Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Udv mindenkinek!
Kene 1 kis help: a hordes of the underdarkban nemtok lejutni a 3. szintre. Ott ahol vannak azok a oszlopszerusegek es a kut. Mit kell ezekkel csinalni hogy kinyiljon az ajto?

PiszkosFred
No, akkor jol emlekeztem, hogy mindenki megjelenik mar az elso chaptertben, nincs olyan aki csak a 2.-ban tunik fel..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az osszes felveheto, es kocsma helyett a barakkban vannak. 😊

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

PiszkosFred
A legtobb hench felveheto mar az elso chapterben, valamelyik kocsmaban mulatjak az idot amig hozzajuk nem szolsz. Legalabbis ha jol emlexem..

sztem kezdj egy újat, nem tart sokból a játék összidejét tekintve.és úgy 6-7-8 szintnél elég dumcsiuzgatni a csatlósokkal, mert akkor egy szuszra ki lehet szedni belõlük a mondandót, és addigra meg is lesznek a tárgyak ami kellenek nekik.odaadod, megkapod az ajándékukat.slussz.én úgy csináltam, hogy végigmentem az összes kerületen, felderítettem összeszedtem mindent, de mielõtt aribetnek odaadnád az utolsó waterdavian cuccost, végigmész még egyszer, ha van befejezetlen melléküldi megcsinálod, bevásárolsz az árusoknál, fõleg hátizsákot/marrok varázsfegyver, dumálsz a csatlósokkal, és mikor minden lezárva, akkor mész a nénihez, mert utána már rögtön 2.fejezet jöt

hello!

Az elso fejezetben sem tudtam, meg volt a átgy de sem doaadni sem a beszélgetésnél nem jött elõ hogy adok neki akármit is.

oké, akkor Dalean nem érdekes, a többieknek akik csak a 2.-k küldetésben jelenek meg hogy tudom odaadni?😊

by

Ha az 1. fejezetben nem adtad oda neki amit kert, akkor mar buktad a folytatasokat is.

Üdvözlettem Mindenkinek!

Egy kérdésre szeretnék választ kapni mert az istenek nem tudok rájönni. Elõre is köszönöm!😊

2.-k fejezetben kendrack zsoldosbarakja.

Ott vannak a felgogadható csatlósók s mindegyiknek van valami történette. Megszereztem már a nimfa haját, a naplót, a múmiakezet, a csillagot, DALEAN broosát és a fejszét amivel tudja igazolni hogy az anyja gyilkosa halott.

Hogy tudom ezeknek odaadni? beszélgettem velük anyit hogy kétszer is frissült a log, de nem tudom odaadni, sírnak a cuccért de nem tudom odaadni, mindent próbáltam ami eszembe jutott de ez nem megy. Kellenének a cuccok amiket adnak de így nem kapom meg sajnos!

Elõre is kösz, minden jót s további jó nyarat!!

Tiszteletel : MhyCroft

[Jakuza]
Biztos a Dalakora extremen nyomul, ahol egy sarkany 40 XP lvl1-en 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Strahd_
de kaphat tápgoblinokért .)

lvl14 és 44xp egy pl egy fire giantér, de fõgecikér meg 0, szal vmi nem jó, és 1.62es patch van fenn és reinstall is volt meg minden...
PiszkosFred
Hat lev20on nem is igen kapna egy goblinert 10-20 xpt ;]

lvl20-on nem goblinokat kell gyakni. 😊

ollie
legújabb patch fent van? ha más nem segít, próbálkozz reinstallal

lwb
tudom. 😊 azt használom.

hali
én még csak most játszok vele, viszont felraktam a SOU-t is menet közben és azóta ilyen 10-20 XP-ket kapok egy lény leirtásáért, fõgecikért meg 0-t...vmi nem stimmel, ha vkinek van 5lete h mi a bánat miatt csinálja ezt, az világosítson fel pls!
EOB-bol az 1. 2 reszt vegignyomtam, a 3.at meguntam menet kozbe, nagyon meglaccott hogy nem a Westwood csinalta, olyan is lett. Viszont az eredeti POR nagyon jo volt, ott lattam eloszor 8 meg 9. szintu spelleket. 😊

ollie
ott a rar verzió is

Nekem bejött, csak "elvesztettem" régebben...

lwb
ez is nagyon jó, ismerem. az egyetlen gáz vele, hogy az .exe verzió NET frameworkkel m1, ami nekem hazavágja a dózerem rendesen (nemtom mér).

