8396
  • Jimmyke
    Biztos jópofa :) Pár percig játszottam vele :)

Na akkor egy kis ON: Szerintetek a NWN2-höz, hogy megértsem majd, végig kéne vinni a kiegeket is?
  • Lacika 79

kipróbálom eccer ha úgy lesz időm, igérem!
  • Noodlee
    "ami rpg, vagy ilyesmi az nekem jöhet mindíg"

Akkor gyere Tibiázni :)
    Majd húzlak :P
  • Jimmyke
    Crystalhearthot meg ismerem :)
  • Lacika 79
    ami rpg, vagy ilyesmi az nekem jöhet mindíg :)
    deluxe megvan, csak időm nincs nyomni :P
  • Noodlee

Szia !
    Hát te itt is ?
  • Lacika 79
    Hali!

Úgy látom, ismét egyet értünk. :)
  • Noodlee
    Kicsit megijedtem, hogy én voltam, már elég régen volt, de hál Istennek az E-Mail cím sem stimmel :)
  • Besz
    Ebben az esetben elnézést kérek, visszavonom!
  • Noodlee
    Ahogy elnézem a klónom eléggé láma volt.

Nem teccik, hogy neki is ez a Nickje !
  • Noodlee

Ő nem én vagyok.
  • Besz
    xp???
  • Noodlee
    Nagy LOLlerek ezek az új regek !!!

Elvárják, hogy dobjunk nekik CD-KEY !

Valahogy szűrni kéne őket...
    Mondjuk, ne írhassanak sehová, amig el nem érik az 500. kommentszámot !

• steweee
    bár én nagy warezos vagyok, ez AZ a játék amit LELKIISMERETI okokból ILLIK megvenni, főleg ilyen áron. morrowind, nwn, wizardry 8 ilyen áron mind megéri a pénzét
  • Besz
    Tudod, hogy miért szeretem én az sg fórumot?
    Mert ez az egyetlen olyan fórum, ahol válaszolnak az ilyen jellegű kérdésekre anélkül, hogy elküldenének a boltba jogtiszta cd-kért.

Nwn multi
  • IMYke2.0.0.0
    Neverwinter Nights Deluxe Edition - 5950 Ft itt: MediaMarkt, TESCO, CDGalaxis.
    A Deluxe tartalma:
    - Neverwinter Nights (1). + CD-key
    - Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark (kiegészítő lemez) + CD-key
    - Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide (kiegészítő lemez) + CD-key

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • Lacika 79
    Hm. Kérdésben a válasz: mert nem eredeti a játék.Természetesen ki lehet küszöbölni: vedd meg. De ha végiggondolod, Te lennél egy játék készítő-forgalmazó-akármi, engednéd, hogy warez verzióval nyomuljanak a szervereden?
  • Photek
    Szevasztok! Szeretném multiplayerbe kipróbálni a NWN-ot, de a következő problémába ütközöm:
    Belépek a multiplayer menüpontba és megkér, hogy hozzak létre egy account-ot. Amikor ezt megteszem, akkor egyből kiírja, hogy BAN-oltak.
    Tudja valaki, hogy miért van ez? Mert nem eredeti a játék? Ki lehet ezt küszöbölni? PLZ HLP!!!
  • steweee
    tényleg jó, köszi
  • Peny
    Nem, a shifternél az eredeti forma tulajdonságai megmaradnak:
    -skillek
    -featek
    -fegyver (ha a célalaknak van fegyvere)
    -felszerelés (ha a célalak tudja őket viselni, a pajzs és kesztű nem integrálódik semmi esetben)
    (utóbbi kettőnél értem azt hogy egy manticore pl. nem tud kardot fogni a tappancsaival, és egy páncélba is nehezen férne bele :P )
    - ezenkívűl egy rakás egyéb tulajdonság is megmaradhat, de mindig alaktól függ hogy mi

