Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kene 1 kis help: a hordes of the underdarkban nemtok lejutni a 3. szintre. Ott ahol vannak azok a oszlopszerusegek es a kut. Mit kell ezekkel csinalni hogy kinyiljon az ajto?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Az elso fejezetben sem tudtam, meg volt a átgy de sem doaadni sem a beszélgetésnél nem jött elõ hogy adok neki akármit is.
oké, akkor Dalean nem érdekes, a többieknek akik csak a 2.-k küldetésben jelenek meg hogy tudom odaadni?😊
by
Egy kérdésre szeretnék választ kapni mert az istenek nem tudok rájönni. Elõre is köszönöm!😊
2.-k fejezetben kendrack zsoldosbarakja.
Ott vannak a felgogadható csatlósók s mindegyiknek van valami történette. Megszereztem már a nimfa haját, a naplót, a múmiakezet, a csillagot, DALEAN broosát és a fejszét amivel tudja igazolni hogy az anyja gyilkosa halott.
Hogy tudom ezeknek odaadni? beszélgettem velük anyit hogy kétszer is frissült a log, de nem tudom odaadni, sírnak a cuccért de nem tudom odaadni, mindent próbáltam ami eszembe jutott de ez nem megy. Kellenének a cuccok amiket adnak de így nem kapom meg sajnos!
Elõre is kösz, minden jót s további jó nyarat!!
Tiszteletel : MhyCroft
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
én még csak most játszok vele, viszont felraktam a SOU-t is menet közben és azóta ilyen 10-20 XP-ket kapok egy lény leirtásáért, fõgecikért meg 0-t...vmi nem stimmel, ha vkinek van 5lete h mi a bánat miatt csinálja ezt, az világosítson fel pls!
Player Resource Consortium
Na itt van nehany uj Class - Feat - Skill es Spell 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Fákk!
Annak kéne a SoU meg a Hou?
Igen ilyesmi.
A Still (mozdulat nelkuli) elsutheto vertben es pajzsal is annelkul, hogy a vert rontas modosito akadalyozna benne, tehat akor full plateban es toronypajzsal is varazsolhatsz 100% biztonsaggal.
A silent meg mint a neve is mutatja hang nelkul castolhato, tehat hiaba raktak rad mondjuk egy silent varazsiget, te attol meg nyugodtan tudsz varazsolni.