Hat, az igazat megvallva, en nem ismerem a Morrowindet, mert en nem mertem sok nagy RPG-be belevagni a hianyos nyelvtudasom miatt. Nemregen kezdtem ez a Neverwintert, mert ahol en tartok, mar full magyar, es mire odaerek, ami meg most nem magyar, mar az lesz.
Szoval en a regi jatekokhoz is kivarom a magyaritast, igy vagyok a BG1-2-vel is, meg az IWD 1-2-vel is :) Imadom az RPG-t, es Forgotten Realms meg az abszolut kedvencem a vilagok kozott is.
Namarmost, amit mondani akarok, az az, hogy irtad, a Morrowindnek mar nincs koze az ORIGI RPG-hez. Kerdezem en, mi szamodra az origi rpg fogalma? Egy szabalyrendszer? Egy regebbi jatek (pl BG?) Csak mert ne az alapjan itelj, mert szerintem, ha ORIGI RPG-rol beszelunk, akkor szabalykonyrol, meg karakterlaprol, meg kockakrol beszelunk, nem?
(Mondom a fentieket ugy, hogy a Morrowindel meg nem igazan jatszottam, csak hallottam rola:))
Tehat, ha felreertettelek, akkor elnezest, a lenyeg az lett volna, hogy nem attol lesz valami rpg, mert "klasszikus" nezetben van, mint a BG meg az NWN.