8396
  • EqUiNoX
    Talán az adott server úgy van beállítva hogy csal localvaultból (serveren tárolt) lehessen választani, illetve ami kreálsz oda kerül, így hozott karakterek nem játszhatóak. Vagy ha haverral próbálod, akkor a server beállításoknál engedélyezni kell a hozott karaktereket (ez csak régi emlék, de mintha lenne ilyen opció)
  • SRobert
    A kiexportált single karakteremet miért nem tudom multiban előszedni?
  • Noodlee
  • Eye-scream
    Fölmész NWvaultra van kb 10000000 darab :P
  • Noodlee
    :DD

• Bluntside
    Nah! KIRÁLY a NWN multi!!

Honnan tudok új, egyedi PC hangokat leszedni...? (URL plz)
  • Noodlee
    Aham értem.
    Köcce a gyors válaszokat :)
  • [Jakuza]
    Mindegy mire ertetted.
    Aki mar online jatszik, nem igazan ter vissza az NWN vegigjatszasahoz.
    Vagy legalabbis nem surun. :P
  • Noodlee
    ööö. A mezeit a sima, no kiegészítős változatra értettem...
  • Noodlee
    :(

Köszi.
  • [Jakuza]
    Hat az online jatek utan a natur NWN mar nem jon be. :P
  • Noodlee
    Sziasztok !

Szokott játszani valaki még sima mezei NWN-al ?
  • EqUiNoX
    Nem. Hanem arra a tervre, miszerint a varoska azon reszen is lesz adsl fejlesztes, ahol lakom ;] (regen volt "rezdrot", de egy okos huzassal lecsereltek minden optikaira, es most nem akarjak egyelore "visszacsinalni"..., mondvan a varos tobbi reszen mar van adsl, igy a kovetkezo fejlesztesek majd kesobb lesznek.) De mar beletorodtem - munkahelyen van net, ott csak idom nincs jatszani;] - nem is nagyon idegesit a dolog, mar... Majd lesz egyszer, addig pedig marad a modem, es az esetleges magyar nwn serverek, vagy a jo oreg diablo, vagy a szokasos HQs lanpartyk.
  • [Jakuza]
    A Matav Ericsson Ethernet DSL Access bovitesere gondolsz?
  • EqUiNoX
    A vicc az, hogy személyesen ismerem a "céget" - pár éve dolgoztam is nekik (a p-satnak) ;] - helyi lakos lévén. De ez jobbára csak egyirányú (letöltés), ami nekem nem igazán jó. Letöltésekkel nem foglalkozok, így ez a műholdas net nem igazán az ami nekem kell. Napi kapcsolatban vagyok Tibivel, ha lenne megoldás már lecsaptam volna rá. Sajnos csak a matáv és a fejlesztési programja segíthet nekem, amire várnom kell még 1-2 évet...jó esetben.

De azért kösz az infot ;]
  • [Jakuza]
    Ma mar az egesz orszagban van szelessav.
    Nezz itt korbe.

SkyDSL
  • EqUiNoX
    Nálam sem gond, origi minden. Viszont azért részesítem előnyben a magyar servereket, mert modemről nyomom, és a nemzetközi vízeken kevés az esélyem a normális játékra (próbáltam már sokszor) A magyar servereken azért még tudok játszani, annyira nem vészes a ping.. (persze nem is ideális, de hát nincs szélessáv errefelé, és ahogy állnak a dolgok, nem is lesz;])
  • Lacika 79
    Ez nem gond, ha van az embernek eredeti példánya.
  • [Jakuza]
    De ne felejtsd el, hogy csak es kizarolag eredeti NWN kulcsal mukodnek ezek a szerverek.
    Tehat "biztonsagi masolattal" nem igazan fogsz rajtuk jatszani.
  • Lacika 79
    Ez a Dragonmyrth elég jónak tűnik. Asszem hétvégén valamikor meg is nézem magamnak.
  • [Jakuza]
    Amugy ha van rendes kulcsa van valakinek akkor ajanlom inkabb ezeket az FW-ket. Persze van meg jopar de azert ezek a jobbak koze tartoznak.

