egy barátom írt egy e-mailt, hogy Steve Namat válaszolt neked. Ja és hozzá tette, hogy mázlista vagyok Haver nem kell irigykedni,
A válaszom akkor elérte a célját, mert valamelyest felrázott abból a kis elkeseredésből, ami a mondataidból kiérződött. Rácáfoltál arra a közhiedelemre (mit sokan bántóan mondogatnak), hogy a bodysok nyaktól felfelé kissé fogszabályozósak
A hirt az IFBB profi kártyádról olvastam a www.tesztoszteron.hu is közölte. GRATULÁLOK Remélem az október 13-ai debütálásod olyan "FÖLDRENGÉS szerü lesz", s megmutatod milyen is a MAGYAR bodys!!!!!!!!!
Szavadon foglak, s ha legközelebb találkozunk egy hazai versenyen a backstageban, akkor személyesen is gratulálni fogok. Azt nem merem megkockáztatni hogy találkozunk a Michigan Pro-n
Ami elszomorít, az az, hogy az idei versenyszezonban akkor már téged sem fogunk látni, és úgy néz ki sok minden mást sem.
Nézegetem a versenynaptárt milyen versenyek lesznek a bodyban és rossz előérzéseim vannak. Nem tudom ezekból mi fog konkrétan megvalósulni?!?! S egyáltalán kik fognak versenyezni, mert kapásból lehetne sorolni a neveket, akik nem. S aztán meg lehetne sorolni azokat a neveket akik meg más okokból szintén nem!!!