban van megirva a jateknak. -
MhyCroft #6610 Üdv!
Thnx akkor hagyom és inkább megyek tovább a 3.-k fejezetben.
Egyetlen kérdésem lenne amit itt kb 3/4-d éve tettem fel s akkor nem tudtak miről beszélek vagy nem tudtak vaálaszolni.
A 2.-k fejeztben volt egy ajtó nem tudom hol de volt egy ami előtt egy energia sugár vagy valami erőtér féle volt, oda hogy lehetett bejutni?
by MhyCroft -
#6609 En is eppen tegnap ejszaka pakoltam ki sirokat, ugyhogy eleven az emlek! :) -
#6608 Kaptal ott 3 targyat (Unnepi pajzs, tor, es nyilvesszo). A naploban van harom helyszin emlitve, es az ottani, kinyithatatlan ajtok mellett levo ladaba kell betenni a megfelelo targyat a 3-bol, es akkor nyilik ki az ajto!
A harom helyszin pedig benne van a naploban, amit az asatasnal kapsz! -
#6607 Köszi!
1 csatlós kivételével teljesítettem a kívánságuk szerencsére.
1 küldetést nem tudtam megcsinálni, mégpedig az ásatásos küldetést (fő templom alagsorában kaptam). Megtálalátam az ásatást beszéltem az örrel, de ahova küldött, oda meg nem tudtam bemenni. Az ajtó zárva volt s a tolvaj Tomi sem tudta kinyitni. -
mochee #6606 Én nem vagyok valami nagy multiplayer, eddig csak a Dungeon Siege-t nyomtam neten, valaki elmondaná, hogy hogyan is néz ki a játék multiban?
Egy csapatban vannak a tagok, vagy egymást lehet gyakni? Mekkora világban lehet nyomulni, és a küldetések hogyan vannak?
Bár még mire végigjátszom (remélem sikerül) ezt meg a kiegészítőket még nem kell nagyon tervezgetnem. -
#6605 Meg lehet hekkelni, de nem egyszeru, es nem nagyon erdemes. Es ha meghekkelted, akkor sem tudsz barmilyen szerverhez csatlakozni, csak ha lebeszeled elott valakivel, es az is meghekkeli. Asszem legalabbis. De a hivatalos magyar nwn oldalon van errol leiras, szinten asszem.
Ha meg komolyan neki akarsz ugrani a nyeten, erdemes megvenni, mar nem olyan draga, 5990 HUF, es benne van mindharom game! -
steweee #6604 már nem érdemes, a külföldi szerverek ha elérhetőek is nem eredeti kulccsal játszhatatlanul lassúak, a magyaron meg nincs senki. de lehet hülyeséget mondok, csak egyszer próbáltam vagy fél éve, de akkor ez volt a helyzet. -
MhyCroft #6603 Üdv!
Feltört NWNnel lehet valahogy a neten jatszani és ha igen akkor hogyan?
by MhyCroft -
#6602 Azt nem tudom, kesobb lehet-e meg talalkozni veluk, mert anno, amikor jatszottam, csak eddig jatszottam (chapter 2 eleje), most meg meg nem egeszen tartok ott, vagyis mar majdnem ott vagyok, de meg egy pici hija. Nem tudom, hogy ugyanezek, vagy mas csatlosok lesznek. -
#6601 Sztem is inkabb tolted be.
Es akkor egyuttal csinald meg a csatlos kuldiket is. Ugyanis ha elertel egy bizonyos szintet, amikor a csatlosod mar teljesen "megnyilik", elmondja a kuldijet (alt. vissza kell enki egy targyat szerezni), es ha ezt odaadod neki, akkor valami eros magikus bizgentyuvel fejezi ki halajat.
Es MINDEN csatlossal megcsinalhatod, akkor is, ha csak egyiket hordtad magaddal, vagy egyiket sem! A chapter egy vegen odamesz egyesevel hozzajuk, vegighallgatod oket, odaadod a kert targyat, es ujabb mellekkuldetesek megoldasaval gyarapodtal. -
#6600 Bocsi, természetesen köszi a választ! -
#6599 Ó hogy ***** meg! :(
Ettől féltem én is. A tolvaj pajtit viszem egyébként mindenhova magammal pont emiatt, s most cseszhetem.... :( :( (:
Inkább újratőltöm onnan a játékot.
Ps. A többi csatlós karakterrel még találkozok valahol? Gondolom igen. -
#6598 En ugy tudom nem. Ugyanis en is igy jartam, amikor eloszor elkezdtem jatszani (meg a megjelenesekor), es en sem vagtam, hogy milyen profi targyakat keszittethettem volna, meg ilyesmi. (akkor meg ugyebar angolul jatszottam). Es irtak itt akkor nekem a forumon, hogy akkor azt mar bebuktam.
Erdemes egyebkent a tolvajt magunkkal cipelni, mert az kinyit mindent, es sok jo cucc "nem vesz karba". -
#6597 Épp most jutottam át a 2. fejezetbe.
Az volna a kérésem, hogy vissza tudok-e menni valahogy Neverwind-be, vagy esetleg később? Csak azért kérdezem, mert rengeteg jó cuccot hagytam a ládákban rejtve a központi városrészben (varázstárgy készítéséhez szükséges elemek, mert eddig egy cuccot sem csináltattam, drága italok jó cuccok, szóval jó sok minden).