8396
-
mochee #6596 Igen, ez az amit még én is szeretnék tudni. Mert átállítom, csak nem tudom, hogy annak most volt-e hatása. -
#6595 Ez engem is erdekelne, valamint az is, hogy jatek kozben is lehet-e nehezsegi szintet allitani, vagy csak egy "modul" elott? -
mochee #6594 Ha nehézségi szintet váltok, akkor több TP-t kapok a legyilkolt ellnefelekért, vagyis gyorsabb a fejlődés? -
mochee #6593 Kösz, ezt az oldalt nem találtam. -
#6592 Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne, hogy a Chapter 1-ben, ahol a kovacs jo kis magikus cuccokat kalapal ossze nekunk, tud-e valami KONNYU vertet? Ugyanis azt hittem, majd a borvertbol azt csinal, de a keszitett fehercsont vert sajna nehez. Megcsinaltattam meg vele a szivarvanyos mellvertet is, az meg kozepes. A harmadik lehetseges, hogy esetleg konnyu vert? Vagja valaki? -
#6591 Itt nézted?
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
mochee #6590 Végigjátszásról tud valaki? Biztos van csak én nem találom (az oldalon se).
Mert kéne egy dologban segítség. Neverwinteri erdő, tükröt kéne vigyek a nyanyának, és nem tudom hol van. Nimfa nem beszél velem, én meg ugy érzem mindent átkutattam (bár lehet hogy tévedek), de szal mielőtt még egy óráig mászkálok, biztosan szeretném tudni, hogy hol van. -
Ersiman #6589 Kösz! Mostmár megtaláltam a leírások közt, amikor nézegettem a kézikönyvet simán átsiklottam felette. Sajnos monitoron olvasni azért közel sem olyan kényelmes mintha kézbevehetné az ember, és a Gold Editionhoz már csak pdf-ben jár a kézikönyv. Mégegyszer köszönöm, legalább megnyugodtam, hogy nem reménytelen az elképzelésem, bár nem lesz egy zúzógép a kari, de majd meglátom hogy válik be. -
#6588 Az ugyesseg nem lesz eleg. :P
Kell meg egy +1 attack bonus is.
Tehat majd szintlepes utan tudod felvenni.
Amugy ha telepited a jatekot lesz egy docs konyvtar ott megtudod nezni a skilleket stb-t, pdf fajlokban bent vannak a kezikonyvek. -
Ersiman #6587 Üdv mindenkinek!
Mostanában raktam fel újra a játékot (régebben csak kipróbáltam), és a karaktergenerálásnál egy monkot akartam alkotni. Mivel a pontjaimat nem az erőre hanem az ügyességre pakoltam, szeretném felvenni a Weapon Finesse-t de nem rátok rá lehetőséget. Csak később vehetem fel, vagy valamit nagyon elszúrtam/elnéztem? Előre is kösz a válaszokat! -
#6586 Na igen, tényleg szuper, hogy vannak ilyen lelkes emberek, akik az idejüket nem kímélve készitik el a magyarítást.
Egyébként én is mindig a kedvenc karakteremmel nyomom, bár néha nehéz választanom. Szeretem a törp harcosokat is (mint amivel most is tolom), de élvezetes egy dicső paladinnal is tólni, s meglepő dolgokat lehet csinálni egy mágussal is RPG-kben. Lassan közeledem az első fejezet végéhez, s csak egyre élvezetesebb lesz a játék, már most úgy gondolom, hogy ezt még egyszer végig kell vinnem mondjuk egy mágussal, de mikor lesz az még talán karácsonyra... ;) -
#6585 Abszolut az elso.
