Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Csak azt szeretnám kérdezni,hogy multizni lehet-e az alapjátékkal ha nem veszem meg? 😊
Csak mer a cdkeyt nem fogadja el a net,amit az install elfogadott.. szóval ha van ehhez egy külön crack vagy ilyesmi,akkor pls segítsetek!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
gaib: disable sounddal probaltad mar?
hát mondtam hogy lehet nem az a gond csak tipp volt, mindenesetre xp sok memoriát eszik akárki akármit mond...
nekem közvetlen indulás után meghamikázik 300megát...
Ha estleg idegesítenélek az idióta kérdésimmel akkor ne válaszolj, megértem.
BRAVEHEART egyébként pedig semmi patcht nem raktam fel, csak a sima NWN-ot.
War. War never changes.
szvsz mindig oylan tárgyat érdemes venni ami a kasztodnak kell (pl fegyvernél olyat amire specifikácioid vannak adott esetben...), de ált a tárgyak ára is valamenyire elõre vetiiti tudásukat 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van 40000 aranyam és nem tudom ,mit érdemes venni belõle.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Azt szeretném kérdezni, hogy az alapjátékban a csatlósok küldetéseit miért nem lehet bármikor megcsinálni? Most Grimgnaw van velem, meg van a gyûrûje, de amikor megkérem, hogy folytassa a sztorit akkor azt mondja, hogy erre most nincs idõ. Sharyn elixírje is megvan és Dealen brossa is de egyikõjük sem fogadja el. Amikor elõször játszottam a játékkal akkor Dealen-nek oda sem tudtam adni a brosst mert nem folytatta a sztorit.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Mail to: [email protected]