-
csakkk #5865 Én sem tartom jó ötletnek a hsz törlését. Vállalja mindenki a felelősséget arra amit leírt. Másrészt pedig pont nálad és Piller11 eszmecseréjénél is így pontosan és világosan látható ki mivel érvelt, és mit írt le. Ha valamelyik részt törölnék, értelmetlenné válna az egész. Speciál én most hogy elolvastam a kettőtök közötti eszmecserét világosan látom, hogy nem sokat tudsz mondani Piller11 bármely felvetésére. Ha pedig nincs ész érved, akkor a kibújást választod például
A másodikkal nem tudok mit kezdeni (ha Bunny bunkó volt, akkor az feljogosít másokat, hogy tovább folytassák ebben a topicban?)
A harmadik meg nem érdekel :)
ez a legügyesebb taktika.
Nem hülyeségből linkelte be Derrcik #5826 hozzászólását. Aki vette a fáradságot és elment és elolvasta, mivel nem egy kocka fejű bodys (ezt a jelzőt is itt lejebb valaki leírta) az értette a lényeget, és meg ismerte az egyesek által dícsőített Drugs Bunnyt. Te valószínüleg nem másképpen gondolkozol erről. Ettől még áll az hogy így lehet csak megállapítani egy ember tulajdonságát akár a Te esetedben, akár a már említett Drugs esetében.
Ezt pedig ajálom még egyszer a figyelmedbe
Hát Derrick is bizonyítja, hogy nem is kell idejönnie senkinek, mert Bunny megy... és a megítélés alapja ő lesz, akár akar róla értesülni a kívülálló, akár nem. Mivel Bunny mindenhova beirogat, és most csak a női nem leócsárolását említem meg a sok más mellett, azzal csak a "testépítők primitívek" igét hirdeti - ezzel minősítve többek között Téged is, mert Te is testépítő vagy.
harmadik bekezdés: érdekeljen, mert Te hoztad szóba a moderátorok bannolási lehetőségét.