-
best of bunny fingás témakörben:)
---ha nem puffaszt csak fingasz, nem probléma! egy dolgot lehet tenni: visszatartod! :)))
---nyilván én tudni fogom előre, mint nostradamus hogy neked okoz e ilyen panaszokat. vagy úgy gondoltad, mindenkinek egyformán, direkt fingósproteint gyárt a cég?
---kár, hogy nekd nicn sedzőválszol rovatot,mert akkor hasonló informatívan megkérdezném tőled hogy miért volt hasgörcsöm tegnap? de mivel nincs edzőválszol rovatod, elmesélem is a fingás téma rajongóinak - akiket eddig kiábrándítottam azzal hogy nem fingok a zebpehelytől - hogy cserébe fingok a brokkolitól! sőt tegnap nagyon okosan csak mikróztam abrokkolit hallal hogy elég nyers legyen, redeztem is egy min fingó világbajokságot, de olyan szinten, mintah fogaskereke lennének a gyomromban, azt hittem megdölgök - nem tudom,van e fingás általi halál, de most közel volt! hiába simogattatam a pocimat, nem múltak ela görcsök, kurvaszar volt. szóval meg kell párolni azt a brokkolit!
---egyél nyers brokkolit, ganatálom hogy még többet fingazs. előfordul, d enem gond.
---a fimgás, szarás és egyebek valóban közkedvet slágertéme. akinek az ez irányú problémáit megoldani nehézségbe üszközik, lapozza fel a lexikont az "életképtelenség" címszónál. de tegyük fel, csajozol vagy valami kelemetlen szituban vagy és elfingod magad, na akkor mi lesz? világvége? rosszabb ember leszel? zuhan a tőzsde? nyilván ha meg esküvői tanú vagy és tudod hogy brutál fingógörcsid vannak a nyers brokkolitól, csak lesz annyi eszed, hogy nem azt eszel előtte! az élet nagy problémái! tény hogy a multkor én is megijedtem, ugyanis anyacsere végtermék előállításban igencsak professzionális tehtségű vagyok, mind gyakoriság, mind méret, mind szag és egyéb effektet tekintetében - én csak ökológiai katasztrófának hívom! nos a múlkor azért beállt a para, mert az épp aktuális természet elleni támadásom után elkedzett zuhogni az eső és árvízba borult budapest! szerintemn már sosem mosom le magamról hogy én okoztam! :DDD
---először is: fingjál! a fingás fontos! meg vicces is! én pl., szertem ha a csajok mernek fingani, mert ez a bizalom jele! gondolja bele, ha a barátnőd meg emri ezt tenni előtted, akkor már teljes az intimitás! én néha direkt nyomogatom a hasukat! :)) persze ez nem azt jelenti, hogy fingadozni kel orbbaszájba, mint a parasztok! eme kis fingáspszichológiai kitérő után nézzüka lényeget pár pontban! 1. ha valamitől erősen gázododsz az nem jelent túl nagy problémát, csak sajnos anak a jele, hogy rosszul emészted.
---ha nagyon zavar el kell hagyni! ellenben ha többet szeretnél fingani,a nyerseny mikrózott brokkolit ajánlom!
---nemtom miről vcan szó, de biztos igazad van! ja megvan, a fingás! nyugi! fingjatok nyugodtan!
--- (a brokkoliról) - ha túl nyers abból csúnya fingások lesznek, de szétfőznis e jó! én párolom a hússal.