33479
-
Cmdr #5703 Elhízol, de neked teljesen mindegy! -
peacyg #5702 Egy olyan kérdésem lenne, hogy én ugyan nem járok konditerembe, nem is akarok, de gondolom Ti tudjátok, hogy milyen étel mit és mennyit tartalmaz, mi lesz a hatása stb stb. Namost. Én heti 4x járok kempozni. Most úgy döntöttem, hogy minden edzés után megiszom egy általam kevert turmixot, ami a következőkből áll: 2 nyers tojás, 1 banán, 5 deci tej és ízesítéshez cukor. Ez úgy kb 7 decis turmix lesz. Namost ettől a sok fehérjétől, ha mindig edzés után iszom meg, mi lesz velem? Sajnos nem értek hozzá, tehát ilyen kérdéseim vannak, hogy dagadt leszek tőle vagy izmosabb, könnyebben szálkásodom vagy mi? -
csakkk #5701 Aki még nem olvasta, vagy nem tudna róla...
BODYBUILDING EURO ELITE CHAMPION TOURS
Magyarországon 2008-ban kerül megrendezésre az ELIT BODYBUILDING CHAMPION TOURS.
Rendkívüli viadalnak nézünk elébe, ami felér egy profi versennyel. Mivel ez meghívásos verseny, a világ sztárjai lesznek jelen. A hazai sportolók is komoly rostán fognak átesni. Az elit csapatnak bárki tagja lehet, függetlenül attól, hogy eddig részt vett-e bármilyen rendezvényen.
Mit kell tenned, hogy az ELIT tagja légy?
Regisztráltatnod kell magad.
El kell indulnod válogató versenyen és nagyon jó formában kell lenned, ha győzöl, már bent is vagy.
Az 5 legjobb magyar atléta jogot nyer az ELIT CHAMPION TOURS-on való részvételre.
A versenyen 10.000 euro kerül szétosztásra az első 15 helyezett között. A CHAMPION TOURS-on csak profi bírók pontoznak, 5 külföldi és 2 magyar, így a hazai atléták jelentős háttértámogatást kapnak. Még egyszer ki kell hangsúlyozni: rendkívül erős mezőny lesz, világbajnokokat fogunk meghívni!
PROFI SZABÁLYOK VANNAK ÉRVÉNYBEN!!!
Az itt induló atlétákra nem vonatkoznak a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség szabályai. Magyar Testépítő és Fitness Szövetség csak tanácsadói jogkört lát el -
#5700 Ja még annyi, hogy aki szídja Drugs Bunny-t az meg egy lúzer. Amióta úgy kajálok, ahogy a BBTV-ben láttam 4 kilót híztam és úgy jön vissza az erőm, hogy hihetetlen. Ma is jöttek a kérdések a termeben: "mit szedsz" - mondom semmit b**meg, bbtv-t nézek! :)) -
#5699 Hi!
Régen (2001-ben) voltam 77kg és úgy edzettem mellre, hogy:
bemelegítés 60kg - 30 ismétlés (egyhuzamban)
ezután:
80kg - 15 ism.
100kg - 12 ism.
110kg - 10 ism.
120kg - 8 ism.
130kg - 6 ism.
amikor csúcsot nyomtunk:
140kg - 3 ism (3. már csak kis segítséggel)
150kg - 1 (leengedni nem tudtam, csak kinyomni :)
Most kihagytam elég sokat, de teljesen megváltozott a testem. Vagyok 81-82kg, kicsit vizesebb, de sokkal "gyúrósabb" kinézetre. Viszont mellben igen gyenge vagyok (még).
