12316971501353788406.png
  • derrick
    Hányan láttátok a bbTV23-i adását? Mert én átkínlódtam magamat rajta.
    Igen átkínlódtam magamat, mert vagy fél órán kereszül Drugs Bunny önimádatát kellett végig néznem. Kérdés, amire nem tudom a választ, vajon miért adja a nevét ehhez a förmedvényhez Lauter Viktor és Tóth Dániel? Alapból más embereknek tűnnek, de a róluk kialakított image összedől, átalakul, megváltozik. Annyira lecseng a filmből Vörös Zoli totál más személyisége mint amit látni lehet a filmben, annyira látni, hogy szinte felteszi önmagának a kérdést vajon miért vagyok itt, vajon mi fog ebből kisülni.
    Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdő testépítők, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelő produkcióhoz adják. Szelektálni igen is kell, mert nem mindegy hogy milyen médiában szerepel valaki. Ezt azért már a külföldi ászok tudják. Alapból más embereknek tűnnek? annak idején amikor a Balázs showban (ha jól emlékszem) Kathi Béla is szerepelt. Nos én alapból ha kapnék egy Balsz show féle műsornak nevezett időtöltelétől felkérést, finoman de határozott udvariasággal lekoptattam volna őket.

A BB-tv videofilm végét valaki tudná nekem értelmezni? Ezeket az idétlen röhögéseket? Van ugyebár a vicc, a poén fogalma, ez melyik más kategóriába tartozik?

Kidühöngtem magamat, s most betesszek a DVD lejátszómba inkább egy most szerzett Legends Collection-t amelyben Joe Distinti, Ernie Santiago, Mohammed Makkawy, George Navarette is látható. Aki nem tudná ez a 1970-es évek nagy nevei, akkor még nem volt ennyi ostoba idétlenkedés, de volt humor.