Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nana! nem biztos hogy jo azt max akkor látod meg ha már teis kiprobáltad 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sipocz
Ahoj!
Ilyesmikre gondoltam, jó ötletek!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

egy haverom meg egy ranger/5shadowdancer/5assasin -al (azota gondolom már felvitte õket 10re de ez volt az ucso állapot amit láttam) nyomja, azt mondja elég bejövös föleg azért mert ugye death attacknak jó kis sebzése van és sd miatt bármikor tud hide-olni igy gyk folyamatosan elhet vele darláni enemy-t

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én eddig a fighter + 10 szintnyi weapon mastert -t probáltam és ugy tünik nem rossz (csak singleben nemztem) egy baja van hogy ha olyan lény ellen kell küzdeni aki immunis a criticalokra akkor azellen oylan mintha nem is lenne a 10 weapon master... (amugy ha nem immunisak elég jo a 10 weaponmaster miatt gyk minden második üté critical)

ollie
Van egy félkész magyarosítás, de nem tudom hol. Amúgy amint hallottam az interészen kívûl nem sok midnen van lefordítva.

RaveAir
Bocs mindenkitõl a következõ kérdésemért. Biztosan már rengetegen feltették ezen a fórumon, és én lusta vagyok most utánanézni.
Van a játéknak magyarosítása? Ha nincs, akkor fordítják-e, és milyen stádiumban van? Valamint, ha van valamilyen készen belõle, akkor az ol található meg?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

ollie
Én most egy epikus ranger elfikével nyomulok, és meg kell hogy mondjak nagyon táp az ürge, legyen szó íj vagy akár 2 kezes harc használatáról. Presztízs class-t még ki sem próbáltam szóval arról nem tudok nyilatkozni.

Sipocz
Hi!
Játszátok a prestige class-okat? Van valami nagyon sikerült összeállításotok? Van-e tapasztalatotok arról mi a hatékonyabb: egy epikus tisztakasztu fazon vagy egy multis-presztizses?

ollie
A neverwinternights.hu-n van 2 magyar modul, talán azokkal lehet ott játszani, nem?

Jonny87
Jo de itt letöltés ? Eskü vak vagyok, de nem találok :\

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

BEAST
ok kösz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Az admin csak remenykedik, hogy megjavul. Mivel a modult nem ok irjak - max csak modositjak - igy marad a remeny hogy egyszer talan mukodokepes lesz bugok nelkul. De ott a cim lentebb antijedi jovoltabol, irj a keszitoknek egy levelet hogy erre figyeljenek oda. Hatha...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
Hi all magyar dalakorán nyomom , és 4x meghaltam és 1ik cuccot se tudtam felvenni, amikor megkérdeztem 1 DMet ö azt mondta majd restart után megjavul ... restart után meg a csomagok teljesen üresek voltak... hmm elég idegesitõ
😞((

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

http://www.dalakora.com/

Jonny87
Tudna valaki adni 1 linket ahoz a modulhoz, ami a magyar szerveren fut ? köci

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Nálam is rohadt lassú volt egy ideje, és mikor a hangbeállításnál (game options-sound) átállítottam miles fast 2d-re, azonnal megoldódott minden problémám 😊
Most az idegesít, hogy haverbnak kölcsönadtam, és õ 1 hét alatt tovább vitte, mint én 2 hónap alatt (új karakterek,kisebb-nagyonn kihagyások...) Úgyhogy utol kell érnem!!!

War. War never changes.

Sipocz
Hi!
Ha már a mûszaknál vagyunk: némi hangrendszer változtatás volt a gepemen és fontos volt a gamasetup által detektált (ill. hibásan detektált) hangbeállítást felülbírálni. 1.61 verzióval mindhárom Bioware kampánnyal gond nélkül fut nálam (pedig az epx1 és exp2 hogyúgymond nem áfás).

ollie
Fent van minden kieg és soha semmi gondom nincs (kilépés stb), pedig még tuningolva is van rendesen a gépem.

lwb
HOTU is fent van, ollie? Állítólag az okozza az embereknek a problémát. Nem csak ATI kártyákkal.

Itt a hivatalos fórum. Ott mindenkinek eredetije van, mégis dobja a hibát. Amúgy, de Samsungom van. A probléma most sem oldódott meg 100%-osan. Csak most 5-10 percenként dob ki, hanem 1-2 óránként, ami nem mindegy.

ollie
Ja és én próbáltam a 3.4-tõl kezdve a mostani 4.2-ig, mindig mûködöt t az NWN. De közben olvastam, hogy a memóriamodul volt a hibás. Nem Samsungod van véletlenûl?

ollie
Nekem is 9600 prom van, de teljesen normálisan müxik az NWN. Ja és nekem eredeti NWN-em van.

lwb
Köcsög ati. Másodszorra is szar gépi levelet küldenek. Qrva nagy segíccség...

lwb
Pont ez az. Itt a link az ataris archoz, akinek szintén minden ment csak az NWN dobt a a hibát. Lehet az NWN is érzékeny. Vagy nem tudom.

PiszkosFred
Az oké, de gondolom a többi gammával nem fagyott vagy dobogatta, mert akkor már korábban elkezdett volna kutatni a megoldások után. Furcsa hogy csak a NWN érzékeny rá, de a lényeg hogy most megy ;]

igen kovetkezo tipp ram lett volna...amd erzekeny a ramokra 😊

lwb
Már megtörtént. Semmi. 😊 Azért köszi.

