Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
De karácsony van, és megdolgoztam a pénzért. 😊
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
😄DDD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
elõröl is akár de kiegeket is kitolhatod
olvasd el fõleg a figyelem menupontot.
Én is hülye voltam hozzá de ott eléggé értelmesen magyaráznk bár nekem nem sikerült összehoznom azért mert feltört a gama:/, vagy mert nem tudtam kijátszani jól.
Piszkos Fred, Jakuza: <#worship>#worship>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sot ha ettol mulik az internet elofizetesed adok 4 URL cimet, hogy mindenkeppen legyen neted. ;P
1. Legendak Foldje Magyar Mod oldal.
2. Neverwinter Nights Magyar oldal
3. Neverwinter Nights Magyarositas oldala
4. Neverwinter Vault (Modok,Kiegeszitesek,Segedletek ,stb)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Végülis nem így reklámozzák 3 éve a NWN-t hogy mennyi modullal lehet nyomni neten...
War. War never changes.
A neten játszókhoz lenne egy "amatõr" kérdésem: hogyan nyomjátok online? Azaz: a single játékot kell multiban nyomni (lásd Diablo II), vagy új, ismeretlen modulokban is lehet kalandozni? Tudnom kéne mert ettõl függ az internet elõfizetésem... 😊
.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.
Más: Tudtok olyan tört szervert amihez nem kell eredeti key és csak az Nwn kell hozzá? Egyik kieg sincs meg
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Attol hogy mas jatekok tokeletesen futnak, ezzel lehet meg nyug.
Pl az NWN OpenGL-t hasznal, ami jatekokat leirtal meg D3D-t.
Szal probalj valami regebbi gyari drivert, mondjuk pl a 4.7es Catalystet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az én konfigomban ugyan ezt írja: DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904). Amit ha összehasonlítunk a te konfigodban szereplõvel: DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902), akkor látható, hogy nálam a 9c-nek megfelelõ verzió van fent bár nem azt írja konkrétan, úgy mint nálad. <#szomoru1>#szomoru1>
Valoban.
Megtevesztett az a (8+) a verzioszamot nem is neztem.
Ugyanis nekem igy van kiirva : DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902)
Ugylatszik nem ismeri fel a 9.0C-t es 8+nak irja ki, vagy a rosseb tudja.
A tied 8as.
Type=RADEON 9800 PRO (Omega 2.5.67)
VRAM=128
Desktop Resolution=1024x768
Desktop Color Depth=32
Result=2
Skip=0
OpenGL Installed=1
OpenGL Version=1.5.4579 WinXP Release
Result=2
Skip=0
DirectX Installed=1
DirectX Version=DirectX (8+) (4.09.00.0904)
DirectX Build=4.09.00.0904
Result=2
Skip=0
A chipset? Hmm ezt még nem próbáltam... De õszintén nem nagyon bízom, hogy ez megoldaná a dolgot. Nem sorolom fel mind a játékokat amik rendesen futnak, de van egy pár. Többek között WH40000DoW, CoDUO, RomeTW, FarCry, stb. És ezekkel nincs gond. Tökéletesen hülye helyzet. Azért a chipset drivert felfrissítem... mert ebben a dologban csak szép lehetek, okos nem! <#lama>#lama>
97 vs 15.000+ Kapj a fejedhez te gyerek eheh ;]
O egy megoldast mondod, egy olyan kerdesre, amit te feltettel. Nem kell megfogadni, senki sem kotelez ra. Es meg te vagy felhaborodva, felelmetes ehehe...
Valakitol megkerdezed hogy honnan kellene penzt szerezni, erre a masik azt valaszolja hogy "hat dogozza'", erre gondolom azt is elkuldod a picsaba, mert ilyen scifi - mint a klasszikus viccben - a te fenenagy agyadban meg sem fordul...
ON
Csak annyit kérek, hogy ha nemtudsz nekem segíteni,akkor inkább ne válaszolj nekem!
Köszi!
Ezek a Videora es DX-re vonatkozo sorok.
Type=RADEON 9500
VRAM=128
Desktop Resolution=800x600
Desktop Color Depth=32
Result=2
Skip=0
OpenGL Installed=1
OpenGL Version=1.5.4273 WinXP Release
Result=2
Skip=0
DirectX Installed=1
DirectX Version=DirectX 9.0b (4.09.00.0902)
DirectX Build=4.09.00.0902
Result=2
Skip=0
amugy nekem catalyst 4.7 van és ugy mûködött eredeti nélkül hogy a hoszt beirta azaz én ebbe a filéba ezt
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
ezt:
127.0.0.1 nwmaster.bioware.com
és haver joinolst simán, probáld meg, ur vagy!
...aztan meg sirnak mint a furdosk..a mert nem megy nekik a krekk eheh ;]
Valaki esetleg aki segíteni is tud?