8396
  • Flórika
    Jelentem, ma mi is megvettük a Westend Media Marktjában 6000 HUF-ért (egész pontosan 5990)!

Alig várom, hogy kipróbáljam...
  • Bakutyin
    6 rugó
    =D
    első játékom, ami ..őőő..nem biztonsági másolat
    lyan sok cédés hogy jkénytelen voltam megvásárolni=DD
  • IMYke2.0.0.0
    Én ma veszem meg - ha Isten is úgy akarja - a konyhapénzből :))))

===============================
    .:i2k:. from meló
  • Noodlee
    WOW ! Gratta !
    Hogyé vót ?
  • Bakutyin
    óóóóóóóóó..fantasztikus. megvettem a deluxot:) (ez olyan információ amit mindenképp közölnöm kellet veletek)
  • ollie
    Olyan 4 giga.
  • Bakutyin
    Tudom hogy le van valahol írva...
    de meg tudnátok nekem mondani hogy modok nélkül kb mennyi helyet foglal a játék???(az összes kiegészítő lemezzel együtt)
    ha minden jól megy, megvásárolom =D
  • Noodlee
  • Lacika 79
    Ha eccer mégis, akkor majd szólj! Van egy viszonylag jó Palám, majd elhúzgállak egy darabig. :)
  • Noodlee
    Nekem anno ugrott minden karim, szal a nulláról kéne kezdeni, de nem negyon van időm rá :(
  • ollie
    6k-ért is nagyon megéri, én még összesen kb 26k-t adtam ki érte.
  • Lacika 79
    Tescoban vettem Nyíregyházán, még karácsony előtt. Sajna most nincs időm Diablozni, de jó lenne felmenni kicsit hentelni. De a régi arcok közül már senkit nem látni. :(
    Ha eccer feljönnél, jó lenne.
  • Noodlee
    Szia!

Régen láttalak.
    Még mindig nyomod Diablót ?

"Én 4990-ért vettem. :)"

Akkor én is megveszem eredetiben, de hol vetted ? :P

• Flórika
    Nagyon köszönöm a válaszokat!!!

Lacika 79: ez engem is érdekelne, hogy hol vetted ennyiért?
  • IMYke2.0.0.0
    Hol?

• Lacika 79
    Hm. Én 4990-ért vettem. :)
  • [Jakuza]
    CDGalaxis
    5990Ft
  • IMYke2.0.0.0
    Konkrétabban, ezekben tuti:
    - CDGalaxis
    - TESCO
    - MediaMarkt

• IMYke2.0.0.0
    Gyakorlatilag MINDEN normális szoftverboltban kapható a Neverwinter Nights Deluxe Edition - benne az alapjáték + a 2 küldetéslemez. Ez 5 CD.

• Flórika
    Még nincs meg a játék, de nagyon szeretném megvenni!

Tudtok adni tippet hol a legolcsóbb? (eredetiben ofkórz... )
  • SRobert
    Értem...
    Kösz a választ. :)
  • [Jakuza]
    Kozremukodtem.
    De mivel kozben mas elfoglaltsagaim lettek, raadasul a modban annyi script volt(tobbseguk hibas), amivel egyedul nem birkoztam meg, ugyhogy pihentettem azt a projectet.
    Shimrod-ek viszik azt most.
    Sajnos nem tudtam megszerezni a Dragonmyrth keszitoitol az o Lords of the Ring moduljukat http://www.dragonmyrth.serveftp.net/ igy aztan maradt a regi V13as modul feltunningolasa.
    Csak hat a keszitok leszartak az egeszet es a scriptek tobbsege nem mukodik rendesen benne, mert csak annyit csinaltak, hogy a v8as verziot kiegeszitettek de kozben az uj scriptek osszevissza vannak a modban bent a regiekkel.
    A fontosabbakat meg kijavitottam, megcsinaltam a zeneket is , de nem volt utana idom a foltozgatasra.
  • EqUiNoX
    Par napja a francia barataink elkezdtek egy nagygeneralt az oldalon, es hat ugy latszik elhuzodik a dolog...
  • Noodlee
    www.diablo-morrowind.com
    nekem nem jön be :((
  • EqUiNoX
    A vicc az hogy mindjart kesz a Diablo MW mod ;]