Viszont atari support forumán olvastam valami érdekeset: asszonnya egy arc, hogy a memória moduljait cserélgette a slotokban és megoldódott ez a probléma. Én is átraktam az én 512-esemet az 1-esbõl a 3-asba, és most megy. Még nem dobott ki. Eddig. Fene aki érti. Mindenestre megvárom mit válaszol ATI, ha válaszol egyáltalán.

jaj meg egy otlet...kapcsold ki a FAST WRITE ot..akar a biosban is...a lenyeg hogy ki legyen kapcsolva...ati kartyak erre erzekenyek..

lwb
Lehet. Páran mexoptuk. De van akinek simán m1. Puding próbája az evés.

shaba23
azexerint ha feltelepítem, akkor lehet megszívom a 9700Pro-val?
lwb
Most írtam ATI-nak is.

mad mind
Valaki tudja, hogy az új kiegészítõben(underdark) a shield golem(amit a maker szigeten lehet csinálni) feléleszthetõ-e, ha elhalt?

lwb
Ja és a táp is bírja. 400 w-osat rakattam bele direkt azért, hogy ilyen gáz ne legyen.

lwb
Hang nélkül is uez a probléma. Most csekkoltam. 😞

lwb
Melegedés tuti nem. Az alaplap méri a hõt és 50 C fölé soha nem m1. Nem húzom a gépet és nagyon jól van hûtve az egész (házon belöl is van plusz hûtõ).
Az ATI lesz a gáz sztem is. Legalábbis a hivatalos NWN fórumon még egy zsák ember sír amiatt, hogy az egyetlen játék, ami nem megy a 9600-9800-as kártyájukon, az az NWN. ELvileg a 4.1-es catalyst javította volna, gyak. nem sokat csinált. A 4.2 már nem is beszél a readme-ben az NWN-rõl.

Nálam is volt ilyen baj régen GefFX5600 kártyával, de mikor felraktam a legújabb drivert, megoldódott a probléma.

War. War never changes.

PiszkosFred
Ez hulyeseg. Mindket oldalon vannak nagyon jo, es nagyon szar kartyak. A 9600pro pedig egesz jo kis kartya, semmi gond nem lehetne vele. Mas lesz a hiba. Nalam is produkalt hasonlot anno a game - rendszertol es vastol fuggetlenul - de a legtobbszor a hanggal volt gond. Lehet hogy nagyon rossz, de probald meg kikapcsolt hanggal a setupban jatszani. Ha igy is, akkor nekem is a melegedes a masodik variaciom.

nem melegszik nagyon a proci??? huzod esetleg? melegedestol is fagyhat...

abszolute nem biztos hogy az atival van baj...nekem radeon 9700 van es semmi gondom nincs ahogy meg gondolom jo sok mas embernek sem...szal flemet off 😊

Én ezért nem vettem régebben ATI-t mert bár verik teljesítményben az Nvidia-t, sokkal több gond van vele. De ezt csak úgy megjegyeztem.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

lwb
Bassza meg! 3 féle catalystot kipróbáltam, 3 féle 1.61-es törést és az összes elképzelhetõ beállítást mégis mindig kidob a francba! Pedig geforce-on meg tnt2-õn simán ment, fasz baja van az ati kártyámmal?
Még a qrva microfosnak is küldtem hibaüzentet, hátha valamelyik lúzer arrafelé tud mondani valami okosat.

lwb
Tech segítség kellene. NWN mindig kidob kb 20-30 percenként XP-s hibaüzenettel (elnézést kér meg minden). Függetlenül attól milyen beállításokkal/felbontáson nyomom. Multiba/szinglibe mind1, mindig kidob. Legújabb catalystom van fent.

A konfigom: EPOX 8RDA+, AMD 2.2, 512 ram (400 mhz), 9600 pro 128 mb, XP sp1.

Eye-scream
Ez csak Dalakorán van, és egyszerûen ha multiclassolsz paladinnal akkor nem lépi meg a szintet...(vagyis újra kell lupolnod)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

ollie
Aha, akkor valszeg ha felveszel egy másik kasztot, akkor már soha többet nem fejlõdhetsz paladinban tovább.

Ezen a multi class dolgon mondjuk van még idõm gondolkodni, még nagyon az elején vagyok (4. szintû a karim). Bár a neverwinternights.hu-n ezt írják:"A paladinok, ahogy a szerzetesek is, nem lehetnek multi karakterek. Ha egyszer letértél a paladin útról, már soha többé nem térhetsz rá vissza."

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ollie
szerintem a cleric/paladin még mindig nem rossz választás

Akkor a paladint nem érdemes/nimcs értelme multiclassozni?

Sipocz
Ja, a paladin képes a power jellegü varázslásra és 4 spellszintet tud használni (kell a 14-es wisdom!) 6. szinttõl biztosan kezdi a mágiázást, de ha eléggé nagy a wis. módosítója már 4. szinten is kap egy slottot. A varázslatai apróbb papi mágiák, de a SoU és a HotU adott neki újdonság, csak paladinra érvényes spelleket, fõleg saját fegyverének elbûvölésére (sajnos csak round és turn idõtartamokra szólnak😞().

Sipocz
Hi!
A cleric/champion of Torm na az a tuti szvsz! Végsõsoron a CoT csak a divine grace featben marad el a hadi és védelmi tulajdonságait tekintve, persze mágiát nem kap és turn undead sem megy, viszont minden páros kasztszinten kapja a harci feateket mint egy fighter. Szvsz. a paladin/CoT kiosztásnak a nagyon közeli szisztéma miatt nem sok értelme van, igazán a CoT egy fighter aki még éppen fel nem szentelt paladin csak neki nem annyira behatárolt a karakter igazitása (a nem evil egy nagyon laza meghatározás).

ollie
nem ismerem a champion of thorn-t

Köszi, csak biztos akartam lenni benne, akkor nem csinálok multiclassos karit. Legalábbis nem cleric/paladint. A paladin/champion of thorn az jó lehet?