Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Besz
Köszi.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

PiszkosFred
Jatsz multiban. Az alapjatek moduljat nevezd at .mod-nak es tedd be a modulesbe. Aztan csak valasztd ki es mehetsz is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Besz
Hello! Régebben játszottam az alapjátékkal, és a 3. chapterig jutottam. Sajnos egyszer formáznom kellett a c meghajtóm, ezért újra kellett telepítenem. Na most szeretném folytatni a 3. pályától kezdve, de ugyebár nem engedi, csak a tanító pályától kezdve. Van rá valamilyen mód, hogy ne kelljen elõröl kezdeni az egészet? Az elsõ két pályát már többször is végig vittem, már unalmas, viszont nagyon szeretném megtudni, hogy mi lesz a történet vége!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

TVelvet
figyu, szoval olvasgasd a neverwinternights.hu oldalt és megtalálod a megoldást máskülönben szükségvan a kiegészitökre is ugy hogy muszájlesz leszedni vagy nemnagyon tudsz majd játszani vele najo elmondom hogylehet lekeltiltani a master szervert ami a cdkeyedet meg ijeneket elenöriz mieltö felépnél a Gamespyre naszoval ezt lekell tiltanod egy tüzfallal a másik megoldás is van de az bonyolultabb és nemmindig müködik, ajálom szed le a kiegészitöket és avval nyomuj...
edios
halee!
Csak azt szeretnám kérdezni,hogy multizni lehet-e az alapjátékkal ha nem veszem meg? 😊
Csak mer a cdkeyt nem fogadja el a net,amit az install elfogadott.. szóval ha van ehhez egy külön crack vagy ilyesmi,akkor pls segítsetek!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TVelvet
dejo csak mászervert is keresnék
mért nem jó neked a magyar? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

TVelvet
lehanyatlott ez a topic... lenne egy kérdésem mondjatok már egy oldalt vagy egy jo szervert ami nem magyar és nemkell eredeti cdkulcs
ollie
ezexerint...

hmm, lehet, nemtom, én sose gyártotam nagyon tárgyat de akkor ezekszerint joltettem 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Craft skillel csak megadott alapanyagokbol tucc nem magikus alaptargyakat osszedobni. Sok ertelme nincs, egyedul a labszarcsontbol varazspalca keszitese fasza, amit aztan lehet feltolteni varazslattal. Persze egyes modulokban lehet rascriptelni mindenfele dolgot, akar varazscuccok gyartasat is, de azt kulon kell megirni a modulkeszitonek.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

nekem ugy rémlik mintha a craft skill-el lehetne már neked is buherálni tárgyakat (nem csak kinézetileg 😛) a keigben nem??

Thx :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ollie
Nem te tudsz, hanem bizonyos chapterekben vannak emberkék (kovácsok), akik tudnak neked készíteni varázsfegyvereket/páncélokat/stb, ha prezentálod a hozzávalókat.

TVelvet
valaki leirná nekem hogytudok caftolni tárgyakat?? a kinézetét már tudom változtani de hogy a tulajdonságátis tudjam változtani arra még nemjöttem rá...
BEAST
énis buktam pár craftol cumot , de engem nem érint még annyira érzékenyen .... amugy is csak vártam hogy belenõjek valamelyikbe ;>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A fonok szobajanak DNY-i sarkaban van 1 ajto, amit az amulettel kinyitva tovabbmehecc Klauthhoz.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Tudna vki segíteni plz, egy kicsit elakadtam ch2 végén. Klauthot keresem kb. 1 órája a barlangrendszerében de sehol sincs. A fõgórét már lecsaptam odabent (vmi King volt), megvan az amulettje is (pass amu), de nincs több nyomoronc ajtó sehol.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

jó lehet nemtom na, én csak abból indultam ki amit lentebb leirtam hogy winxp egymagában emgeszik min 300megét... 😊 aztán lehet ha látja hogy kevés van kevesebbet eszik nem tom 😊

PiszkosFred
Ugyanmar. 256mb-val tokeletesen elfut egy mx kartyaval is, foleg egy 2ghzs amdn. Mas lesz a gond. Vagy detonator, vagy hangkutyu, vagy valami speci beallitas.

gaib: disable sounddal probaltad mar?

nem idegesitenek nyugi 😊
hát mondtam hogy lehet nem az a gond csak tipp volt, mindenesetre xp sok memoriát eszik akárki akármit mond...
nekem közvetlen indulás után meghamikázik 300megát...

