8396
  • freddirty
    Sziasztok,
    én is beszereztem egy NWN deluxe-ot és elkezdtem a kiegészítőket (NWN-t már régen kivégeztem). Tele a karakterem inventoty-ja ezerféle drágkővel, sima láncokkal, gyűrűkkel. Nem le7 ezekkel az eladáson kívül vmit kezdeni? Craft weapom/armor/wand guide-ot olvasgattam de elég gagyinak tűnik semmi extrát (mágikus cuccost) nem le7 összehozni.
  • raziel.
    az udvaron megtalálod
    :))
  • raziel.
  • raziel.
    hm most olyan gondom van hogy a chapter1 végén hogy van egy oltár és 4 guardian armor örzi és valami gem kéne az oltárba, megnéztem végigjátszást irta hogy vaalami etched gem de iylet honnét szedjek?
  • raziel.
    hehe pont vele mentem eddig és ő varázsol is:)))

de nem értem ennek a boddyknocknak mi baja lehet...:(
  • PiszkosFred
    Vidd Linu-t inkabb, nalam o a nagy kedvenc, megha kisse ketbalkezes is a lelkem eheh ;]
  • raziel.
    nekem meg most olyan gondom van hogy a varázsló segitők pl
    boddyknock glinckle elvileg sorci...

de szarik varázsolni inkább csak késsel megy...beszélek vele hogy taktikát váltok hogy használja távoli fegyvereit akkor meg nyilpuskázik

hogy tudom varázsoltatni?
  • Titan
    Skacok az első kűldetéseknél keresem az a Formosa nevű némbert...meg kéne cibálnom a haját, de miután odaadtam neki valami fogakat meg a raktár kulcsát, elporzott...:( Hova rákba ment?? Hol keressem???
    A játék során összeszedtem 1 csomó csakláncot és gyűrüt meg köveket, nem tudok belőle készíteni valamit vagy valakivel készítetni?
  • Besz
    Két út is van a Nagy Temetőbe. Az egyik az észak-keleten lévő raktárépületen keresztül, a másik a szekta tagjainak épületén át vezet, amely észak-nyugaton van. A lényeg, hogy a temetőt alulról kell megközelíteni, vagyis mindkét épületben kell lenni egy lejáratnak a föld alá. Ezeket keresd.
  • raziel.
  • raziel.
    Champter 1-en belül a Beggars Nestből hogy jutok a nagy temetőbe? mer a nagy kapu zárva van és mos oda kéne mennem
  • Lacika 79
    Ehh, az elég sux. Mondjuk tegnap nekem is elment az eszem. Megvettem hirtelen a 3 részt, + egy Richard Burns Rally-t, meg a 10 DVD-s Mátrix cumót. 30e pénz elúszott.
    De karácsony van, és megdolgoztam a pénzért. :)
  • ollie
    Szerintem is, én még 24-25 ezer Ft-ot fizettem a 3 részért együtt.
  • Lacika 79
    Nah! Magamévá tettem egy NWN Deluxe Editiont, 5990 pénzért. Szerintem jó vásár volt. Szerintem. :)
  • Braveheart
    nekem szinte soha nem segít senki, mindig mindenre magamnak kell rájönnöm. És mielőtt kérdezek megnézem hogy nem fognak-e kiröhögni vagy hasonló...
  • MhyCroft
    kis visszaálltás itala is segt, fogadjunka kutyáktól szedted be az elején:)))))))
  • ollie
    Ja és Load Game varászlat ;).
  • ollie
    Restoration varázslat.
  • raziel.
    valaki pls
  • raziel.
    szint szívást ki gyogyitja meg?
  • antijedi
    :PPPP
  • Lacika 79
    Szerkesztve: ....anno Baldurs Gate 1-2 HÁROM évig a gépemen volt....
    :DDDD
  • antijedi
    jah :) bár tényleg jobb lett volna ha a 3-at pl betüvel irja , akkor má rögtön egyértelmű lett volna :P
  • ollie
    Jah, ezt beszoptam. :DDD
  • antijedi
    akkor ugorj neki ujra, 3. olvasásra megérted :P
  • ollie
    Nincs is BG3. :D
  • Lacika 79
    Köszi a választ mindkettőtöknek. Sajnos idő hiányában eddig nem tudtam jáccani vele, de most télen talán jutok vele valamire. anno Baldurs Gate 1-2 3 évig a gépemen volt, és szinte minden nap toltam. :)
  • raziel.
    tedd fel az alapot utána a két kieget aztán lehet választani...