[Jakuza]
Annal mar csak ez jobb dolog 😛
Player Resource Consortium

Na itt van nehany uj Class - Feat - Skill es Spell 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lwb
Különben SOU + HOtU amúgy is jó dolog, ha meg van, nemcsak multi miatt. Csomó új monszta és dolog van benne (pl. köpönyegek varázslóknak).

lwb
lol! ezért nem szeretm a dc-t. max mp3-t töltök onnan

lwb
a film? waste of brandwith imo ...

Mert jön mellette a sw:ep2...

passzív vagyok, de megy így is, jön a sou... (Már csak 29 óra...) 😊)

lwb
az lesz a nehezebb dió, mivel régebbi.

lwb
az szívás ... próbáld megszerezni. dc egy jó hely lehet kezdésnek, fõleg ha nincs tûzfalad és aktív is tudsz lenni. esetleg néhány sms-es oldalon még fent van.

A hou-t megtaláltam dc-n, de a sout még nem lelem...

Cep, a.62 megvan, sou, hou nincsen...

Fákk!

lwb
SOU és HOtU is kell, persze.

lwb
meg a CEP is. letöltés itt.

Ja, és 1.62-es a paccs verziója, keress krekkeltet neten.

A magyar meg valami kiegészítést hiányol...
Annak kéne a SoU meg a Hou?

lwb
várj csak! úgy érted hivatalos szerverekre akartál jáccani menni? mer' az nem fog menni törött játékkal. csak a magyar szerverre (ill egyéb törött szerverre bár én másik ilyet nem ismerek) tudsz felcsatlakozni.

lwb
amúgy meg nemtom. próbálkozz 😊

lwb
nekem 2. módszer m1 és nagyon is jól mûxik

Az 1. pontot windowsos tûzfallal meg lehet csinálni? Mert a második módszernél szinte minden szerver beszólt, hogy nincsen cd-keyem...

lwb
1. Neten vaó játék alapjai
2. Magyar szerver és a rajta futó modul
3. Hazai oldal minden infoval (linkek is ide mutatnak)

HAHÓ! INTERNETEN hogy kell játszani? A fõszerver nem akar beengedni..

ollie
Ja tényleg, a Gamer's Hell-en van egy Eye of the Beholder mod az NWN-hez! (www.gamershell.com)

ollie
ÉS mit szólsz az Eye of the Beholder sorozathoz? Ami azt illeti készült egy Dungeon Master ramake, és annak az engine-jéhez (java-s) megcsinálták az EOtB elsõ 2 részét is.

Na meg a Bards Tale se volt rossz. Emlexem volt 1 jatekkeszito progi, amivel lehetett (volna) BT jatekokat csinalni, ha ertett (volna) hozza valaki. O"s NWN Aurora Toolset. 😊

ollie
Ja ja, én még a C64-es Pool of Radiance és Champions of Krynn sorozaton nõtten fel. 😉

Jo az evocation is, de sztem a death megjobb. 3-4 fireball helyett 1 finger vagy vail sokkal gazdasagosabb es gyorsabb. 😊

Az autoquicken gyakorlatilag allando hastet ad az altala erintett spellek hasznalata eseten. Vagyis autoquicken 3-mal minden spellt gyorsitva mondasz el. DE: ha van rajtad hastes cucc (pl. alap boots of speed), maris nincs hatasa, mert ugye nem adodik ossze. Max akkor lehet jo, ha allandoan elhagyod a cuccaidat. 😊

Az jo is. Foleg ha jaccottal a C64es eredetivel.

Allitolag a still spellt lehet paralizaltan is hasznalni. En meg nem probaltam, sose paraztak le.

[Jakuza]
"a still és a silentnek van vmi elõnye?azonkívül ,hogy hangtalan meg ilyesmi?"

Igen ilyesmi.
A Still (mozdulat nelkuli) elsutheto vertben es pajzsal is annelkul, hogy a vert rontas modosito akadalyozna benne, tehat akor full plateban es toronypajzsal is varazsolhatsz 100% biztonsaggal.
A silent meg mint a neve is mutatja hang nelkul castolhato, tehat hiaba raktak rad mondjuk egy silent varazsiget, te attol meg nyugodtan tudsz varazsolni.

ollie
Én még nem sokat játszottam custom modulokkal, most kezdtem a pool of radiance nevûvel. Az egész jónak tûnik.

gondolod hogy egy nap alatt sikerül végigjátszani? legalább kell neki 3, még ha csak nem is alszol!egyébként vagy 1-2 hét normális játékmenettel