Lands of Lore - Horn of the Fox
    The Three Kingdoms
    Neversummer
    DragonLance Adventures

es itt van egy erdekesseg:

Dragonmyrth Lord of the Rings server

GameSpy Server: Dragon Myrth
    Game Version required: NWN 1.65 + CEP v1.50
    Manual Connection: 64.157.106.197:5121

Itt meg az eletkoroddal a statok is valtoznak, tehat ha oreg vagy egyre kezdesz gyengulni stb.
    Erdekes megnezni: Age stats changes
  • PiszkosFred
    Hm, az ujabb verziokrol nem tudtam ;] Thx az infokat, leszedem oket. (egyszer talan jol jonnek majd egy nagyobb osszeroffenes alkalmaval)
  • [Jakuza]
    Tudom hogy ertetted.
    Erre mondtam, hogy a vaultrol leszedheted, ha annyira jatszani ohajtasz otthon vele. :P
    Amugy tobb publikus modul 1,7es verzio is felkerult azota a vaultra.
    Van mar olyan is fent amiben, van CNR tradeskillel vagy ATS-el.
    Sot ahogy most nezem meg egy CEP-es verzio is felkerul 2004.Novembereben.

"Nordock-CEP, Plagued version"
    Nov 27 2004 / Nov 27 2004

A remake of the classic Nordock's PW. This is CEP-compatible, and integrated; HCRv32, CNRv305--heavily augmented, Kittrell's Persistent Banks, Harkinian's Multiple Henchmen (included more for single-player mode), 50 all-new areas, another high-level mega-quest, and much more. Requires the Nordock-CEP hakpak to play. Upgraded to CEPv150 and NWNv164. "

Mar csak egy szerver kell es lehet Nordockozni. :P

Annak aki esetleg nem tudja, mert meg kezdo: http://nwvault.ign.com
  • PiszkosFred
    Mármint úgy értettem, hogy a vault.hu magyar szerver(ek)en volt anno Nordock, és akkor játszottam én vele. Azóta nem. Maga a modul publikus része megvan, lanpartykon próbáltuk már használni, több-kevesebb sikerrel...
  • [Jakuza]
    Van font vaulton Nordock, szedd le, csak hat ugye PW-ben egyedul bolyongani a nagy party enemyknel eleg veszelyes. :P
  • PiszkosFred
    Anwalen volt utoljara amirol tudok, de ott sosem jatszottam (lehet el meg a server, nemtudom, utana kell nezni). A dalakora elotti vault servereken volt Nordock, akkor hosszu ideig rottam kis vampirommal a videket ;] Ma mar sajnos nem, pedig lehet ujra felbukkannek Benzorban...
  • [Jakuza]
    Hat szerintem nincsen magyar Nordock.
    Regen volt, de a Dalakora-ra csereltek le a szerveren.
  • atibacsi1977
    Valaki megtudná adni nekem a nordock szerver ip-cimét?
    Elöre is köszi!
  • EqUiNoX
    Hat magyar serverek kozott a Nordock meg ami jo (nalam az orok kedvenc) csakhat ez a server mar nem az ami regen volt... Erdekes a Dalakora is, de azzal tenyleg szamolni kell, hogy a nwnhez szokott jatekosoknak picit furcsanak tunhet majd a vilag.. ;]
  • [Jakuza]
    Keress inkabb valami ertelmes PW-t.
    A Dalakora nem az. :P
  • PiszkosFred
    No, akkor isten hozott a Dalakoran ;]
  • Bluntside
    Végül is magamtól is sikerült, csak orbitális faszláma voltam . Azért kösz a tanácsokat!
  • Acidlich
    Egyébként mi az a hibaüzenet egész pontosan, mert ha tudnánk, még talán segithetnénk is
  • PiszkosFred
    Ha jol tudom - ircen mintha ezt mondtak volna par napja - akkor a dalakora eppen amcsi invazio alatt all, emiatt megesik hoyg nehez bejutni a serverre. Nem lehet hogy ilyesmi a gondod? A masik magyar server meg mintha le lett volna love, de ezt majd inkabb mas mondja meg, ennyire nem kovetem a dolgokat...
  • steweee
    hát ha eredeti a game akkor internetes hiba lesz az oka, mondjuk tűzfal miatt, mert a peccs után azonnal lehetne csatlakozni, illetve anélkül is csak kiírná hogy nem jó a verziószám és automatikusan frissíti, ami modnjuk eltart egy jódarabig alapgénmél. így nem hiszem hogy bárki is meg tudja mondani neked a választ, mert még a nemeredetieket sem túl bonyolult meghackelni hogy menjen,az eredetivel meg elméletileg semmi probléma nem lehet
  • Bluntside
    Na megint én vagyok a szokásos hülye kérdéseimmel (a "de hülye vagy hogy ilyen alapdolgot kérdezel" - típusú válaszokat kérem mellőzni, ezek nélkül is van elég bajom. Köszönöm!)

