12316971501353788406.png
  • PyRex
    Nem a kibújást választom, csak tudod van egy olyan mondás: "okos enged..." És itt most nem arra kell gondolni, hogy én milyen okos vagyok, de már rohadt sok hsz óta ez a topic másról sem szól, mint arról, hogy fikázzuk le Drugs Bunny-t. Na ehhez én nem fogok asszisztálni, mert nekeme - még egyszer leírom, hátha eddig nem voltam világos - MÁS A VÉLEMÉNYEM RÓLA.

Az, hogy valamire azt írom: nem érdekel, azt nem a "kibújás" miatt írom, hanem mert: NEM ÉRDEKEL :)))

Soha nem állítottam, hogy Bunny stílusa ilyen vagy olyan. Annyit mondtam róla, hogy én nem veszem magamra. A "Miért utálom a nőket" cikkén egy rohadt nagyot röhögtem - de sajnos van benne igazság is, jó persze sarkítva van, de akkor is...

A stílusról utoljára leírom a véleményem:

Van ugye a BBTV, ami lassan a 30. részénél tart. Persze könnyen mondhatja bárki, hogy ilyet ő is tudna csinálni. Lehet, hogy igaz is, abban a tekintetben, hogy végig tudna dumálni a kamera előtt 30 percet. DE: Bunny-nál - valljuk be - sokkal több van ennél. Aki nem így gondolja, annak ajánlom a BBTV részeinek megtekintését.

Szóval a lényeg: van munka benne. És itt jön a bökkenő. Ha már Bunny beletesz annyit, hogy megcsinálja ezt a műsort és neki tényleg fontos, hogy ránevelje a gyerekeket a helyes módszerre, akkor aki mondjuk beír az edző válaszol rovatba idiótábbnál idiótább kérdéseket, AMIKRE EGYÉBKÉNT EGYTŐL-EGYIG OTT A VÁLASZ A BBTV RÉSZEIBEN, akkor Bunny helyében nekem is sokszor eldurranna az agyam.

Basszus: ti arról beszéltek, hogy Bunny nem mutat tiszteletet mások iránt. És kik iránt mutasson? Aki arra is képtelen, hogy az ingyen letölthető filmeket megnézze és választ kapjon rá? Majd ha látszik a Bunny iránti tisztelet(nem arra gondolok, hogy uramnak szólítsátok :), hanem arra, hogy ne tegyetek föl hülye kérdéseket, amikre magatoktól is rájöhettek), akkor gondolom ő sem így fog reagálni.

Mint ahogy a normális kérdésekre normálisan is tud válaszolni - ez is látszik az edző válaszol rovatban.

Elég szomorúnak tartom, hogy azok közül sokan, akik valóban értenek a testépítéshez, elítélik Bunny-t, ahelyett, hogy mellette állnának. Azért gondoljatok majd egyszer bele, hogy ha tőletek a teremben minden újonc ugyanazt a baromságot kérdezné meg mondjuk 1,5 éven keresztül, akkor a végére hogyan reagálnátok...

Ja és én személyesen nem is merem Bunny-t, meg nem a haverom, vagy ilyesmi, szóval nem azért védem, hanem mert ez a véleményem, amit leírtam (még mielőtt valaki okosan mást magyarázna a szavaimba).

A vitát kár folytatni, ha ennyiből sem világos, akkor sajnálom: jobban nem tudom elmagyarázni.