8396
-
#6476 Én még továbbra is szemezek a Deluxe-szal, ugyanis, a havi - erre szánt - 5-6 ezer Ft-os keretből a Diablo 2 Deluxe-ot vettem meg, és most minden szabadidőmben a Battle.net-en nyomulok... Már 21-es boszim van
Azért, ha nem is ebben a hónapban, de én is meg fogom venni a NWN Deluxe-ot...
===============================
.:i2k:. melóból: -
#6475 Sziasztok,
Lenne egy kezdo kerdesem:
En most allnek neki ennek a nagyszeru jateknak. Kerdes: ha felpakolom az eredetit es ket kieget, akkor utana eleg az utolso kiegeszito peccset feltenni, es mind jatszhato lesz? Tovabba mindharom feltelepitese utan jatszhato ugye az elso ket kampany is?
Egyebkent en is ugy vagyok, mint IMYke, hogy szemezek a boltban a Deluxe verzioval, mindamellett rendelkezem jelenleg biztonsagi masolattal. De valszeg online nem jatszanek vele, mert most nincs netem, es ha lesz, akkor meg visszaterek SWG vilagaba, meg a WOW-ra majd, tehat az online lehetoseget nem igazan hasznalnam ki. -
#6474 Hat a fegyverrre es a skillekre is odakell figyelni.
Pl nem mindegy a kritikal treatje a fegyvernek.
Pl az ijnak a treatje 20x3 tahat csak akkor van lehetoseged kritikalra, ha 20as guritottal.
Egy hosszukardnak viszont 18-20x2 tehat akkor is uthetsz kritikust, ha 18at dobsz a kockaval. Nem art az se ha keent tud a fegyver mert az egybol a kard kritikus eselyet 18-20rol, 16-20ra noveli. Amugy nagyon sok lehetosege van az embernek kaszttol fuggoen.
Harcosoknak erdemes pl a knockdownt, disarm vagy hasonlo skilleket tanulni, mert PvPnel igen csak jol fog jonni. Varazstudoknal a Bigby's varazslatokat, mert az ellen nincs mento, es meg sorolhatnam napestig a tanacsokat, mert hihetetlen sok lehetroseg van a jatekon belul. -
ISSU #6473 Hy!
Nemrég csatlakoztam az online játékra, úgy gondoltam elég erős a karakterem, (LEV 38) na ja, két párbajt játszottam egy harcos ellen, egy csapása kb. 450ÉP-be került, a másik egy illyal állt ki ellenem, ö kb. 380ÉP-t sebzett nekem, szal azt szeretném kérdezni hol lehet ilyen spéci fegyókat szerezni v. milyen tulajdonságokat kell fejleszteni az ilyen sebzéshez, ja megjegyzés a szerverre max 40-es szintell lehet csatlakozni.
Szerintetek? -
#6472 Gyorsan. :P
Jobb klikk a quickslotra es kivalasztod a megfelelo kepeseget az adott megjeleno menukbol, ami kell neked. -
#6471 Ki tudja nekem megmondani hogy képességet (pl:Ütés erőből) hogyan tudok a gyorsmenübe tenni?Varázslatokon és tárgyakon kívül nem nagyon tudok mást áthuzigálni...:,( -
#6470 (off: ///Vesszen a kultúra! ) -
#6469 amit Luskanban ad az a flugos elárusito (egy bazi nagy golem van még a szobájába és jo cuccokat árul) ad valami küldetést, de nem értem mi benne a lényeg, valami ojan van oda irva, hogy a csatornákba a vizet varázsitallá tudja változtatni, vagy mi az isten.. na ez a csavernyákkal mit kell kezdeni? -
#6468 én nekem meg már csak ez volt hátra, meg elrontottom a Fejvadászos küldetés, azt még mult évbe csináltam aztán elengedtem 2 embert fül nélkül, meg volt valami Garrond naploja vagy mi de avval se tudtam mit kezdeni -
steweee #6467 vmit még csinálni kell előtte, én is szenvedtem ezzel sokat, míg végül otthagytam, tettem vettem, aztán mikor megint arra jártam már lehetett vele beszélni -
#6466 nah már végigjátszásbol tom, hogy a Troll vezér fejét Lenonnak kéne adnom aki at archeologusok barakjába püföli azt a bábut, de az a gond, hogy nem tok vele beszélni, mert "az alany tul elfolalt" mondja a játék. ez ellen tudok valamit tenni? -
#6465 nekem a shadow of undrentide benn van akkor a 40a legnagyobb szint? -
#6464 :DD -
#6463 Az alapjátékban és első kiegben max 20, a második kieggel pedig 40. De egy kis magyar nyelvtan nem ártana neked. -
#6462 ok kössz szépen
és mi a max level amit el lehet érni? én most 11levl vége fele járok az sok vagy kevés? -
Braveheart #6461 Never shall return asszem.... de rég volt már
a troll fejét rakd el asszem majd szóba kerül később -
#6460 hali!
