Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
<#help><#help><#help>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
Champter 1-en belül a Beggars Nestbõl hogy jutok a nagy temetõbe? mer a nagy kapu zárva van és mos oda kéne mennem

Ehh, az elég sux. Mondjuk tegnap nekem is elment az eszem. Megvettem hirtelen a 3 részt, + egy Richard Burns Rally-t, meg a 10 DVD-s Mátrix cumót. 30e pénz elúszott.<#szomoru2>
De karácsony van, és megdolgoztam a pénzért. 😊
ollie
Szerintem is, én még 24-25 ezer Ft-ot fizettem a 3 részért együtt.

Nah! Magamévá tettem egy NWN Deluxe Editiont, 5990 pénzért. Szerintem jó vásár volt. Szerintem. 😊
nekem szinte soha nem segít senki, mindig mindenre magamnak kell rájönnöm. És mielõtt kérdezek megnézem hogy nem fognak-e kiröhögni vagy hasonló...

War. War never changes.

kis visszaálltás itala is segt, fogadjunka kutyáktól szedted be az elején😊))))))

ollie
Ja és Load Game varászlat 😉.

ollie
Restoration varázslat.

raziel.
valaki pls

raziel.
szint szívást ki gyogyitja meg?

😛PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Szerkesztve: ....anno Baldurs Gate 1-2 HÁROM évig a gépemen volt....
😄DDD
jah 😊 bár tényleg jobb lett volna ha a 3-at pl betüvel irja , akkor má rögtön egyértelmû lett volna 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ollie
Jah, ezt beszoptam. 😄DD

akkor ugorj neki ujra, 3. olvasásra megérted 😛

ollie
Nincs is BG3. 😄

Köszi a választ mindkettõtöknek. Sajnos idõ hiányában eddig nem tudtam jáccani vele, de most télen talán jutok vele valamire. anno Baldurs Gate 1-2 3 évig a gépemen volt, és szinte minden nap toltam. 😊
raziel.
tedd fel az alapot utána a két kieget aztán lehet választani...

elõröl is akár de kiegeket is kitolhatod

ollie
Tedd fel mindet, lehet kampányt választani az elején.

Most valszeg egy hülye kérdést fogok feltenni. Az elejétõl a végéig szeretném kipörgetni a gémet, minden kiegészítõvel együtt. Most ha felteszem egyszerre mind a három gémet, tudok majd választani, hogy melyikkel jáccak? Vagy elõbb csak az alapjátékot tegyem fel, és utána a kiegészítõket?
http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=136

olvasd el fõleg a figyelem menupontot.

Én is hülye voltam hozzá de ott eléggé értelmesen magyaráznk bár nekem nem sikerült összehoznom azért mert feltört a gama:/, vagy mert nem tudtam kijátszani jól.

Megnéztem az oldalakat, de arra nem kaptam választ, hogy hogyan kell elkezdeni a netes játékot. Bocs ha tök hülye vagyok de tényleg az vagyok... 😊 Szóval az érdekelne, hogy a modulokat, hakpakokat hogy kell használni.
Braveheart: kösz a választ. Remélem majd neked is így segítenek majd máshol... <#action>

Piszkos Fred, Jakuza: <#worship>
PiszkosFred
Ez a "LOL" azert eros volt. Gondolom azert kerdezte meg a dolgokat, mert nincs tisztaban a dologgal, erre utal a onironikus "amator" jelzo is. Ez nem bun vagy tragedia... Riszpekt plz ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[Jakuza]
Lehet igy is, lehet ugyis.
Sot ha ettol mulik az internet elofizetesed adok 4 URL cimet, hogy mindenkeppen legyen neted. ;P

1. Legendak Foldje Magyar Mod oldal.
2. Neverwinter Nights Magyar oldal
3. Neverwinter Nights Magyarositas oldala
4. Neverwinter Vault (Modok,Kiegeszitesek,Segedletek ,stb)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LOL
Végülis nem így reklámozzák 3 éve a NWN-t hogy mennyi modullal lehet nyomni neten...

War. War never changes.

Helló!

A neten játszókhoz lenne egy "amatõr" kérdésem: hogyan nyomjátok online? Azaz: a single játékot kell multiban nyomni (lásd Diablo II), vagy új, ismeretlen modulokban is lehet kalandozni? Tudnom kéne mert ettõl függ az internet elõfizetésem... 😊
hatamoto
Csúnyán elrontottam valamit és "fölöslegesen" futottuk a köröket. Feltettem az 1.64 is, és most megy rendesen. Semmit nem változtattam, minden a régi csak az exp2 lett újratéve! <#vigyor2>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

Ron Ragm
Chapter 2-ben Charwoodban van egy Pillar, ami Gur-Atol romjaihoz vezet a közelben heverõ kalandozónál talált napló szerint, viszont sehogy sem tudom honnan tudhatnám meg a rúnák megfelelõ sorrendjét.
Más: Tudtok olyan tört szervert amihez nem kell eredeti key és csak az Nwn kell hozzá? Egyik kieg sincs meg

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hatamoto
Látványos javulás!!! <#vigyor3> Újra installáltam a HoU-t és rendesen fut bár most csak 1.59. Érdekes... <#vigyor2>

hatamoto
Már kipróbáltam a 3.10-et (az elsõ ami jól kezeli a 9800at), a 4.7 a 4.8 és visszatettem a 4.10et mert egyikkel sem változott meg a helyzet. A D3D, OpenGL témában nem értek teljesen egyet de ez egy másik beszélgetés alapját képzi, jelen esetben nem vetem bele magam. <#vigyor3> Tuti, hogy valami apró beállításbeli probléma csak rá kellene jönni, hogy mi?!