www.diablo-morrowind.com

Nem akarok en vitatkozni, mert te is maskent fogod fel a dolgokat, es en is. Neked az nem tetszik, hogy a dnd rendszert lebutitjak hack&slashnek, ez oke. En viszont ezt nem figyelem, hanem a techinkai oldalarol nezve orulok, ha egy jo es szep motor ala keszulnek mas modulok is, jelen esetben akar ultima, akar diablo vagy akarmi. A Bioware nem adott ki olyan utilokat, amivel a csak a motor maradna meg, es a szabalyrendszer teljesen varialhato, sajnos aki ezt a motort hasznalja, annak at kell vennie a dnd szabalyokat. Ha jol latom neked ez nem tetszik - valahol persze jogosan. De meg mindig azt mondom, hogy semmi sem kotelezo, ezek a modulok csak alternativak, es akinek nem tetszik, nem jatszik veluk. Ahogy MW eseteben is van jopar mod, amelytol a hideg kiraz, de inkabb nem jatszok vele, es nem borzolom az idegeimet ;]
  • SRobert
    Amúgy Te az a Jakuza vagy, aki a magyar Gyűrűk Ura szerveren is közreműködsz?
  • SRobert
    Ez most tényleg egy probléma? :)
  • [Jakuza]
    Na de az tipikus RPG nem hack&slash.
    Nem veletlenul hasznalja az NWN az AD&D szabalykonyvet.
    Ha annyira hack&slash-ra porog valaki akkor csinaljak meg a Morrowind ala a Diablo modult, ott ugy sincs AD&D. (Ezt nem hagyhattam ki, tuti ezert megkapom a magamet Equinoxtol ;D)
  • ollie
    Nézd, van Ultima 4 remake is NWN alá, azt is ki lehet próbálni (sőt sok más, pl Eye of the Beholder is).
  • EqUiNoX
    Akkor másként fogalamzok. Ez a mod csak azt a motort használja, mint az nwn (aurora(?)), semmi köze nincs az eredeti játékhoz, és a világhoz. Mivel a játék motorja csak modulok kapcsán moddolható, és a szabályrendszer nem - gondolom, mert akkor azt is variálták volna - így ezt úgy fogom fel, mint egy olyan TotalConversiont Morrowind alá például, amelynek semmi köze sincs Tamrielhez. Vagy kissé furcsa hasonlattal, a mohaa-nak sincs semmi köze a villámgyors kvék multikhoz, de mégis ugyanaz a motor hajtja. Most egy kis diablozási lehetőség van, nwn motorra, melyet aki akar használ, aki akar nem ;] Én sem fogok heteket tökölni vele - tökéletesen elég a bnet és az eredeti diablo - de éppen ki lehet próbálni, hátha...

Anno a lekváros sült csirkére is azt mondta minden ismerősöm hogy "hülyebaromállatidióta" vagyok, aztán megkóstolták... ;]
  • [Jakuza]
    En maskent gondolom.
    Ha semmi koze nincs az NWN-hez ahogy irod es szorakoztato valaki szamara a Diablo, akkor Diablozzon. De, hogy egy AD&D alapokra epulo RPG-t, lezanzasitsanak sima hack&slash-ra, azert nagyon nem ildomos, hiszen a NWN lenyege a szabalyrendszere a Diabloe pedig a harckozeliseg. A ket jatek szoges ellentete egymasnak.
  • EqUiNoX
    Nem olyan rossz az. 1-2 eve volt mar egy diablo mod - eloszor azt hittem ez is az, de latva hogy 2004 vege fele volt az "added" idopon, ez uj lehet - az eleg jo lett. Persze semmi koze a nwnhez, csak a motor es harcrendszer felhasznalasaval megcsinaltak az elso reszt. Poennak es kikapcsolodasnak kell felfogni a dolgot, isten ments hogy szerepjatekos szemmel, es/vagy komolyan veve a dolgot kell kezelni a modult ;] Ha elvonatkoztatsz, akkor egesz jol elvagy vele par orat, aztan del. De szerintem ez is a cel, semmi vilagmegvaltas...
  • [Jakuza]
    Hat eleg lol.
    Hack@Slash Diablo - NWN alatt.

"This module is HEAVILY COMBAT-ORIENTED with very light role-playing."

Felejtos.
  • ollie
    Diablo 1 + exp Remake

Az NWN motor alatt...
  • Bluntside
    aha gondolom ezt az üzit Noodle helyett nekem szántad. És mondd csak, hogyan tudom multiban használni a letöltött voiceseteket?
  • EqUiNoX
    www.neverwinternights.hu

Érdemes, beszerezni, ma már baráti áron áruljak a Deluxe változatot..
  • Eye-scream
    Itt
  • Since
    hmm ez a játék valahogyan teljesen elkerült, rdemes kipróbálni? Multi része is van? Ha van akkor milyen?
  • SRobert
    És télleg! :D

Mégegyszer köszi!
  • SRobert
    Köszönöm! :)

Erősen megnézem a dolgot. :))