33479
-
kritikuss #807 Egy film ami ismét a nagy múltat, a nagy bodys veteránokat idézi. Óriási, és szuper.... Nézzétek csak a fotómontázst... Remélem többen is láttátok már a produkciót?!?!
-
kritikuss #806 Még mielőtt valamelyik bodys közületek megkérdőjelezné.... A képen semmilyen grafikai trükk nincs. Az üdítőflakon mérete valóban ekkora :))))))
No lássuk a te 2 dl-esed is ekkora????? -
Augustus Gigo #805 schwarzi film -
Augustus Gigo #804 Pumping Iront -
#803 mit? -
Augustus Gigo #802 na most töltöm lefele a pumping iront, remélem jó lesz:D -
#801 szar neki -
kritikuss #800 Megkaptam a privát üzenetet, és privátban válaszoltam is rá. -
#799 Küldtem privátot. -
kritikuss #798 Na ne..... egy testépítő megijed két kis vézna, törékeny sport lady-től?????? Hidd el ők nem durvák ?!?! :)))) -
OPM #797 inkább most kihagynám... -
kritikuss #796 Végre egy újabb kemény csata (birkózás) két kigyúrt bodys csajjal. Nézzétek csak a képeket.... Nos kinek tetszik. Nem kell a rizsa, tudom Te is beszállnál egy kis időre!!!:))))) -
kritikuss #795 Mi van bodyskáim, ki tudja Eddy-t utánozni??? -
kritikuss #794 A választ pivát üzenetként elküldtem neked. Ha érdekel, akkor privát üzenetben jelezd. -
kritikuss #793 Lagymatag bodys (?!?!), de hogy vagy Te lagymatag, azzal a 110 kg kigyúrt testtömeggel??? 70-es bicepszel??
Azért adok egy kis időt, hát ha a "locsolkodás" után eszedbejut. S még akkor sem akkor elárulom, de a büntetés, további 30 fekvenyopmás lesz !!!! -
kritikuss #792 Igen nekem nagyon tetszik :)))) -
#791 Moyzan bizony genetikailag ilyen.
Már akkor majdnem 50-es volt a karja, amikor még életében nem fogott súlyzót a kezébe!!! Mostanság 60-as. -
#790 na azért ez már túlzás...
impotens barom.. -
#789 Asszonygyátok meg nekem, hogy Moyzan megkapta-e már a profi státuszt?
-
#788 mér,neked tetszik? -
#787 Lagymatag...
úgyhogy szabad a gazda. -
#786 Honnét lehet ezt letölteni? -
kritikuss #785 Ezt nem én mondtam!!!!!!!!!!!!
-
kritikuss #784 Hi,
de még mindig nem írtad meg vajon ki van a másik fotón????
Az nem lehet, hogy nem tudod!!!!!! Milyen bodys vagy???? :)))))))) -
kritikuss #783 A válasz már is benne van a mondatodban.... Olvasd csak el mégegyszer... -
kritikuss #782 Ez a kép tegnap készült (pontosabban tegnap tettem fel a nettre)....:))) Egyébként én nem is írtam időpontot a képhez, csupán annyit jegyeztem meg, hogy idős korban tehát 40 év felett is ha valaki gyúrja magát azért frankón lehet kinézni?!?! -
kritikuss #781 Izlések és pofonok... tudod van egy ilyen kezdetű mondás. Neked ezek szerint nem tetszik. Ez van. Pedig hihetetlen mekkora testtömeget tudott a srác felpakolni magára!!!!
Azért azt hozzá teszem hallkan, hogy egy kicsit én is hozzásegítettem, egy kis grafikai trükk segítségével megnöveltem a testtömegét :)))))))) -
#780 inkább mi van (a korai gyúrás következtében).
Folyamatos csukló, váll húzódások, satöbbi...
Mondom, azt javaslom, 18 éves korodik próbálj valamilyen más sportágban megerősödni. -
#779 ronda... -
#778 mér,neked mi volt?
(nyomjak fekvőtámaszt?:P) -
#777 superman P -
#776 nemgyenge a srác! -
#775 Azé' ez a kép szerintem nem ma készült. -
#774 ugye csak be van kenve és nem beragadt a szoliba? P -
kritikuss #773 -
kritikuss #772 Ferrigno filmforgatáson lett lencsvégre kapva. Hihetetlen, hogy korához képest mennyire jól néz ki még most is. Ezek szerint a bodyzás kortalan, és akár 70 évesen is nézhet ki veleki akár így is.
Az a skótszoknya.... :))))
-
kritikuss #771 Egy érdekes fotó, Sly az egyik neves testépítő versenyen Cutler-rel.
-
#770 Jó, lehet igazad van hogy a 14 éves kor még korai, de egészséges terhelést a gyerek szervezet is el tud viselni, sőt még azt is meg merem kockáztatni, hogy pozitív hatással lehet a fejlődésére. (pl. heti 1-2 laza edzés) Ezt azért mondom, mert én is 16 évesen kezdtem rendszeresen edzeni (méghozzá elég keményen) és csak a térdemmel van bajom ami azonban már a kezdetek kezdetek kezdete óta szar volt, ezért nem is nem is nagyon tudtam/tudok lábra edzeni. -
#769 Bazz 14 évesen sehogysem kéne súlyokkal edzeni (saját tapasztalat...) -
#768 bárhogy edzhetsz, csak bánj csínján a nagyon nagy súlyokkal! csak szépen fokozatosan...