33479
-
peacyg #5783 Nem tudom, hogy a francba engedheted meg magadnak ezt a kemény stílust, hogy csak így lehülyézel, meg az edzőtársaimat is ("baromok", még jó hogy tudsz írni;)). Nembaj az a lényeg, hogy Te vagy a helikopter...Egyébként egy edzőtársamról volt szó és elég izmos gyerek és ami fontosabb erős is, no meg bunyózni is tud. És most én nem kezdek itt fikázódni hozzád hasonlóan, pedig hidd el, én is tudnék mivel... De nyugodj meg, nem fogok ideírni, mert látom nem lehet értelmesen társalogni (persze csak rólad beszélek másról nem). Viszont azon gondolkozz el, hogy miért vannak sztereotípiák, miért vannak a "gyúrósokról" sztereotípiák... Te pont egy jó példa vagy erre ;) -
#5782 Akkor ez most fav, a másik, lezárt topik kihúzva a favokból.
Szegény srác, aki nyitotta az Otthoni erősítést, szerintem ilyen oltás mellett be sem mer majd írni ide...megmondom neki, hogy prepare your flamesuit! -
#5781 Egyetértek. Megyek is edzeni (mell-bic) :) -
#5780 Nincs kedvem törölgetni...meg szelektálgatni...de tényleg lehetne normálisabb hangvételben nyomni tovább... -
#5779 21 az nekem is bejött, de attól nem nőtt, inkább csak formásodott. -
#5778 Azért beszélek múlt időben, mert mondtam, hogy 2001-ben volt. Azóta nem edzettem rendesen, sőt 4 évet teljesen kihagytam, de ezt már leírtam egyszer, csak a sok fröcsögés mellett már figyelmetlen is vagy :)
Gondolod, hogy majd ennyi idő után is ugyanúgy megy mi? Sajnos nem, de azon vagyok! -
#5777 én 21-re, barát bicepszre esküszök. és a scott padot fordítva használom, mint valami kartámaszt, egykezessel nyomom itt. és minden karedzésemen elkövetem a bukásig edzést, illetve vetkőzök is. néha szuperszett is adja, vagy tricepsz binyó párosítás, vagy csak binyó: 21 - egykezessel. -
Cmdr #5776 Miért beszélsz mult időben? :D Kurva unalmas vagy már, inkább szólj egy modnak, hogy töröljék ezt a sok szart! -
#5775 Ja értem: tehát elméletben simán lehetséges, csak az a lehetetlen, hogy ezt én is meg tudom (tudtam) tenni. Atyaég, hogy lehet ennyire szánalmas valaki? :))))))))))))))) Még égesd picit tovább magadat, legalább jó szálkás leszel :)) -
#5774 Most már lassan szólok egy moderátornak, hogy teleszpemelik és kötekedik a fórumot :) -
#5773 Más: bicepszre ki hogyan edz? Sajnos bicepszem rohadt gyenge és ha nagyon megedzem, akkor sem érzem megfelelőnek. Persze ez is egyén függő, mint sok minden, de hátha nekem is bejön, ami másnak esetleg hatásosnak bizonyult. -
Cmdr #5772 Nem, az a kamú amit te állítasz magadról! -
#5771 Mingyá jön Cmdr, hogy ez mind kamu, ilyen nincs, hogy egy ember 56 kilósan 155-be belenyomjon :))) -
Cmdr #5770 Én azt hiszem, hogy mondjuk egy első helyett versenyzőt nem igazán kellene öszetveni PyRex kollégával! -
#5769 na itt van a friss, 2007. jan.1.:
kitt-katt:) -
#5768 nem mai darab, de azért mérvadó lehet a vitában... -
Cmdr #5767 Te mondod bakker? -
#5766 Rossz lehet így élni... :) -
Cmdr #5765 Mind1, hagyuk! Megint feleslegesen vitatkoztunk kamu dolgokról... de ez sajna nem csak a sg sajátja... -
#5764 Hogy most pontosan mennyivel nyom a madár fekve nem tudom, utoljára évekkel ezelőtt beszéltem vele erről. Azóta szvsz több mint 60 kiló, mert önmagához képest jókora pocakot eresztett, de ha nagyon érdekel megkérdezem neked, hogy most mennyivel nyom fekve (már ha rendszeresen edz egyáltalán...) és hány kiló... -