Shifter FAQ:
    http://faqs.ign.com/articles/519/519434p1.html

Itt meg van egy modul, ami jó karakterépítésre (beállíthatod a szinted (akár 60ra is :P ), kipróbálhatsz tárgyakat, harcolhatsz általad beállított erősségű szörnyek ellen):
    http://nwvault.ign.com/Files/modules/data/1072327077107.shtml
    Szerintem nagyon hasznos. Én sokat használom kísérletezésre...
  • [Jakuza]
    Az indito exebol jatszhato az osszes kiegeszito.
  • steweee
    nem értem minek a shifternek más klassz. hiszen minél magasabb a szintje, annál erősebb lénnyé tud válni. és ha átváltozol akkor csak annak az értékei számítanak harc közben, nem ? (nem volt shifter karim még)
  • Mayday
    Meg egy idiota kerdes: minden "kampanynak" vagyis jateknak kulon ikonja lesz, vagy egy indito exebol jatszhato az osszes? (Ez tkp. azert erdekel, hogy ha jelenleg biztonsagi masolattal probalkozom, akkor 1 vagy 3 krekk kell az 1.65 peccs utan)
  • Peny
    Hat, alapvetoen ugy kell kezdeni a karakterfejlesztest hogy megtervezed...
    En ugyan nem ertek hozza sokat, de ha korbenezel hogy kinek milyen felepitesu a karija, sokat tanulhatsz...
    En mostanaban egy dwarf druid/shifter/dwarven defender (5/11/24) -el probalkozom, akinel a 11. shifter szintet 20as ossz-szint utan veszem fel, es featnek kivalasztom az Undead shape-et
    Igy 40es szinten van egy Risen Lord shape-m, akinek 50% os damage reductionje van alapbol, es erre meg jon az amit a dwarven defender kap szintezesnel, valamint epic damage reductiont is pakolok ra. Ez nem sajat build, ezt valahol olvastam es most probalom tovabbfejleszteni. Mindenesetre ha van rajta nehany targy amik megvedik a fire, ice, sonic, acid es electric tamadasokkal szemben akkor szinte nem is sebzodik harc kozben...
    (Fontos hogy a class kovetelmeny feat-ek meglegyenek. Shifternek ez Alertness es Wild Shape (druid 5os szinten automatikusan megkapja), dwarven defendernek mobility es toughness)
  • Peny
    Ja es meg valami: az alapcampaignek nagy nullak ahhoz kepest ami az interneten megy. Egy rakas nagyon jo server van, szinte mind ingyenes es nagyon jok...
  • Peny
    Ha meg aktualis:
    Ha feldobod az alapot meg a 2 kiegeszitot, akkor utana a patch mindet updateli...
    Ezenkivul az osszes camapign jatszhato utana is, csak eppen mar az uj prestige classok meg varazslatok meg skillek meg ... is benne lesznek a campaignekben.
    Egyebkent en Magyarorszagrol rendeltem meg a Deluxot egyenesen Torokorszagba. Nem volt kispalyas. Rokonoknak elkuldtem a rendeles webcimet, megrendeltek, nagy soka megkaptak, egy magyar utazo kihozta Iszambulba, a szuleim meg nehany nap mulva arra jartak, ugyhogy elhoztak nekem Ankaraba :)
    Most mondja nekem valaki hogy nem szerettem volna megkapni ezt a jatekot... :)
  • ollie
    Köszi, neked is! :))
  • Mayday
    Boldog nevnapot! :)
  • ollie
    Én is Zoli vagyok. :)
  • Lacika 79
    hm. Én nem öltem meg, mégis mehettem. csak nem Én nyitom a portalt, de átmenni át tudok rajta. Szal az XP szerzésnek nincs akadálya.
  • IMYke2.0.0.0
    Igazam volt:

"Traveling to the Secret Cow Level
    To access the Secret Cow level, you must first kill Baal. After you have killed Baal (making sure the quest has been completed), you can access the Secret Cow Level for that difficulty level."

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Lacika 79
    :P
  • Mayday
    Nademostmaraztan nagyon sok off lesz itten a diabloval! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Remek :)

• Lacika 79
    tévecc :)
    mehetsz cowozni. Csak diablot kell legyakni, utána lehet menni.
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem öltem meg Baal-t... :(
    rommelthedeusex felhúzott egészen az Act5-ig, de ott - mivel ugye nem voltam még 20 feletti, nem tudtam tovább menni. Így Baal kinyírása kimaradt, így azonban nem mehetek Cow Run-ra...
    Vagy tévedek?

• Lacika 79
    nézőpont kérdése. Utána mehetsz tárgyakat keresni, másokat húzni, vagy csak poénból megcsinálni pár küldetést. Persze van, akinek ez nem jön be. Mikor megunom, Én is megyek WoW-ozni. Az NWN Deluxom most pihenget egy picit a polcon :)
  • Mayday
    Latod ez az. Kisse unalmas a game, nem? Ha igy meg lehet mondani egy karakternek, hogy melyik szinten mit csinaljon...
  • Lacika 79
    akkor most menj cow runokra sztem, kb. 25. szintig. utána meg baal runok. :)
  • Mayday
    Hasonlo a a helyzet, en holnapi nevnapomra kaptam volna nwn deluxe-ot a nejemtol, mar majdnem megvette, de utolso pillanatban WOW lett belole, es azt fogok kapni (de errol nem tudok meg:) ).
    Pedig meg nincs is netem, hehe :)
    IMYke, Te szereted Diablo 2-t? En a mai napig nem "ereztem ra az izere", eskuszom, mar kapott jonehanyszor eselyt, elkezdtem, de szamomra full egyhangu, unalmas maradt (mondjuk Dungeon Siege-el is hasonlo a helyzet) Akarhanyszor Diabloba kezdtem, mindig csalodast okozott. Szoval meglep, hogy NWN ele vetted :) (Bar mondjuk tobb Diablo2 fant ismerek, mint NWN fant) :)