12316971501353788406.png
  • PyRex
    Bocs, de nem tudok már mit írni: összevissza írogatsz a semmiről, olyan dolgokat keversz egymással, amiknek semmi közük egymáshoz.

"Bunny sem ingyen és bérmentve csinálja a bbtv-ket, hanem FIZETÉSÉRT!!!"

Nem mondod!!! Téényleg? Hallod, ha ezt nem mondod el nekem, hülyén halok meg... ^^ Persze, hogy pénzért csinálja, de tuti nem kap annyit, hogy minden nap 100 hülye kérdésre kelljen válaszolni. Olyan emberek kérdéseire, akik csesznek megnézni a BBTV-t, vagy csesznek visszaolvasni 1 oldalt - hátha ott már elhangzott az elmés kérdésük...

Mondhatnám azt is, hogy igen, Bunny fizetést kap a BBTV-ért, de NEM azért, hogy buta és sokszor kötekedő emberek még butább hozzászólásait tolerálja!

"egyszerű a hülye kérdésekre a megoldás: mondja meg, hogy hányadik bbtv hányadik percénél keresse a megoldást, s már is nem kell fikázni."

Amennyiben ezt komolyan gondoltad, akkor erre annyit tudok mondani: egyszerűen szánalmas. És be is fejezem, még mielőtt átmennék olyan stílusba, amit esetleg kifogásolnál. Bocs, de értetlen emberekkel nem szoktam vitázni.

Bár van egy sejtésem: szerintem Te is egyike lehetsz azoknak, akik marha okos dolgokat kérdeztek Bunny-tól, mire az a maga stílusában válaszolt... vagy nem? (Költői kérdés volt...)