12316971501353788406.png
  • Piller11
    Drugs Bunny: öneröltetett önimádat. Szerintem ebben minden benne van. Én 2 nappal ezelőtt láttam.

Eredetileg egy okból néztem meg: Drugs Bunny mindenfelé elhintette:
    "a bbtv-ben némi techikai fejlesztéseket vittünk végbe, amitől elég sokat várok, bár lehet hogy aki nem látványbuzi mint én, az nem fogja észrevenni a különbséget."

Én ezt nem nagyon érzékeltem, azzal, hogy 5 percenként van egy vágás és azt egy előre beépített effecttel (csak) kiegészítette - hát ez nem nagy meló egy xy nevű programmal (kb. 3 perc)

nem csak Lauter Viktor és Tóth Dániel adja a nevét, hanem még sokan mások: mint főtámogató a Scitec; Serfőző Tamás, stb. Ők egyáltalán tudják mihez adják a nevüket??? Rengeteg ember adja a nevét, látják/látták egyáltalán az adásokat?

Derrick:
    "Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdő testépítők, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelő produkcióhoz adják."

Igen, mert minden egyes szereplés valójában egy reklám önmaguknak, és igaz, hogy a negatív reklám is reklám, de az romboló is lehet - ahogy ebben az esetben is.
    Költséges sport a testépítés, amihez versenyszinten nagyon komoly szponzori támogatások kellenek, így önreklámozásra nem sok anyagit lehet fordítani. Így maradnak a videok, amire viszont oda kellene figyelni, hogy ki és mihez adja magát - a mai világban már nem csak Drugs Bunny van.