-
#5698 "diéta után azért az emberek inkább szoktak csak vékonyak lenni nem vékonyak és izmosak... " - ezt persze az átlag emberekre és nem a gyúrosokra értettem, és eleinte azért ő még átlag emberke volt. -
#5697 egy fogyinál 2 kg súlyvesztésre 1 kg izomvesztés tartozik, ezt okos diétával ki lehet tolni 3 kg per 1 kg izomra. koxosok ezt kitolhatják 1/8 ra. szal az tuti hogy ahogy lefogyott előtűntek az eddig elfedett izmok, de elég sok maradt rajta. és nem emberfelettinek tartom, de eléggé iennek: 5 hónap után kockás has, szálkás viszonylag értelmes mell, binyó, váll. diéta után azért az emberek inkább szoktak csak vékonyak lenni nem vékonyak és izmosak... de ami utána van/csinált az se nem tetszik, se nem tartom nagy dolognak. csak az első 1 év ami jól sikerált neki, és talán ott volt egy kis zzírégető + koxinyó... de nem vagyok a wada ;) -
FFX #5696 nyilván ép tömegelésnél tart és van rajta egy kis zsír. -
170Kg #5695 Gyorsan? Fél éves diéta után hogy nézzen ki az ember? Hat hónap az kurvasok idő ám, főleg diétában! Izmosabb lett? Talán mert lefogyott, és látszik amit azelőtt a zsír takart.
Mégis milyen segédanyagra gondolsz? Ez az eredmény a te szemeddel nézve már emberfelettinek számít? Ezt bárki megcsinálja kox nélkül, ha tudja mit csinál...
Mellesleg láttam én már komolyabb átalakulást is ;) -
#5694 a végére lufi lett. első 1-2 év után sztem is jobban nézett ki. -
#5693 le a kalappal a srác előtt, mondjuk hozzá tennék két dolgot.
1. lehet izlésficamos vagyok, de első két évben jobban néz szrtm ki
2. az első félévben ott valami segédanyag is volt;) mert elég gyorsan szálkásodott és elég izmos is lett. -
#5692 bazdki, ez már nem semmi...ez már tényleg sok főleg az erezettség, de nem rondának mondanám hanem inkább lenyűgözőnek.. -
#5691 wehehe, most nézem ohgy ott a dátum:) -
#5690 Ez nagyon durva, kíváncsi vok mennyi idő telt el az első és az utolsó kép készítése között. -
#5689 Ami már nagyon ronda
-
#5688 klikk
Helyezd el magad P -
Kép lemaradt vmiért... -
Ez a másik "példakép"! :) -
#5685 Én is teljesen megelégednék, ha egyszer az életembe elérnék egy ilyet! :D Én álmom is egy ilyen felsőtest, nem akarok én "szekrény" lenni.... :D -
jjant #5684 Most kezdem a 9. hetet, de 8 kg már lejött -
FFX #5683 Azt kell nézni hogy mennyit fogysz hetente, 1 kg fölött már tényleg túl kevés a szénhidrát, de ha 0.5 és 1 kg között van akkor pont jó. -
#5682 Hát lassan de biztosan fejlődök, már 18 percnél járok:D -
jjant #5681 Kocogás is jó, ha edzett vagy hozzá, vagyis lassan egyenletesen lélegezve tudj futni 40 percet! -
#5680 ehhh, bocccs
de a kocogás miértnem jó? -
jjant #5679 Sziasztok! Én is diétázom, de nekem túl kevés a 2 g ch/tskg, ez mindenkinek egyéni! Fehérje nálam most 3 g/tskg és a 77 kilomhoz bizony bevágok kb 200 g cht is! -
FFX #5678 OMG, korábban leírtam hogy nem futni kell hanem sétálni egyenletes tempóban MINDEN nap legalább 40 percet de max 60 -at. Gyorsan felejtesz. -
#5677 aham, muter is így szokta ált., akko jó amit nagyjából csinálok:)
de az akko mind1 hogy mikor futok, hogy edzés után vagy pihenőnap? -
FFX #5676 rántotthús nem jó, én meg szoktam fűszerezni és kevés olajon (egy - két kanál) megsütöm. -
#5675 És az elkészítés, gondolom a kirántothús nem jó a panír miatt, de ha olajban sütik meg az baj? -
#5674 Ilyet nem tudsz, esetleg hasonlót de sztem elég sok idő
de k*rva jó teste van, nekem ez tökéletesen megfelelne, se több se kevesebb... -
FFX #5673 gyümölcsök tele vannak cukorral, szal olyan mintha édességet enné :D
csirkén kívűl még mehet pulyka meg marha is, kb azonos a fehérjetartalmuk csakhát drágábbak (legalábbis a marhahús). -
FFX #5672 nem hülyeség, diétakor a szénhidrátot 2 g/tskg -on kell tartani ami nem túl sok ahhoz képest hogy tömegeléskor 4-5 g/tskg -t is meg kell enni.(egyébként én se tudok diétázni mert nincs munkám, szülők meg sajnos nem tudnak támogatni) -
Egy ilyen alak hány év munkája? :D -
#5670 Hát nem vok tele zsével:S:D de a helyes kaját mostpróbálom feldolgozni hogy mit is kéne enni, eddig ott tartok hogy brokkoli,mellehús,rizs,tojás(csak fehérje),túró, saláta, uborka, paradicsom+hasonló zöldségek és itt ki is fogytam, de néha muszály másfajta húst is ennem mert muter nem fogja mindig ugyanazt csinálni nekem külön.
