33479
-
#2567 Igen, de ez nem ilyen egyszerű. Nem 1 étkezéstől kell várni a csodát. Egyébként mire újra töltöd a glikogént az több nap! Tehát ezért nem célszerű hetente 3x mellezni pl. mert a raktárak még nincsenek feltöltve és csak izmot bontasz.
Este kevesebb legyen már a rizs és menjen mellé zöldség, mert az lassabban szívódik fel és ezért nem rakódik le. -
#2566 akkor célszerű edzés előtt enni, vagy mindegy mikor? -
#2565 szasz! -
#2564 villával :D
Ha sok szénhidrátot eszel(persze nem mind1 hogy milyet) akkor könnyebben pumpálódnak az izmok edzésen. Erre a rizs alkalmas mert jól visszatölti a glikogénraktárakat. -
#2563 nagyon pörög a topic -
#2562 imost nem értem hogy érted hogy "attól lehet jól bedurranni edzésen"?a szénhidrától lehet beduranni edzésen?meg a halat mivel eszed? -
#2561 43 új üzenet -
#2560 a szénhidrát szükséges, ha ennyit eszel, mint én attól nem hízol el, de én még eszem szénhidrátnak zabpelyhet is. egyébként a rizsnek kb 75%-a szénhidrát, attól lehet jól bedurranni edzésen!:) -
#2559 ott az igazság :DDD -
#2558 én is azt eszem. a hal jó! -
#2557 Stahl Juci konyhája :))))) -
#2556 jah meg mi az a Stahl? -
#2555 az édes savanyú is jöhet?mámint itt az Unclebensre gondolok.de hal azért az is jó nem? -
#2554 majd elmondom anyámnak hogy csináljon ilyet:D
meg az hogy a rizsben van elég sok szénhidrát, az most nem baj?nem tom. -
#2553 Én úgy csinálom mostanában a csirkét hogy vékony szeletekre vágom(150-200g), megfűszerezem mindkét oldalát ilyen gyros-os fűszerrel(isteni:)) serpenyőbe olívaolajon megpirítom és kész. Kb 10 perc, csak ha megvárod hogy kihűljön akkor nagyon ki tud száradni(ha melóhelyre viszek akkor már néha vattát köpök:D, mivel akkor már nem olyan friss). Rizst meg zacskósat veszek és azzal se bajlódok sokat. Napi 2 tasak megy(2x125g). De szoktam még ilyen mézes-mustáros, meg édes-savanyú önteteket is venni. Ezt csak azért írtam mert nem muszály mindig panírt enni.
A Stahl meg sehol sincsen.:D -
#2552 meg azt akarom megkérdezni hogy szoktatok marokerősitőzni?tudjátok azzal a kis gumikarikával.Az segít vmit.?érdemes vele foglalkozni?mert bedurrantani bedurrantja az alkaromat, de nem tom hogy érdemes-e.mi a véleményetek? -
#2551 pfff grammra?hát azért annyira nem tartom számon, mert az a baj hogy korlátozva van, nincs mindig sajna.akkor helyette eszek konzerves halat, meg ruszlit.ezek jók?jah meg keménytojást.a csirkét ha eszem akkor ált. panirban,tom hogy nem jó de itt mnindenki így szereti, meg most pl. tejfölös,gombás,brokkolis mártásban.anyám szeret főzni:D -
#2550 A 8 étkezés sok. 5-6 az optimális. A csirkemellet egyed nyugodtan. Mennyit eszel naponta(grammra értem)? És milyen formában eszed a csirkét? Úgy értem hogy készíted/készítik neked?
Voltatok már versenyen? Ha igen, melyiken? -
#2549 Ez jó! lol -
#2548 Ez miért lenne baj? Ha az az ember hozott egy döntést. Vagy úgy érted hogy igazságtalan?
Elárulok neked egy titkot: én nem azt nézem, hogy más mekkora és nem hasonlítgatom magam senkihez. Csak magamhoz viszonyítok. És véleményem szerint mindenkinek így kéne, kivéve persze a versenyzőket. De az más tészta. -
#2547 ezt nem értem -
#2546 na aki úgy csinálja, az tényleg hülye. (androgén/anabolikus szteroidok hosszan tartó, extrém adagokban történő szedése kell hozzá) -
vg #2545 Ez már tényleg relatív, és szubjektív dolog. Sok ember szerint hülyeség és feeling nélküli mondjuk japánul tanulni... -
#2544 ahogy érzed.
