33479
-
#5823 Üdv Mindenkinek!
Ezzel egyetértek. Srácok, ha nézeteltérés van, akkor azt tárgyaljátok meg itt, de ha összekülönböztök, akkor arra ott a privát. Szerintem.
Mondjuk én személy szerint ezért nem hinném primitívnek a testépítőket. Azért ennél sokkal cifrább topikviták is vannak, nem testépítők között.
Egy ONTOPIK kérdés: a vállat milyen gyakorlattal lehet rendesen kigömbölyíteni? -
#5822 Naa srácok, ne basztassuk már egymást. Ahelyett, hogy segítenénk vagy megosztanánk egymással a tapasztalatokat, mindig idetéved valaki, aki vagy nagypofával osztja az észt, vagy csak tartalom nélkül beugat. Most ez mire jó? Emiatt hiszik a testépítőket primitívnek. -
Hmmmmmm #5821 csakkk te inkább tanulj meg számolni aztán szólj hozzám... és szerintem Piller nem szorul rá a védelmedre akármennyire is be akarsz nyalni neki... mellesleg neked van aztán rengeteg értelmes írásod , öröm olvasni... -
#5820 Nézd, még egyszer mondom: te biztosan vérprofi vagy. Én meg azt mondom, hogy egy ember mindig, mindenből tanulhat. Sőt, pont a testépítés az a sport, ahol nem jó, ha ráállsz egy dologra és sokáig nem változtatsz.
Nagyjából 90%-ig tisztában vagyok azzal, hogy mi a jó nekem. De a maradék 10% nagyon sokat tud számítani, pl. ha éppen egy adott gyakorlat mondjuk nem jön be annyaira egy adott izomcsoportra, akkor mit csináljak helyette, stb... -
#5819 Hát igazából én egy gyakorlatott csinálok, de azt szinte minden nap (kiv pihenőnapot) és súllyal.
Amit írsz ahhoz volt hasonló svarci könyvében ő vmi moló szélén csinálta P
Csak mint helyesen írták jobb mozgatni a lábat közben.
Én a felülés után 45 fokos padon 15 kilóval néha érzem a hátam ezért találtam ki a másik topicban leírt zoknis módszert nekem az nagyon bevállt.
Tapasztalataim szerint kétféleképpen jó felvinni lábbal a súly egyik
nyújtott láb és felhúzása végig viszintesen nagyjából.
Másik kicsit leengedni földközelbe és szinte felhúzni addig a pontig amíg még a has dolgozik. Elvileg onnan lassan kéne visszaengedni, hisz ezis fejleszti de ez ugye nem mindig megy.
Nekem ez a gyakorlat nagyon jól kiméli a hátat soha nem érzek ott közben fájdalmat, deha jól csinálom va amikor 2-3 sorozat végén érzem hogy burn baby burn P
Ja hatszor csinálok kb 30-35-öt jelenleg 25-21-21-18*3
45-ös padon jelenleg 6*12
Namost edzőteremben persze teljesem más főleg ha valaki pl hetente háromszor jár akkor célszerű több gyakorlatot végrehajtani.
De otthon ez így nekem bevállt -
#5818 Sztem is, lehet fitness vagy valami ilyen néven kéne nyitnod
Sztem lenne mit megbeszélni és nem ilyeneket mint itt...... -
csakkk #5817 Csak ezt kell elolvasnod #5792
S megkapod a választ a BB-tv-re.
Nincs már új a nap alatt. -
csakkk #5816 Hmmmm akár hány mm-el is írod a nickedet, Piller 11 nem nagyot mondott, ha nem nagyon jó hozzászólást írt. Csak az a baj, hogy olyan kis tininek mint Te aki nem olvassa el, ha nem ütögeti a klavit, orrba-szájba, és még egyetlen egy értelmes hozzászólása nem volt itt ezen a fórumon, annak nem is kell írnia, mert értelmetlen. Te annyira utálhatod Piller11-et, hogy inkább csak fikázod. Szerintem szaladjál a Bunnyhoz, és ott fikázzál. -
Piller11 #5815 Mutatni tudnak újat a bb-tv-vel, képileg, de tudásilag a kezdőknek szól.
