8396
-
#6676 Pontosabban kéna az alap Neverwinter Nights legújjabb pach-e és annak a nocd-je! -
#6675 Mit csináljak?
Az update nem működik,ha pedig gyárilag updatelem akkor hibát ír ki az indításnál! -
#6674 Én sem bántó szándékkal írtam, amit írtam.
Egyszerűen tény, hogy a fordítók közül sokan nem játszottak a Játékkal... ebből adódhat az a sok keveredés és a "lazaság".
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Lacika 79 #6673 ezt nem tudom, én magyarítás nélkül nyomtam, csak gondoltam bedobom a hírt :P -
#6672 En mar tobb, mint egy honapja jatszom, a chapter 1-2-3 forditasa ugyanis mar eddig is kesz volt, folyamatosan frissitettek a forditast. En vegulis az alapjatek kb felenek tartok (chapter 2 vegefele), es nagyon is elegedett vagyok vele. Talan az latszik, hogy tobbfele stilus keveredik benne - tobb fordito. Szamomra TOKELETES ez a munka, amit talaltam esetleges nyelvhelyessegi hibakat, eltorpulnek ebben a jatekelmenyben. Tekintve, hogy tizenegynehany eve szerepjatszok, es nagyon szeretem a Forgotten Realms vilagot, de nem mertem nagyon belefogni - hianyos nyelvtudasom miatt. Most viszont ez egy akkora ajandek, es ha egy ekkora munkaban van is nehany hiba, azzal mar nem kell foglalkozni. -
#6671 Mondom ezt úgy, hogy közben tudom, a srácok jót akartak, s igyekeztek is rendesen.
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 -
#6670 Ami még erős javításokra szorul és a nyelvezete sem igazán méltó a NWN világához - sajnos. Néhol szemetszúróan pongyola a fogalmazás!
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
-
Lacika 79 #6669 Ha valaki esetleg még nem hallotta, elkészült a teljes magyarítása a játéknak.
Infókat itt találtok, letölteni a cuccot pedig innen lehet. Szal aki a nyelvtudás miatt nem kezdett eddig bele, az ugorjon neki izibe :P -
#6668 Ebből a szempontból megfontolandó amit írsz... -
#6667 A 2. kieget kezd el az első karaktereddel, mert az alapjáték végére 15-20. szintű leszel, és ezzel meg fogod őlni az első kieget játék szempontjából (nem lesz egy db kihívás sem). -
#6666 Pontosan. ;)
A menüben a load és a save gomb mellett van egy olyan is, h karakter mentés.
Na az kimenti a karidat az előre generáltak közé. :) -
#6665 Ez alatt azt érted, hogy ha végén mentem ki (hogy is kell?), akkor az adott szintjét és képzettségeit megtartva indítható a kiegészítésben? :) -
#6664 na ez a hozzászólás nem lett a leg ungarézébb, de gondolom érthető. :D -
#6663 Nehogy már itt elkeseredjél. :)
Ha kimented a karidat és a kiegészítőt indítva nem az új karakter készítést, hanem a meglévőkből válogatást választod, és ennyi. :) -
tomo #6662 biztos a jatekegyensuly kivanta igy. -
#6661 Ó hogy b..... meg!
Ha első szintről kell indulni, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy indítok egy új karaktert. Annak szvsz sokkal több értelme lett volna, ha ezt a karimat vihettem volna tovább, s fejleszthettem volna benne.
Anno az Eye of the Beholder trilógiában is tuti jól megoldották ezt...
Most eléggé elszomorodtam... :( -
#6660 Igen, de az első kiegben 1. szintről kell megint indulni. A másodikbanm ár asszem 16. szint a minimum. -
Tgabbar #6659 Úgy emléxem igen. -
#6658 A kiegészítő kampányokba át lehet vinni a NwN-ban végig vitt karakterem? -
MhyCroft #6657 Üdv!
Elő lehet hozni azt a konzolt, bár pontosan nem olyan mint egy normal konzol, a környéken egy tárgy vagy ojjektum(szalacsi után) sárgáváválik és használhatalan lesz, rámenni, használni nem lehet.
Van egy program Cheat Codex a neve, hasznald:).
Én csa egyszer cheateltem, az pedig a sárkánynál volt sehogy nem tudtam megölni, eszenciagömböm is volt, és csak enyhén sebbesültig tudom leverni, megölni így is kb 20-25 percig tartott.
Cheatek használataával úgy vagyok hogy el nem ítélem aki hasznalja az ugyis tudja hogy cheatelt, ugyis érzi hogy nem nagyon kóser volt a gamma.
De az olyan cheatek hogy nagy fej, kis ladba meg hasonlók az úgynevezett FUN CHEAT-k mindig is tetszettek, vagy pl GTA-ban mindenki verekedni fog az utcán:).
