-
kritikuss #5149 Szerintem is nagyon jó a muscleteam oldala. Nem tudom ki vagy kik csinálják, de nagyon rámentek a látványra. Végig nézegettem már több magyar honlapot, de kimagaslik látványban a többitől. Látszik rajta hogy sok időt fektetettek a kidolgozásába. Látszik az, hogy szerethetik ezt a sportot, s mind képileg mind videobejátszásilag nagyon odafigyelnek a tálalásra. Szerintem megtiszteltetésnek vehetik azok a bodysok, akik velük dolgozhatnak, mert nagyon jó anyagok készültek eddig. Legalább a világ más tájáról ha rákattintanak erre az oldalra, akkor láthatják, hogy így is be lehet mutatni, népszerűsíteni lehet egy honlapot. Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás?? Vajon hány magyar testépítő figyel oda, hogy fontos a netes megjelenése, a körítés ahogy az ő (MUNKÁJAI is!!) tálalva van. Mert igaza van Pillernek nem mindegy hogy csak úgy fél perc alatt felhánnya a bodysról készült anyagot, vagy úgy csinálja mint például a MUSCLETEAM. Ezért szeretem az Extremfit újságot. Tudom, hogy nem magyar termék, a Musclemag mutációja, de abban az újságban a fotók valóban művészek masinájából készül!!! Nagyon odafigyelnek a tálalásra.
Ha már internet, akkor had ajáljam megnézésre a www.testmester.net lapot, amely meg lehet hogy újjáéled?!?! Az tény hogy egy bodys folytatja Enigma blogját... Vajon az írások mögött nem épp ő leledzik, mivel a Biotech portálon megszüntek az írások. Ha már Biotech, vajon mi ez a nagy csend a honlapján?!?! Miért nem foglalkoznak vele, miért nem frissitik. Egy ekkora cég mint ők.... Arra nem is merek gondolni, hogy pénzügyileg nem bírják??
Pillerke nekem is tetszik a katt, Jenei István remek testépítő.
Láttad már Scorus honlapját. A téma amire építették tökéletes, kár hogy nagyon nyúlfarknyi az egész. Talán majd bővítik.