Konkrétan, mi volt az amit Te személy szerint tanultál belőle? Tojást-rizst-csirkét-turmixot-brokkolit kell enned? Mert ezt már tudnod kéne, ha nem vagy profi akkor is -
#5814 2006.08.01-2006.12.01...aha, persze.Jó anyag -
#5813 hát olyan mintha lábemelés lenne, ami "alsó" részét dolgozza a hasfalnak...ha úgy tartod, hát biztos jó:D -
#5812 Hát ez eléggé...látványos fejlődés, vagy inkább átalakulás. :D -
#5811 Hátőőő, ennek elvileg pont a derék kímélése lenne a lényege. Nekem legalábbis ezt mondták régen az okosok! :D
Viszont ha ilyen problémád van, akkor lehet, hogy nem ártana megnézetni egy csontkováccsal. -
peacyg #5810 Figyelj hiába vagy Te tank, attól még a második combosom után a földön csücsülnél. Egyébként ha érdekel 192 centi vagyok és kb 89 kiló, szal nem nevezném magam picinek...Dehát egy olyan tankhoz képest, mint Te lehet, hogy tényleg pici vagyok... Egyébként baromira jó dolog fórumon noname szájalni embereknek, úgy hogy nem is ismered... -
#5809 jaja... de mostmár mind1 :D -
#5808 Sziasztok, épp irtam a másik topicba az üzim délután (ami akkor még nyitva volt) és mire küldeni akarom, kiirja h zárt topikba nem lehet. na lényeg hogy meg szeretném köszönni a segítségeket, hozzászólásokat, és sajnálom h bezárták, nem tudom hogy miért, valószínü h eme topik miatt, bár a 2 erősen különbözik egymástól SZTEM. -
Extrit #5807 derrick
ma 09:21 | privát | válasz erre | #5705
az egyik
meg a másik
Mit ne mondjak érdekes volt mind a két link, amit beraktál. Nagyjából el is olvastam végig őket.
Erre mondják azt, hogy „A stílus maga az ember”.
Igazat adok Piller11-nek abban, hogy az egészséges étkezést mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, akár évek alatt is. Mindegyikőnk szervezete más és más, nem biztos, hogy két ember ugyanazzal a táplálkozással és edzésprogrammal ugyanolyan gyorsan fog pozitív eredményeket elérni. Nagy mértékben befolyásolja vércsoportunk, anyagcserénk, és még sok más dolog. De ezzel gondolom senkinek nem mondtam újat!
Belinkelek egy oldalt. Egy srác 4 éve kezdett el edzeni, és minden hónapban lefotózta magát. Itt az eredmény:
http://static.iftk.com.br/mt/2007/03/4_years_of_persistent_training.html
Kíváncsi vagyok a véleményekre! (Remélem nem a photoshop-on gyakorolt csak a gyerek!) -
#5806 hehe, aham ilyesmit is csináltunk vis a mozgatást, de nekem az a bajom hogy bizonyos feladatoknál mintahogy itt is, ha terhelést kap a derék az naon elkezd fájni, mint ahogy az öregeknek szott, ezt a sok parasztmunkának köszönhetem (sztem), mert ha már 1 percnél tovább vok derékszögbe és utána felálok hát naon gyilkos tud lenni:S -
#5805 Nagyon is sokat ér. Én is ezt írtam a másik topikban. Viszont szerintem ne csak kitartsd a lábad, hanem mozgasd. fel-le, és jobbra-balra keresztezve. Fél perceket ismételve. Ha jól megy, növeld az időtartamot 1 percig. Aztán vehetsz fel lábsúlyt. Jah, és ha rendesen csinálod, akkor ne lepődj meg, ha a 3-4. környékén végigmegy a fájdalom a hátadon is, és a hasadat egyáltalán nem érzed...az normális. :D -
#5804 A hozzászólásod alapján te vérprofi vagy és amikor elkezdtél edzeni, már utána 1-2 éven belül tudtad, mi a jó és mi a nem. Ha így van, le a kalappal! Bunny-t nem "Istenítem", inkább elismerem, hogy ért a témához. A stílusa engem nem zavar, nem veszem magamra. Azt viszont nehezen hiszem el, hogy mondjuk a BBTV nem tud újat mondani valakinek - most nem a profi testépítőkre gondolok, hanem a maradék (99,9%) emberre. -
Piller11 #5803 -
Piller11 #5802 5792-es hsz-em lényege: tanulja meg mindenki azt, amik az alapok, és ebbe beletartozik az is, hogy ki is próbálja magán, és tovább kísérletezik. Ha kérdése van, akkor sokkal egyszerűbb és hatékonyabb, ha személyesen, és nem pedig látatlanba kérdeztek alap dolgokat (a tapasztalatcsere az megint egy másik dolog). Ez a minimális tudás simán megszerezhető akár a bodybuilderen, akár a testmesteren, sőt, egyéb más oldalakon is. Csak olvasni és tanulni kell, aztán cselekedni.