Ha valaki akkarja hasznalja, ha nem akakrja ne hasznalja, ő tudja, mindenki úgy játszi ahogy szeret.
Szerintem nincs olyan játékos aki soha ne csalt volna, valamikor mindenki kipróbálta és érzi a különbséget és abbóla két érzésből döntött:). Ki kell próbálni milyen cheatelni és milyen tisztán játszani, az egy másik távlatát nyitja meg a játéknak.
Pl a Tropico 2-t eleinte csak cheattel tudtam meghynerni, utána kb 20-30 óra után már csak kevés cheat és a végén cheat nélkül is ment:).
By MhyCroft -
Tgabbar #6656 Köszönöm!
(nagyon örül :) ) -
#6655 HV4HK-UDNQD-CK6KU-3QYFY-TUYAL-JWL4L-LYAMG -
Tgabbar #6654 Bocs,valaki nem tudna adni egy cd kulcsot ,persze törtet,ugyanis leszedtem egy oldalról,csak a kulcsot elfelejtették mellékelni
Kössz előre is a segítséget. -
#6653 Kösz, de épp azért írtam be mert már végigjártam az összes lehetséges honlapot és mindenhol ugyanazt írták, de a gond csak az h nincsen CONSOLE ahova belehetne írni a kódokat. Ebben tud valaki műkődőképes információt adni?
-
Lacika 79 #6652 sztem ha csítelni akar, akkor legalább vegye a fáradtságot ahhoz, hogy megkeresse.
de egy RPG-ben csítelni???!!! Ehh!! -
#6651 Ha annyira nehéz neked, állítsd a legkönnyebb fokozatra. Bár bevallom a 2. kiegben volt egy csata, amit még akkor sem tudtam megnyerni, ha a legkönnyebbre állítottam. Valszeg a mágus hiánya volt a legnagyobb gond, mert az ellenséges csapatban nem is egy volt belőlük, és rögtön time stop meg hasonló mókaságokkal kezdtek. -
#6650 Öööö, mit értesz akciózni alatt? És átlagos karizma alatt? 10? -
#6649 Őszintén nem értem, hogy minek akarsz cheat-elni? Ez a játék abszolút nem nehéz, itt nem azon van a hangsúly, hogy 150. alkalommal is visszatöltsd a játékot, sokkal inkább a kaland a fontos.
Na azért, hogy segítsek is, nézz itt körül:
http://dlh.net/chtdb/chtindex.php?lang=&sys=pc&match=NeverWinter+Nights -
#6648 Hello!
Hogy lehet a játékban lehozni a console-t? Vagy esetleg valami működő cheat kellene, de beérem egy használható savegame- v. character editorral is.
Kösz! -
#6647 Masik kerdes: Holdko Maszkban lehet "akciozni"? En megcsinaltam mindent Ophalanak, kaptam kulcsot, vettem ermet, es meg az egyik lanynak is csinaltam egy kuldit, de csak beszelgetni tudtam veluk :/
Lehet valahogy? Asszem atlagos volt a karizmam, ez lehetett baj? -
#6646 Csak poénkodtam. Egyébként én is utálok cheatelni. ;) -
#6645 Miert, ha cheatelnek, akkor gyorsabban telik az ido?
Nem, a cheat az MINDEN JATEKBAN tavol all tolem.
Igazandibol nincs sok idom jatszani, (feleseg, gyerek), csak ejszaka, de a NWN-t elkezdtem, mar hetek ota jatszom, es meg mindig csak a ch2 vegenel vagyok :), es kivancsi vagyok, mennyit nyomtam eddig vele :)
Teny, hogy nagyon jo jatek, nehez abbahagyni :) -
#6644 Nem, mert a készítők tudták, hogy úgy is cheatelni fogsz. -
#6643 Le lehet csekkolni a jatekban, hogy eppen hany ora tiszta jatekidonel jarok? -
tomo #6642 sarkany ellen, sarkanyfu... -
MhyCroft #6641 Üdv!
Tud valaki tanacsot adni akkor a sarkany ellen!
thnx by mhycroft -
#6640 Ok, azert koszi. Ha azt irom, hogy tobb tucat, az azert kozel all az igazsaghoz ugye? Anno mintha 32-ot irtak volna (meg megjelenes elott). -
MhyCroft #6639 Üdv!
Nászúthoz grat, bár nem ismerlek!:) De ez nem akadály:D!
Act3 végén azt a (neveén nem nevezném) sárkányt hogy a jó isten lova tyűűűűűűű be lehete leverni? Max enyhn sebesült pedig kapott gömböt is a dög, mi ellene a megoldás?
19-s Kalandor Gnóm, és az ork segítő.
thnx by MyhCroft -
#6638 Erről még a hivatalos oldalon sem találtam infot. -
#6637 Megtudnatok mondani, hogy hany jatekos vehet reszt max. egy modulban?