Régen (1 éve) egy Pentium 3-as alaplappal felszerelt 700Mhz-es 128Mb Ram memóriával és Geforce 2Mx-szel rendelkezõ gépem volt és csak ritkán szaggatott(töbnyire a játék közepén, a nagy terepeknél és csatáknál). Szóval kötve hiszem, hogy 256 kevés lenne neki, ráadásul én úgy hallottam, hogy az XP teljes mértékben kihasználja a gépet. Akkor ez most, hogy van.
Ha estleg idegesítenélek az idióta kérdésimmel akkor ne válaszolj, megértem.
ez biztos..., persze az nem biztos hogy ettõl szaggat de az biztos hogy kevés 😊

Morpheus_v2
Nvidia driver kell hozzá. Ha nem jön be a hangokat kapcsold ki. Nekem geforce mx2 van és nekem is ez volt a próblémám. Monitor vezérlõt kell telepíteni és kész.
Ez biztos?Nincs valami patch vagy valami amivel meg lehet oldani.
hát az a 256 memo nagyon szük föleg ha wn xp van fent... :/

A konfig a következõ: AMD Athlon/Duron alaplap 256 Mb memóriával, geforce 4 (vagy 2 Mx, mert ami nálam van az nem az enyém, csak kölcsön), 2Gh-es processzor.Ilyen gépen mennie kéne. Azt elõzõleg elfelejtettem említeni, hogy a menüben is külön mûvészet volt eltalálni az ikont annyira szaggatott.Drivert sajnos nem tudom megmondani.Bocs.
BRAVEHEART egyébként pedig semmi patcht nem raktam fel, csak a sima NWN-ot.
PiszkosFred
Igen, tegnap folyamatosan sirt mindenki emiatt, igy gondolom hogy igaz a hir.. ;]

TVelvet
valaki leirná nekem hogytudok caftolni tárgyakat?? a kinézetét már tudom változtani de hogy a tulajdonságátis tudjam változtani arra még nemjöttem rá...
Gondolom az 1.61-es patch van fent... az átállít vmit a hangoknál, ami nagyon belassít, nálam is ez volt a baj. Az options/sounds menüben állítsd a hangot miles 2d fast-ra vagy mire, hogy alul a csúszka a 2d és a 3d között legyen félúton pont.

War. War never changes.

ollie
írj részletes konfigot és driververziókat is

Valaki tud segíteni? A probléma az, hogy felrakom a gépemre és nagyon szaggat, pedig simán kéne futnia. Gondolom az Windows XP lehet a ludas, mert régebben amikor felraktam W98 alá harmadilyen erõs gépen is csk kicsit szaggatott. Most viszont játszhatatlan.
tárgyakat 😊
szvsz mindig oylan tárgyat érdemes venni ami a kasztodnak kell (pl fegyvernél olyat amire specifikácioid vannak adott esetben...), de ált a tárgyak ára is valamenyire elõre vetiiti tudásukat 😊

BEAST
Hmm ... most hallotam hogy a frissités után eltünnek a craftolt cuccok ... igaz ez??

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amiga
Most sikerült prestige classba váltani (Champion of nemtommi).

Van 40000 aranyam és nem tudom ,mit érdemes venni belõle.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Minden szintlépés után hajlandóak megint dumálni a dologról.

meg a karakter szintje is számit asszem, ha nem vagy elég magas szintü nem mondja tovább

PiszkosFred
Mert ahogy halad a fosztori, ugy mondjak ok is a tortenetet, ha jol emlexem. De asszem - habar ebben nem vagyok biztos - az is szamit, mennyit vagy idoben egyutt egy karakterrel.

Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy az alapjátékban a csatlósok küldetéseit miért nem lehet bármikor megcsinálni? Most Grimgnaw van velem, meg van a gyûrûje, de amikor megkérem, hogy folytassa a sztorit akkor azt mondja, hogy erre most nincs idõ. Sharyn elixírje is megvan és Dealen brossa is de egyikõjük sem fogadja el. Amikor elõször játszottam a játékkal akkor Dealen-nek oda sem tudtam adni a brosst mert nem folytatta a sztorit.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ollie
Úgy lehet a neten gémelni, hogy megveszed az eredetit (3990 Ft).

PiszkosFred
neverwinternights.hu és ott a serverek menuben nezz szet. Ha nem vilagos, kerdezz ra az oldal Foruman, vagy ircen a #nwn.hu-n keresd a serveradminokat. Kedves mosolygos emberkek, segitenek ;]

TVelvet
Hello everybudy!Most keztem el játszani a gémel vagyis inkáb most fejeztem be mármint kiakasztottam a sima NwN-t.Nemtudja valaki honnan lehetne megoldani azt hogy neten is tudjak gammelni?Nem eredeti... Ja és hogy honann tudnám lecibálni a " kiegészitÕt? Elöre is KÖci..
Bandew
Igen, csak felbontást kellett váltanom, majd vissza, és máris jó volt minden.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nem csítelek, tehát kérlek ne gyanusítgass. Ha pedig esetleg épp csítelni van kedvem, akkor mi közöd van hozzá?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

MX Maximus
Sikerült megoldani a hibát?

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

ollie
ezek kellettek ám ide

ollie
Ah, köszike így utólag!

ATS: Peelova
ASIAN TEEN SLUTS POWA
take
egy