a citrusfélék jók, azt olvastam hogy a gréfrut:) gyorsítja a zsírlebontást azé kell emgenni naponta egyet, bár nem tom:D -
Extrit #5669 Derrick! Kösz, hogy 5642-es hozzászólásodban visszautaltál az én véleményemre is, legalább nem csak magamnak irogattam! Valaki észre is vette!
Írok még ha nagyon kiélesedik a téma megint!
-
#5668 az egészégipar abban érdekelt hogy ne 6 milliárd egészséges ember legyen a világon, hanem vegetálók, éppen kicsit betegek, éppen kicsit egészségesek. még épp nem elpatkolók. érdekesség: szentgyörgyi véleménye szerint napi 2-8 g c vitamin is szükséges lehet egy átlag!!!! embernek, nemhogy egy diétázó gyúrósnak. az egészségipar érdekeit figyelembe véve máris elfelejtheted a vitamintúladagolós baromságot, és az rda féle értékeket. nem beszélve arról, hogy az idő folyamán az ember vitaminszükséglete nőtt a szennyező káros környezeted hatására, de a beviteli lehetőségek csökkentek.
másik kérdésedre a válasz: a napi 150-200 g ch súlyodtól függően eléggé visszavett:) eszel egy kis rizst zöldséget és máris vége, szal nem oan sok az, a fehérje szintén lehet 2-3 g/tsk, ami elég sok, de kell... zsírégető szrtm baromság, a helyes táplálkozás a nyitja mindennek, aztán jöhetnek a vitaminok esetleg fehérje. ha tele vagy zsével, akko meg persze van egy csomó hasznos dolog, de ezek jelentősége eltörpül a helyes kaja, edzés mellett ;) -
#5667 Hát a kaját is próbálom, de még mutertől függök, szerencsére ő is egészségmániás:)
De hallotam azt is hogy a szénhidrátot le kell csökkenteni ilyenkor, vagy ez hülyeség? -
FFX #5666 ha diétázol akkor mindenképpen figyelned kell a kajára (meg egyébként is). 2 g/tskg fehérje és 2 g/tskg szénhidrátot kell bevinni + zöldségek (viszont magas cukortartalmúakat kerülni kell). Emellé még naponta legalább 40 perc de max 1 óra aerob mozgást is kell végezni (séta vagy szobabicikli, lényeg hogy egyenletes tempóban és ne durranjon be izom). Szerintem ez az alap, ezek után lehet még gondolkozni különböző kiegészítőkön. -
#5665 És ha nem vok annyira szálka akko nem jöhet vmi jó kis zsírégető?
Az edzés utána futás vagy a pihenőnapokon való futás a jobb vagy mind1?
-
#5664 Mindenképpen növeli a teljesítőképességét és a tűrőképességét is a testnek. Gyorsabban regenerálódsz. Bár sztem azért 6g nem szükséges naponta én 3-4nél többet nem szednék ha nem vagyok beteg. Mondjuk én betegen se szedem be a 10g-t csak mondjuk 7-8at max. Ha diétázni akarsz akkor multivitamin + fehérje, ha már kevés rajtad a zsír akkor valami zsírégető, de ez nem feltétlen fontos. G-bomb viszont jó diétához mert erősen anti-katabolikus hatású és cukormentes. Még kb 1 hónap mire netem lesz:( De most 1 hétig szünetem van addig tudok írogatni :)