a 2. chapterbe az elátkozot erdőbe van egy oszlob előte van 2halott csavesz. ha az oszlopra kattintok először azt irja, hogy nem tudja elolvasni az ismeretlen betűket, de aztán kiirja, hogy pár szavat ki tud venni belőle. Először 4név jelenik meg, utána megint 4választási lehetősé, ijenek, hogy never, does, shall meg még valami utána meg igék hogy prevail, return, meg ijenek. Kérdés mijen kombináciot kell nyomni, hogy ne a skeleton harcosok jelenjenek meg?
ja és mit kell kezdenem a troll vezér fejével? nem tom senkinek odaadni -
#6459 A lelkiismeretemmel eddig sem voltak gondok. Ami tetszik, amit szeretek, azt megveszem, a többit kipróbálom, és uninstallálom a gépemről...
A NWN 1 Deluxe-al kapcsolatban azonban érzem, hogy csábulok, de amikor ott állok előtte a boltban, tudom és eszembe jut, hogy a "nem eredeti" verzió is tökéletesen életre bírható - és ott hagyom.
Ezért kérdeztem, hogy van-e még valami más előnye is annak, ha original a game... ezek szerint nincs.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#6458 A legnagyobb előnye, hogy megnyugszik a lelkiismereted. -
#6457 www.neverwinternights.hu, serverek menupont? Esetleg rpgvault.hu foruma, es ott az adott server topikja? -
#6456 Az eredetivel regelt accountokkal sem lehet elerni par extra modult a bioware shopban? Vagy ott egesz mas a feltetelek? Sosem probaltam, csak egyszer lattam valami linket ilyen extra modulokhoz... -
#6455 Semmi extra nincs benne.. nem kapsz semmi újdonságott..:( -
#6454 Nem tudtok véletlenül egy MAGYAR nyelvű servert??? annak a kavics féle servernek mi az ip-je..esküszöm sehol se találtam... -
#6453 Kérdés:
Még mindig nem vettem meg a Deluxe verziót...
A telepítés könnyebbségén (ti. a kód miatt) felül milyen előnyökkel jár még az, hogy megveszem eredetiben a cuccot?
[Nem vagyok láma!]
Elsősorban az érdekelne, hogy a modulok közül van-e olyan, ami kifejezetten eredeti változattal műxik csak (az, hogy az utolsó patch-csel, azt el tudom fogadni)...
Mert, ha nincs ilyen, akkor mégsem költök 5990 Ft-ot rá, hisz mind az alap, mind a 2 küldetés lemez megvan "biztonsági" változatban.
===============================
.:i2k:. from meló -
#6452 Hehe :))))) -
Árnyvadász #6451 Értem. Köszi ezt jó tudni... Az alapjáték végével is nagyon megizzadtam, főleg a Morag előtti rész volt hajtépő, de aztán levettem egy pár csatára Easy fokozatba és sikerült megcsinálni. Én Dealent a Vörös Tigrist választottam utitársnak, majd a második fejezetben átpártoltam egy kis időre egy bárdra, de aztán a szívem visszahúzott Dealenhez :) Egyedül nem is tudom ment e volna. A barbáron én is gondolkodtam, de valamelyik modulban biztos azt is kiválasztom. Nagyon sok jó kari van, tök izgi ez az egész :) -
#6450 Egyáltalán nem baj, én is első szintű karakterrel kezdtem el és vittem végig a SoU-t annakidején. Így is tervezték. Bár kellően nehéz volt, némely főellenség eléggé megizzasztott. De ennyi kell ahhoz, hogy élvezetes legyen a játék és legyen egy kis izgalom is.
HotU esetén pedig a modul elején kapsz annyi xp-t, hogy elérd a 15-ös szintet. Ez viszont még így is nagyon nehéz. Nem is sikerült végigvinnem, eljutottam a 2. fejezet végéig, de képtelen voltam továbbjutni. Voltak különböző mentéseim, de sehogy sem ment. 23-as szintű vándor/árnytáncos voltam, jó fegyverek, tárgyak, stb. Talán ha barbár lettem volna... Tervezem, hogy újra nekikezdek egyszer, ha lesz időm. -
Árnyvadász #6449 Én is megvettem a deluxe verziót és kb. 1 hónap (hétvégenként) alatt végig is vittem a tegnapi nappal bezáróan az alapmodult. Tegnap este még megalkottam a Shadows of Undertide-ben az új kalandozómat (törpe-harcos/kaotikus jó) és ma este el is kezdem vele az újabb kalandokat.
Nagyon megéri az árát a csomag, ez egy rendkívűl jó játék. Különösen a grafikája és a harcrendszere no meg maga az AD&D szabályrendszer igényes implementálása fogott meg.
Az lenne a kérdésem: Nem baj, hogy a kiegészítőben LVL1 karakterrel indulok? Nem lesz így túl nehéz? (Vagy a játék úgy alakítja az ellenfeleket, hogy ezzel a karival is megmaradjon a játékélmény) Mert a LVL13-as lovagommal nem akartam folytatni, vágytam egy másik karakterre és a Horde of Underdark-ot is egy másik karival szeretném végigvinni...