Nem kezdtem tul regen, es nincs is sok idom jatszani, merthogy van egy pici lanyom, meg egy felesegem, es igy este 9-10 ora, amikor elkezdek jatszani, es max ejfeli-1-ig, mert reggel meg kelni kell. Szoval lassan haladok. Egyszer mar elkezdtem, a jatek megjelenese utan, akkor egy druidaval voltam, most meg vandorral jatszom. Emlekeim szerint a druidaval konnyebb volt :) Akkor a masodik chapter elejeig jatszottam, de sokkal jobb igy, magyaritassal jatszani, nagyon orulok, hogy ilyen profin megcsinaltak/megcsinaljak hozza a magyaritast. -
mochee #6584 Te egyébként ezzel a nem túl erős csapatoddal hol tartasz? Chapterben -
#6583 Erre meg azt mondom, soha ne aldozz ezen jo szokasodbol, hogy azzal jatszol, amivel tetszik :) Lehet, hogy eppen valsztottaddal nehezebb lesz, de elvezetesebb is! :)
Sztem nagyon ugy sem akadsz el. Mondjuk nalam elofordult tegnap ejszaka eppen, hogy nem tul utokepes csapatommal egy erosebb lenynel kellett vagy 15-20-szor jatekallast tolteni, de hat ez van :) -
mochee #6582 Kösz! -
#6581 AKARMIKOR veszel fel uj segitot, MINDIG 1 szinttel alacsonyabb nalad!
Tehat veled egyutt szintet lep a kocsmaban az osszes segito tkp. :)
Ugyhogy ha eddig csak a felork segitovel nyomultal, de kedvet szottyan a varazslora, akkor felveszed ot, es ugyanugy hozzad lesz igazodva. -
mochee #6580 Felvettem egy segítőt, félork, jó hasznát veszem, de asszem, ha inkább egy varázslót vennék fel, az többet érne.
Namost egyszer mondtam már az orknak, hogy lépjen szintet. Ha most lerakom ezt, és a varázslót felveszem, akkor az még képzetlen lesz, tehát, KotOR szerűen nem kapja meg a TP-t, amit addig az ork már összeszedett? -
mochee #6579 Szóval nekem elég annyi, ha valaki azt mondja, hogy a törppel biztosan végigvihető a játék. -
mochee #6578 Karakter tekintetében most pontosan azért tolom törppel, mert mindig is szerettem ezt a fajt, és sohasem varázslót, hanem harcost alakítottam. Csak azért kérdezem, mert eddig mindig nagy "szeretetemre" hagyatkoztam, teljesen beleéltem magam a játékba (ahogy most is egyre jobban beleélem magam), de sajnos nem egyszer bizonyult ez a szeretet kevésnek, hogy bégigtoljam a játékot. Az pedig elkeserit amikor a gém 80%-ánál nem tudok egy csatában győzni, és ezért nem érek a történet végére. (Icewind Dale 2 - sárkány)
Mindenesetre én mindig szerepjátékos módján szoktam tolni, sohasem hogy minél gyorsabban végigmenjek rajta, csak nem szeretnék megakadni. -
#6577 Igen köszönöm a tanácsod, ha nem 6500 feletti hozzászólás lenne magam is ezt tettem volna. Az általad (is) ajánlott oldalon nagy nehezen megtalátam a kérdéseim egy részére a választ.
Bár szerintem nekem egnnyi is elég lett volna: 1. Igen, 2 Nem, 3. A karakteredtől függ. -
#6576 A szerepjatek arrol szol, hogy olyan karaterrel nyomj, amit SZERETSZ, es ne olyannal, amivel "legkonnyebb"!
En speciel egy vandorral jatszom - teny, hogy nem tul tapos, de akkor is szeretem. Vegyel fel csatlost, ezzel kicsit "kiegeszitheted" a kepessegeidet. Pl. egy harcos torpe melle johet egy varazslo, vagy pap, esetleg bard. Ezek mind be tudnak tamogatni gyogyitassal, magikus pajzsokkal, sebzo varazslatokkal. En most egy tolvajt viszek, mert ha nem, akkor tul sok dolog marad zarva, en meg keresek valamit :) Igy nem vagyunk tul erosek harcban... :) -
mochee #6575 Bocs a fogalmazásért, késő van. -
mochee #6574 Csak mert nem akarok leküzdhetetlen csatákba keveredni, már most is volt néhány varázsló aki valami kék esővel eléggé megnehezítette a dolgom, de többszöri próbálkozással végül is ha meg tudtam sebezni, persze ha nem tudott 2-nél többet varázsolni.