én mondjuk nem hasonlítanám a testépítést az extrémsportokhoz, mert azoknál épp a veszélyérzet, adrenalin és a halálközeli feeling a lényeg. a koxolás csak símán hülyeség, feeling nélkül. de elfogadom h van akinek ez jön be. -
#2543 Csak éppen az a baj Ceezee, hogy lehet, hogy ha valaki bevállalja, hogy nem áll majd fel a pélója akkor 2 év alatt eléri azt amit te 6 alatt. -
#2542 én se vok valami beteges, pedig nem is szedek semmit, csak rendesen próbálok kajálni.Végülis nekem nem is azzal van baj hogy mit egyek, hanem azzal hogy egyszerre mennyit, mert elég nehéz megálni, hogy mellehúsból ne egyek meg sokat.mert mindenki azt mondja hogy napi 6-8 étkezés.nah mindegy -
#2541 akkor joh:) -
#2540 Jenei István (Euro-ba (is) volt személyi edző)
16 éve foglalkozom testépítéssel, 5 éve személyiedzőként dolgozom. Országosan elismert sikeres versenyzőim vannak. Ha formába akarsz kerülni, jelentkezz nálam!
Eredményei:
2000: Nagyvárad Nemzetközi Abszolut kupa győztes
2004: MLO Magyar Kupa ezüstérem
2005: Mátra Nemzetközi Kupa ezüstérem
2005: IFBB. Magyar Bajnokság bronzérem
Óratípusok:
személyi edzéseket tartok,
fitness versenyzők felkészülését írányítom -
#2539 Abban egyetértek, hogy ez így nem jó, de csak akkor lenne jobb, ha tényleg senki sem kokszol(hat)na. Ezt viszont a gyakorlatban biztosan nem lehetne betartatni, legalábbis ma még nem.
Amúgy nem hiszem, hogy azért el kéne „ítélni” bárkit is, mert koxol(t). Ha megfelelően tájékozódott a pozitív és a negatív hatásokról, a lehetséges kockázatokról, akkor szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy belevág-e vagy sem.
A bb.hu-n fogalmazta ezt meg jól valaki: "A testépítés egy extrém sport. Csak itt nem a nyaktörést kockáztatja az ember, hanem hogy károsodnak a belső szervei." (ésszel csinálva nem is nagyobb a kockázat, mint ha az ember mondjuk ejtőernyőzne)
-
#2538 Igazad van, elnézést! Félreolvastam. -
#2537 Nem akarom beosztani a penzed nem neked valaszoltam, ha neked szukseged van ra oke, de mas ne azert szedje mert neked szukseged van ra. En egyszeruen azt javasoltam neki, hogy ne szedje es ha ugy erzi, hogy kell akkor kezdje el. Nekem nem kellett, nem is kell, lehet, hogy neki sem fog. -
#2536 Németh Pisti:
-
#2535 Jó neked! Nekem szükségem van vitaminra és azokra az ásványi anyagokra amik ebben vannak. Ez tény.
Viszont nem költök édességre, piára, drogra és mielőtt megkérdezné valaki doppingra sem.
Nem kötekedni akarok, csak nem szeretem ha be akarják osztani a pénzemet. -
#2534 No problemo! Nem borultam ki! Kérdezz csak nyugodtan. Eddig is válaszoltam. -
#2533 En nem szedek vitamint es nem vet vissza az edzesmunkaban sot beteg sem voltam eleg regota. Nem biztos, hogy arra kene koltened a penzed, szvsz. -
#2532 ok ok, nem akartalak kiboritani. -
#2531 "a kox ma a -versenyszerű- testépítés elválaszthatatlan része"
ez így van. de sztem (biztos én látom rosszul) ez így egyáltalán nem jó. ennyi erővel az sem számít, ha vki drogozik.
kb annyit is használ az egészségnek. de mind1, felejtsük el. tudom h sokan elfogadják a koxolást, és az az én magánügyem h legszívesebben seggbe rúgnám őket. bár lehet nem használna, mert szúrkálják a seggüket elégszer... -
#2530 Alap 1 tabis multivitamin ami kezdésnek jó és árban is olcsó(nem véletlenül): Daily One -
#2529 Brolly! Türelmes ember vagyok. Figyu! Multivitaminnak hívják azt amiben minden ilyen benne van, nem kell külön szarakodni. Vannak egy tablettás alap multivitaminok és vannak vitamin pakkok(amit én is szedek) ami több tabis kis csomag. -
#2528 olvasgatom, olvasgatom, csak nem tom hogy mire van nekem a legnagyobb szükségem.joh gondolom szükségem van az ilyen alap dolgokra hogy c vitamin,kalcium... de ezek mellett még mikre van szükségem, esetleg te melyiket ajánlod?