8396
-
#6756 Valakinek lenne kedve multizni velem? mind a két kieg+1.64 patch
Singleben elég uncsi :( . Már többször próbáltam végigvinni de mindíg meguntam a 2. epizódnál :D -
#6755 Tehát akkor Druida-val nem is tudom megcsinálni teljesen azt a küldetést? -
steweee #6754 AZ NWN.HU-N OTT A leírás.fejből én sem emléxem, de az első fejezet nagyon könnyű.a sírfeltárást haulet never után kutatva a kegytárgyakat kell beletenni az ajtó előtti ládába, a ládában lévő tekercs utal rá mit kell bele tenni.amúgy néhány ajtón kívül minden nyitható náhény kivételével amit csak wizardok meg egyéb varázstudók kaphatnak meg -
#6753 A Chapter 1-ben a sírkeresős küldetés!
2 tudom,hogy hol van + 1-et mátr visszavittem!
De a 2 helyre(Dokk vízvezetékek(nincs kulcsom már a nagy rácsoskapuhoz se)és nagytemető)nemengednek be! :(
Mit csináljak!
szeretném megcsinálni Olef küldetését,de kifogytam az ötletekböl! -
#6752 Leszedtem,de azt írja,hogy kell hozzá a Shadows of Undrentide nekem meg egyenlőre csak az alapjáték van fönn!
Egyenlőre nem is akarom feltenni a kiegeket,mert úgytudom akkor csak 16-osig mehetek az alajátékkal(vagy ha továbbjátszom megkapom az addig összaszedett XP-ket később és ugrok pár szintet?)míg,ha nem rakom fel akkor 20-asig! -
#6751 Feltelepited a PRC 2.2C-t es az installalasnal hozzaadod az alapjatekhoz es azokhoz a modulokhoz, amiben a PRC-t hasznalni akarod.
Azt a kerdesedet nem ertem, hogy "Csak kasztok vannak benne vagy modulok is?".
A kasztok es azokhoz tartozo skillek, varazslatok, feateket tartalmazza. Valamint a prezstizs osztalyokat az epic feateket es epic varazslatokat.
Gyakorlatilag egy kiegeszitonek is felfoghato. -
#6750 Ujjáték kezdésnél is van jelentősége? -
#6749 Ez csak akkor megy,ha felrakom a kiegészítőt?
Csak kasztok vannak benne vagy modulok is? -
#6748 A legfelsőt kell leszedni?
Ha azt leszedem az tartalmazza atöbbit is? -
#6747 Csak egy programot kell a megadott oldalon leszedni, majd telepiteni es uj lehetosegek sokasaga nyilik meg a kalandozok elott.
Es hogy mik ezek ? Ezek uj osztalyok, tehat ilyeneket is fogsz tudni valasztani, nem csak mint pl a Druidat. -
#6746 Mindet érdemes letölteni?
Mik ezek? -
#6745 Regebben mar megemlitettem, de az uj forumozok reszere ujra ide irom.