[Jakuza]
Talan probalgass masik drivert.
Attol hogy mas jatekok tokeletesen futnak, ezzel lehet meg nyug.
Pl az NWN OpenGL-t hasznal, ami jatekokat leirtal meg D3D-t.
Szal probalj valami regebbi gyari drivert, mondjuk pl a 4.7es Catalystet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hatamoto
Nem, nem! Sajnos nem ilyen egyszerû a dolog! <#rinya>
Az én konfigomban ugyan ezt írja: DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904). Amit ha összehasonlítunk a te konfigodban szereplõvel: DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902), akkor látható, hogy nálam a 9c-nek megfelelõ verzió van fent bár nem azt írja konkrétan, úgy mint nálad. <#szomoru1>

[Jakuza]
Hm.
Valoban.
Megtevesztett az a (8+) a verzioszamot nem is neztem.
Ugyanis nekem igy van kiirva : DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902)

Ugylatszik nem ismeri fel a 9.0C-t es 8+nak irja ki, vagy a rosseb tudja.

PiszkosFred
DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904) ?

[Jakuza]
Hat akkor nem artana feltenned egy DirectX 9.0c-t.
A tied 8as.

hatamoto
Huh. Egy kicsit lassan reagálok... <#oooo> Szóval az én "configom" ilyen:

Type=RADEON 9800 PRO (Omega 2.5.67)
VRAM=128
Desktop Resolution=1024x768
Desktop Color Depth=32
Result=2
Skip=0

OpenGL Installed=1
OpenGL Version=1.5.4579 WinXP Release
Result=2
Skip=0

DirectX Installed=1
DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904)
DirectX Build=4.09.00.0904
Result=2
Skip=0

A chipset? Hmm ezt még nem próbáltam... De õszintén nem nagyon bízom, hogy ez megoldaná a dolgot. Nem sorolom fel mind a játékokat amik rendesen futnak, de van egy pár. Többek között WH40000DoW, CoDUO, RomeTW, FarCry, stb. És ezekkel nincs gond. Tökéletesen hülye helyzet. Azért a chipset drivert felfrissítem... mert ebben a dologban csak szép lehetek, okos nem! <#lama>

PiszkosFred
OFF

97 vs 15.000+ Kapj a fejedhez te gyerek eheh ;]

O egy megoldast mondod, egy olyan kerdesre, amit te feltettel. Nem kell megfogadni, senki sem kotelez ra. Es meg te vagy felhaborodva, felelmetes ehehe...

Valakitol megkerdezed hogy honnan kellene penzt szerezni, erre a masik azt valaszolja hogy "hat dogozza'", erre gondolom azt is elkuldod a picsaba, mert ilyen scifi - mint a klasszikus viccben - a te fenenagy agyadban meg sem fordul...

ON

ollie
JNem, a becsületességhez nem kell pénz. Én sem játszom azzal, amire nincs pénzem. Ja és nem is anyuci veszi meg nekem, mert megdolgozom a pénzemért. 😊)

Nemakartam senkit lehülyézni,csak nembírom az olyan embereket,akik azért figyelik a fórumot, hogy okoskodhassanak!
Csak annyit kérek, hogy ha nemtudsz nekem segíteni,akkor inkább ne válaszolj nekem!
Köszi!
A becsületességhez pénz is kéne tudod? Attól mert neked anyuci megveszi még nembiztos hogy mindekinek telik rá! Ha minden játékot megvennék, ami tetszik, mehetnék az utcára!
ollie
Esetleg DX, chipset driver esatobbi reinstall?

[Jakuza]
Esetleg nezd at az nwconfig.ini fajlodat. Nekem valahogy igy nez ki.
Ezek a Videora es DX-re vonatkozo sorok.

Type=RADEON 9500
VRAM=128
Desktop Resolution=800x600
Desktop Color Depth=32
Result=2
Skip=0

OpenGL Installed=1
OpenGL Version=1.5.4273 WinXP Release
Result=2
Skip=0

DirectX Installed=1
DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902)
DirectX Build=4.09.00.0902
Result=2
Skip=0

hatamoto
Megpróbáltam! Ua. <#nemtudom> Olyan mintha szoftveresen menne!!! Megjegyzem, minden más tökéletesen mûködik!

raziel.
alap ur lehetsz...

amugy nekem catalyst 4.7 van és ugy mûködött eredeti nélkül hogy a hoszt beirta azaz én ebbe a filéba ezt

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

ezt:

127.0.0.1 nwmaster.bioware.com

és haver joinolst simán, probáld meg, ur vagy!

PiszkosFred
A hozza hasonlo nagytudasuakat meg lehet probalni meggyozni, de sosem sikerul, es a vegen ok hulyeznek le teged...

...aztan meg sirnak mint a furdosk..a mert nem megy nekik a krekk eheh ;]

ollie
Lehet, hogy hülyének hiszel, de hidd el, jó érzés becsületesnek lenni.

Hát ez nagyon bölcs volt! Te aztán okos gyerek vagy! Gratulálok a sok eszedhez!
Valaki esetleg aki segíteni is tud?
ollie
Vedd meg az eredetit.