előröl is akár de kiegeket is kitolhatod
  • ollie
    Tedd fel mindet, lehet kampányt választani az elején.
  • Lacika 79
    Most valszeg egy hülye kérdést fogok feltenni. Az elejétől a végéig szeretném kipörgetni a gémet, minden kiegészítővel együtt. Most ha felteszem egyszerre mind a három gémet, tudok majd választani, hogy melyikkel jáccak? Vagy előbb csak az alapjátékot tegyem fel, és utána a kiegészítőket?
  • MhyCroft
    http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=136

olvasd el főleg a figyelem menupontot.

Én is hülye voltam hozzá de ott eléggé értelmesen magyaráznk bár nekem nem sikerült összehoznom azért mert feltört a gama:/, vagy mert nem tudtam kijátszani jól.
  • Bluntside
    Megnéztem az oldalakat, de arra nem kaptam választ, hogy hogyan kell elkezdeni a netes játékot. Bocs ha tök hülye vagyok de tényleg az vagyok... :) Szóval az érdekelne, hogy a modulokat, hakpakokat hogy kell használni.
  • Bluntside
    Braveheart: kösz a választ. Remélem majd neked is így segítenek majd máshol...

Piszkos Fred, Jakuza:
  • PiszkosFred
    Ez a "LOL" azert eros volt. Gondolom azert kerdezte meg a dolgokat, mert nincs tisztaban a dologgal, erre utal a onironikus "amator" jelzo is. Ez nem bun vagy tragedia... Riszpekt plz ;]
  • [Jakuza]
    Lehet igy is, lehet ugyis.
    Sot ha ettol mulik az internet elofizetesed adok 4 URL cimet, hogy mindenkeppen legyen neted. ;P

1. Legendak Foldje Magyar Mod oldal.
    2. Neverwinter Nights Magyar oldal
    3. Neverwinter Nights Magyarositas oldala
    4. Neverwinter Vault (Modok,Kiegeszitesek,Segedletek ,stb)
  • Braveheart
    LOL
    Végülis nem így reklámozzák 3 éve a NWN-t hogy mennyi modullal lehet nyomni neten...
  • Bluntside
    Helló!

A neten játszókhoz lenne egy "amatőr" kérdésem: hogyan nyomjátok online? Azaz: a single játékot kell multiban nyomni (lásd Diablo II), vagy új, ismeretlen modulokban is lehet kalandozni? Tudnom kéne mert ettől függ az internet előfizetésem... :)
  • hatamoto #6319
    Csúnyán elrontottam valamit és "fölöslegesen" futottuk a köröket. Feltettem az 1.64 is, és most megy rendesen. Semmit nem változtattam, minden a régi csak az exp2 lett újratéve!
  • Ron Ragm
    Chapter 2-ben Charwoodban van egy Pillar, ami Gur-Atol romjaihoz vezet a közelben heverő kalandozónál talált napló szerint, viszont sehogy sem tudom honnan tudhatnám meg a rúnák megfelelő sorrendjét.
    Más: Tudtok olyan tört szervert amihez nem kell eredeti key és csak az Nwn kell hozzá? Egyik kieg sincs meg
  • hatamoto #6317
    Látványos javulás!!! Újra installáltam a HoU-t és rendesen fut bár most csak 1.59. Érdekes...