Aki teljesen uj prestige classokkal szeretne jatszani, annak ajanlom a Player Resource Consortium oldalt, amiben tobbek kozott ezek a jatszhato classok szerepelnek:
Acolyte of the Skin
Arcane Archer
Arcane Duelist
Arcane Master Harper
Arcane Trickster
Archmage
Assassin
Battleguard of Tempus
Battlerager
Black Flame Zealot
Blackguard
Bladesinger
Blood Archer
Bonded Summoner
Champion of Bane
Champion of Torm
Disciple of Baalzebul
Disciple of Dispater
Disciple of Mephistopheles
Divine Elemental Savant of Air
Divine Elemental Savant of Earth
Divine Elemental Savant of Fire
Divine Elemental Savant of Water
Divine Master Harper
Dragonsong Lyrist
Drow Judicator
Drunken Master
Duelist
Dwarven Defender
Eldritch Knight
Elemental Savant of Air
Elemental Savant of Earth
Elemental Savant of Fire
Elemental Savant of Water
Eye of Gruumsh
Fist of Hextor
Fist of Raziel
Foe Hunter
Frenzied Berserker
Harper Mage
Harper Scout
Hathran
Heartwarder
Henshin Mystic
Hierophant
Hospitaler
Iaijutsu Master
Initiate of Draconic Mysteries
Knight of the Chalice
Knight of the Middle Circle
Legendary Dreadnought
Tovabba, ehhez kapcsolodo
Lich
Mage Killer
Man at Arms
Master of Shrouds
Minstrel of the Edge
Mystic Theurge
Nightshade
Ninja Spy
Ocular Adept
Oozemaster
Orc Warlord
Pale Master
Peerless Archer
Ravager
Red Avenger
Red Dragon Disciple
Red Wizard of Thay
Runescarred Berserker
Sacred Fist
Shadow Adept
Shadowdancer
Shifter
Shifter (PnP)
Shining Blade of Heironeous
Shou Disciple
Soldier of Light
Spellsword
Stormlord
Telflammar Shadowlord
Tempest
Thayan Knight
Thrall of Orcus
True Necromancer
Vassal of Bahamut
Vigilant
Warpriest
Weapon Master
Werewolf
Termeszetesen kiegeszult a PRC tovabbi ezekhez az osztalyokhoz kapcsolodo skillekkel, featekkel, varazslatokkal ,epic varazslatokkal es featekkel. -
#6744 Utt van avol a kardfiuk vezérével(akiböl csontváz lett)kell megküzdeni! -
trabant #6743 Beggars Nestben hol van villámló ajtó? A hulláknál van olyan, meg raktár is. -
trabant #6742 Gyilkolj civileket és ártatlanokat. Attól elég evil leszel. :) -
trabant #6741 ja -
#6740 Semleges sellegesként kezdtem!
Akkor addig lehetek druida amig marad semleges a jellememben vagy meddig? -
#6739 Amíg 1%-od van vagy a jó vagy a gonosz jellemből addig lehetsz druida! -
#6738 Oké,ha ilyen lessz beszúrok!
Nemzavar,hogy jüó vagyok,de tudtommal csa addig fejlődhetek Druida-ként amig semleges is van a jellememben!
A villámló ajtóval mit csináljak? -
steweee #6737 gyilkolj le ártatlanokat, ha már mindenképpen zavar hogy jó vagy.semmi jelentősége egyébként.na ha még meg sem kell halni hozzá, akkor légyszi szúrj már be képet róla mikor beadja, meghalok a kíváncsiságtól -
#6736 A Chapter egy raktárában levő villámló ajtórol beszélek!
Ha átmegyek a Chapter 2-be akkor válasszak mást vagy maradjak Tomi-nál?
Hogy tudom növelni a semlegességemet(túl jó vagyok(seleges(50)jó(88)és csak addig maradok druida amig semleges vagyok)?
Mert hiába "anyázok" mindenkit csak néha sikerül csökkenteni a jó-t,de hamarosan újra viszanő és folyamatosan nő -
MhyCroft #6735 Üdv!
Magyarosítás, Chapter 4-nél megálltam mert nem volt magyarosíása:).
Villámló ajtó, mivel nem egy darab van, sajna, vagyis én egyről tudok de van más aki egy másikat mondott de szerintem a kettő ugyanaz volt:D, Szóval ahoz egy hangszer kell amin átszol előtte, ez biztos de az nem hogy min kell. Találsz amúgy majd egy harsonát, azzal kell előtte játszani. Van egy másik villogós ajtó vagyis ahoz hasonló ami előtt egy megtört szobor van, oda egy szívet kell beletenni. Chapter3-ban pedig majd csak simán ugroj neki a villámló ajtónak és kis erölkődés után átjutsz majd.
Látod a térképet, elvileg jó hallásal, és érzékeléssel mag halgatózással eléggé messze el lehet látni, hogy ez hiba vagy nem? átlátsz a falon? Ha igen akkor az az:D. Vagyis nekem nagy az észeleéssem és be tudok hallagatózni az ajtón gond nélkül és látom hogy ki van bennt de ez a térképen nem jelenik meg.
Kaszt, nekem vándor gnómom van Daleannal:).
By MhyCroft -
#6734 Nem akkor adja be,ha meghalok hanem amikor bemegyek egy területre és kijövök onnan!
mikor visszamegyek látom az egész térképet!
