33479
-
kritikuss #847 Szerintem ez a súly már a versenyen vagy bemutatón igen látványos???? nem- de ???? -
#846 amúgy nem változott a szexuális orientáltságom. :DD -
#845 jajj tényleg! -
#844 ajaj ez de kétértelmű! :DDDDDDD -
#843 Annak idején én a lányok miatt kezdtem, de már régen nem értük csinálom. -
#842 van akinek ilyen jön be, van akinek olyan. :) -
#841 -
#840 Hehe, én pl. nem a lányok miatt gyúrok.
...de azt tudod, hogy az alsó képen lévő...ööö...hogyismondjamkicsodát viszont a lányok nem érdeklik...(olyannyira, hogy össze is házasodott egy másik madárral...) -
#839 fiúk azért aki nem akar az ne testépitsen : ] sokmindenkinek az ilyen alkatú srácok jönnek be mint pl:
vagy
oké itt mos nem láccanak annyira az izmaik, nem feszitenek be stb...de gondoljátok csak meg. egy szépen kidolgozott izléses férfifelsőtest sokkal vonzóbb lehet.... nah ez csak annak aki csak a lányok miatt gyúr:) -
#838 egy kicsit több, mint amire emlékeztem:
Markus Ruehl: "My off-season weight is 142 kg and on stage this year is up to 127 kg."
-2003-08-04-
Azért nem sok versenyző nyom 127 kg-t a színpadon. -
#837 Valószínűleg 180 allatt van, vagy max. annyi. -
#836 kemény srác a Markus, de a versenysúlya csak 280-290 font (116-120 kg) között szokott lenni. -
#835 Ehh, de drága! -
kritikuss #834 Eladó Dorian Yates edző filmje, gyári eredeti. Ára: 15000 Ft + posta.
-
atlon #833 Emberek! Ha valaki tudna egy eladó multifunkciós kondigépet, lehetőleg súlyokkal, netalán Pesten, esetleg Borsodban, az kiabáljon már nekem ide, vagy az [email protected] címre! -
kritikuss #832 Egy kis "Disney"..... Ugye mindenkki tudja ki ő!!!!???
-
kritikuss #831 Mit szóltok Markushoz????? Szerintem ez állati!!!! Hány kg is 190 ??????
-
kritikuss #830 Rég volt erre..., azóta nem sok hozzászólás volt!?! TALÁN KIHALTAK A BODYBUILDEREK???? -
Arnee #829 kössz a címet megtaláltam."Éljenek a Nagyok" -
adamadam #828 Arnee honnan szedted le a filmet? -
#827 feliratok...én innen szedtem le hozzá. -
Arnee #826 Hi! Leszedtem a Pumping Iron-t nem tudok hozzá felirtatot szerezni ha tudtok adjatok linket ahonnan le tudnám szedni! -
#825 Hat ha meg hozzavesszuk hogy heti 2-3* futok is, bicozok, neha uszikalok is.... amugy alkatilag igy sem vagyok egy szallkas. -
#824 Én 4x. -
#823 az jó kemény lehet! én heti 2x-3x járok. -
#822 -
#821 A kar napomon van meg a vall, amugy 3 napos leosztasban edzek mell/hat , kar/vall , lab , utanna elorol es a hetedik napon pedig megpihenek mert isten is ezt tette :D -
#820 Korábban én is ilyen osztásban edzettem, de rájöttem, hogy így egyenetlen a terhelés: a mell/hát két nagy izomcsoport, így vannak erősebb, és gyangébb napok.
Már egy ideje mell-váll-tricepsz, hát-bicepsz-alkar bontásban edzek. Nekem ez így jobban bejött: még a súlyok csökkentése, és a kevésbé "erős" edzésekkel is jobban fejlődtem. -
#819 Írd már le pontosan egy hetedet (edzés tekintetében) részletesen: mennyit edzel, milyen gyakorlatokkal, és súlyokkal! -
#818 Igen, persze van bemelegítés, és eddig nekem sem volt bajom, érdekes, hogy pont most jött elő.
Én amolyan koedukált edzéseket csinálok, tehát egy nap majdnem mindent. Ha pedig időm engedi, akkor beiktatok szabadnapra ilyen kardió edzéseket.
De mint mondtam eddig semmi bajom nem volt, de ezzel szinte most semmilyen gyakorlatot nem tudok normálisan végezni. -
#817 Edzes elott ugy van alapos bemelegites es nyujtas?alamint en piramis modszerrel edzek, igy szepen bemelegszenek az izmaim.Valamint bejott a mell/hat , bicepsz/tricepsz egy napon valo edzese, es gyakorlatonkent is valtogatom, szal egy mell gyak. utanna egy hat ertelemszeruen bic./tric. nel is.
En igy 8 eve ezek es leszamitva a sajat hulyesegeimet semmi bajom nem volt. -
#816 Én a térdeimmel vagyok így, katognak és fájnak. Amikor kezdtem az edzést, fél év után kijött. Két évig pihentettem, de utána pár hónap után újra előjött.
Valószínűleg ennyit bírtak az ízületeink. Általában mindenkinek vannak ilyen problémái. Edzőtársamnak például szintén a válla fáj.
Én úgy oldottam meg a dolgot, hogy kis súllyal, nagyon lassú ismétléseket végzek (superslow), és legtöbbször guggolás helyett lábtolózok. Ez valamennyire segít de nem az igazi... -
#815 Sziasztok.
Szóval január óta edzem rendszeresen. eddig 1 hetet hagytam ki betegség miatt. Na most az a problémám, hogy kb úgy 1 hete elkezdett "kattogni" a jobb könyököm, és a bal vállam. Eddig ilyen probléma soha nem volt. Pedig ezelőtt 2 évvel szintén edzettem egy fél évet, akkor abba kellett hagynom, de akkor sem jött elő.
Most pedig már ott tartok, hogy fáj is, ha súlyt emelek. Szerintetek ez mitől alakult ki?
Ha van vkinek vmi tanácsa, azt szívesen veszem. -
Zsoltee_a_bator #814 ne testepits, 18-20 eves korodra fejlodnek ki rendesen a vazizmaid, ha azelott novelsz, elrontod magad.
vmi atletikusabb sportot keress addigis.. -
#813 Na ezek most, hogy a faszba' jönnek ide??? -
clio1616v #812 -
clio1616v #811 -
kritikuss #810 Ismét egy frankó film. Baromi nagy küzdelem ezúttal két bodys csaj az ellenfél.
-
Augustus Gigo #809 persz azzal együtt szedtem le:D -
#808 Van hozzá felirat is, letölthető