Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Van a játéknak magyarosítása? Ha nincs, akkor fordítják-e, és milyen stádiumban van? Valamint, ha van valamilyen készen belõle, akkor az ol található meg?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Játszátok a prestige class-okat? Van valami nagyon sikerült összeállításotok? Van-e tapasztalatotok arról mi a hatékonyabb: egy epikus tisztakasztu fazon vagy egy multis-presztizses?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
😞((
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Most az idegesít, hogy haverbnak kölcsönadtam, és õ 1 hét alatt tovább vitte, mint én 2 hónap alatt (új karakterek,kisebb-nagyonn kihagyások...) Úgyhogy utol kell érnem!!!
War. War never changes.
Ha már a mûszaknál vagyunk: némi hangrendszer változtatás volt a gepemen és fontos volt a gamasetup által detektált (ill. hibásan detektált) hangbeállítást felülbírálni. 1.61 verzióval mindhárom Bioware kampánnyal gond nélkül fut nálam (pedig az epx1 és exp2 hogyúgymond nem áfás).

Itt a hivatalos fórum. Ott mindenkinek eredetije van, mégis dobja a hibát. Amúgy, de Samsungom van. A probléma most sem oldódott meg 100%-osan. Csak most 5-10 percenként dob ki, hanem 1-2 óránként, ami nem mindegy.
Viszont atari support forumán olvastam valami érdekeset: asszonnya egy arc, hogy a memória moduljait cserélgette a slotokban és megoldódott ez a probléma. Én is átraktam az én 512-esemet az 1-esbõl a 3-asba, és most megy. Még nem dobott ki. Eddig. Fene aki érti. Mindenestre megvárom mit válaszol ATI, ha válaszol egyáltalán.
Az ATI lesz a gáz sztem is. Legalábbis a hivatalos NWN fórumon még egy zsák ember sír amiatt, hogy az egyetlen játék, ami nem megy a 9600-9800-as kártyájukon, az az NWN. ELvileg a 4.1-es catalyst javította volna, gyak. nem sokat csinált. A 4.2 már nem is beszél a readme-ben az NWN-rõl.
War. War never changes.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Még a qrva microfosnak is küldtem hibaüzentet, hátha valamelyik lúzer arrafelé tud mondani valami okosat.
A konfigom: EPOX 8RDA+, AMD 2.2, 512 ram (400 mhz), 9600 pro 128 mb, XP sp1.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A cleric/champion of Torm na az a tuti szvsz! Végsõsoron a CoT csak a divine grace featben marad el a hadi és védelmi tulajdonságait tekintve, persze mágiát nem kap és turn undead sem megy, viszont minden páros kasztszinten kapja a harci feateket mint egy fighter. Szvsz. a paladin/CoT kiosztásnak a nagyon közeli szisztéma miatt nem sok értelme van, igazán a CoT egy fighter aki még éppen fel nem szentelt paladin csak neki nem annyira behatárolt a karakter igazitása (a nem evil egy nagyon laza meghatározás).