A haverom szerint programhiba! -
steweee #6733 azt írtad hogy mikor meghalsz akkor adja be ezt a nézetet. ha ne adj isten megint ilyen történne, légyszi -
#6732 Már nemfog egy jódarabig mert már mindenhol jártam már csak a küldetések vannak hátra! -
steweee #6731 arról a furcsa képernyőnézetről amiről írtál, kíváncs vagyok rá hogy is nézhet ki, mert így eléggé különös amit írsz, mondhatni hihetetlen.nyomj egy print screent mikor megint ilyen történik a többit meg leírtam -
#6730 Ja és mielőtt elfelejtem a koldusok negyedében a raktárházban nemtaláltam senkit de van ott egy volámos átjáró amin nemtudok átmenni pedig arra kellene tovább menni mit tegyek,hogy betudjak menni? -
#6729 Befejetzem a koldusnegyedes küldetést!
Van két ősi kulcsom,1 angyli elixírem,nálam van tarin gyűrüje és van egy csomó feljegyzésem naplóm és hasonlók ami nemkell senkinek és eladni se tudom őket!
Mit kezdjek velük? -
#6728 Csatlóssal még nempróbáltam! -
#6727 Vigyel akkor csatlost! Vagy azzal is szetkaptak? -
#6726 Nem igazan tudom, sztem csak jot, meg rosszat lehet kapni, ugyhogy Te, az orok semleges csinalj ugyanannyi jot, mint rosszat, es igy szinten tarthatod! -
#6725 Azért ez nemigaz,mert Pl a dokokbol úgy vertek ki(a vértengerészek),hogy öröm volt nézni! -
#6724 A semlegess résztr a jellememben hogyan tudom növelni? -
#6723 Mindegy, milyen sorrendben nyomod. Mivel az is mindegy, melyikkel kezded, egyforma nehezek, igy olyan szintu mind, mint a bortonos pl, ezert, mivel 5. szintu lettel, a tobbi mar konnyebb lesz! -
#6722 A félszigetnegyed tiszta a börtönös küldetések készvannak!
Most merre menjek,hogy a főellenfél se jelentsen túlnagy akadályt(5-ösz szintü druida vagyok!)? -
#6721 Kezdek túl jó lenni(Semleges(50%)jó(85%)),hogy tudom növelni a semlegest(Ha jó leszek nemlehetek druida,mert az csak semleges lehet)? -
#6720 Tevedsz. Ha csatlos van, kevesebbet kapsz. Ha allat, az is csokkenti az XP-t, de nem annyival, mint a csatlos. (Megoszlik az XP) -
#6719 Még csak 4-es szintü vagyok(most nyírom a börtönt és mire befejezem szerintem leszek 5-ös)!
Én csak a bölcsességet növelem így sokminden ellen hatástalan vagyok nade van egy medvém!
Volt olyan,hogy mire Tomi kinyitott volna 1 zárat addigra a 2 állatom öszetörte a dolgot! :)
Csatlós azért jó,mert akkor több TP jut nekem míg ha csak állataim vannak akkor tudtommal nemkapok annyit! -
#6718 Igazandibol en is mindig tomit vittem, ugy gondoltam, eleg hulye dolog a jatektol, hogy vagy tolvajjal jatszol, vagy tolvaj csatlost viszel, mert kulonben nem nyilik ki egy csomo ajto/lada. De egyebkent nem szimpi a tomi, alapol en papot szerettem volna, hogy tamogasson magiaval, gyogyitson. De mostmar teljesen egyedul dolgozok, nem vagyok erorember (vandorral jatszom), de vannak mar ero modositoim, es MINDENT be tudok zuzni, es nem kell tolvaj. Ajto, lada nem all meg elottem. Csapdakat sajnos elsutom, de eszlelesem jo, mindig eszreveszem, es "rakeszulok", novelem a reflexemet a csapdak elsutese elott. Tehat ki lehet tomi nelkul birni, ezaltal azt vihetsz, aki csak szimpatikus.
Regebben jatszottam druidaval, es eroembert vittem melle, de nem szukseges, mert tudsz allatformat (meg kovetot, is, erre nem emlexem.) -
#6717 Apropó szerintetek ki a legjobb segítő ill. érdemes-e Tomi-t lecserélni valakire a pengék kereskedésében?