33479
-
#1007 Debrecen -
Zsoldos #1006 na, tenyleg, melyik varos? :) -
#1005 hát szerencsére nem a DB univerzumban. :)) -
#1004 én kb ennyiből hoztam ki egy otthoni termet P -
Zsoldos #1003 hol van ez, melyik univerzumban? :) -
#1002 hát ez szívás. én 5000 Ft-t nem tudnék havonta bérletre költeni. -
#1001 Majdnem non-profit. A tulaj csak azért építette, mert régen edzett és nagyon szeretett volna egy saját konditermet. Nem ebből él.
Kis terem, de minden megvan benne, ami kell. -
#1000 baker...
nálunk van 2 konditerem,egyik egy új,júl felszerelt 5000HUF/hó ,korlátlan,de itt csak ez van.
másik ehly 3000HUF 10 alkalom amiről már azt is hallottam ,hogy a legújabb gép is 30 éves,sazl nem vmi jól felszerelt... -
#999 mondjuk 1500, hihetetlen.
ez valami nonprofit szervezet? -
#998 pontosan. -
#997 ja értem, a 16 alkalom nem egy hónapra szól. ok. -
#996 az a hülye én vagyok.
Ilyenkor, amikor nincs időm keményen edzeni, akkor majdnem két hónapig kitart egy 16 alkalmas.
Télen is csak kétszer érte meg inkább havit venni. -
#995 hogy lehet, hogy a korlátlan olcsóbb mint a 16 alkalmas???
hát így ki az a hülye, aki 16 alkalmasat vesz??? -
#994 itt egy 16 alkalmas bérlet 2000 HUF. egy havi korlátlan meg 1500. egész barátságos. -
#993 télleg skacok,ahova ti jártok oda menniy a bérlet? -
#992 nem-nem..
abtronictól lett ilyen izmos.és fentmaradt a krémje,azt látod -
#991 szegény! :D -
kritikuss #990 Vigyázat szétesik a bodys?!?! ...vagy csak a lakkréteg hullik?!?!
-
#989 oks
azt birom a srác akinek kérdésére az eredetit írtam már megsem mer szólalni :-) -
Zsoldos #988 ha ugy csinalod egy ideig, elsatnyul a bicepszed also resze (a konyok feloli). Az "abszolut es megvaltoztathatatlan, genetikailag meghatarozott forma" temakor miatt irtam, de szerintem ne vegyuk elo ujra :) -
Zsoldos #987 1 kezesre, de mar irtam neked, hogy az egy elrontott gyakorlat :) -
#986 #973
Az a kérdés, hogy a kétkezesre írtad-e. -
#985 pedig gondolj bele! ha megtámadnak, kiverheted vele a támadó szemét :) -
Zsoldos #984 en nem akarok olyat, az ilyen kotott izmok nem is jok sztem sokra :) (gyakorlati celokra) -
#983 jólvan, akkor ne válaszoljatok...
Sok sikert kívánok a Mount Evrest formájú bicepszek eléréséhez! -
Zsoldos #982 eloszor tedd fel a kerdest ;)
-
#981 azért nekem válaszolsz? :-) -
Zsoldos #980 enis kiszalltam;) szinten bocsi, de a szemellenzodon keresztul olvasol, kisse szelektiven. -
#979 bocs, de ezt én is elmondhatom rólad. -
#978 Nem csak tömeget lehet növelni. Lehet a testzsírszázalékot csökkenteni, arányos testet felépteni, lemaradt izmokat, izomcsoportokat szintre hozni, stb. Erre kellenek az edzők. -
#977 nem kell elhinned
én kiszáltam
bocs de kissé fárasztó vagy -
#976 de hol idéztél? a #949-ben? ott csak a bicepsz és a brachiális funkcióit írják le. A következőben meg annyit írtál le, hogy, hogy kell a gyakorlatot végezni.
Én meg már 5*-re kérdezem, hogy milyen folyamat útján formálódik a bicepsz? (pl. a szuplináló mozgás hatására az izomrostok deformálódnak, megváltoztatják helyüket vagy valami ilyesmi)
Ha ezt észérvekkel meg tudod magyarázni, vagy idézni, akkor elhiszem.
Csak ezt tudom mondani. Kérem kapcsojja ki! -
#975 orálni lol
uralni -
Zsoldos #974 az a gyakorlat szandekosan hibas, es csunya formaju bicepszet eredmenyez ;)
csak az nem tetszik, hogy ennyire a vegletekig le akarja egyszerusiteni a dolgokat, ha nem lehetne formalni magunkat, agytalan tomegnoveles lenne az egesz, nem kellenenek szakedzok, es a profik nem tervezgetnek agyon minden porcikajukat. Plane mivel koztudottan olyan sokminden valtoztathatja a format, pl egy rendszeresen lenyujtott izom is mashogy nez ki, mint egy kotott fajta. Nyilvan nem azon mulik hogy hol feszited meg, mert csak egy helyen tudod, hanem pl a megfesziteskori helyzete nagyon fontos. -
#973 ez érdekel
a kétkezesre írod ezt?
gondolom azért hogy állandóan feszüljön és ne legyen pihenő fázis
viszont ennél eléggé oralni kell gondolom a súlyt nemcsak lengetni
egyszer volt egy srác konditeremben, hogy ő 40 kilóval bicepszezik
úgy lóbált, hogy öröm volt nézni
mondom idetámaszkodnál a hátaddal?
kb 15 kilóig visszamentunk P -
#972 énmár idéztem
ezenkívül könyvet is ajánlottam
sőt még a gyakorlat leírását is
kb 5* megkiséreltem elmagyarázni
asszem itt az idő, hogy azt mondjam túlrágott a csont
ha nem hiszed nem hiszed -
Zsoldos #971 ismet leirtad koszi, most reagalj arra a gyakorlatra amit a 965-ben irtam ;) -
kritikuss #970 Egy ajánlott széria gyakorlat, amellyel a bicepszet lehet erősíteni...........
-
kritikuss #969 Ki tud a képen látható bodysról többet?? Az idei magyar bajnokságon vett részt.
-
#968 Az a kérdés, jogosan merülhet fel, hogy -mivel a kétféle bicepszgyakorlatnál a két izomfejre kicsivel eltérő terhelés jut- vajon lehetsége-e a két fejet eltérő mértékben növelni? (és ezáltal a bicepsz arányain változtatni)
Erről találtam is egy fórumot: fórumot
De az, hogy az izmot csak úgy formálgassuk??? Esküszöm úgy érzem, mint ha arról vitatkoznánk, hogy a lapos-e a Föld?