Tehát: megvettem egy eredeti gamét + 2 kieget. Leszedtem az 1.65-ös update-t meg az 1.50-es CEP-t. Multiplayer gámába (NET) akarnék csatlakozni de az istennek sem sikerül. Miután elolvastam az összes ide vonatkozó magyar oldalt, és elvégeztem minden lehetsége dolgot amit ezeken írnak, akkor sem jött össze. A problémám a a következő: nem tudok csatlakozni magyar szerverhez. Nagyon, nagyon, nagyon szépen kérek valakit hogy LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE írja le hogy mit és hova kell beírnom miután megjelentek a szerverek listája a képernyőn. A Direct Connect-be a Dalakora címét beírva hibaüzenettel visszadob a rohadék...

Előre is legmélyebb tiszteletem a segítő(k)nek!
  • Besz
    Peninsula District (félsziget negyed) városrészben a kripta már fel van tárva. Ott találsz egy ládában három rituális tárgyat. Egy nyilvesszőt, egy pajzsot és egy tőrt. Ezeket kell felhasználni a másik három sírhelynél. Ha jól emlékszem, a Dokkoknál a pajzsot kellett beletenni, a Komortó negyedben pedig a nyílvesszőt. Értelemszerűen adódik a harmadik. Persze minden kripta ajtajánál találsz egy cetlit, amelyen segítségképpen egy utalás van erre nézve.
    Ha máshol is elakadnál, a következő oldalon találsz magyar végigjátszást. A kiegészítők leírása elég jól kidolgozott, térképekkel illusztrált, viszont az alapjáték kevésbé.
    http://www.freespace.hu/nwnhu/
  • Gogo27
    Hali
    Lenne 1 kerdesem... az elso chapterben van egy olyan kuldi h valami regi ereklyeket kell osszeszedni kriptakbol.
    mInd a negy varosreszben van egy kripta, es ugy lehet oket kinyitni h valamit be kell tenni az ajto melletti ladaba.
    Ha valaki tud abban segiteni es emlekszik melyikbe mit kell tenni azt megkoszonom!
  • Jimmyke
    Én anno tesómmal játszottam co-opban úgy nagyon jó a játék :) Állandóan dupeoltunk . Csak sajnos eltünt a cd :(
    Ti csináltatok már saját kalandmodult (valami olyasmit olvastam hogy lehet)?
  • PiszkosFred
    Szep nikk eheh ;] Node. Van par craft az alapjatekban es a kiegekben, de annyira nem szamottevoek, hogy kilonyi cuccost hurcolgass magaddal folyamatosan. Egyeb modulok es online serverek PWjei eseteben mas a helyzet, ott modul fuggo hogy mibol mit lehet csinalni. Altalaban ezer es egy fele variacio van, de ezekben rendszerint van kulon lehetoseg ra, hogy ne magadnal, hanem egy ladaban/hazban tarold a zsakmanyt, megszabaditva magad a sok lomtol.