Cmdr #5763 Értem, szóval neked van egy ismerősőd, aki 160cm, 60kg, és 160kg simán kinyom! Küldhetem a Fókuszt? :D -
#5762 Hát ha röhögsz rajta, ha nem, de így van. Úgy beszélsz ezekről a súlyokról, mintha valami misztikus számok lennének, pedig hol van ez a 408 kilótól, ami most a csúcs, ha jól tudom a fekvenyomsában...de pl. a 178 centis kilencven akárhány kilós - nem profi testépítő - Eddie Moyzan meg "hidegen" bepattan a 45 fokos fekpadra, és 270-nel lenyom vagy 15-öt bazz...hol van ezektől a súlyoktól a 120-160 kiló... -
Cmdr #5761 Láttam már olyat, a Superman film elején volt a kissrác! -
#5760 Cmdr barátunk szerint amit ő még nem látott, az nem létezik. Életkorát úgy 15 évre saccolom :) Bár akkor 20-at hazudott az adatlapján :) -
Cmdr #5759 Hmm, ilyesmiket már annyit olvastam már egy bizonyos edző válaszol rovatban! :D -
#5758 Ezt hívják paraszti erőnek :D -
Cmdr #5757 "Az egyik alig 160 centis, és kb. 60 kilósan képes volt produkálni ezt"
Ne röhögtessél már! :D 60 kilósan 160 kilót? :D :D -
#5756 Rólad a megnyilvánulásaid mondják el, hogy kisebbségi komplexusban szenvedsz és agyilag sem vagy teljesen tiszta. Egyetlen örömöd (ha már lúzer vagy a rendes edzéshez), hogy beleköss abba, aki jobb nálad.
Na részemről tényleg vita lezárva :) -
Cmdr #5755 Tényleg nem, csak te hülyének nézel mindenkit! -
#5754 -
Cmdr #5753 "mellé szedtem minden szart"
Ez az apró mondatfoszlány azt hiszem mindent elmond rólad! :D :D :D -
#5752 vegyél vissza az arcodból kiscsávó, én nem személyeskedtem! -
Cmdr #5751 "nem veszekszem, gondolod érdekel, hogy egy saját magát felvállalni nem merő"
Te hol vállaltad fel magad okoska? Egy lopott képen? -
#5750 77 kiló voltam és nem szériáztam, hanem piramisban toltam (ha nem lett volna világos), mellé szedtem minden szart - ezt is megmondtam. Arról meg nem én tehetek, hogy nem láttál még erős embert :))) -
Cmdr #5749 "És tökéletesen megértem Bunny-t, aki ilyenkor jól elküldi a francba az aktuális kötekedőt :)"
Nem, én úgy látom Bunny a hülyéket küldi el, olyanokat mint te! -
#5748 Nem olyan hihetetlen dolog ez. Vannak emberek, akik komoly súlyokat képesek kinyomni fekve különösebb "rágyúrás" nélkül is, és vannak, akik sok-sok év alatt sem jutnak el arra a szintre...és a dolog nem feltétlenül a hatalmas mellizomról szól...(pl. akad komoly versenyző, akinek a mellprogramjában alig vagy egyáltalán nem játszik szerepet a fekvenyomás!!!)
Én magam is ismerek két csókát, akik soha nem kokszoltak, és olyan 160 kiló körül képesek (vagy voltak képesek) szériázni!!! Az egyik alig 160 centis, és kb. 60 kilósan képes volt produkálni ezt, a másik olyan 175 körüli és 75-80 kiló környékén lehet - tipikus bokszoló alkat. -
#5747 Én nem veszekszem, gondolod érdekel, hogy egy saját magát felvállalni nem merő, kötekedő valaki mit hisz el rólam egy fórumon és mit nem? :))))) Ettől még ma is jól fog menni az edzés :) -
Cmdr #5746 Én nem arra, mondtam, hogy hazudik... én már láttam pár dolgot, de, hogy egy 80 kilós csofka vacak gyerek 120-130-al szeriázon, azt egyszerüen nem hiszem el amig nem látom! -
#5745 Ezt mondom, hogy simán mehet 50 kilóval akár többel is hisz nem tudjuk hogy milyen szinten állsz. Csak arra próbálok rávilágítani hogy ezen összeveszni mi értelme van hisz a súly részletkérdés. -
Cmdr #5744 Nyilván nem véleten van a kép kimontirozva! Várj, csinálok én is egyett gyorsan!