PyRex:
Szia!
Amiben Veled nem értek egyet, hogy egy Buny-t így felistenítetek, akitől nem tudom hogy mit tanultatok, amit eddig nem tudtatok. Attól, hogy nem olvasni kell, hanem egy ember a fületekbe mondja... Ha legalább nem alpári stílusban és fair játékosként játszana a Buny...
de ettől ő nagyon-nagyon messze van!!! A stílusára nincs semmilyen mentség -
#5801 hehe, ez jó, cask azé kérdem, mert sehol nem láttam ezt a gyakszit a nete. Anno még ált. suliba csináltuk, de sehol máshol nem láttam.
Amúgy hasra elég 4 gyakszi vagy kevés vagy sok?:) -
#5800 mi a véleményetek a MyoMax-ról? volt aki már kipróbálta? tényleg olyan jó mint ahogy írják? vagy inkább vegyek megint Volumass-ot. a MyoMax 11 000 a Volumass35 ugyanolyan kiszerelés és feleannyi. -
#5799 Kérdésedben benne van a válasz is: ha gyilkos (tehét érzed a hasad tőle, izomláz, stb), akkor van értelme. :) -
#5798 Jah tényleg, az érhet vmit hasra, hogy lefekszek a földre és a lábamat a földtől egy 20 centire felemelem és úgyhagyom egy ideig. Ez elég gyilkos tud lenni, csak nem tom hogy van e értelme csinálni. -
#5797 jaja, én is néztem, és még egy üzenetet se írt hogy miért, pedig ott normálisabb volt a hangulat mint itt. -
#5796 na valami okos lezárta a másik topicot
BRAVOOOOOOOOOOOOO -
Cmdr #5795 Én tényleg helikopter vagyok, vagyis hozzád képest egy tank! :D -
Hmmmmmm #5794 nah az elmúlt pár hsz-ből látszik, hogy nem a másik fórum hibája, hogy itt primó a hangnem.....
Piller meg megint nagyot akart mondani meg okosat de nem jött össze... Try again -
#5793 Szia!
Én tudom magamról, hogy 1997-től (akkor kezdtem edzeni) 1999-2000-ig elég szarul kajáltam. Azaz ettem sokat de sosem érdekelt, hogy mit. És csodálkoztam, hogy nem rendesen fejlődök, stb. Utána már jobban odafigyeltem, de mint mondtam, nagyon sokat kihagytam. Most, az elmúlt egy hónapban elkezdtem rendesen edzeni és enni és meg is van az eredménye. Régen nem érdekelt az, hogy mit kellene enni, hülye voltam, mert már sokkal előbb sokkal tovább juthattam volna, ha figyelek a rendes kajára. Mentségemre legyen mondva, hogy még igen fiatal voltam és inkább a saját fejem után mentem. Most már nem ez a helyzet. A mondanivalód többi része meg rám nem vonatkozik :) -
Piller11 #5792 Nem értek veled egyet!
