8396
-
freddirty #6356 Sziasztok,
én is beszereztem egy NWN deluxe-ot és elkezdtem a kiegészítőket (NWN-t már régen kivégeztem). Tele a karakterem inventoty-ja ezerféle drágkővel, sima láncokkal, gyűrűkkel. Nem le7 ezekkel az eladáson kívül vmit kezdeni? Craft weapom/armor/wand guide-ot olvasgattam de elég gagyinak tűnik semmi extrát (mágikus cuccost) nem le7 összehozni. -
#6355 az udvaron megtalálod
:)) -
#6354 -
#6353 hm most olyan gondom van hogy a chapter1 végén hogy van egy oltár és 4 guardian armor örzi és valami gem kéne az oltárba, megnéztem végigjátszást irta hogy vaalami etched gem de iylet honnét szedjek? -
#6352 hehe pont vele mentem eddig és ő varázsol is:)))
de nem értem ennek a boddyknocknak mi baja lehet...:( -
#6351 Vidd Linu-t inkabb, nalam o a nagy kedvenc, megha kisse ketbalkezes is a lelkem eheh ;] -
#6350 nekem meg most olyan gondom van hogy a varázsló segitők pl
boddyknock glinckle elvileg sorci...
de szarik varázsolni inkább csak késsel megy...beszélek vele hogy taktikát váltok hogy használja távoli fegyvereit akkor meg nyilpuskázik
hogy tudom varázsoltatni? -
#6349 Skacok az első kűldetéseknél keresem az a Formosa nevű némbert...meg kéne cibálnom a haját, de miután odaadtam neki valami fogakat meg a raktár kulcsát, elporzott...:( Hova rákba ment?? Hol keressem???
A játék során összeszedtem 1 csomó csakláncot és gyűrüt meg köveket, nem tudok belőle készíteni valamit vagy valakivel készítetni? -
#6348 Két út is van a Nagy Temetőbe. Az egyik az észak-keleten lévő raktárépületen keresztül, a másik a szekta tagjainak épületén át vezet, amely észak-nyugaton van. A lényeg, hogy a temetőt alulról kell megközelíteni, vagyis mindkét épületben kell lenni egy lejáratnak a föld alá. Ezeket keresd. -
#6347 -
#6346 Champter 1-en belül a Beggars Nestből hogy jutok a nagy temetőbe? mer a nagy kapu zárva van és mos oda kéne mennem -
Lacika 79 #6345 Ehh, az elég sux. Mondjuk tegnap nekem is elment az eszem. Megvettem hirtelen a 3 részt, + egy Richard Burns Rally-t, meg a 10 DVD-s Mátrix cumót. 30e pénz elúszott.
De karácsony van, és megdolgoztam a pénzért. :) -
#6344 Szerintem is, én még 24-25 ezer Ft-ot fizettem a 3 részért együtt. -
Lacika 79 #6343 Nah! Magamévá tettem egy NWN Deluxe Editiont, 5990 pénzért. Szerintem jó vásár volt. Szerintem. :) -
Braveheart #6342 nekem szinte soha nem segít senki, mindig mindenre magamnak kell rájönnöm. És mielőtt kérdezek megnézem hogy nem fognak-e kiröhögni vagy hasonló... -
MhyCroft #6341 kis visszaálltás itala is segt, fogadjunka kutyáktól szedted be az elején:))))))) -
#6340 Ja és Load Game varászlat ;). -
#6339 Restoration varázslat. -
#6338 valaki pls -
#6337 szint szívást ki gyogyitja meg? -
antijedi #6336 :PPPP -
Lacika 79 #6335 Szerkesztve: ....anno Baldurs Gate 1-2 HÁROM évig a gépemen volt....
:DDDD -
antijedi #6334 jah :) bár tényleg jobb lett volna ha a 3-at pl betüvel irja , akkor má rögtön egyértelmű lett volna :P -
#6333 Jah, ezt beszoptam. :DDD -
antijedi #6332 akkor ugorj neki ujra, 3. olvasásra megérted :P -
#6331 Nincs is BG3. :D -
Lacika 79 #6330 Köszi a választ mindkettőtöknek. Sajnos idő hiányában eddig nem tudtam jáccani vele, de most télen talán jutok vele valamire. anno Baldurs Gate 1-2 3 évig a gépemen volt, és szinte minden nap toltam. :) -
#6329 tedd fel az alapot utána a két kieget aztán lehet választani...
előröl is akár de kiegeket is kitolhatod -
#6328 Tedd fel mindet, lehet kampányt választani az elején. -
Lacika 79 #6327 Most valszeg egy hülye kérdést fogok feltenni. Az elejétől a végéig szeretném kipörgetni a gémet, minden kiegészítővel együtt. Most ha felteszem egyszerre mind a három gémet, tudok majd választani, hogy melyikkel jáccak? Vagy előbb csak az alapjátékot tegyem fel, és utána a kiegészítőket? -
MhyCroft #6326 http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=136
olvasd el főleg a figyelem menupontot.
Én is hülye voltam hozzá de ott eléggé értelmesen magyaráznk bár nekem nem sikerült összehoznom azért mert feltört a gama:/, vagy mert nem tudtam kijátszani jól. -
Bluntside #6325 Megnéztem az oldalakat, de arra nem kaptam választ, hogy hogyan kell elkezdeni a netes játékot. Bocs ha tök hülye vagyok de tényleg az vagyok... :) Szóval az érdekelne, hogy a modulokat, hakpakokat hogy kell használni. -
Bluntside #6324 Braveheart: kösz a választ. Remélem majd neked is így segítenek majd máshol...
Piszkos Fred, Jakuza: -
#6323 Ez a "LOL" azert eros volt. Gondolom azert kerdezte meg a dolgokat, mert nincs tisztaban a dologgal, erre utal a onironikus "amator" jelzo is. Ez nem bun vagy tragedia... Riszpekt plz ;] -
#6322 Lehet igy is, lehet ugyis.
Sot ha ettol mulik az internet elofizetesed adok 4 URL cimet, hogy mindenkeppen legyen neted. ;P
1. Legendak Foldje Magyar Mod oldal.
2. Neverwinter Nights Magyar oldal
3. Neverwinter Nights Magyarositas oldala
4. Neverwinter Vault (Modok,Kiegeszitesek,Segedletek ,stb) -
Braveheart #6321 LOL
Végülis nem így reklámozzák 3 éve a NWN-t hogy mennyi modullal lehet nyomni neten... -
Bluntside #6320 Helló!
A neten játszókhoz lenne egy "amatőr" kérdésem: hogyan nyomjátok online? Azaz: a single játékot kell multiban nyomni (lásd Diablo II), vagy új, ismeretlen modulokban is lehet kalandozni? Tudnom kéne mert ettől függ az internet előfizetésem... :) -
#6319 Csúnyán elrontottam valamit és "fölöslegesen" futottuk a köröket. Feltettem az 1.64 is, és most megy rendesen. Semmit nem változtattam, minden a régi csak az exp2 lett újratéve! -
#6318 Chapter 2-ben Charwoodban van egy Pillar, ami Gur-Atol romjaihoz vezet a közelben heverő kalandozónál talált napló szerint, viszont sehogy sem tudom honnan tudhatnám meg a rúnák megfelelő sorrendjét.
Más: Tudtok olyan tört szervert amihez nem kell eredeti key és csak az Nwn kell hozzá? Egyik kieg sincs meg -
#6317 Látványos javulás!!! Újra installáltam a HoU-t és rendesen fut bár most csak 1.59. Érdekes...