Most még érzek magamban annyi lélekjelenlétet, hogyha szar ez a törp, akkor valami ajánlott karral megin elkezdjem. -
mochee #6573 Hali!
Most vagyok a Chapter 1 végén egy előre készített hacos törppel.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a karakter mennyire számít erősnek? Általában szintlépésekkor elfogadtam az ajánlott képzettségeket...
Tapasztalatok szerint milyen karakterrel lehet a legkönnyebben végigtolni?
Nem találtam erre utaló dolgokat az oldalon... -
Braveheart #6572 olvass vissza vagy www.neverwinternights.hu -
#6571 Elnézést de nagyon amatör kérdéssel fogok előállni, lévén, hogy most kezdek ismerkedni a játékkal.
1. Egyszere mindig csak 1 csatlósom lehet függetlenül a Charisma-mtól? Ha igen, akkor picit elcsesztem a karakterem, mert 10-est adtam egy harcos karinak, arra gondolván, hogy egy 4-5 fős csapattal rohangáljak.
2. A csatlósok felszerelését nem befolyásolhatjuk, illetve csak közvetett parancsoka formájában befolyásolhatjuk a harc beli magatartásuk? Jó lenne egy-két ütösebb kis cuccot átadni nekik, amiket összegyűjtök... :)
3. Harcos kartakternél milyen képességek és szakértelmek a célravezetőbbek (tudom ez izlés kérdése). Eddig én főleg az elkerülésre adtam pontokat (amennyit csak lehetett) a többit meg gyógyításra és még valmira, ami szintén kiemelt harcos osztály tulajdonság. Ja és még valami inkább a STR, vagy a CON értéket növeljem késöbb? DEX érték elég alacsony, sajna nem jutott rá több pont (13). -
steweee #6570 :))) -
Braveheart #6569 Medium armoros lopakodó gyilkológép? Nanee :D -
#6568 Lenne egy build kerdesem:
Ranger/assassin/shadow dancer-t milyen aranyban erdemes szetosztani ha egy lopakodo gyilkologepet szeretnek csinalni?
Ezenkivul a non-epic skillek kozul mit erdemes valasztani a weapon proficiency, dodge, mobility, es improved critical-on kivul
(weapon finesse-t azert nem valasztok, mert a medium armor lekorlatozza a max dexterity bonuszt, tehat strengthre rakom a 4 szintenkent kapott extrapontot)
Szal csak velemenyek erdekelnenek, ha mar voltak ilyen jellegu karaktereitek... -
#6567 Ok, bocsi :)
Koszonom :) -
#6566 Ja, rákatt a tárgyra, majd a tárgyal katt az inventory fülre. Szerintem egyértelmű... -
#6565 Mas versenyzo? :) -
#6564 Oh, koszonom :) -
Noodlee #6563 Lehetni lehet, de már nem emléxem rá hogy, mert régen játszottam
-
#6562 Egy kerdes: a jatekban, ugyebar van az inventorymnak tobb "oldala". Lehet valahogy az oldalak kozott atpakolaszni? Neha kicsit szeretnem rendszerezni a nalam levo targyakat. -
#6561 Megszakadt megint a letöltés, de most már nem is érhető el a fájl!!! Mi a **** van?!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
#6560 Sajna, le is dobott a szerver... sebaj, újrakezdem, ennyit megér.
#6559 És az neked lassú?
A jó oldala, hogy legalább nem omlik össze a szerverük, amit ingyen használunk. -
#6558 Nekem tetű lassan jön... 90-95 kb/sec...
Lacika 79 #6557