Nagy kár lett volna, ha kimaradt volna az életemből ez a gyöngyszem, igencsak megszerettem az eltelt idő alatt és sok modult is ki fogok próbálni. Jópár már telepítve is van közülük :) -
steweee #6448 hohó, úgy látszik a sok peccs (1.65 azért már elég messze van az alaptól) egy csomó mindent megváltoztatott. például a henchment nem lehet utasítani hogy nyissa ki a ládát ha arra nem képes a csapda hatástalanításával. régebben oly egyszerű volt kinyittatni vele a komoly csapdás ládát, aztán ha pusztult akkor úgyis feléledt csak vissza kellett teleportálni érte. viszont szét lehet lőni a ládákat nyillal is így hatástalanítva a csapdáját, viszont kicsit időigényesebb a dolog. ha és kinyírtam az elején a főmonstrát, és mivel még nem derítettem fel mindent a beggars nestben, megszívtam mert eltőntek az élőhalottak és pl a warehausban sincs már senki és nem is lehet végigmenni a alagútján. azért elég okos húzás az írók részéről, hogy ha meghal a főmufti eltőnnek a beosztottak is, de én inkább visszatöltöm a csata előttre és csak a végén nyírom ki mert a tisztjeitől lehet jó cuccokat szerezni -
steweee #6447 ide hogy lehet bejutni? már nem emléxem, pedig régebben megcsináltam ezt is. a docks districtben van. lehet hogy vengaul adott volna kulcsot hozzá? én szó nélkül legyaktam callik után, mert már úgyis be voltam tápolva és kellett az xp. már mindent megcsináltam, összevissza mászkáltam a negyedet de nem tudok bejutni. pedig emléxem hogy egy nagy hídon kellene átmenni amin egy ajtó van és mögötte sok kalóz, és talán ott is van egy hajó. meg lehet vhogy konzolból oldani hogy bejussak?
[IMG]http://pix.dox.hu/pix/fff445158d1ee4d607eea6858b23a501-th.JPG [/IMG] -
#6446 Hali!
Lenne egy egetverő problémám. Az alap campányban, mikor Luskanban a Host Tower legtetejére érek, nem történik semmi. Ott kéne Aribethnek, Maugrimnak meg Moragnak beszélgetnie, de csak állnak csendesen. Én bármit csinálok, ők észre se vesznek. Lenne valakinek esetleg valami ötlete az ügy megoldására?
Egyébként a játék eredeti, a két kieggel együtt.
Előre is köszi. -
steweee #6445 az eddigi legmerészebb dekoltázsú ruha :)
[IMG] http://pix.dox.hu/pix/4ed6f65f5b160ad90caa768d201cdf89.jpg [/IMG]
meg tudná vki mondani hogy mi a light weapons ? mert a kétkezes fegyverhasználatnál arra hivatkozik hogy akkor kisebb az attack roll mínusz ha a secondary fegyver light. de a fegyverek leírásánál csak a méretük adott: tiny(kukri), small, medium, large. na arra vagyok kívánccsi hogy a pl: a rapier bár medium, az még light fegyver e -
#6444 Ja 1.5-ös a legújabb, elég azt telepíteni. -
Noodlee #6443
Sylvia Saint
nyam-nyam -
steweee #6442 http://nwvault.ign.com/Files/hakpacks/data/1028721482987.shtml
Henchman Inventory & Battle AI mod v1.04 - ez a legújabb és legjobb.
a cepben melyik a legújabb, az 1.5-ös? elég csak azt telepíteni és biztosan fog működni bármelyik modul? még annyi hogy nem találom azt a fájlomat amiben kimentettem hogy saját karakterképet hogy tudok berakni a játékba, illetve arra emléxem hogy csak annyi volt a dolog hogy különböző felbontásokban kellett lementeni -
steweee #6441 franc, fórumkeresővel megtaláltam. én kérdeztem vagy fél évvel ezelőtt is és jött is rá válasz, csak akkor abbahagytam a játékot ezzel
Henchman inventory & battle AI patch -
steweee #6440 emléxik még vki hogy mi volt annak a modnak a neve amivel az alapkampályban is lehetett módosítani a csatlósok felszerelését és viselkedését? csak a neve kellene, mert bizti megvan nekem vhol, csak már nem emléxem -
steweee #6439 [IMG] http://pix.dox.hu/pix/44bbbcfaf58f3d24e3f68a5205741d17.jpg [/IMG]
[IMG] http://pix.dox.hu/pix/b982dcdca90010b833adeffcb8051e17.jpg [/IMG] -
steweee #6438 újra felfedeztem a játékot! kár hogy nem jutott eszembe a sylvia saint név karaktergeneráláskor!
[IMG] http://pix.dox.hu/pix/46a2198cbcaae9a1581d25181566b986.jpg [/IMG] -
steweee #6437 egy alapinstallált nwmain.exe-t tudna vki küldeni ? nagyon fontos lenne
[email protected]