Többen írjátok, hogy 5 éve - 7 éve edzetek, és amióta a bbtv-t nézitek azóta ilyen-olyan jól fejlődtök.
Pedig a Buny csak "alapszabályokat" és "útmutatásokat" mond el (amik nem rosszak, de ennél többet ő sem tud segíteni csak személyesen), amit az étkezéssel kapcsolatos könyvben, az interneten, vagy az edzőteremben egy kicsit jártasabb embertől megtudhatnátok. Csak lusták vagytok utánanézni a dolgoknak, vagy ha már eddig el is juttok, akkor pedig semmit nem tartotok be.
Több éves edzésmúlttal a hátatok mögött már nektek kellene összeállítani a saját tapasztalataitok alapján az étkezéseiteket, személyre és lehetőségeitekhez szabottan.
Két példa a közvetlen környezetemből:
1. egy volt ismerőssel találkozva megjegyezte, hogy milyen jó lenne egy pár kilót leadni, mondtam, jöjjön le a terembe ahova járok, biztos hasznos lenne. A mai napig nem jön.
2. a kollegám eljutott már odáig, hogy lejön, mert ő is fogyni akar, meg is csinálja az edzéseket, és 110 kg-an siránkozik,hogy két zsemlét megevett már egész nap (este van az edzése) és nem fogy semmit. Fél éve mondom neki, hogy többet és többször kellene enni. Eszik? Nem. Zabálja tovább a napi kettő párizsis szendvicsét.
Az emberek nagy többségének hiába mondasz akármit is, úgysem fogja betartani, kipróbálni, csak az inteligensebb fajtája. Miért nincs bennetek annyi lelki erő, hogy higyjetek önmagatokban? Kényelmes egy szgép elől kérdezősködni, ahelyett hogy lemennétek a terembe és az ottani edzőt (ha van, akkor őt, ha nincs akkor a legizmosabb emberkét) megkérni, hogy beszéljetek egy órácskát a kajálásról?
A sült galambot várjátok, azt, hogy Ti magatok utánanézzetek, és betartsátok (!), az már nem megy nektek. Pedig a legnezehebb része a kajálás, nem pedig az edzés, és itt kezdődik a testépítő sport.
Akik oda vannak a Bunyért, köztetek hány embernek van táplálkozással kapcsolatos könyve, útmutatója? -
bandus #5791 Neki nincsen, akkor nem indulhatott volna a superbody-n, ha jól tudom. Jelenleg csak Németj Pistinek,Vörös Zolinak, és Tozónak van profi kártyája, de aztán lehet, hogy tévedek. Majd eccer erre téved buni és kiokosít minket :D -
#5790 Lauternek viszont ha jól tudom van kártyája... :))) -
bandus #5789 jaa, hogy te a kártyára gondoltál..:)bb.hu-n nincs a profi testépítők között, szóval akkor gondolom kártyája nincsen. Nálam a profi testépítők közé mongyuk a Lauter, Tóth Dani, stb is hozzátartozik, én így vettem. Viszont Moyzanon nem csodálkozok, egyedül neki van 60cm felett a karja, és már 16 évesen 100kilóval bicepszezett.. -
#5788 Én úgy tudom, hogy nincs profi kártyája...vagy időközben szerzett? -
bandus #5787 Eddie Moyzan neked mióta nem profi testépítő? :)
Cmdr, te meg szánalmas vagy , mindent elmondasz magaról ezzel a stílussal és arccal. -
#5786 Miért nem hagyod békén Pyrexet? Mi bajod van vele?:)
Pedig nem mond hülyeséget, simán lehetséges olyan súllyal annyit nyomni:) -
#5785 Meg ma mit mondtak nekem a "nagy" gyúrósok, hogy vegyek 100% fagyiport, mert az cask tiszta fehérje és nyomassam minden nap...
Hááát nem tom, de sztem ez akkora baromság hogy áhhh -
#5784 Lehet hülyeséget kérdezek, de mi az a 21?:)